Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

Γάμος Βάφτιση με θέμα ΚΕΡΑΣΙ

Recommended Posts

Καλησπέρα,

το καλοκαίρι θα κάνουμε τον γάμο μαζί με την βάφτιση της κόρης μας. Έχετε ιδέες σχετικά με το στολισμό της εκκλησίας αλλα και της δεξίωσης??? Δυστυχώς ψάχνω πράγματα με θέμα το κεράσι αλλα βλέπω οτι ολα περιστρέφονται γύρω απο τις φράουλες.

:roll:

Διαφημίσεις

καλησπέρα ή μάλλον καλημέρα goose,

έχουμε πλάκα γιατί εγώ θα κάνω την βάπτιση της κόρης μου τον Μάιο με θέμα τη φράουλα και όσα μου αρέσουν έχουν θέμα το κεράσι.Θα προσπαθήσω να φτιάξω μπομπονιέρες και προσκλητήρια μόνη μου και τα διακοσμητικά που βρήσκω με κεράσι είναι πιο ωραία απ αυτά με τη φράουλα.Καλή επιτυχία στο ψάξιμο!!!!!!!:-)

Ειναι ευκολο να με κατευθύνεις? Για μπμπονιέρες εχω αποφασίσει. Με προβληματίζει ο στολισμος σε εκκλησια και δεξίωση. Επίσης Δεν μπορω να βρω προσκλητήριο. Συνεχως πέφτω στα ιδια και στα ίδια. Και με το μωρο που να βρω χρόνο για ψάξιμο...:?

Σου στέλνω καποια μόνο που έχουν θέμα φράουλα γιατί αυτά με κεράσι δεν τα έχω συγκρατήσει.Εσύ δες ιδέες και αν σου αρέσει κάτι το κάνεις απλά με κεράσι.

4weddings

art makes me happy

stigmes.com.gr

Στο google πάτα μπομπονιέρες φράουλα και θα σου βγάλει φωτογραφίες πολλές.

Αν θες να κάνεις κάτι μόνη σου ωραία πραγματάκια έχει το

nikolis group, στο site δεν τα έχει όλα,έγω που τα είδα απο κοντά είχε πάρα πολλά.

Για διακόσμηση εγώ θα κάνω κόκκινα και λαχανί φαναράκια

και κασπώ(κόκκινα) με βασιλικους.Πάνω σε αυτά θα βάλω και φραουλίτσες.Αν σου αρέσει σαν ιδέα, χρωματικά είσαι στα ίδια

απλά αλλάζεις το θέμα.

Στην πορεία αν βρω και κάτι άλλο θα στο στείλω

Διαφημίσεις

Σου στέλνω καποια μόνο που έχουν θέμα φράουλα γιατί αυτά με κεράσι δεν τα έχω συγκρατήσει.Εσύ δες ιδέες και αν σου αρέσει κάτι το κάνεις απλά με κεράσι.

4weddings

art makes me happy

stigmes.com.gr

Στο google πάτα μπομπονιέρες φράουλα και θα σου βγάλει φωτογραφίες πολλές.

Αν θες να κάνεις κάτι μόνη σου ωραία πραγματάκια έχει το

nikolis group, στο site δεν τα έχει όλα,έγω που τα είδα απο κοντά είχε πάρα πολλά.

Για διακόσμηση εγώ θα κάνω κόκκινα και λαχανί φαναράκια

και κασπώ(κόκκινα) με βασιλικους.Πάνω σε αυτά θα βάλω και φραουλίτσες.Αν σου αρέσει σαν ιδέα, χρωματικά είσαι στα ίδια

απλά αλλάζεις το θέμα.

Στην πορεία αν βρω και κάτι άλλο θα στο στείλω

φυτάκια φράουλες εννοείς;; πόσο πάνε;; Για το δεύτερο από τα παραπάνω από προσωπική εμπειρία θα σας πω μακριά!! Έχει όμορφες ιδέες αλλά η κοπέλα το παίζει πολύ ντίβα... εγώ θέλω να συνεννοούμαι με τον άλλο :/ και όχι να πληρώσω και τα μαλλιοκέφαλά μου!το νικολίς τι είναι;; επίσης έχετε δει πουθενά καπελάκια φράουλας για τα μωράκια;;

Δεν εννοούσα αληθινές φράουλες αν και είναι ωραία ιδέα.Θα βάλω διακοσμητικές φραουλίτσες τσόχινες που βρήκα στο nikolis group.Aυτή η εταιρία έχει υλικά για να φτιάξεις μπομπονιέρες,κοσμήματα,αξεσουάρ καθώς και να διακοσμήσεις ρούχα και παπούτσια.Έχει πραγματάκια απ οτι υλικό μπορείς να φανταστείς.Προσωπικά πήγα στο υποκατάστημα επί της οδού Πραξιτέλους στην Αθήνα και είχε πράγματα σε 4 ορόφους.

Εχει κι άλλα υποκαταστήματα στην Αθήνα ακόμα και στη Θεσσαλονίκη.

Τι καπελάκια εννοείς?Διακοσμητικά ή κανονικά για να φοράνε τα παιδια?

Διαφημίσεις

Δοκιμασμένο;

Όχι δεν είναι δοκιμασμένο,απλά μου έκαναν εντύπωση και λέω

να κλείσω ραντεβού κάποια στιγμή να δω απο κοντά και να ρωτήσω για τούρτα.

Αν σε ενδιαφέρουν γενικά τα μπισκότα έχω δοκιμάσει απο μια άλλη κοπέλα που έχει το μαγαζί της στο Πολύγωνο.Τα είχε ο νονός της κόρης μου στη βάπτιση της κόρης του.Δεν θυμάμαι τώρα το όνομα,αλλά αν θες εύκολα το βρίσκω.Θυμάμαι οτι τους είχε κάνει διάφορες παραλλαγές στο θέμα που είχαν μέχρι να τους ικανοποιήσει(χωρίς χρέωση).Ήταν νόστιμα και φρεσκότατα.

Προσκλητηριο με άνθη κερασιας που συμβολίζουν την ομορφιά τη νιότη, την άνθιση της ζωής!

cherrylo.jpg

to keimeno το αλλάζεις κ βάζεις το δικό σου!

kai σε φάκελο:

http://www.e-bride.gr/images/stories/kraft%20paper%20and%20lace%201a.jpg

http://www.e-bride.gr/images/stories/kraft%20paper%20and%20lace%201b.jpg

εννοείται σε χρωμα της επιλογής σου!

γιαι στολισμο στα τραπεζια η στο τραπεζι ευχων μπορεις να βαλεις γυαλινο μεγαλο μπωλ με κερασια (αληθινα)...αν θυμαμαι καλα το χε κανει η μενεγακη στα βαφτισια.

d7i7p2.png?u2P8mcl6z0avp3.png?QbVqPift

Δεν εννοούσα αληθινές φράουλες αν και είναι ωραία ιδέα.Θα βάλω διακοσμητικές φραουλίτσες τσόχινες που βρήκα στο nikolis group.Aυτή η εταιρία έχει υλικά για να φτιάξεις μπομπονιέρες,κοσμήματα,αξεσουάρ καθώς και να διακοσμήσεις ρούχα και παπούτσια.Έχει πραγματάκια απ οτι υλικό μπορείς να φανταστείς.Προσωπικά πήγα στο υποκατάστημα επί της οδού Πραξιτέλους στην Αθήνα και είχε πράγματα σε 4 ορόφους.

Εχει κι άλλα υποκαταστήματα στην Αθήνα ακόμα και στη Θεσσαλονίκη.

Τι καπελάκια εννοείς?Διακοσμητικά ή κανονικά για να φοράνε τα παιδια?

κανονικά αλλά να είναι όμορφα διακοσμημένα :)

Διαφημίσεις

για πραγματα σχετικα με φραουλες και κερασια μπορειτε να δειτε κι εδω

http://www.paper-pack.net εχει διαφορα. αλλα ειναι στο ηρακλειο κρητης. δινουν και λιανικη οποτε ισως με ενα τηλεφωνο να μπορουνε κ να σας τα στειλουν.

d7i7p2.png?u2P8mcl6z0avp3.png?QbVqPift

Δεν πειράζει καλή μου ούτε εγώ βρίσκοω γιαυτό ρώτησα μήπως και καμια έχει δει κάτι τυχαία :)

Κάτι τέτοιο ψάχνεις?http://www.amazon.com/Red-Strawberry-Baby-12-24-Months/dp/B005CDM3I2/ref=sr_1_2?ie=UTF8&qid=1329054259&sr=8-2

ή τέτοιο http://www.ebay.co.uk/itm/NEW-MERRY-BERRY-Berries-Strawberry-HAT-Baby-Girls-Boys-red-Cotton-Hand-Knitted-/260912888267?pt=Baby_Clothing&var=&hash=item82678584d7#ht_540wt_905

Γιώργος 21/10/2008 - Αλέξης 09/09/2010

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΜΕΝΑ..:)ΕΙΜΑΙ ΚΑΙΝΟΥΡΙΑ ΣΤΗ ΠΑΡΕΑ ΜΕΝΩ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ....ΤΗ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΕΚΑΝΑ ΤΗ ΒΑΦΤΙΣΗ ΤΟΥ ΜΙΚΡΟΥ ΜΟΥ ΓΙΟΥ...ΕΙΔΑ ΟΤΙ ΨΑΧΝΕΤΕ ΠΡΟΣΚΛΗΤΗΡΙΑ ΜΠΟΜΠΟΝΙΕΡΕΣ ΚΑΙ ΛΟΙΠΑ..ΕΓΩ ΕΜΕΙΝΑ ΠΑΑΑΡΑ ΠΟΛΥ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΜΕΝΗ ΑΠΟ ΕΝΑ ΓΡΑΦΕΙΟ Π ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΣΤΗ ΝΕΑ ΙΩΝΙΑ...ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΠΗΡΑ ΚΑΙ ΜΠΟΜΠΟΝΙΕΡΕΣ ΚΑΙ ΠΡΟΣΚΛΗΤΗΡΙΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΕΚΑΝΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΣΤΟΛΙΣΜΟ..ΟΤΙ ΘΕΛΕΤΕ ΤΟ ΕΧΕΙ...ΑΠΟ ΚΛΟΟΥΝΣ ΓΙΑ ΤΑ ΜΙΚΡΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΤΟΝ ΣΤΟΛΙΣΜΟ ΤΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ:D..ΟΤΙ ΘΕΛΕΤΕ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΣΑΣ ΤΟ ΠΩ...ΕΧΕΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΠΟΛΛΕΣ ΕΠΙΛΟΓΕΣ!!!;)