Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

Επιθετικότητα και κακή διάθεση

Recommended Posts

Καταρχήν καλώς σας βρήκα. Εγκυούλα και εγώ στον 5ο μήνα.. Διαβάζω καιρό το forum και αντλώ πολλες πληροφορίες από πριν μείνω έγκυος, και ένιωσα την ασφάλεια να γράψω εδώ αυτό που μου συμβάινει. Λοιπόν.. ψυχολογία υπό το μηδέν, κάτι σαν την θερμοκρασία τον τελευταίο καιρό. Έχω ήδη αρρωστήσει 2 φορές, τρώω και ξανατρώω και η χαρά της εγκυμοσύνης είναι μάλλον άφαντη.. Προχθές μάλιστα αντέδρασα επιθετικά σπρώχνοντας τον σύντροφό που στο κρεβάτι γιατί έκανε μία απότομη κίνηση που με πόνεσε. Από εκείνη την στιγμή, αντιδρά σαν να μην υπαρχω μες το σπίτι, δεν μου μιλάει, δεν τηλεφωνεί, δεν λέει καλημέρα, απλά κάθεται απαθής και νιώθω σαν σκουπίδι, έχω μία μόνιμη ταχυπαλμία και στεναχώρια, και μιας και δεν έχω ξανακάνει κάτι αντίστοιχο, θεωρώ πως φταίνει οι ορμόνες και η κατάστασή μου, αλλά δεν δικαιούμαι λίγη υπομονή; Φοβάμαι πως επηρρεάζω αρνητικά το μωρό, και αυτό μου προκαλεί ακόμα μεγαλύτερη στεναχώρια. Είμουν τόσο λάθος, που για μία επιθετική στιγμή, με την ψυχολογία που έχω, να με καταρρακώνουν; Αν προσθέσουμε και ένα τσουβάλι ενοχές από εδώ και πέρα, δεν ξέρω πως θα πάει αυτή η εγκυμοσύνη.. Είχε καμία ανάλογες αντιδράσεις/εμπειρίες; Το τελευταίο που θέλω είναι να επηρρεάσω αρνητικά το μωρό.. αλλά μόνο εγώ θα έπρεπε να το σκέφτομαι αυτό; .. Και πάλι ευχαριστώ για όποια γνώμη γραφτεί..

Διαφημίσεις

Καλημερα κοριτσι με το καλο...Kαι εγω μια απο τα ιδια ειδικα στο πρωτο 3μηνο ο αντρας μου οπως μου λεει φοβοταν να ερθει σπιτι:oops::oops:

Φευγαν τασακια τα παντα...:shock::shock:

Και χθες χωρις ιδιαιτερο λογο απλα με νευριασε εφαγε μια αφου πονεσε τ χερι μου:oops::mad::mad: στεναχωρεθηκα εννοειτε γιατι μετα λεω τι του κανω του καημενου αλλα εχω πολυυυυυυυυυυυυ υποστηριξη και κατανοηση μονος του μ λεει δεν πειραζει κοριτσι μου καταλαβαινω ειναι οι ορμονες....

Μην φανταστεις πως ειμαι καθε μερα ετσι αλλα....Ειμαι πιο επιθετικη και εγω..!!

Εγω αρχισα να μετραω μεχρι το 10 οταν νευριαζω δοκιμασε το καποιες φορες πιανει..!!Ειναι λογικο ομως να νευριαζει ο αντρας σου η ο καθε αντρας οκ μας καταλαβαινουν αλλα πιστευω ως ενα σημειο...καντου μια αγκαλια και εξηγησε του πως αισθανεσαι....

"Η Μητέρα είναι ένα πρόσωπο το οποίο, βλέποντας ότι υπάρχουν μόνο τέσσερα κομμάτια πίτας για πέντε άτομα, λέει ότι ποτέ δεν της άρεσε η πίτα"

Εγω κακη διαθεση δεν εχω...εχω ομως πολλα νευρα και με τη μια επιτιθομαι...το ιδιο ακριβως ειχα και στην πρωτη εγκυμοσυνη.Ψαχνομαι για καβγα ενα πραγμα...το καταλαβαινω οτι το κανω...το παραδεχομαι και μονη μου.

Αλλα αυτο που λες με τον αντρα σου..δεν καταλαβαινω...γιατι δε του ζητας συγγνωμη του ανθρωπου να ηρεμησετε και οι δυο.Προφανως αντεδρασες λαθος κι εκεινος πεισμωσε και με τη σειρα τυ θελει να ακουσει μια συγγνωμ...και καλα κανει.Δεν ειναι κακο να ζηταμε συγγνωμη.Επ'ευκαιριας μπορεις να του εξηγησεις ολο αυτο που αισθανεσαι για να καταλαβει κι εκεινος ο κακομοιρης τι γινεται.Εγω στην πρωτη εγκυμοσυνη του ελεγα..."Αγνοησε με...μη μου δινεις σημασια...ασε με να λεω τα δικα μου"...ε τωρα σε αυτη εχει μαθει και δε πολυασχολειται .

Έχετε δίκιο.. Μια συγνώμη έπρεπε να την πω, μα με έπιασε μια ταραχή εκείνη την στιγμή σανα να μην με άκουγε που τού χα πει 2 φορές απανωτά πονάω και ένιωσα τόσο πολύ ότι έχω δίκιο και δεν με σέβεται.. Θα προσπαθήσω να ανοίξω συζήτηση, χθες προσπάθησα να τον πλησιάσω αλλά έκανε σαν να μην είμαι εκεί, και έχει ένα μικρό κακό μέσα σε τόσα καλα. Δεν μιλάει. Μούγκα. ότι χειρότερο για μένα ώρες ώρες.

Χαίρομαι που δεν είμαι η μόνη με τόσες ανασφάλειες και εξάρσεις..

Έχετε δίκιο.. Μια συγνώμη έπρεπε να την πω, μα με έπιασε μια ταραχή εκείνη την στιγμή σανα να μην με άκουγε που τού χα πει 2 φορές απανωτά πονάω και ένιωσα τόσο πολύ ότι έχω δίκιο και δεν με σέβεται.. Θα προσπαθήσω να ανοίξω συζήτηση, χθες προσπάθησα να τον πλησιάσω αλλά έκανε σαν να μην είμαι εκεί, και έχει ένα μικρό κακό μέσα σε τόσα καλα. Δεν μιλάει. Μούγκα. ότι χειρότερο για μένα ώρες ώρες.

Χαίρομαι που δεν είμαι η μόνη με τόσες ανασφάλειες και εξάρσεις..

Να μην στεναχωριεσαι...να τον πιασεις και να του πεις πως ακριβως αισθανεσαι....

Πρεπει να λεμε παντα οτι αισθανομαστε....;)

"Η Μητέρα είναι ένα πρόσωπο το οποίο, βλέποντας ότι υπάρχουν μόνο τέσσερα κομμάτια πίτας για πέντε άτομα, λέει ότι ποτέ δεν της άρεσε η πίτα"

Διαφημίσεις

πες τα, πες τα.. Λουλουδακια και πουλάκια νομίζαμε.. Και όχι κατανάλωση μέχρι και του τελευταίου γλυκού κουταλιού που ζούσε μήηηηηνες ήσυχο ήσυχο στο ντουλάπι.. Δεν μένει ούτε ρουθούνι ( από πολλές απόψεις αυτό.. :P)