Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

ΠΑΙΔΙΚΟΣ ΣΤΗΝ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ

Recommended Posts

• 3 weeks later...

Διαφημίσεις

ΞΕΡΕΤΕ ΤΙΠΟΤΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΑΙΔΙΚΟ ΜΑΓΙΑ ΜΠΙΛΥ ΣΤΗΝ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ;

Στον παιδικό σταθμό Μάγια και Μπίλυ πηγαίνουμε τα δίδυμα μας εδώ και ένα χρόνο, Η επιλογή του συγκεκριμένου παιδικού σταθμού έγινε μετά από πολύ ψάξιμο και μετά από πολλές συστάσεις από φίλους που είχαν συνεργαστεί με τον εν λόγο παιδικό σταθμό. Δεν σας κρύβουμε δε πως με όλα όσα είχαμε ακούσει για τους παιδικούς σταθμούς ήμασταν αρκετά καχύποπτοι και προβληματισμένοι για το αν έπρεπε να κάνουμε αυτό το βήμα ή να βρούμε κάποια γυναίκα για το σπίτι.

Ωστόσο γίνετε πολύ καλή δουλειά και αυτό φαίνεται από την συμπεριφορά των παιδιών (είναι πολύ ποιο κοινωνικά, ήρεμα και ευδιάθετα), υπάρχει επιτήρηση από παιδοψυχολόγο (τον οποίο έχουμε συμβουλευτεί για πολλά θέματα κατά καιρούς), και φυσικά υπάρχει και παιδίατρος .

Κάθε 3 μήνες περίπου γίνετε συγκέντρωση γονέων όπου συζητάμε με τους υπεύθυνους σχετικά με τα παιδία (συμπεριφορές απορίες κτλ)

Για την αποφυγή ατυχημάτων δεν παίζουν ταυτόχρονα όλα τα παιδάκια στην αυλή αλλά κατά ηλικίες (σημαντικό για μένα) έτσι όταν τα παιδάκια που είναι 2 – 2,5 ετών απασχολούνται με δραστηριότητες όπως τραγούδια, παραμύθια, ζωγραφική, χορό, παιχνίδι, (εντώς του κτηρίου) τα μεγαλύτερα παιδιά απολαμβάνουν το παιχνίδι στην αυλή και το αντίθετο

Οι εγκαταστάσεις είναι άρτιες, υπάρχει καθαριότητα αλλά πέρα από όλα αυτά αυτό που μας έκανε να πάμε τα ζουζούνια μας σε αυτόν τον παιδικό σταθμό είναι οι άνθρωποι που τον πλαισιώνουν, πραγματικά σε κερδίζουν τόσο με τον ήρεμο τρόπο που αντιμετωπίζουν τα παιδία και τα προβλήματα που μπορεί να έχουν, όσο με το πόσο συνεργάσιμοι είναι με τους γονείς.

Δεν ξέρω αλλά νιώθω πως στον συγκεκριμένο παιδικό σταθμό δεν παρκάρουμε τα παιδιά μας για μερικές ώρες αλλά πως πραγματικά περνάνε δημιουργικά την ώρα τους με αποτέλεσμα να έχουμε δει μεγάλη βελτίωση σε ότι έχει να κάνει με την ψυχολογία τους και την συμπεριφορά τους.

• 6 months later...

Καλησπέρα σε όλους

Είμαι ο Παναγιώτης, μένω Παγκράτι και αναζητώ παιδικό στην (ευρύτερη) περιοχή, για την κορούλα μου που το Σεπτέμβρη γίνεται 3.

Από το προηγούμενό μου post έχω παει σε άλλους 10 (σύνολο 30 μέχρι στιγμής) στις γύρω περιοχές και πλέον κινούμαι προς τον παιδικό «ΤΑ ΦΙΛΑΡΑΚΙΑ» στην Ηλιούπολη.

Γνωρίζει μήπως κάποιος/κάποια κάτι από ιδία πείρα?

Ευχαριστώ

Παναγιώτης

Καλησπέρα σε όλους

Είμαι ο Παναγιώτης, μένω Παγκράτι και αναζητώ παιδικό στην (ευρύτερη) περιοχή, για την κορούλα μου που το Σεπτέμβρη γίνεται 3.

Από το προηγούμενό μου post έχω παει σε άλλους 10 (σύνολο 30 μέχρι στιγμής) στις γύρω περιοχές και πλέον κινούμαι προς τον παιδικό «ΤΑ ΦΙΛΑΡΑΚΙΑ» στην Ηλιούπολη.

Γνωρίζει μήπως κάποιος/κάποια κάτι από ιδία πείρα?

Ευχαριστώ

Παναγιώτης