Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

αναζητηση εκκλησιας διπλα ή πολύ κοντά σε παραλία

Recommended Posts

Σκεφτηκαμε να κανουμε τη βαπτιση της μικρης μας το καλοκαιρι, να κανουμε μετά ένα κέρασμα στο προαύλιο και μετά να πάμε για μπάνιο με όλους τους φίλους και την πιτσιρικαρία.

Εχετε καμια ωραια ιδεα για εκκλησία που να πληροί αυτές τις προυποθέσεις???

Δεν έχουμε κανεναν περιορισμό στην περιοχή, θα μπορούσε να είναι οπουδήποτε στην Αττική ή και παραέξω, ακόμα και παραλιακά προς Βοιωτία (π.χ. Καλαμος, Ωρωπος κλπ) ή και προς Σούνιο, πείτε καμία ιδεα!! :D

H9ROp3.png

KZr6p3.png

Διαφημίσεις

Έχω να προτείνω την εκκλησία της Αγίας Μαρίνας που είναι Αυλάκι-Πόρτο Ράφτη.Δίπλα στη θάλασσα και έχει μεγάλη παραλία με άμμο ακριβώς δίπλα για μπάνιο!

Βρήκα μια τυχαία φωτο τώρα στο google

http://www.maria.kalogior.dpgr.gr/index.php?page=photos_show_photo&pid=1232

fDMup3.png

Τα μυαλά,όπως και τα αλεξίπτωτα,λειτουργούν καλύτερα όταν είναι ανοιχτά !

Διαφημίσεις

Επειδη ειμαι απο την περιοχη να σας πω οτι η Αγ.Κυριακη ειναι πολυ πολυ μικρό εκκλησακι με πολυ ωραιο περιβαλλοντα χωρο (γκαζον και διπλα στη θαλασσα) αλλά δεν είναι η καλύτερη θάλασσα για μπάνιο και είναι παίδεμα η πρόσβαση και το πάρκιν.Επίσης αν κάνεις το μυστηριο Ιούνιο εως Αύγουστο θα έχει τρελο κόσμο στον πεζόδρομο εκτός από τους καλεσμένους σου. Εγώ θα προτιμήσω τη Μεταμόρφωση του Σωτηρος στο Ζούμπερι Νέας Μάκρης μέσα σε πευκόφυτο παρκάκι λίγα μέτρα από τέλεια θάλασσα για μπανάκι και μεσχετικη απλα για πάρκιν.Δεν έχει όμως θέα θάλασσα. Υπάρχει και ένα άλλο εκκλησάκι στον Αγ.Αντρέα πολυ μικρό και παραθαλάσσιο με καλή θάλασσα για μπάνιο και απλετο πάρκιν αλλά ο περιβάλλον χωρος είναι σαν ασφαλτοστρωμενο παρκιν και δεν ξερω με κετερινγκ τι παιζει. Αυτάααα!!!!

GlXHp3.png

YCLEp3.png

• 1 year later...

Υπαρχει κ η εκκλησια Κοιμηση της Θεοτοκου στο Ματι---κατασπρη μεσα στα πευκα!!!Θελαμε να παντρευτουμε εκει αλλα δεν επετρεπαν τη ριψη ρυζιου κ ετσι παντρευτηκαμε στην κεντρικη εκκλησια της Νεας Μακρης, στον Αγιο Κωνσταντινο που τελικα ηταν φοβερος ο χωρος εκει....Τραπεζι καναμε στο ASTRA CLUB(.http://www.astra-club.gr) ειναι πανω στην κεντρικη λεωφορο,5' με το αυτοκινητο πριν την εκκλησια του Α.Κωνσταντινου, πηγαινοντας για Ν.Μακρη...απεξω δεν φαινεται κατι, η εισοδος του ειναι διπλα απο τα Λιντλ, εχει παιδοτοπο εκει κ μπαινοντας εχει πλακοστρωτο διαδρομο που λες "οκ, για να δουμε..."δεν πολυεντυπωσιαζεσαι...μεσα ομως εχει γκαζον με πισινα...διοργανωνει κ βαφτισεις( δεν ξερω τι γινεται με την πισινα κ τα παιδια ομως...ισως την κλεινουν)...ΔΕΝ κανω διαφημιση..εγω το βρηκα μεσω νετ το 2010 που παντρευτηκαμε, πηγαμε, ειδαμε, μας αρεσε ο χωρος μεσα κ το φαγητο τρελο!!!κ να ειναι καλα ο μπαμπα μου που μας εκανε δωρο το τραπεζι του γαμου...Σε 2 μηνες θα βαφτισω κ γω την μπεμπα αλλα τα οικονομικα δεν επιτρεπουν τραπεζι...υπαρχουν πολλα εξοδα σε τετους καιρους,,,βεβαια δεν εχω ρωτησει κ εκει να πω την αληθεια...

Και εγώ θα προτείνω την Αγία Μαρίνα στο Αυλάκι στο Πόρτο Ράφτη. Εχω παρευρεθεί σε βάπτιση και σε γάμο στην συγκεκριμένη εκκλησία απογευματάκι και ήταν υπέροχα. Είναι όντως ακριβώς πάνω στο κύμα, υπέροχη τοποθεσία και για φωτογραφίες. Και δίπλα η παραλία για μπάνιο και με δωρεάν ξαπλώστρες αρκεί να πάρεις κάτι από την καφετέρια.

Η πιο φανταστική βάφτιση που έχω πάει, είναι στην παραλία Πόρτο Γερμανό (Βίλλια Αττικής) όπου έχει ένα πολύ μικρό εκκλησάκι σε έναν φοβερό κόλπο και ο παππάς βαφτίζει το μωρό στην θάλασσα.

Μπαίνει με τον νονό μέχρι τα γόνατα και το βουτάνε.

Ακριβώς απέναντι έχει πάρα πολλές ταβέρνες για κάθε τσέπη.

Είναι ότι ωραιότερο εχω δει.

Διαφημίσεις

καλησπερα σχετικα με την αγια μαρινα στον καλαμο ...εχει καποιος καποιο σχολιο να με βοηθουσε ? η σχετικα με το κεντρο ?

ευχαριστω