Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

αποκόλληση στη δέκατη εβδομάδα

Recommended Posts

:( Κορίτσια θα ήθελα τα φώτα σας...

έπαθα αποκόλληση εμπρόσθιου τμήματος μήτρας και βρίσκομαι στη δέκατη εβδομάδα κύησης. Πρώτη εγκυμοσύνη. Ο γιατρός μου σύστησε ανάπαυση και ultragestan..

από εμπειρία όσες έχουν, πόσο καιρό παίρνει να δέσει?

Και όταν λέμε ανάπαυση εννοούμε ξάπλα ή επιτρέπεται και το καθισιό? Για την περίπτωση της αποκόλλησης πάντα...

Διαφημίσεις

αναλογα ποσο μεγαλη ειναι η αποκολληση,μπορει να παρει απο λιγες μερες,2 εβδομαδες,μεχρι κ ενα μηνα...αναλογα....καλο ειναι να μεινεις ξαπλωμενη μεχρι να πας στο γιατρο για υπερηχο....παιδακι αλλο δεν εχεις,οποτε δε βρισκω κανενα λογο να σηκωθεις....κ καλυτερα ξαπλωμενη,κ ας θεωρειται υπερβολη απο καποιους...κανε οτι πρεπει για να νιωθεις καλα μετα

αναλογα ποσο μεγαλη ειναι η αποκολληση,μπορει να παρει απο λιγες μερες,2 εβδομαδες,μεχρι κ ενα μηνα...αναλογα....καλο ειναι να μεινεις ξαπλωμενη μεχρι να πας στο γιατρο για υπερηχο....παιδακι αλλο δεν εχεις,οποτε δε βρισκω κανενα λογο να σηκωθεις....κ καλυτερα ξαπλωμενη,κ ας θεωρειται υπερβολη απο καποιους...κανε οτι πρεπει για να νιωθεις καλα μετα

Νάνσυ έχεις δίκιο...! Μου φάνηκε λίγο δύσκολο στην αρχή είναι αλήθεια, αλλά σιγά σιγά συνηθίζεται...! Τελικά ο χρόνος περνάει γρήγορα με κάποιο βιβλίο ή λαπτοπ παρέα! Ευτυχώς δέκα μέρες τώρα δεν ξαναείδα αίμα (έχω όμως λίγα πονάκια και κατά καιρούς καφέ βλέννες). Θα πάω σε λίγες μέρες ξανά για υπέρηχο και βλέπουμε...:wink:

ολα συνηθιζονται,αρκει να το θελεις πολυ....εγω εκατσα 7 μηνες σε ενα κρεβατι ξαπλωμενη...το θεμα ειναι να μην εχεις αιμα....οι βλεννες,φυσιολογικο,κ τα πονακια επισης ασχετα με την αποκολληση...ολα καλα θα ειναι στον επομενο υπερηχο,θα δεις....

στην πρώτη εγκυμοσύνη είχα πάθει αποκόλληση στην ενδέκατη..και κάθισα στον καναπέ 20 μέρες..τώρα στη δεύτερη έπαθα μικρή αποκόλληση στην 8η..και κάθισα λίγότερο..η ξεκούραση είναι θεραπεία..μην ανησυχείς καθόλου..

Διαφημίσεις

• 2 weeks later...

Επειδή είχα πάθει και εγώ αποκόλληση τη δέκατη εβδομάδα σαν και εσένα, τώρα ο γιος μου είναι 16 μηνών, και έμεινα 1 μηνα στο κρεβάτι το μόνο που σου λέω προσοχή στις ορμονες. Μόνο 3 την ημέρα και όχι παραπάνω γιατί έγώ επείδη επινα παραπάνω μπας και σταματησει ο γιος μου επαθε υποσπαδία. Για αυτο προσοχή και όλα καλά θα πάνε!