Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

Γυναικολογος-Γυναίκα Αλεξάνδρα

Recommended Posts

Γειά σε όλες σας!!

Καλη εγκυμοσύνη εύχομαι και με ένα πόνο όλες να φέρουμε στο κόσμο τα μωράκια μας.

Θα ήθελα όποια κοπέλα γνωρίζει να μου προτείνει αν ξέρει κάποια πολύ καλή γυναικολόγο στο Αλεξάνδρα.

Η δική μου γυναικολόγος είναι στο Ιασώ αλλά επειδή τα οικονομικά μας είναι λίγο στριμωγμένα θα ήθελα να έχω και την εναλλακτική του δημοσίου με βασική προυπόθεση να ειναι πολυ καλή και να ασχολείται η γιατρός.

Περιμένω σχολία σας!!

ευχαριστώ

Διαφημίσεις

Anjelik άντε με το καλό !!!

Δεν γνωρίζω για το Αλεξάνδρα, απλά ήθελα να σε ρωτήσω εάν έχεις ρωτήσει πόσο θα είναι το κόστος στο Ιασώ, που είναι και η γιατρό σου, και πόσο στο Αλεξάνδρα. Άκουσα τελευταία ότι η τιμές στα δημόσια μαιευτήρια αυξήθηκαν δραματικά και έχουν πλησιάσει τις τιμές των ιδιωτικών.

Γενικά τα ιδιωτικά έχουν ρίξει πολύ τις τιμές τους λόγω κρίσης. ;)

Γειά σου Val ευχαριστώ!

εισαι και εσύ εγκυος?Λοιπόν με τη γιατρό μου δεν έχω μιλήσει ακόμη την επόμενη εβδομάδα έχω ραντεβού οπότε ότι μαθω θα σας ενημερώσω. Στο ιασώ που ρώτησα μου είπαν να ξανακαλέσω κατά τον Απρίλη να μου πούν νέες τιμές.

Αν ισχύσει ξανά ο Εοπυυ ίσως μείνω εκει που είναι και η γιατρός θα δείξει πως θα πάνε τα πράγματα αλλά θα ήθελα να ξέρω και κάποιο καλό γυναικολόγο στο Αλεξάνδρας.

Εγώ γέννησα τον Σεπτέβριο που μας πέρασε, αλλά έχω φιλενάδες που περιμένουν και μου έλεγαν ότι το δημόσιο δεν συμφαίρει πλεον. Δεν ξέρω τώρα εάν είναι ράδιο αρβύλα αλλά κα΄λυτερα να ρωτήσεις πριν αποφασίσεις

Διαφημίσεις

Δωρεαν ειναι η γεννα σε δημοσιο μαιευτηριο εφοσον μεινεις σε δωματιο που να δικαιολογει το βιβλιαριο σου.Αυτο που εχει αλλαξει ειναι οτι δεν σου δινουν επιδομα τοκετου,αυτο εχει κοπει.

Απο εκει και περα εξαρταται απο τον γιατρο που σας παρακολουθει στο δημοσιο νοσοκομειο εαν θα σας ζητησει φακελακι και ποσο .....

Kht7p2.png

3iVPp3.png

Καλημέρα σε ολους. ειμαι νεα στην παρέα καιθα ηθελα λιγη βοήθεια. καταρχας μπηκα στην διαδικασια να μεινω εγκυος οσο δυσκολεσ συνθηκες και αν επικρατουν. ο γυναικολογος που ηδη με παρακολουθει ειναι πολυ καλος αλλα δυστυχως ειναι σε ιδιωτικο νοσοκομειο και ειλικρινα τα εξοδα ειναι δυσβασταχτα.ξερετε καποιον γιατρο απο δημοσιο νοσοκομειο κυριως στο αττικο; θελω καποιον που να νοιαζεται κ οχι να σε βλεπει αλλη μια γεννα για λεφτα..ευχαριστω