Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

δύσκολος ο 8ος??

Recommended Posts

έχω απελπιστεί!!

μου φαίνεται ότι είναι ο πιο δύσκολος μήνας.μέχρι τον 7ο ούτε που καταλάβαινα πως ήμουν έγκυος, με βοηθούσε η μικρή κοιλίτσα μου.τώρα στον 8ο τα έχω δει όλα.εκτός του ότι είμαι στο κρεββάτι λόγω συσπάσεων, όποτε σηκώνομαι νιώθω τελείως άβολα.πονάει η μεσούλα μου και η κλωτσιες της μπέμπας με πονάνε αρκετά!!αφού χτες κρατούσα την κοιλιά μου για να μην βγει κανένα ποδαράκι από έξω!!διάφοροι πόνοι,στην κοιλιά,στην μέση,στα πόδια..επείσης ζεσταίνομαι αφάνταστα!!όλη μέρα με το κλιματιστικό!!

από την άλλη σκέφτομαι μήπως όλη αύτη η δυσφορία είναι στο μυαλό μου γιατί τρόμαξα και αρκετά!!

ο γιατρός μου όλα τα βρίσκει φυσιολογικά και γελάει :cry::cry:

α, και τις τελευταίες μέρες ξαναγύρισαν τα σάλια και οι ανακατωσούρες,και αισθάνομαι τα πόδια της στο στομάχι μου!!!!

ποιος είπε ότι είναι η καλύτερη περίοδος της γυναίκας???

πείτε μου είμαι υπερβολική ή όντως ο 8ος είναι ζόρικος???

4Z1vp3.png

είμαι ερωτευμένη με την κόρη μου!!!!!!!!!!!!!

Διαφημίσεις

και εγω μαζι σου! Επιπλεον δεν μπορω να ανοιξω τα ματια μου απο τη νυστα γιατι δεν κοιμαμαι καλα τα βραδυα, αφου δε μπορω να βολευτω πουθενα και παθαινω κραμπες στα ποδια

W7hT.jpg

αχ αστα να πανε evangelia και μενα μου φαινονται βουνο ολα..ασε που δεν αντεχω αλλο και θελω να γεννησω ΤΩΡΑ αμεσως!!!!!!!!Εγω ευτυχως δεν εχω πολλα πονακια αν εξαιρεσουμε τις κλωτσιες που μου δινει η μπουμπου και νομιζω και εγω οτι θα βγει ετσι απλα απο κατω :roll::roll: αλλα δεν λενε να περασουνε και αυτες οι μερες βρε παιδι μου...Κι εγω εχω πολλες συσπασεις αλλα δεν μπορω καθολου ξαπλα, μολις τις αντιληφθω εντονα τοτε ριχνω μια ξαπλα (φυσικα θελει ξεκουραση αλλα δεν μπορω)....Ποιος θα μας καταλαβει αραγε?????????

κουραγιο κοπελιες :) ειναι δυσκολος ο 8ος ναι :) Και για εμας και για τα μπεμπακια :) Απλα μεγαλωσανε και κατοικοεδρευουνε στο διαφραγμα...το πιεζουν και να η δυσφορια!! Ασε που ειναι και τα κιλα τα παραπανω...η μετατοπιση του κεντρου βαρους κλπ ολη μερα θα λεω :P Μπορα ειναι θα περασει :) Οταν παρουν θεση και κατευουν λιγο απο τον αλλο μηνα σας ευχομαι ειναι λιγο πιο χαλαρα :)

Μακια σας και η ωρα η καλη σε ολες :)

Με εναν πονο :wink:

HAmI.jpgHAmIp3.png

Μαρικακι 12/1/2007

Λενιώ 26/5/2009

αχ zouzounitsa μου η δικια μου ειναι τοσο κατω απο την αρχη που με το ζορι κρατιεται..αρα το επομενο σταδιο για να κατεβει ειναι να βγει απο εξω!!!!!!!Ειναι και ψηλη συμφωνα με τον γιατρο παντα και τα ποδαρακια της νιωθω να τα τρωω!!!!!!!!!

Διαφημίσεις

Αυτο ακριβως συζητουσα κι εγω πριν λιγο, οτι ο 8ος μηνας μου φαινεται πιο κουραστικος απο τους αλλους. Αν και δεν εχω πονακια και κοιμαμαι σαν πουλακι ακομα ευτυχως, το μονο σπαστικο ειναι οτι σηκωνομαι σαν το ζομπι μες την νυχτα για τουαλετα. Απλα μου φαινεται οτι αυτος ο μηνας δεν περναει με τιποτα! Νιωθω οτι δεν μπορω να κανω αλλο υπομονη και καθε μερα σκεφτομαι ποτε θα ερθει η μερα να γεννησω! Εχω και το αγχος με τα κιλα και προσπαθω να κανω διατροφη, καποιες μερες πειναω πολυ, μεχρι τωρα εχω παρει 8,5 κιλα και μακαρι να μην υπερβω τα 9 με 10. Ονειρευομαι μακαροναδες και σουβλακια και ξερω οτι ουτε μετα δεν θα μπορω να τρωω :cry:

Σημερα εβαλα τα αυτοκολλητα στο δωματιο της μικρης και μου αρεσουν πολυ! Παει και το δωματιο, πανε και τα ψωνια μωρου και τα δικα μου για το μαιευτηριο, τι αλλο μου μενει τωρα απο το να περιμενω να περασει αυτος ο μηνας :roll:

binvp2.png ZVLBp2.png

ωραία μπράβο σας , μου δίνεται κουράγιο :cry:

εγώ απλά άρχισα να νιώθω όταν περπατάω έντονο σπρώξιμο προς τα κάτω , αφού εκεί που περπατάω σταματάω απότομα γιατί νομίζω ότι θα βγεί!

το νιώθετε εσείς αυτό ?

και είμαι ακόμη στον 7ο !

Κορίτσια υπομονή η ουρά έμεινε. Όντως ο ο 8ος μήνας είναι δύσκολος αλλά 0 9ος είναι ακόμα πιο δύσκολος.... :shock: για αυτό υπομονή. Και πιο κάτω που κατεβαίνει το παιδί οι πόνοι μετατίθενται προς τα κάτω :lol::lol: . Οπότε μετράμε απλά μέρες και περιμένουμε λέγοντας ..."ούτε σήμερα γέννησα... αύριο είναι μια καινούργια μέρα"

εμενα λογω μεγαλης κοιλιας ολα αυτα και οι συσπασεις ξεκινησαν στον 7ο μηνα..

τα εχω ολα αυτα που ειπες ευαγγελια...και που εισαι ακομα ε?

υπομονη κοριτσακια μου..σε ολες...

ήρθες στη ζωή μου και νιώθω να ζώ ξανά...

αχ κοριτσια μου μια απο τα ιδια και εγω, με αποκορυφωμα χτες το βραδυ που με επιασε μια ταχυπαλμια και μια δυσπνοια αλλο πραγμα..

αρχισα να περπαταω μεσα στο σπιτι περα δωθε εκατσα λιγο στο μπαλκονι και χαλαρωσα..

τοσο πολυ πια πιεζεται το διαφραγμα?να μην μπορω να παρω ανασα?

και αυτη η ζεστη?καλα δεν ειμασταν τοσο καιρο με τη δροσουλα?επρεπε να ξαναρθει?ουφ..

Διαφημίσεις

Εγώ ρε παιδιά τώρα μπαίνω στον 8ο και μου φαίνεται βουνό η αναμονή 2 μηνών... :(

Νοιώθω φοβερή εξάντληση! Το βράδυ δεν κοιμάμαι καλά αφου ξυπνάω πολλές φορές και μετά δε μπορώ να κοιμηθώ εύκολα. Ο μπούλης ολη νύχτα κάνει πάρτυ στην κοιλιά μου η οποία πλέον έχει γίνει σα 12 κιλο καρπούζι ... :shock::shock::shock: Τις τελευταίες μέρες έχω αρχίσει πάλι τους εμετούς και δεν μπορώ να φάω τίποτα :roll::roll: εεεε τί αλλο πια η γυναίκα...

Και εγώ ρε παιδιά δε μπορώ να καταλάβω πώς για κάποιες γυναίκες είναι η καλύτερη περίοδος της ζωής τους... Βέβαια ας είναι καλά ο μπουλάκος μου και όλα τα υπόλοιπα θα περάσουν, αλλά ομολογώ ότι έχω περάσει πολύ καλύτερα..... :?:?:?

Αυτο ακριβως συζητουσα κι εγω πριν λιγο, οτι ο 8ος μηνας μου φαινεται πιο κουραστικος απο τους αλλους. Αν και δεν εχω πονακια και κοιμαμαι σαν πουλακι ακομα ευτυχως, το μονο σπαστικο ειναι οτι σηκωνομαι σαν το ζομπι μες την νυχτα για τουαλετα. Απλα μου φαινεται οτι αυτος ο μηνας δεν περναει με τιποτα! Νιωθω οτι δεν μπορω να κανω αλλο υπομονη και καθε μερα σκεφτομαι ποτε θα ερθει η μερα να γεννησω! Εχω και το αγχος με τα κιλα και προσπαθω να κανω διατροφη, καποιες μερες πειναω πολυ, μεχρι τωρα εχω παρει 8,5 κιλα και μακαρι να μην υπερβω τα 9 με 10. Ονειρευομαι μακαροναδες και σουβλακια και ξερω οτι ουτε μετα δεν θα μπορω να τρωω :cry:

Σημερα εβαλα τα αυτοκολλητα στο δωματιο της μικρης και μου αρεσουν πολυ! Παει και το δωματιο, πανε και τα ψωνια μωρου και τα δικα μου για το μαιευτηριο, τι αλλο μου μενει τωρα απο το να περιμενω να περασει αυτος ο μηνας :roll:

8,5 κιλα ειναι πολυ καλα!Μην αγχωνεσαι,θα φυγουν αμεσως!Και φαε και κανα σουβλακι που και που,δεν χαλασε κι ο κοσμος;Και γιατι δεν θα μπορεις να φας μετα την γεννα;;;

Κοριτσια μονο υπομονη,ολα αυτα που λετε για τον 8ο τα περασε κι εγω,και τα βραδια δεν κοιμομουν πολυ....Ολα αυτα ομως ειναι πολυ καλυτερα απο τους εμετους και την εξαντληση του2-3ου μηνα(οσες τα περασαν θα με καταλαβουν).

Και αυτο που μου λεγαν"Ελα μωρε, πως κανεις ετσι,η εγκυμοσυνη ειναι η ωραιοτερη περιοδος"το λεγαν ή αντρες ή γυναικες χωρις παιδια και γινομουν τουρκος :twisted::twisted:

Αυτα girls, με το καλο και με ενα πονο! :D

mhn me vrisete...egw eimai mia xara...mono liga ponakia exw.krataw akoma to magazi mou monh.opote afhnw ton antra mou sto magazi trexw sthn agora gia pswnia tou mpemph.paw monh super market.mono 2 vradia ksipnisa gia tsisa.genika noiwthw mia xara mono pou anipomwnw na genisw gia na kratisw sthn agalia mou to agoraki mou.noiwthw oti den pairnane oi meres,oi wres...klwtsies noiwthw alles fores entones alles elafries alla to mono pou mou prokaloun einai xamogelo! lew xtes ston antra mou : re sy ntino otan tha genisw ti tha kanw pou den to exw olh mera na mou zozounizei thn koilia? xixi. epishs oute katakratish ygrwn exw.proxtes piga ston giatro k pira mono 1 kilo ton teleytaio mhna pou einai kathara to 1 kilo pou pire to nini mou. :D

και για μενα ηταν δυσκολος ο 8ος πονοι στη μεση...ζεσταινομουν μες το Δεκεμβρη!!!! :shock: Δεν κοιμομουν καλα αλλα μεχρι να το πολυκαταλαβω περασε και μετα γεννησα και μετα εμειναν μονο οι αναμνησεις...

Ολα καλα θα πανε...αντε τον εφαγες το γαιδαρο στην ουρα θα κολλησεις;;; :wink:

Με το καλο!!!!

tRGJp2.png1054268gj3rg6cc5t.gif

Ρε παιδιά, απο περιέργεια δηλαδή... αυτό το κακό με τους εμετούς (κυρίως στην αλλάγή του μήνα) μόνο εγώ το έχω??? Δηλαδή μόνο ο δικός μου γιος προσέχει τη σιλουέτα της μητέρας του??? :mad::mad:

Διαφημίσεις

frene δυστυχως ειχα καποια παραπανισια κιλα πριν την εγκυμοσυνη, και θελω οπωσδηποτε να τα χασω οποτε σκεφτομαι με το που θα γεννησω να παω σε διατροφολογο να αρχισω ειδικη διαιτα για θηλασμο γιατι ναι μεν πρεπει να τρωω για να εχω γαλα αλλα πρεπει να χασω και τα κιλα, οποτε μονη μου δεν θα ηξερα τι να κανω. Υπομονη... τουλαχιστον το επομενο καλοκαιρι να ειμαι αδυνατη και να κανω τα μπανακια μου, που μου ελειψαν φετος, μαζι με την μπεμπα! :lol:

binvp2.png ZVLBp2.png

έχω απελπιστεί!!

μου φαίνεται ότι είναι ο πιο δύσκολος μήνας.μέχρι τον 7ο ούτε που καταλάβαινα πως ήμουν έγκυος, με βοηθούσε η μικρή κοιλίτσα μου.τώρα στον 8ο τα έχω δει όλα.εκτός του ότι είμαι στο κρεββάτι λόγω συσπάσεων, όποτε σηκώνομαι νιώθω τελείως άβολα.πονάει η μεσούλα μου και η κλωτσιες της μπέμπας με πονάνε αρκετά!!αφού χτες κρατούσα την κοιλιά μου για να μην βγει κανένα ποδαράκι από έξω!!διάφοροι πόνοι,στην κοιλιά,στην μέση,στα πόδια..επείσης ζεσταίνομαι αφάνταστα!!όλη μέρα με το κλιματιστικό!!

από την άλλη σκέφτομαι μήπως όλη αύτη η δυσφορία είναι στο μυαλό μου γιατί τρόμαξα και αρκετά!!

ο γιατρός μου όλα τα βρίσκει φυσιολογικά και γελάει :cry::cry:

α, και τις τελευταίες μέρες ξαναγύρισαν τα σάλια και οι ανακατωσούρες,και αισθάνομαι τα πόδια της στο στομάχι μου!!!!

ποιος είπε ότι είναι η καλύτερη περίοδος της γυναίκας???

πείτε μου είμαι υπερβολική ή όντως ο 8ος είναι ζόρικος???

Εvangelia μου πόσο σε νιώθω...

ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΩ ΑΛΛΟΟΟΟ...αυτό λέω και ξαναλέω...Και παρότι φοβάμαι όταν σκέφτομαι την ώρα της γέννας, ανυπομονώ να γεννήσω και να γίνω όπως πριν.

Σέρνομαι στην κυριολεξία...πονάω στα μέση, πόδια, λεκάνη όπως και να κάτσω, οι συσπάσεις γερά κρατούν παρότι έχω τρελλαθεί στα χάπια και στο μαγνήσιο, καούρες και ξυνίλες προστίθονται στα βάσανα μου, η μπέμπα πολλές φορές με τσακίζει με τις βόλτες που κάνει μέσα στην κοιλιά μου, ένα βάρος απίστευτο νιώθω μέσα στα πόδια μου και κρατιέμαι συνέχεια μην μου φύγει το παιδί, και όταν περπατάω 10 λεπτά μετά είμαι ράκος...Τί άλλο να πωωωω;;;; Πίκρααα ο 8ος. Το Σάββατο μπαίνω στον μήνα μου παίρνω κουράγιο γιατί μπαίνω στην τελική ευθεία...

ΥΠΟΜΟΝΗΗΗΗΗΗ :?

frene δυστυχως ειχα καποια παραπανισια κιλα πριν την εγκυμοσυνη, και θελω οπωσδηποτε να τα χασω οποτε σκεφτομαι με το που θα γεννησω να παω σε διατροφολογο να αρχισω ειδικη διαιτα για θηλασμο γιατι ναι μεν πρεπει να τρωω για να εχω γαλα αλλα πρεπει να χασω και τα κιλα, οποτε μονη μου δεν θα ηξερα τι να κανω. Υπομονη... τουλαχιστον το επομενο καλοκαιρι να ειμαι αδυνατη και να κανω τα μπανακια μου, που μου ελειψαν φετος, μαζι με την μπεμπα! :lol:

Να ξερεις παντως οτι ο θηλασμος θα σε βοηθησει πολυυυυυυυ στην διαιτα.Εγω επανηλθα στα φυσιολογικα μου χωρις διαιτα,μονο με θηλασμο!

Με το καλο!

Και εμένα οι 15 πρώτες μέρες του 8ου ήταν οι πιο δύσκολες, ήμουν πτώμα,

μετά όμως πάλι άρχισα να μην καταλαβαίνω τίποτα.

Πολύ συχνά είναι μέχρι να κατέβει το μωρό λίγο, να μην πιέζει στομάχι, πνεύμονες κλπ.

Καλό κουράγιο!

m3uIp2.png

ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ ΜΙΑ ΧΑΡΑ....ΚΑΝΩ ΟΤΙ ΕΚΑΝΑ ΜΟΝΟ ΠΟΥ Η ΚΟΥΡΑΣΗ ΕΡΧΕΤΑΙ ΛΙΓΟ ΠΙΟ ΓΡΗΓΟΡΑ(Κ ΛΟΓΙΚΟ ΕΙΝΑΙ!!!) ΚΑΙ...ΜΕ ΚΟΥΡΑΖΟΥΝ ΛΙΓΟ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΟΙ ΣΚΑΛΕΣ...!!!!

ΣΑΣ ΕΥΧΟΜΑΙ ΟΛΑ ΝΑ ΚΑΛΥΤΕΡΕΨΟΥΝ....'Η ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΝΑ ΜΗΝ ΚΑΝΕΙ ΑΛΛΟΥΣ ΚΑΥΣΩΝΕΣ...

ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΓΡΑΨΩ Κ ΕΓΩ ΕΔΩ ,ΑΝ ΚΑΙ ΕΙΔΑ ΠΩΣ ΠΟΛΛΕΣ "ΥΠΟΦΕΡΕΤΕ",ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΤΡΟΜΑΞΟΥΝ :shock: ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΘΑ ΜΑΣ ΔΙΑΒΑΣΟΥΝ Κ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΜΠΕΙ ΑΚΟΜΗ ΣΤΟΝ 8ο...

:wink:

Κι εμενα με δυσκολευει ο ογδοος, ζεσταινομαι πολυ και περπαταω σαν πιγκουίνος! Λιγο ποδαρακι αριστερα, λιγο δεξια! Ποναει η μεση μου οταν σηκωνομαι αλλα το πιο σπαστικο ειναι η κατακρατηση υγρων ...... αυτα δεν ειναι ποδια ειναι μπιφτεκια!

Παντως επειδη η μπεμπα εχει γυρισει εδω και πολυ καιρο τουλαχιστον δεν εχω καουρες, ενω τον προηγουμενο μηνα με ειχε τσακισει! Παντως μην παραπονιεστε για τους εμετους........ δεν εκανα ουτε ενα στο πρωτο τριμηνο ειχα ομως αιμορραγιες και νοσηλευτηκα δυο φορες, θα προτιμουσα λοιπον τους εμετους απο αυτο.......

Χριστινα

ΚΟΥΡΑΓΙΟ ΚΟΡΙΤΣΙΑ...Θα περάσει και θα μείνει μια ωραία ανάμνηση! Να σκέφτεστε το μωράκι που θα κρατάτε σε ένα μήνα στην αγκαλία σας και να πέρνετε κουράγιο!! :)

Αν και εχει περασει πολυς καιρος πλεον θυμαμαι τον 8ο και γελαω.. :lol:

φανταστικος μηνας..

Η κοιλια σου αρχιζει και φουσκωνει αφανταστα ακομα κι αν μεχρι προτινως ειχες μια τοση δα κοιλιτσα.. νομιζεις οτι καποος σε τρομπαρει γιατι καθε μερα ειναι ολο και πιο μεγαλη , ολο και πιο μεγαλη..

Εκει που καθεσαι αμεριμνη και τρως την βαφλα σου με της 38 μπαλες παγωτο και τον ενα τονο σιροπι σου ερχεται ξαφνικα μια μπουκια πισω.. πας να την ξανακαταπιεις και αυτη παλι πισω.. Τελικα συνηδειτοποιεις οτι το μπεμπακι σου μολις αποφασισε να κανει εξασκηση στο ποδοσφαιρο και αντι για μπαλα χρησιμοποιει το πλησιεστερο οργανο σου κοντα στα ποδια του μιας και ειναι και αναποδα πλεον και αυτο ειναι το στομαχι σου..

Πεινας συνεχεια.. και ενω καθεσαι να φας και εχεις την αισθηση οτι θα φας ελεφαντα στις δυο πιρουνιες χορταινεις.. πολυ απλα γιατι το χταποδι εχει πιεστει παντου.. και το φουσκωμα απο το τοσο πολυ φαγητο που εφαγες το αισθανεσαι στο λιγο κατω απο το λαιμο μιας και εκει εχει φτασει το στομαχι σου ..

Μια μερα ξαφνικα στην τουαλετα πας να σκυψεις να σηκωσεις το βρακακι σου και συνειδητοπιεις οτι δεν φτανεις.. το μωρο εχει παρει τουμπα και εχει απλωθει λιγο προς τα εξω.. λες οκ θα το παω πλαγιως.. σκυβεις προς τα αριστερα αλλα βρισκεις κοντρα σε κατι μυτερο μαλλον ποδι..

σκιβεις προς τα δεξια και βρισκεις κοντρα σε κατι στρογγυλο μαλλον κωλαρακι..

Οποτε πιανεις ενα καθρεφτακι και απλα προσπαθεις να δεις που ειναι (αλλωστε και να σκυψεις δεν βλεπεις μονο την κοιλια σου βλεπεις), το κλωτσας με το ποδι και περιμενεις να ερθει ο αντρας σου να φορεσεις αλλο..

Αν εισαι λιγο τυχερη φτανεις στον 8ο τον Οκτωβριο.. Πιανουν τα πρωτα κρυα οποτε μπορεις επιτελους να ξεμυτησεις απο το αιρκοντισιον και να πας μια βολτιτσα μεχρι το πλησιεστερο παγκακι και να κατσεις για λιγο μαζι με την κυρια Κουλα η οποια ειναι στην εμμηνοπαυση και εχει φουντωμαρες και εχει παντα μαζι της βενταλια.. Ο κοσμος εχει αρχισει και φοραει ηδη τα μπουφαν του και εσυ εισαι με το τιραντακι και τη σαγιοναρα ,μιας και ουτε καλτσα φτανεις να βαλεις, ουτε κανενα παπουτσακι της προκοπης σου μπαινει καθως τα ποδια σου εχουν γινει σαν αυτουνου απο τον "Αρχοντα των δακτυλιδιων" και δεν λεει τωρα να δωσεις ενα καρο λεφτα να αγορασεις παπουτσι για δεκα μερες.. σε δεκα μερες αλλωστε θα χρειαστεις παλι ενα νουμερο μεγαλυτερο..

Και εκει που καθεσαι αμεριμνη και παλι στο παγκακι , η φουντωμαρα φευγει απο την κυρια Κουλα και ερχεται σε σενα.. της βουτας τη βενταλια και αρχιζεις να κανεις σαν υστερικη αερα στον εαυτο μου, μιας και νομιζεις οτι καποιος σε πυρπολησε ..

Απο την αλλη ο γιατρος σου λεει να περπατας αρκετα ωστε να αρχισει να κατεβαινει το παιδι για να ειναι πιο ευκολος ο τοκετος.. περπατας λοιπον.. απο τη μια ακρη του τετραγωνου μεχρι την αλλη καινομιζεις οτι μολις ανεβηκες το φαραγγι της σαμαριας..

Και μεσα σε ολα αυτα σε πιανει και το "συνδρομο της φωλιας" αυτο που θελεις να ετοιμασεις το σπιτι για τον ερχομο του μωρου και θες να κανεις δουλειες..

Το αποτελεσμα? Σκεφτεσαι οτι θες να κανεις δουλειες και μενεις εκει..

να σκυψεις δεν μπορεις, να τεντωθεις δεν μπορεις 9εγω εφερνα κομμωτρια και με ελουζε και με χτενιζε γιατι αν τεντωνα προς τα πανω τα χερια μου πονουσα), να ανεβεις σε σκαλα δεν μπορεις.. να σηκωσεις αρος δεν μπορεις.. Αποτελεσμα να χωνεις συγγενεις και φιλους και ολοι να σε βριζουν απο μεσα τους (κανεις δεν βριζει απ εξω του μια εγκυο γυναικα)

Νιωθεις πλεον ολες τις κινησεις του παιδιου και τα μελη του σωματος του ειναι πλεον ευδιακριτα, και αρχιζεις να εχεις διαφορες ανησυχιες του τυπου "αραγε του μυριζει τωρα που κανω κακα εκει που ειναι το κεφαλι του?"

Το βραδυ οταν πας για υπνο εννοειτε οτι δεν μπορεις να βολευτεις πουθενα και επι τρεις ωρες στριφογυρνας.. οταν εχει χαλαρωνεις αυτο ξυπναει.. γυρνας δεξια παει αριστερα.. γυρνας αριστερα παει δεξια..

και οταν επιτελους το ζαλισεις απο το περα δωθε και επιτελους κοιμηθει και σε παρει ο υπνος ξυπνας για τσισα.. πας ναρκωμενη και λες.."δεν θα ξυπνησω.. δεν θα ξυπνησω.." Γυρνας υπνωτισμενη στο κρεβατι αι με το που ξαπλβωνεις ξαναπας για τσισα.. Και αυτο συνεχιζει για της τρεις επομενες ωρες.. Τελικα σε παιρνει ο υπνος και μετα απο δυο ωρες ξυπνας γιατι πεινασες..

Και οι ειρωνια..Ολοι σου λενε "κοιμησου τωρα που μπορεις" :lol:

και ολα αυτα αν εχεις μια πολυ ομαλη εγκυμοσυνη χωρις πονους κλπ κλπ

Για μενα ο πιο τελειος μηνας..

O5Lop2.png

kIP3p2.png

Και οι ειρωνια..Ολοι σου λενε "κοιμησου τωρα που μπορεις" :lol:

Με εκνευριζε αφανταστα οταν μου το ελεγαν αυτο! Μου ερχοταν να τους πω "ναι ρε ελα εσυ και προσπαθησε να κοιμηθεις με μια κοιλια σαν καρπουζι!"

Καλυτερη περιγραφη παντως δεν θα μπορουσα να δωσω απο αυτη που εκανε η dora.

Don't let fears hold you back from living everyday to your fullest!