Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

Γενέθλια με θέμα το κουνελάκι Bugs Bunny

Recommended Posts

Γεια σας ο γιος μου έχει τα γενέθλια του αρχές απριλίου και είπα να τα κάνουμε με θέμα το κουνελάκι bugs bunny μιας και κοντεύει και το Πάσχα.

Εχει κάνει καμιά με τέτοιο θέμα να πάρω ιδέες ? Εχετε τίποτα υλικό ? Βασικά την πρόσκληση την ήθελα σε σχήμα κουνελιόυ του συγκεκριμένου και να έγραφα πάνω δεν ξέρω αχ παρακαλώ βοηθήστε με δεν έχω καθόλου υλικό και που έψαξα δεν βρήκα και πολλά που να μαρέσουν :(

[/url]

Διαφημίσεις

• 2 weeks later...

γεια σου koullam

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΤΟ ΒΡΗΚΑ ΑΠΟ ΕΝΑ BLOGSPOT (πμ για λεπτομέριες)

Ο Bugs Bunny σαν θέμα πάρτι είναι δύσκολο από θέμα προμήθειας πιατάκια ποτηράκια κλπ. στην Ελλάδα.βέβαια δεν χρειάζεται να τα έχεις όλα αυτά για να πετυχει ένα παρτυ.Η ιδέα μου είναι προσκλήσεις κομμένες σε σχήμα αυτιά από κουνελάκι και από κάτω να γραφείς σε προσκαλώ στο παρτυ μου κλπ.

Στον μπούφε μπορείς να φταίξεις μπισκοτάκια τα οποία θα τα δώσεις σχήμα με το μαχαίρι αυτάκια (όπως και η πρόσκληση) και από κάτω ένα προσωπάκι, δεν είναι δυσκολο. Στο google υπάρχουν εικόνες σε σχήμα λαγού να πάρεις μια ιδέα. Επίσης ακόμα και πίτσα αν φτιάξεις μπορείς να την δώσεις τέτοια σχήμα.

Μπορείς να διακοσμήσεις το χώρο με μπαλόνια σε σχήμα λαγού-Bugs Bunny .

Για δωράκια στα παιδιά μπορείς να τυπώσεις σε μπλουζάκια στα παιδιά με μια εικόνα του Bugs Bunny η θες να πάρεις παραμύθια με λαγουδακια,σε λίγο που θα έρθει και το Πάσχα θα βγουν πολλά.

Τα τραγούδια πάλι είναι σχετικά λίγα με αυτό το θεμα,μπορεις να βρεις dj που έχουν εμπειρία και να σου γράψουν τραγούδια σχετικά για παρτυ και για το θεμα σου,εχουν άπειρα τραγούδια και μάλιστα για ένα cd με κάμποσα τραγούδια το δίνουν πολύ φθηνα.(λύση για να μην σκοτίζεσαι και για την μουσικη,αλλα για να μην πληρώνεις και dj στο σπίτι σου.παιρνεις το cd και είσαι άνετη.

τελος για κατι διαφορετικο,καλεις καποιον animator για θεατρικο παιχνιδι με λαγουδακια,κατασκευες μασκες, ιστοριες και αλλα.