Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

Ως που φτανει η αδιαφορια, η αγενεια, η γαιδουρια!!

Recommended Posts

Εχω απογοητευτει με την αδιαφορια, αγενεια καποιων ανθρωπων...Δεν μπορω να πιστεψω οτι υπαρχουν τετοιοι ανθρωποι και ειλικρινα δε μπορω να καταλαβω τί σκεφτονται αν σκεφτονται.

Τραβηξα μια συγχιση σημερα αλλο πραμα! Μενω με το αυτοκινητο σε δρομο με κυκλοφορια. Ακριβως διπλα στο δρομο συνεργειο να το πω κατι τετοιο τελοσπαντων που εφτιαχνε μονο εξατμισεις. Μια τεραστια αυλη μπροστα απο το μαγαζι. Τα αυτοκινητα απο πισω μου χαμος κορνες βρυσιδια τα σχετικα. Ημουν και με το παιδι. Τους ζηταω ευγενικα να με βοηθησουν να τσουλισουμε το αμαξι στην ακρη να μην εμποδιζω την κυκλοφορια, μην πεσει και κανενας πανω μου και εχουμε κι αλλα. Απαντηση "Α, δεν γινεται κοπελια εδω ειναι μαγαζι που να το βαλεις εδω!'' Μενω μ@λ@κ@ς!!Τεραστια αυλη λεμε! Μηπως να το τσουλισουμε μεχρι την ακρη λεω στο πεζοδρομιο; -Οχι, οχι μην την βοηθας λεει ο ενας στον αλλον. Ντοινγκ λεω δεν ειναι δυνατον!! Τελικα το τσουλισα μονη μου σε διπλανο μαγαζι με παρκιν μπροστα και με ειδαν οι ανθρωποι απο το διπλανο μαγαζι βγηκαν να βοηθησουν και μου λενε οτι οι διπλα ειναι αγριανθρωποι!!!!

Μα τί κοσμος υπαρχει δηλ; Γιατι; Κι αν γινοταν ατυχημα και επεφτε κανενας πανω μου και ειχα και το παιδι μεσα αυτοι θα κοιτουσαν αμμετοχοι; Κι ολα αυτα για 10' οση ωρα χρειαζοταν δηλ για να ρθει η οδικη!!

Σας εχουν τυχει παραλογοι ανθρωποι;

Xρωμα δεν αλλαζουνε τα ματια...μονο τροπο να κοιταμε.

tALVp3.png

Διαφημίσεις

Μην τα σκέφτεσαι και συγχίζεσαι, δυστυχώς τέτοιοι άνθρωποι υπήρχαν, υπάρχουν και θα υπάρχουν σε κάθε κοινωνία, χώρα, εποχή. Το θέμα είναι να τους "προσπερνάς" και να μην τους αφήνεις να σε επηρεάσουν. Μου έχουν τύχει άνθρωποι που μου φάνηκαν εντελως "γαϊδούρια" αλλά και άλλοι με μεγάλη ευαισθησία και ευγένεια που πραγματικά με έχει συγκινήσει. Έτσι είναι η ζωή....

tMJnp2.png

W2cQp3.png

Αυτο που με ενοχλει στον εαυτο μου ειναι οτι ολα αυτα μου στοιχιζουν. Σπαταλω ενεργεια να το σκεφτομαι μετα βασανιζομαι. Και με βασανιζει το γιατι. Σημερα πραγματικα εκανα ωρα να το ξεπερασω. Ημουν ταραγμενη.

tALVp3.png

Αυτο που με ενοχλει στον εαυτο μου ειναι οτι ολα αυτα μου στοιχιζουν. Σπαταλω ενεργεια να το σκεφτομαι μετα βασανιζομαι. Και με βασανιζει το γιατι. Σημερα πραγματικα εκανα ωρα να το ξεπερασω. Ημουν ταραγμενη.

Να μη βασανίζεσαι για ότι δεν μπορείς να αλλάξεις........ναι, λογικό να σε στενοχώρησε και να σε πίκρανε εκείνη τη στιγμή, αλλά να τα προσπερνάς όλα αυτά για το καλό σου (ρίξε τους κι ένα βρισίδι από μέσα σου, βοηθάει πολύ στην εκτόνωση).......έτυχε να πέσεις σε στραβόξυλα....υπάρχουν και καλοί όμως......ευτυχώς!!!

Διαφημίσεις

έχω μείνει με ανοιχτό το στόμα. Το παιδί δεν το είδανε?!

Πως δεν το ειδανε; Αφου τους το ελεγα κιολας μην πεσει διερχομενο οχημα πανω μου και εχω το παιδι μεσα.

Παντως η αντιμετωπιση στις γυναικες οδηγους απο μερικους ανδρες ειναι απαραδεχτη! Μολις μενει το αυτοκινητο και προσπαθω να το ξαναβαλω μπρος με αλαρμ και πριν προλαβω να κατεβω να βαλω το τριγωνο πισω περναει ενας εξυπνος και μου κανει μια απρεπη χειρονομια! Λες και θελω να μεινω μες στο δρομο! Λες και ειμαι τοσο ηλιθια! Ελεος πια!! ΑΜΑΝ!!!!!

tALVp3.png

Απίστευτό!! αλλά υπάρχουν και χειρότερα σκέψου....

ευτυχώς που είσαστε όλοι καλά.

Αύριο είναι μια καινούργια μέρα ελπίζω να ξυπνήσεις με καλή διάθεση.

ποιό είναι το μαγαζί με τα "γαιδούρια"? αν περάσουμε απο κει να τους μπιμ

95Jqp2.png

Τα παιδιά δεν θέλουν ψυχολόγο. Γονείς θέλουν!!!

Αχ ποσο σε καταλαβαινω δεν ξερεις!!!Μου ετυχε και εμενα κατι παρομοιο αλλα στο βενζυναδικο.Και ημουν και εγκυος τοτε και απο τα νευρα μου στο τελος το παρατησα και εφυγα κλαιγοντας!Ειχα κλεισει και το κινητο να μην με ενοχλει κανενας και εκανα δυο ωρες βολτα μεχρι να ηρεμησω!Ασε απο τετοιους οσο θελεις εχει...αλλα τους δικαιολογω καποιους εν μερη αφου ετσι οπως εχουμε φτασει γινεσαι κακος και χωρις να το θελεις και να ξεσπας παντου.Οχι οτι βεβαια δεν υπαρχουν και οι μακακες εκ φυσεως....Απλα ξερω σε πειραζει πολυ!Λες αφου εγω φαιρομαι ευγενικα,βοηθαω τους αλλους κτλ κτλ γιατι να μην μου φαιροντε και αντιστοιχα και σε μενα ετσι?Γι'αυτο σε μια τετοια κατασταση οταν σου φερονται ετσι να γινεις σκλιρη και να φερθεις και εσυ αναλογα!Αυτο τους αξιζει...Απλα καποιοι ανθρωποι δεν εχουν πραγματικα τον θεο τους..

aRjHp3.pngiD6Np3.png

Nai που είναι αυτό το μαγαζί? Στην μάντρα ενός τέτοιου πριν 4 χρόνια σκοτώθηκε ένας φίλος μας 25 χρονών:cry::cry::cry:. Μετα από κανα δυο μέρες πήγε εκει να αφήσει ένα λουλούδι ένας πρώτος θείος του και βγήκε ο μ.... ιδιοκτήτης και του φώναζε " αυτός μου χάλασε την μάντρα" . ε ο άλλος τον πλάκωσε τι να τον έκανε. Και η μάντρα παράνομη εννοείται πάνω στο πεζοδρόμιο κεντρικής λεωφόρου... Οπότε τι να πεις έχουμε γεμίσει όχι γαιδούρια ( γιατι τα γαιδουρια είναι καλύτερα από κάτι τέτοιους ) ΤΕΡΑΤΑ

Απίστευτό!! αλλά υπάρχουν και χειρότερα σκέψου....

ευτυχώς που είσαστε όλοι καλά.

Αύριο είναι μια καινούργια μέρα ελπίζω να ξυπνήσεις με καλή διάθεση.

ποιό είναι το μαγαζί με τα "γαιδούρια"? αν περάσουμε απο κει να τους μπιμ

Aχ, καλη μου believe76 εισαι λιγο μακρυα!! Εδω συμπρωτευουσα!

Παντως δεν ξερω γιατι γιναμε ετσι οι Ελληνες. Ποτε κανενας σε δημοσια υπηρεσια δεν κραταει την πορτα ανοιχτη για αυτον που ερχεται απο πισω ακριβως, δεν λεμε πια ευχαριστω παρακαλω. Γιατι; Αφηστε για τον τροπο που οδηγουμε, ουτε διαβασεις σεβομαστε ουτε τιποτα. 4 χρονια ημουν Αγγλια ποτε κανεις δεν μου φερθηκε με αγενεια. Κρατουσαν παντα ανοιχτη την πορτα να περασεις οπου και να σουνα τα thanks πηγαιναν κι ερχονταν, δεν προλαβαινες να πατησεις το ποδι σου στην διαβαση και τα αυτοκινητα σταματουσαν ως δια μαγειας. Και το αλλο το τρελο που μου κανε εντυπωση αν στο δρομο περπατουσες μουρτζουφλης οι περαστικοι σου λεγανε Come on smile!!

tALVp3.png

Διαφημίσεις

Nai που είναι αυτό το μαγαζί? Στην μάντρα ενός τέτοιου πριν 4 χρόνια σκοτώθηκε ένας φίλος μας 25 χρονών:cry::cry::cry:. Μετα από κανα δυο μέρες πήγε εκει να αφήσει ένα λουλούδι ένας πρώτος θείος του και βγήκε ο μ.... ιδιοκτήτης και του φώναζε " αυτός μου χάλασε την μάντρα" . ε ο άλλος τον πλάκωσε τι να τον έκανε. Και η μάντρα παράνομη εννοείται πάνω στο πεζοδρόμιο κεντρικής λεωφόρου... Οπότε τι να πεις έχουμε γεμίσει όχι γαιδούρια ( γιατι τα γαιδουρια είναι καλύτερα από κάτι τέτοιους ) ΤΕΡΑΤΑ

Ο Χριστός και η Παναγία.......κανένας σεβασμός σε τίποτα.......

αν δεν είναι το ίδιο μαγαζί, τότε υπάρχουν περισσότερα καθάρματα από ότι νομίζω εγώ η αλαφροΐσκιωτη......

πολυ καλά του έκανε και τον πλάκωσε.Στην αγένεια απαντώ με αγένεια.
rQGhp3.png

E, οχι δεν εχουν το Θεο τους! Κριμα...ουδεν σχολιο...δεν ξερω τι να πω!

tALVp3.png

Και το αλλο το τρελο που μου κανε εντυπωση αν στο δρομο περπατουσες μουρτζουφλης οι περαστικοι σου λεγανε Come on smile!!

Απίστευτο.... ούτε να σου πάρουν την σειρά κουτοπόνηρα, με μια καλημέρα στον οδηγό λεωφορείου κα.... μόνο που δεν σε κοιτάνε στα μάτια ...και δεν ξέρω αν κουτσομπολεύουν

Εδώ έχουμε γίνει Ουγκάντα (όποιος έχει πάει ας μας πει... βέβαια αν ισχυεί)...

95Jqp2.png

Τα παιδιά δεν θέλουν ψυχολόγο. Γονείς θέλουν!!!

Διαφημίσεις

Πραγματικά είναι πολύ λυπηρά αυτά τα φαινόμενα και δυστυχώς ολοένα και πληθαίνουν....

Δε νοιάζεται κανείς για κανέναν και είναι αυτό που λένε αν σε δουν να πνίγεσαι...θα σου δώσουν μια κλωτσιά να πας πιο βαθιά.

Εμένα μου έτυχε να πέσουν από κάποιου την τσέπη χρήματα και του το είπα και του τα έδειξα. Ο άνθρωπος τα πήρε και με ευχαρίστησε χίλιες φορές, αλλά στην αρχή με κοιτούσε σα χαζός, σαν να είχε πάθει σοκ που του το είπα και δεν τα πήρα...

Δίπλα με σχολίασαν και με είπαν ....χαζή !!!! :shock::shock:

a9X0p3.pngmrSbp3.png

Aχ, καλη μου believe76 εισαι λιγο μακρυα!! Εδω συμπρωτευουσα!

Παντως δεν ξερω γιατι γιναμε ετσι οι Ελληνες. Ποτε κανενας σε δημοσια υπηρεσια δεν κραταει την πορτα ανοιχτη για αυτον που ερχεται απο πισω ακριβως, δεν λεμε πια ευχαριστω παρακαλω. Γιατι; Αφηστε για τον τροπο που οδηγουμε, ουτε διαβασεις σεβομαστε ουτε τιποτα. 4 χρονια ημουν Αγγλια ποτε κανεις δεν μου φερθηκε με αγενεια. Κρατουσαν παντα ανοιχτη την πορτα να περασεις οπου και να σουνα τα thanks πηγαιναν κι ερχονταν, δεν προλαβαινες να πατησεις το ποδι σου στην διαβαση και τα αυτοκινητα σταματουσαν ως δια μαγειας. Και το αλλο το τρελο που μου κανε εντυπωση αν στο δρομο περπατουσες μουρτζουφλης οι περαστικοι σου λεγανε Come on smile!!

Ετσι ακριβως οπως τα λες!!!Εγω που ειχα παει Παρισι με τον μπαμπα μου,νταλικερης αυτος,ολοι μα ολοι οπου και να πηγαιναμε μας λεγανε καλημερα:shock:Ακομα και πχ το πρωι που πηγαιναμε μεσα στο εργοστασιο στην τουαλετα οπου και να συναντουσαμε κοσμο μας χαιρετουσαν και με το χαμογελο!Και μου ειχε πει ο μπαμπας μου οτι το θεωρουν αγενεια να μην χαιρετησεις!Φαντασου αγνωστοι ανθρωποι....Και εδω πλεον και οι γνωστοι γυριζουν την πλατη οποτε σε βλεπουν.....:evil:

Και το αλλο που εχω παρατηρησει.Αν πας σε καμια υπηρεσια και ειναι καποιος ευγενικος μαζι σου ειναι συνηθως επειδη τους εχουν στριμωξει και φοβουντε μην τους απολυσουν.....λιγοι ειναι οι πραγματικα ευγενικοι!

Ασε εχουμε καταντησει αηδια πια!Ειδικα σε καφετεριες ποσες φορες μου εχει τυχει...Δεν φτανει που παω και αφηνω τα λεφτα μου,που κανει ενας καφες 3?,και μας κανουν και μουτρα στο τελος που πηγαμε και τους σηκωσαμε απο το τσιγαρο τους (συγκεκριμενα χθες!).

aRjHp3.pngiD6Np3.png