Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

Λεπτό ενδομήτριο :( = ?????

Recommended Posts

Κορίτσια γεια σας και πάλι.....

Σήμερα έκανα την ωοληψία..δεν ήταν ήταν τίποτα τελικά ευτυχώς! Μόνο λίγα πονάκια έχω τώρα χαμηλά αλλά ούτως η άλλως όλες τις ημέρες της διέργεσης είχα ενοχλήσεις χαμηλα άρα δε με ενοχλεί...:P το συνήθισα.

Μου πήραν 10 ωάρια. Αύριο θα μου πούνε πόσα ήταν ώριμα και πόσα γονιμοποιήθηκαν...

Το πρόβλημα μου είναι ότι έχω πολύ λεπτό ενδομήτριο. Παρόλο που δεν εχω κάνειψκαμιά επέμβαση το ενδομήτριο πάντα μου το βρισκαν οι γιατροι λεπτό και σήμερα που το είδαμε στην ωοληψία ήταν μόνο.....στα 5. :(:(:(:(:(:(:(

Μου είπαν από το κέντρο ότι εφόσον εχουμε γονιμοποίηση ωαρίων κάποια θα τα καταψύξουμε και κάποια θα τα εμφυτεύσουμε την παρασκευή και ότι υπάρχουν περιπτώσεις επιτυχία με λεπτό ενδομήτριο....:shock:

Εγώ εδώ διαβάζω για τόσες κοπέλες που είχαν μια χαρά ενδομήτριο και η χοριακή βγήκε αρνητική... Θα ήθελα να σας ρωτήσω:

1)Πιστεύετε έχω καμιά ελπίδα να πιάσει με τόσο λέπτο? έχει τύχει σε άλλη κοπέλα?

2) Είναι η πρώτη μου προσπάθεια.. διαβάζω εδώ για μέσα για κοπέλες που προσπαθούν για 2η..3η φορά...μάλλον ποτε δεν πιάνει την 1η ε?

Προσπαθώ να είμαι έτοιμη ψυχολογικά για κάθε αποτέλεσμα και δεδομένου του ενδομητρίου μάλλον δε θα είναι καλό....:(

Τελικά.....Τα πιο ωραία πράγματα έρχονται εκεί που δεν τα περιμένεις και γίνονται τα θαύματα όταν πάψεις να επιμένεις ?????

Διαφημίσεις

Κορίτσια γεια σας και πάλι.....

Σήμερα έκανα την ωοληψία..δεν ήταν ήταν τίποτα τελικά ευτυχώς! Μόνο λίγα πονάκια έχω τώρα χαμηλά αλλά ούτως η άλλως όλες τις ημέρες της διέργεσης είχα ενοχλήσεις χαμηλα άρα δε με ενοχλεί...:P το συνήθισα.

Μου πήραν 10 ωάρια. Αύριο θα μου πούνε πόσα ήταν ώριμα και πόσα γονιμοποιήθηκαν...

Το πρόβλημα μου είναι ότι έχω πολύ λεπτό ενδομήτριο. Παρόλο που δεν εχω κάνειψκαμιά επέμβαση το ενδομήτριο πάντα μου το βρισκαν οι γιατροι λεπτό και σήμερα που το είδαμε στην ωοληψία ήταν μόνο.....στα 5. :(:(:(:(:(:(:(

Μου είπαν από το κέντρο ότι εφόσον εχουμε γονιμοποίηση ωαρίων κάποια θα τα καταψύξουμε και κάποια θα τα εμφυτεύσουμε την παρασκευή και ότι υπάρχουν περιπτώσεις επιτυχία με λεπτό ενδομήτριο....:shock:

Εγώ εδώ διαβάζω για τόσες κοπέλες που είχαν μια χαρά ενδομήτριο και η χοριακή βγήκε αρνητική... Θα ήθελα να σας ρωτήσω:

1)Πιστεύετε έχω καμιά ελπίδα να πιάσει με τόσο λέπτο? έχει τύχει σε άλλη κοπέλα?

2) Είναι η πρώτη μου προσπάθεια.. διαβάζω εδώ για μέσα για κοπέλες που προσπαθούν για 2η..3η φορά...μάλλον ποτε δεν πιάνει την 1η ε?

Προσπαθώ να είμαι έτοιμη ψυχολογικά για κάθε αποτέλεσμα και δεδομένου του ενδομητρίου μάλλον δε θα είναι καλό....:(

να ηρεμήσεις και να μην αγχώνεσαι...πολλές πετύχανε με την πρώτη... καλή γονιμοποίηση και να μας πεις αύριο τα νέα!!!!

Leuta μου μην στεναχωριεσαι..τιποτα δεν ειναι στανταρ!εμενα υπηρχαν οι καλυτερες προυποθεσεις με πολυ καλης ποιοτητας εμβρυα και ενα ενδομητριο 11,5 και δεν ειχα θετικο αποτελεσμα..αντιθετα εχω διαβασει πολλες κοπελες με λεπτο ενδομητριο και αλλα προβληματα οι οποιες τα καταφεραν πολυ ευκολα.να σου δωσω ενα παραδειγμα,μια θεια μου 46 χρονων με ενδομητριο 6,5 την ημερα την εμβρυομεταφορας εκανε ενα υπεροχο κοριτσακι!γιαυτο εχε πιστη και ολα θα γινουν συντομα!

1η IVF Φεβρουαριος 2012 αρνητικη

2η IVFΜαιος 2012 βιοχημικη κυηση

Νοεμβριος 2012 Φυσιολογικη συλληψη!!

G2GGp3.png

Ευχαριστώ κορίτσια!

Καταρχήν ελπίζω να μου πουνε σήμερα ότι όντως γονιμοποιήθηκαν κάποια..όσο αφορά το ενδομήτριο μου ειπαν από το κέντρο ότι υπάρχουν περιπτώσεις με λεπτό ενδομήτριο που είχαν επιτυχία αλλα ξέρω ότι ιατρικά αυτό είναι σπάνιο και προετοιμάζω τον εαυτό μου για όλα αν τελικά κάνουμε την εμβρυομεταφορά...άλλωστε σκέφτομαι ότι ούτως η άλλως στην κατάψυξη δεν ζουν όλα τα έμβρυα άρα καλύτερα να δοκιμάσω και ας είναι λεπτό το ενδομήτριο...παρά να χάσω κάποια στην κατάψυξη.

Πάντως δεν ξέρω ίσως επειδή είναι η πρώτη μου προσπάθεια έχω να πω ότι είναι πολύ ψυχοφθόρα και δύσκολη διαδικασία. Θαυμάζω τις κοπέλες που το έχουν επαναλάβει πολλές φορές και ξέρω ότι και γω το ίδιο θα κάνω αν δεν πετύχει αυτή...αλλά δύσκολη κατάσταση....:(:(:(

Τελικά.....Τα πιο ωραία πράγματα έρχονται εκεί που δεν τα περιμένεις και γίνονται τα θαύματα όταν πάψεις να επιμένεις ?????

leuta ειναι κατα πολυ θεμα τύχης... Εγω θα σε συμβούλευα ουτε να ελπίζεις υπερμετρα, ουτε ομως και να πας πιστευοντας οτι θα αποτύχεις. Εγω την πρωτη φορα πηγα πιστευοντας οτι ΣΙΓΟΥΡΑ θα μεινω εγκυος, και τελικα απογοητεύτηκα πολυ. Τωρα στη δευτερη παω πολυ συγκρατημενη, και αν πετύχει θα ειναι μια ευχαριστη έκπληξη, ας το θέσω ετσι :-)

Θελει παντως πολυ κουραγιο και υπομονη! Ολοι συμφωνουν οτι τελικα το αποτελεσμα αξίζει τον κόπο! Καλη επιτυχια ευχομαι!

Διαφημίσεις

Καλή επιτυχία με θετικοτατα αποτελέσματα σας εύχομαι, θα συμφωνήσω με τη garufalia ότι είναι και θέμα τύχης. Είναι λίγο λεπτό το 5 αλλά όπως βλέπεις δεν αποκλείει την επιτυχία.

Τελικά γονιμοποιήθηκαν τα 6...άρα μάλλον θα εμφυτεύσουμε 3 και τα άλλα 3 κατάψυξη...

Και βλέπουμε....:):shock:

καλη επιτυχια!το πρωτο κομματι ειναι πολυ αισιοδοξο..τωρα να εχεις και λιγο τυχη και ολα καλα!

1η IVF Φεβρουαριος 2012 αρνητικη

2η IVFΜαιος 2012 βιοχημικη κυηση

Νοεμβριος 2012 Φυσιολογικη συλληψη!!

G2GGp3.png

Διαφημίσεις

Ευχαριστώ πολύ σε όλες σας!

Με πήραν τηλέφωνο, πάω αυρίο για την εμβρυομεταφορά. Έχω μου είπαν ένα άριστο και 2 αρκετά καλα σε διαιρέσεις. Και μετά ο θεός βοηθός με το ενδομήτριο...:shock:

Να ρωτήσω κάτι? Έκανα την τρίτη την ωολήψία, αύριο θεωρείται τρίτη ή τέταρτη ημέρα διαιρέσεων?