ΑΘΗΝΟΥΛΑ Posted August 6, 2008 Share Posted August 6, 2008 ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΣΑΣ. ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ ΑΠΟΥΣΙΑΣ ΜΟΥ ΛΟΓΩ ΔΙΑΦΟΡΩΝ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΩΝ (ΥΓΕΙΑΣ & ΔΟΥΛΕΙΑΣ) ΒΡΗΚΑ ΛΙΓΟ ΧΡΟΝΟ ΝΑ ΕΠΙΣΚΕΦΤΩ ΤΟ SITE ΜΑΣ. ΚΑΛΩΣΟΡΙΖΩ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΝΕΕΣ ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΚΑΙ ΧΑΙΡΕΤΩ ΤΙΣ ΠΑΛΙΕΣ. ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΕΠΙΣΗΣ ΝΑ ΣΑΣ ΚΑΝΩ ΜΙΑ ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΕΡΩΤΗΣΗ. ΑΓΧΩΝΕΣΤΕ ΚΑΘΟΛΟΥ? ΜΕ ΤΟ ΠΑΙΔΙ,ΜΕ ΤΟ ΣΠΙΤΙ, ΜΕ ΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ, ΜΕ ΤΟΝ ΑΝΤΡΑ ΣΑΣ? ΜΗΠΩΣ ΕΙΜΑΙ ΤΕΛΙΚΑ ΜΟΝΟ ΕΓΩ ΕΚΕΙΝΗ ΠΟΥ ΑΓΧΩΝΕΤΑΙ ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΤΗΣ ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΣΚΕΦΤΕΙ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΤΗΣ ΝΙΩΘΕΙ ΤΥΨΕΙΣ? ΑΝ Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΑΣ ΕΙΝΑΙ ΘΕΤΙΚΗ, ΠΕΙΤΕ ΜΟΥ ΑΝ ΕΧΕΤΕ ΞΕΠΕΡΑΣΕΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΓΧΟΣ ΚΑΙ ΜΕ ΠΟΙΟΝ ΤΡΟΠΟ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
elena32 Posted August 6, 2008 Share Posted August 6, 2008 το αγχος το δικο μου να δεις...δεν νομιζω να υπαρχει μεγαλυτερο.αγχος γιατον αντρα μου ο οποιος εχει παθει εμφραγματα ,αγχος για τα οικονομικα μας που πανε απ το κακο στο χειροτερο...αγχος για τη μικρη μου μην πεσει,οταν δεν τρωει.οταν ειναι κακοκεφη.οταν αρρωσταινει κ.τ.λ αγχος για τη μαμα μου που τελευταια εχει ιλιγγους κ δεν ειναι καλα.για μενα????τελευταια με θυμαμαι κ λεω καλα εσυ ελεανα μου αντεχεις ακομη? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
zouzounitsa79 Posted August 7, 2008 Share Posted August 7, 2008 Αθηνουλα...απο οταν εμεινα εγκυος και μετα το παντρευτικα το αγχος....αγχος για την μικρη....αγχος για την ρουτινα της καθημερινοτητας...αγχος για τη δουλεια...αγχος για το ποιος θα κραταει τη μικρη να παω στη δουλεια!! Γενικα δεν την παλευω τοση πιεση αλλα τι να κανω???? Προσπαθώ το παλευω και προς το παρων ειμαι οκ!! Υπομονη κουκλες...μεχρι την συνταξη Quote Μαρικακι 12/1/2007 Λενιώ 26/5/2009 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΧΡΥΣΑ Posted August 7, 2008 Share Posted August 7, 2008 Απο τοτε που γεννησα εχω αγχος αν παθω κατι εγω τι θα γινει ο γιος μου. Ξερω ειναι λιγο τρελο αλλα δεν εχω ακομα καταφερει να το ξεπερασω. Γι'αυτο προσπαθω να κοιταω λιγακι και τον εαυτο μου. Quote Don't let fears hold you back from living everyday to your fullest! Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΑΘΗΝΟΥΛΑ Posted August 7, 2008 Author Share Posted August 7, 2008 Αθηνουλα...απο οταν εμεινα εγκυος και μετα το παντρευτικα το αγχος....αγχος για την μικρη....αγχος για την ρουτινα της καθημερινοτητας...αγχος για τη δουλεια...αγχος για το ποιος θα κραταει τη μικρη να παω στη δουλεια!!Γενικα δεν την παλευω τοση πιεση αλλα τι να κανω???? Προσπαθώ το παλευω και προς το παρων ειμαι οκ!! Υπομονη κουκλες...μεχρι την συνταξη ΣΥΝΤΑΞΗ?ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ?ΑΝΑΡΩΤΙΕΜΑΙ ΑΝ ΘΑ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΩ ΝΑ ΦΤΑΣΩ ΝΑ ΠΑΡΩ ΣΥΝΤΑΞΗ!ΠΑΝΤΩΣ ΧΑΙΡΟΜΑΙ ΠΟΥ ΤΕΛΙΚΑ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ Η ΜΟΝΗ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΩ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ.ΘΕΛΩ ΝΑ ΒΡΩ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΜΟΥ, ΝΑ ΤΟΥ ΔΩΣΩ ΔΥΝΑΜΗ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΓΙΝΩ ΠΙΟ ΑΙΣΙΟΔΟΞΗ.ΚΑΝΕ ΚΙ'ΕΣΥ ΤΟ ΙΔΙΟ. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
zouzounitsa79 Posted August 7, 2008 Share Posted August 7, 2008 το κανω κουκλα...εχουμε παιδακι τωρα, και θελει μια μαμα δυνατη και ευτυχισμενη :) Quote Μαρικακι 12/1/2007 Λενιώ 26/5/2009 Link to comment Share on other sites More sharing options...
nano Posted August 8, 2008 Share Posted August 8, 2008 Η μόνη λύση που έχω βρει και ... πιάνει είναι : να ζω την κάθε στιγμή και να την απολαμβάνω, να σκέφτομαι όλα αυτά τα υπέροχα πράγματα που μου έχει χαρίσει η ζωή ... ο Θεός όπως θέλει κανείς το λέει όσο για τις ανησυχίες ... το μόνο που με βοηθάει είναι ότι η ζωή μου έχει αποδείξει ότι έχει πολύ μεγαλύτερη φαντασία από εμένα οπότε ... κι όταν πάλι επιμένουν τότε τις αντικαθιστώ συνειδητά με τις αντίστοιχες θετικές σκέψεις ... εικόνες όλα αυτά τα έχω μάθει στη γιόγκα και ... πιάνουν μου έχουν κάνει τη ζωή πιο ευχάριστη ... πιο ήρεμη Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts