Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

ΑΚΟΜΗ ΝΑ ΓΕΝΝΗΣΩ (ΘΕΛΩ)

Recommended Posts

ΧΘΕΣ ΠΗΓΑ ΣΤΟ ΓΙΑΤΡΟ ΚΑΙ ΜΕ ΕΞΕΤΑΣΕ....Η ΜΙΚΡΗ ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΒΓΕΙ... ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΠΩΣ ΑΝ ΔΕΝ ΓΕΝΝΗΣΩ ( ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΟ ΒΛΕΠΩ) ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΑ ΝΑΞΑΝΑΠΑΩ ΝΑ ΜΕ ΔΕΙ..... ΤΟ ΚΟΒΩ 15ΑΥΓΟΥΣΟ ΝΑ ΓΕΝΝΑΜΕ.......

Διαφημίσεις

Υπομονή λίιιιιιιιιγο ακόμα Rachel ! αν δεν το πάρουν απόφαση τα ιδια τα μωρά δεν γίνετε τιποτα η αλήθεια είναι !

Με το καλό η Αυγουστιάτικη μπέμπα σας ! :D

Eίναι προτιμότερο σε ένα παιδί να περισσεύει η αγάπη παρά να του λείπει....

απολαυσε τις τελευταιες μερες της εγκυμοσυνης πηγαινε βολτες τωρα που μπορεις γιατι οταν με το καλο γεννηθει η μπεμπα σου θα αναπολεις αυτες τις στιγμες και θα υπαρχουν στιγμες που θα λες τι καλα που ηταν οταν ηταν στη κοιλια!!!!καλη λευτερια!!!!!!!!!! :P:P:P:P:P

QnFwm8.png

VyFvm8.png

απολαυσε τις τελευταιες μερες της εγκυμοσυνης πηγαινε βολτες τωρα που μπορεις

και ΚΟΙΜΗΣΟΥ όσο μπορείς περισσότερο!!!

Με το καλό η μπέμπα σου!

Διαφημίσεις

Γιατι βιαζεσαι να γεννησεις?? Απ' ο,τι βλεπω εισαι στην 37η εβδομαδα, ασε τα πραγματα να εξελιχθουν μονα τους με το χρονο τους...

Κι εγω γεννησα στην 37η αλλα με κραταγαν με νυχια και με δοντια να παρω μερες, γιατι ειχα διαστολη απο τον 8ο και πλεον ηταν ετοιμο πια να βγει...

oaiqp2.pngm9YLp2.png

ΓΙΑΤΙ ΠΟΛΥ ΑΠΛΑ ΒΑΡΕΘΗΚΑ ΤΑ ΚΙΛΑ, ΤΗΝ ΚΟΙΛΙΑ, ΤΟΝ ΚΩΛΟ, ΚΛΠ ΚΛΠ////.. ΤΗΝ ΠΙΕΣΗ , ΔΕΝ ΚΟΙΜΑΜΕ.... ΚΑΤΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΕΙΜΑΙ ΚΑΛΑ... ΑΑΑΑ!!! ΣΥΝ 19 ΚΙΛΑ

σε καταλαβαίνουμε όλες αλλά άμα δεν θέλει το νινί να βγεί δεν γίνεται τίποτε με το ζόρι.

Και βλέπω πως ακόμη είσαι 37 εβδομαδών και κάτι ημερών...ίσως ξεπεράσεις και τις 40...άσε την φύση να κάνει την δουλειά της και το θαύμα της :lol:

«Να αμφιβάλεις, αν τ' άστρα είναι φωτεινά. Να αμφιβάλεις, αν ο ήλιος κινείται. Να αμφιβάλεις, αν η αλήθεια είναι αλήθεια ή ψέμα. Μα ποτέ μην αμφιβάλεις για την αγάπη μου.»

ΓΙΑΤΙ ΠΟΛΥ ΑΠΛΑ ΒΑΡΕΘΗΚΑ ΤΑ ΚΙΛΑ, ΤΗΝ ΚΟΙΛΙΑ, ΤΟΝ ΚΩΛΟ, ΚΛΠ ΚΛΠ////.. ΤΗΝ ΠΙΕΣΗ , ΔΕΝ ΚΟΙΜΑΜΕ.... ΚΑΤΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΕΙΜΑΙ ΚΑΛΑ... ΑΑΑΑ!!! ΣΥΝ 19 ΚΙΛΑ

Ντρέπομαι που το λέω αλλά έκλεισα την εγκυμοσύνη μου με 26 κιλά επιπλέον!

Διαφημίσεις

κ γω ειχα βαρεθει κ προγραματισα τον τοκετο αλλα με προλαβαν οι καταστασεις.μια μερα πριν παω για τον προγρατισμενο τοκετο,επεσα,χτυπησα την κοιλια κ επαθα αποκολιση πλακουντα.εκανα αμεσως καισαρικη για προλαβουμε μην παθει κατι ο μικρουλης μου.γι αυτο ασε τη φυση να κανει την δουλεια της ξερει καλυτερα απο μας!!! οσο βαρετο κ να ειναι.καλη συνεχεια κ υπομονη!

Ο υιός μου:20/03/08 H κόρη μου:17/12/09

Μωράκι μου σε περιμένουμε...25/09/2012

καλά δάκρυσα από τα γέλια... τόσο απλά λοιπόν... μία από τα ίδια Rachel, και ο γιατρός μου είναι πολύ κατά της καισαρικής και μου λέει μέχρι τέλος :shock::shock: (ΠΗΤ 28/8).

Εγώ βάζω πάντως και τις πρησμένες γάμπες, και την απίστευτη ζέστη-εφίδρωση, δύσπνοια... και και και και....

ΚΑΤΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΟΛΑ ΚΑΛΑ!!!

Πάντως για να δίνουμε κουράγιο και στις κοπέλες που σε λίγο μπαίνουν στον μήνα τους, με πολυ περηφάνια σας λέω ότι ανέβηκα και σε καρέκλα και κρέμασα κουρτινόξυλο..!!!! :lol::D:wink:

Αχ ποσο σας καταλαβαινω...Αυτη η ζεστη με χει τρελανει ...Κ περασα ολο τον Ιουλιο σχεδον με ενα ανεμιστηρα σε ρετιρε.Αστο,ευτυχως που δεν ειχαμε τους περσινους καυσωνες ! :shock:

Κονομησα και μια βροχιτιδα πριν μια βδομαδα και ολο σκεφτομαι αν θα με επιρρεασει την ωρα των αναπνοων. Κατα τα αλλα μια χαρα ! Περιμενω την κοριτσαρα μου ! ΠΗΤ 21 Αυγουστου

Διαφημίσεις