Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

ιωση με πολλες μερες πυρετο

Recommended Posts

η μελινα μου 6 ετων απο την πεμπτη εχει βηχα κ πυρετο.ο γιατρος διεγνωσε βρογχιτιδα.εχει βηχα με φλεμματα κ εντονη ρινιτιδα.ξεκινησε με 39 κ μισο πυρετο κ τωρα φτανει μεχρι 38 κ ειναι η 6η μερα.ο παιδιατρος μου πε να παρει αντιβιωση zinadol εισπνοες aerolin κ flixotine σιροπι xozal κ σιροπι trebon.δεν ειναι πολλα ολα αυτα?ξερετε καμια ιωση που κυκλοφορει που να κραταει ο πυρετος τοσες μερες?ειναι χαλια το παιδι μου σκεφτομαι να παω νοσοκομειο δεν τρωει τιποτα

Διαφημίσεις

Θεριζει αυτη η παλιο ιωση....

Ξερω πολλα παιδακια που την περασαν και την περνανε ακομα...υπομονη κανονικα απο σημερα θα αρχισει να μεγαλωνει τα διαστηματα που ειναι απυρετο το παιδι (6η μερα)....να προσεξεις μονο τα βροχικα να την πας να την ξαναακροαστει οταν τελειωσει την αντιβιωση.

Σαν ''σπιτικο ματζουνι'' μπορεις να της δινεις χλιαρό λεμονι ανακατεμενο με μελι βοηθαει παρα παρα πολυ.

Περαστικα !!!!

Γιαννής 1/7/2006 + Νικόλας 20/10/2009

η μελινα μου 6 ετων απο την πεμπτη εχει βηχα κ πυρετο.ο γιατρος διεγνωσε βρογχιτιδα.εχει βηχα με φλεμματα κ εντονη ρινιτιδα.ξεκινησε με 39 κ μισο πυρετο κ τωρα φτανει μεχρι 38 κ ειναι η 6η μερα.ο παιδιατρος μου πε να παρει αντιβιωση zinadol εισπνοες aerolin κ flixotine σιροπι xozal κ σιροπι trebon.δεν ειναι πολλα ολα αυτα?ξερετε καμια ιωση που κυκλοφορει που να κραταει ο πυρετος τοσες μερες?ειναι χαλια το παιδι μου σκεφτομαι να παω νοσοκομειο δεν τρωει τιποτα

Και εγώ...θύμα!!!!!!!

Πολύ βήχα (δεν μπορώ να πάρω αναπνοή ούτε να μιλήσω γιατί πνίγομαι), πολλά φλέμματα, πυρετό, πόνο στις αρθρώσεις.....

4η μέρα σήμερα......

Προσοχή γιατί εύκολα γυρνάει σε πνευμονία....(3 φίλοι μου είναι τέζα από πνευμονία που ξεκίνησε από αυτή τη γρίπη)