Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

ΔΕΝ ΚΟΙΜΟΜΑΣΤΕ ΠΑΛΙ - ΤΑ ΝΕΥΡΑ ΜΑΣ ΚΟΥΡΕΛΙΑ!!!!!

ΑΜΑΛΙΤΣΑ

Recommended Posts

:shock::roll: ΒΟΗΘΕΙΑ!!! ΔΕΝ ΚΟΙΜΟΜΑΣΤΕ ΠΑΛΙ!!! ΤΟΝ ΑΛΛΟ ΜΗΝΑ ΓΥΡΙΖΩ ΣΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΚΑΙ ΘΑ ΜΑΖΕΥΩ ΠΑΛΙ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΙΑ ΜΟΥ. Η ΜΠΕΜΠΑ 4,5 ΜΗΝΩΝ ΟΛΗ ΤΗΝ ΝΥΧΤΑ ΞΥΠΝΑΕΙ ΚΑΘΕ ΜΙΣΗ- ΜΙΑ ΩΡΑ ΚΑΙ ΚΑΝΕΙ ΗΧΟΥΣ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΤΗΝ ΧΤΥΠΗΣΩ ΛΙΓΟ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΗ ΚΑΙ ΝΑ ΚΟΙΜΗΘΕΙ ΑΜΕΣΩΣ Η΄ΝΑ ΤΗΝ ΒΑΛΩ ΣΤΟ ΣΤΗΘΟΣ. ΟΛΗ ΝΥΧΤΑ ΘΑ ΤΗΝ ΤΑΪΖΩ??? ΤΗΝ ΜΕΡΑ ΓΙΑΤΙ ΧΟΡΤΑΙΝΕΙ? ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΠΕΙΝΑΕΙ ΜΟΝΟ???. ΜΙΑ ΦΙΛΗ ΜΟΥ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΝΑ ΤΗΝ ΒΓΑΛΩ ΑΠΟ ΤΟ ΔΩΜΑΤΙΟ ΜΑΣ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΟΤΑΝ ΚΛΑΕΙ ΝΑ ΠΗΓΑΙΝΩ, ΑΛΛΑ ΜΕ ΤΟΝ ΓΙΟ ΜΟΥ ΠΟΥ ΤΟΝ ΕΒΓΑΛΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΡΙΤΟ ΜΗΝΑ ΠΗΓΕ 3 ΧΡΟΝΩΝ ΝΑ ΚΟΙΜΗΘΕΙ, ΟΛΗ ΤΗΝ ΝΥΧΤΑ ΤΗΝ ΠΕΡΝΟΥΣΑ ΣΤΟ ΠΕΡΑ-ΔΩΘΕ. ΔΟΥ΄ΛΕΥΩ ΚΑΙ ΣΕ ΤΡΑΠΕΖΑ ΚΑΙ Η ΑΫΠΝΙΑ ΚΟΣΤΙΖΕΙ!!! ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΑ ΝΑ ΤΗΣ ΔΩΣΩ ΜΠΟΥΚΑΛΙ ΜΕ ΞΕΝΟ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΤΟ ΠΙΝΕΙ ΚΑΘΟΛΟΥ ΤΗΝ ΑΗΔΙΑΖΕΙ Η ΠΙΠΙΛΑ (ΚΑΝΩ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ ΘΥΛΑΣΜΟ, ΑΛΛΑ ΣΤΟ ΜΑΙΕΥΤΗΡΙΟ ΕΠΕΙΝΕ ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΜΠΙΜΠΕΡΟ), ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΩ ΚΑΜΙΑ ΟΜΟΙΟΠΑΘΗΣ ΠΟΥ ΒΡΗΚΕ ΛΥΣΗ????? SOS SOS SOS

BILLY 2004- BEBOULA 2008

Διαφημίσεις

να σου ζησει!!!

η μπεμπουλα σου κανει αλμα αναπτυξης και γι'αυτο ξυπναει καθε μιση ωρα!!!

μην ανησυχεις ειναι απολυτα φυσιολογικο.

μπορεις να την παρεις στο κρεββατι σου και να τη θηλαζεις τη νυχτα κι εσυ να κοιμασαι :wink:

αν θελεις μετεφερε το ποστ στο τοπικ του θηλασμου να σου πουν κι αλλες μαμαδες. :D

9a7bp2.pngIm47p2.png

συμφωνω κι εγω!Περνανε πολες φασεις τα μωρα μηπως δεν της αρεσει το συγκεκριμενο ξενο γαλα που της δινεις;Εγω τον θηλαζα και μετα 'χτυπουσε' κι ενα μπιμπερο!Εγω αγχωνωμουν αλλα ηταν αλμα αναπτυξης!Υπομονη! Νομιζω οτι ειναι πολυ μικρη για να την βγαλεις απο το δωματιο και το μονο που θα κανεις ειναι και διαδρομες μεσα στη νυχτα... :?

an1cxyD0g411110NDc3MTRkfDQ1NDg2NjQ1ZGF8b3VyIGxpdHRsZSBzdGFyIQ.gifas1cEUz0g410010MTA4ODIwcGR8MDAwNDcxN2R8b3VyIGZhaXJ5IGlz.gif

Διαφημίσεις

Και σένα το πρώτο σου; Σε καταλαβαίνω απόλυτα... και μένα για κανα τρίμηνο κοιμότανε λιγότερο από πέντε ώρες σύνολο όλη την ημέρα. Κάθε μισή ώρα έτρωγε. Φαντάσου ότι είχα μεταφερθεί στο σαλόνι για να έχω την τηλεόραση ανοιχτή (άσε που μισώ την τηλεόραση) για να κρατηθώ ξύπνια! Πολύ telemarketing είδα!!! Κοιμόμουνα κατα δίωρο συνολο όλη την ημέρα και πανηγύριζα. Μετά τον 3ο κάπως την πάλεψε περισσότερο και ξύπναγε κάθε δυο ώρες. Τώρα τις τελευταίες βδομάδες έχουμε πάει τη νύχτα στο τρίωρο φαί (την ημέρα ακόμα δίωρο είναι). Ο μικρός βέβαια έχει παλινδρόμιση και αυτός είναι ένας λόγος για τα συχνά γεύματα.

Για την αυπνία πάντως συμφωνώ με την Μαμά των ωρίων!!!

Το τρίτο κοντό μου ανθρωπάκι τσουυυυυπ βγήκε στις 8/12/2011!!!

εμένα πάντως ο Οδυσσέας είναι 9,5 μηνών και όλο το βράδυ έχω κοιμηθεί μόνο 2 ή 3 βράδυα, στην περίοδο δε που βγάζουμε κανένα δοντάκι κλάμα ανά 1 με 2 ώρες, αλήθεια πως τα καταφέρνουν οι γόνεις που τα παιδιά τους κοιμούνται από 2 μηνών όλο το βράδυ? πραγματικά δυσκολεύομαι και να το πιστέψω :roll:

Κουράγιο Αμαλίτσα μπορεί να είναι απλά μια φάση και εγώ διαφωνώ να τον βγάλεις από το δωμάτιο γιατί μετά σε τρώνε τα δρομολόγια, μιλάω ως ομοιοπαθούσα :)

MLZ0p3.pngpZRYp3.png

Ωχ τώρα είδα την ηλικία της μικρής σου... Νομίζω ότι μας ξεπέρασες!!! Κουράγιο κοριτσάκι μου! Είναι λίγο παραπάνω ανασφαλής η μικρούλα σου. Πάντως είναι καλή λύση η μεταφορά σε άλλο δωμάτιο, αν και καταλαβαίνω αυτό που λες για τα δρομολόγια.

:oops: ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ, ΑΛΛΑ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΜΕ ΠΑΡΑΞΕΝΕΥΕΙ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΜΕΧΡΙ 3,5 ΜΗΝΩΝ ΚΟΙΜΟΤΑΝ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΑΠΟ ΤΗΣ 11-12 ΜΕΧΡΙ 5¨00 ΤΗΝ ΘΗΛΑΖΑ ΚΑΙ ΞΑΝΑΚΟΙΜΟΤΑΝ ΜΕΧΡΙ ΤΙΣ 10. ΑΦΟΥ ΕΛΕΓΑ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΤΕΛΕΙΟ ΜΩΡΟ ΣΕ ΑΝΤΙΘΕΣΗ ΜΕ ΤΟΝ ΓΙΟ ΜΟΥ ΠΟΥ ΔΕΝ ΚΟΙΜΗΘΗΚΕ ΠΟΤΕ ΚΑΛΑ. ΜΗΠΩΣ ΕΓΩ ΚΑΝΩ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΤΗΝ ΕΝΟΧΛΕΙ? ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ?. Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΤΩΡΑ ΚΑΙ 1 ΜΗΝΑ ΠΡΟΣΕΧΩ ΣΤΗΝ ΔΙΑΤΡΟΦΗ ΜΟΥ ΝΑ ΜΗΝ ΠΑΙΡΝΩ ΠΟΛΛΑ ΛΙΠΑΡΑ ΚΑΙ ΕΧΩ ΧΑΣΕΙ 2-3 ΚΙΛΑΚΙΑ (ΕΙΧΑ ΠΑΡΕΙ 18 ΣΤΗΝ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ). ΜΗΠΩΣ Η ΠΕΡΙΕΚΤΙΚΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΓΑΛΑΤΟΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΚΕΤΗ ΓΙΑ ΝΑ ΧΟΡΤΑΣΕΙ? Η΄ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΣΧΕΣΗ?. Η ΔΙΑΙΤΟΛΟΓΟΣ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΙΝΩ ΑΡΚΕΤΟ ΝΕΡΟ ΕΝΩ ΤΟ ΛΙΠΟΣ ΤΟ ΑΝΤΛΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΥΠΑΡΧΟΝ. ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΕΧΩ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΤΕΙ. ΤΗΝ ΡΟΗ ΤΟΥ ΓΑΛΑΤΟΣ ΤΗΝ ΝΙΩΘΩ ΣΤΑΘΕΡΗ ΚΑΙ Η ΜΙΚΡΗ ΘΗΛΑΖΕΙ ΤΑ ΙΔΙΑ ΛΕΠΤΑ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΟ ΠΡΩΪ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΠΕΙΝΑΕΙ? ΑΛΛΑ ΞΕΚΙΝΑΕΙ ΝΑ ΠΕΙΝΑΕΙ ΤΗΝ ΝΥΧΤΑ Ε????

BILLY 2004- BEBOULA 2008

Νόμιζα ότι απ'την ώρα που γεννήθηκε ήταν μ'αυτά τα ωράρια. Να σου πω, μπας και την ενοχλεί κανα δοντάκι. Θα μου πεις ότι είναι αρκετό διάστημα απλά κάποιες φορές τυχαίνει κι αυτό. Με τον παιδίατρο μίλησες;

Διαφημίσεις

είναι σύνηθες για τα μωρά που θηλάζουν, να αρχίζουν τα ξυπνήματα μετά τον 3ο-4ο μήνα. Εκεί που κοιμόταν 9+ ώρες, αρχίζει καινούριο βιολί.. στο υποφόρουμ του θηλασμού έχουμε γράψει διάφορες λύσεις αντιμετώπισης, μπορείς να ρίξεις μια ματιά.

Επίσης, το βιβλίο No-cry sleep solution (κάνε ένα search με αυτό στα θέματα εδώ, και θα βρεις ένα λινκ για να το κατεβάσεις σε pdf), μπορεί να σου δώσει αρκετές ιδέες (με τη προϋπόθεση ότι δε θες να αφήνεις το μωρό σου να κλαίει για να κοιμηθεί μόνο του).

Η γνώμη μου είναι να μην βγάλεις τη κούνια από το δωμάτιό σας, γιατί το πέρα-δώθε δε το γλυτώνεις με τίποτα.

ΜΙΛΗΣΑ ΚΑΙ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΝΑ ΤΗΣ ΚΑΝΩ ΜΙΑ ΓΕΝΙΚΗ ΟΥΡΩΝ ΚΑΙ ΚΑΛΙΕΡΓΕΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΟΚΛΕΙΣΟΥΜΕ ΜΙΚΡΟΒΙΟ. ΑΥΡΙΟ ΘΑ ΠΑΡΩ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ. ΓΙΑ ΔΟΝΤΑΚΙ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΝΩΡΙΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΕΓΩ ΠΟΥ ΨΗΛΑΦΙΣΑ ΤΑ ΟΥΛΑ ΔΕΝ ΦΟΥΣΚΩΝΕΙ ΤΙΠΟΤΑ. ΓΙΑ ΜΙΚΡΟΒΙΟ ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ. ΘΑ ΔΟΥΜΕ!!!

BILLY 2004- BEBOULA 2008

AMALIA,

MIN AGXONESE TOSO..OLA THA PANE KALA. OLA TA PAIDAKIA EXOUN ARKETES ALAGES OSO PROXWRAEI O KAIROS .EIMAI KAI EGW MANOULA MIAS KOUKLAS 8 MHNWN KAI EINAI TO PRWTO MAS PAIDAKI KAI OPWS KAI ESEI EXW TROMERO ANGXOS .

EMEIS APO 3MHNWN TIN VALAME STO DWMATIO THS KAI OLA OK.

PANTA MOU XYPNOUSE 3ME 4 FORES ALLA MONO AN HTAN NA FAEI H GIA NA TIS DOSW TIN PIPILA.

TWRA POY EINAI 8 EXEI 2 EVDOMADES POU MAS EXEI ALLAXEI TA FWTA. STIN ARXI NOMIZA OTI EINAI TA DONTAKIA ALLA TELIKA ANAKALIPSA OTI EINAI STENA DEMENI MAZI MOU KAI MOLIS TIN AKOUMPISW LIGO STO KREVATI AKOMA KAI AN KOIMATAI VATHIA STA XERIA MOU XYPNAEI ME LUGMOUS.. PERITW NA SOY PW TI KOURASI.........EYTASE ENA VRADI NA KLAIEI MEXRI TIS 6 TO PRWI ME DIALUMATA MERIKWN LEPTWN POY TIN EPERNA STA XERIA KAI EIREMOUSE.

H GIATROS MOU EIXE PEI OTI AN OLA EINAI KALA OSO AFORA TIN YGEIA TIS NA TIN AFINW NA KLAIEI KAI NA PHGAINW KATHE 10 LEPTA

NA TIN KATHISUXAZW KAI NA FEUGW . ETSI THA KATALAVEI OTI EIMASTE KONTA TIS ALLA OTI PREPEI NA KOIMATE STON DIKO TIS XWRO. PONAGA POLU OTAN TIN AKOUGA NA KLAIEI K KOURASTIKA ARKETA VRADIA ALLA TA 3TELEYTAIA KOIMATAI SAN POULAKI.

XEREIS TI EKANA KAI EPIASE PRIN APO 3 VRADIA K TO KANW TWRA KATHE VRADY?

AFOU EKLEISA OLA TA FWTA KAI YPHRXE APOLYTI YSIXIA TIN TAISA STO DWMATIO TIS POU EXW KOUNISTI KAREKLA K DEN THS MILAGA KATHOLOY. EPITA KOIMITHIKE AGKALIA MOU KAI TIN EVALA STO KREVATI TIS OPOU AMESWS PHGE NA VALEI TA KLAMATA ALLA TIN XAIDEPSA 5 LEPTA KAI EKATSA ORTHIA GIA 5 ME 10 LEPTA XWRIS NA TIS KANW TIPOTA KAI TIN PARATIRISA OTI ANOIGE TO ENA TIS MATAKI NA DEI POU EIMAI MOLIS ME EVLEPE FENETE ENIWSE SYGOURIA KAI KOIMITHIKE MEXRI TO PRWI ME 1 DIALEIMA GIA NA TIS VALW TIN PIPILA.

DOKIMASE TO MHPWS KAI PIASEI KAI SE SENA. ALLA MIN TO VALEIS KATW KATHE PAIDAKI EINAI XEXWRISTO KAI ESU THA VREIS STO TELOS AUTO POU SAS VOLEUEI. MONO KANE KOURAGIO GIATI OTI KAI NA KANOUME EXEI KOURASH ARKETH.

KAI EMEIS EIXAME KANEI GENIKH OURWN GIATI DEN EIXE PAREI VARWS KAPOIO MHNA ALLA OLA HTAN OK. APLA ME TIN ZESTH K AUTA DEN EXOUN OREXH.

KALA APOTELESMATA K KANE UPOMONH!!!!!!!!

OUR LITTLE GIRLS ARE OUR HEAVEN IN EARTH

XN6Sp2.pngTrmmp2.png

Αν αντι να την εβγαζες εντελως απο το δωματιο την επερνες στο κρεβατι μαζι σου?

Το εχεις δοκιμασει?

Δεν νομιζω οτι πειναει.. μαλλον θελει τη μανουλα της.. ειναι πολυ μικρη ακομα και προφανως εχει αναγκη απο την αγκαλια σου ..

Εμεις κοιμηθηκαμε οταν τον πηραμε στο κρεβατι μας..

Βεβαια τον εχω ακομα μαζι μου αλλα δεν με ενοχλει και ιδιαιτερα.. Τωρα γυρνοντας απο τις διακοπες θα προσπαθησω να τον βαλω στο κρεβατι του και θα σας πω πως τα πηγαμε.. :lol:

O5Lop2.png

kIP3p2.png

Αν αντι να την εβγαζες εντελως απο το δωματιο την επερνες στο κρεβατι μαζι σου?

Το εχεις δοκιμασει?

Δεν νομιζω οτι πειναει.. μαλλον θελει τη μανουλα της.. ειναι πολυ μικρη ακομα και προφανως εχει αναγκη απο την αγκαλια σου ..

Εμεις κοιμηθηκαμε οταν τον πηραμε στο κρεβατι μας..

Βεβαια τον εχω ακομα μαζι μου αλλα δεν με ενοχλει και ιδιαιτερα.. Τωρα γυρνοντας απο τις διακοπες θα προσπαθησω να τον βαλω στο κρεβατι του και θα σας πω πως τα πηγαμε.. :lol:

και χωράτε βρε dora μου?

εμείς θέλω να τον παίρνουμε όταν είναι άρρωστος για να τον ελέγχω...

να καλή ώρα χτες... έκανε ρουκέτα, πως θα τον έβαζα μόνο του στο δωμάτιο του? αν έκανε πάλι στον ύπνο του?

αλλά δεν χωράμε ρε γμτ... 160 στρώμα και δεν χωράμε :?

Τον έχουμε συνεχώς έγνοια μην τον πλακώσουμε και μένουμε τελικά ξύπνιοι μέχρι που ο μπαμπάς μας πάει πάντα καναπέ :?

Διαφημίσεις

:cry: ΕΜΑΣ Ο ΜΠΑΜΠΑΣ ΜΑΣ ΕΧΕΙ ΜΕΤΑΚΟΜΙΣΕΙ ΜΟΝΙΜΑ ΣΤΟΝ ΞΕΝΩΝΑ ΓΙΑΤΙ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΤΟ ΠΡΩΪ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΞΑΝΑΠΕΡΑΣΕΙ ΟΤΙ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΓΙΟ ΜΟΥ. ΚΑΙ ΕΠΕΙΤΑ ΣΟΥ ΛΕΝΕ ΟΤΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΕΝΩΝΟΥΝ ΤΑ ΖΕΥΓΑΡΙΑ!!!! :roll:. ΤΕΛΟΣ ΠΑΝΤΩΝ ΚΑΙ ΜΑΣ Η ΕΞΕΤΑΣΗ ΕΔΕΙΞΕ ΟΛΑ Ο.Κ. ΤΗΝ ΠΑΙΡΝΩ ΓΙΑ ΛΙΓΟ ΣΤΟ ΚΡΕΒΒΑΤΙ ΜΟΥ ΣΥΝΗΘΩΣ ΤΟ ΠΡΩΪ ΚΑΤΑ ΤΗΣ 5-6 ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΜΕ ΒΛΕΠΕΙ ΟΤΑΝ ΞΥΠΝΑΕΙ Ο ΜΕΓΑΛΟΣ ΜΟΥ ΓΙΟΣ ΑΓΚΑΛΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΜΙΚΡΗ ΓΙΑΤΙ ΤΟΥ ΚΟΣΤΙΖΕΙ!! ΕΓΩ ΕΠΙΣΗΣ ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΚΟΙΜΑΜΑΙ ΜΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΘΕΛΩ ΚΑΙ ΕΓΩ ΑΓΚΑΛΙΤΣΑ!!! :!:

BILLY 2004- BEBOULA 2008

• 4 weeks later...

Amalitsa an se parigorei pali exoume kai emeis ta idia .

Molis gurisame apo ton Volo kai i mikri itan apo agkalia se agkalia (ti na pw kai stous papoudes pou tin vlepoun mia fora sto toso)koimotan kai mazi mas ti allo na pw.... Gurisame k i mikri apo tis 3 sto podi. Exthes piga stin giatro gia to emvolio tis ,tis to eipa kai mou eipe na tin afusw teleios moni tis to vradu xwris na paw as klaiei. To efarmosa peritw na sou pw oses wres eklege me dialimata 15-20 leptwn eklega kai egw sto dwmatio alla ekana upomoni. K stamatise kata tis 4:30 k xupnise 9. Tha to kanw kai simera giati telika einai exartisi kai oxi kati allo tha doume pws tha paei. H giatros mou eipe oti o xronos klamatos tha miwnete mera me tin imera ....Makari gia na min vasanizete. Telika ena katalava suntagi den uparxei!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

XN6Sp2.pngTrmmp2.png

είναι σύνηθες για τα μωρά που θηλάζουν, να αρχίζουν τα ξυπνήματα μετά τον 3ο-4ο μήνα. Εκεί που κοιμόταν 9+ ώρες, αρχίζει καινούριο βιολί.. στο υποφόρουμ του θηλασμού έχουμε γράψει διάφορες λύσεις αντιμετώπισης, μπορείς να ρίξεις μια ματιά.

Ακριβώς αυτό μας συμβαίνει τον τελευταίο μήνα περίπου. Έχω κάνει αναζήτηση στο υποφόρουμ του θηλασμού αλλα δεν βρίσκω τις συγκεκριμένες ενότητες που να συζητούν αυτό το θέμα. Μήπως μπορεί κάποια να μου γράψει τα λινκς; Ευχαριστώ πολύ!

Μια απο τα ιδια εδω και 2 εβδομαδες περιπου ξυπναει συνεχεια. καθε 15 λεπτα, καθε μιση ωρα καθε μια ωρα ! Αντε εκει τις πρωινες ωρες να κανει ενα 2 ωρο σπανια 3ωρο. Τα χω παιξει δεν αντεχω αλλο. Και δεν ειναι οτι πειναει με το που τον βαζω στο στηθος ξανακοιμαται. Προχτες πουτε καν στηθος με το που το επερνα αγκαλια ! Εχω την εντυπωση οτι βγαζει και τα πανω δοντια , ετσι εκανε και στα κατω αλλα , τι ολα τα μωρα βγαζουνε δοντια ??

Και πηγαινε τοσο καλα ειχα αρχισει και ξεκουραζομουνα ,κοιμοταν απο τις 11 , 12 μεχρι της 7 το πρωι μετα ετρωγε και ξανα υπνος μεχρι τις 10 !

Τωρα τιποτα , κοιμαται κανα 2ωρο μεσα στην μερα αλλα τι να ο κανεις

eNortjK1UrIwNrMwVrIGXDAS2gKo16.png[/

ναι, όλα τα μωρά βγάζουν δόντια :lol: σε πολύ λίγα μωρά, τα δόντια δεν φέρνουν καμία αλλαγή στον ύπνο (τυχερές μανάδες.....).

Με προσπάθεια, και ακολουθώντας το No cry sleep solution, η μικρή μου ξυπνάει 2 φορές τη νύχτα, τώρα πια, και θηλάζει. Σε 5 λεπτά ξανακοιμάται.

Τώρα που είναι έτοιμο να σκάσει το πάνω δοντάκι, εχτές το βράδυ άρχισε να ξαναξυπνάει κάθε 1 ή 1,5 ώρα. Δεν ανησυχώ όμως, γιατί είναι φάση, που σίγουρα θα περάσει.

Φροντίζω απλά, να κοιμάμαι νωρίτερα, όταν αντιλαμβάνομαι ότι έρχονται δόντια, για να έχω αντοχές.

doo και εμένα κοιμάται περίπου 10 το βράδυ αλλά ξυπνάει 2με 3 το βράδυ, θηλάζει 5-10 λεπτά και ξανακοιμάται μέχρι 6-7 το πρωϊ θηλάζει και κοιμάται μέχρι 10. Το βραδινό (2-3) εμάς γιατί δεν το κόβει? γιατί τόσα παιδάκια δεν ξυπνάνε βράδυ? Το θέμα είναι οτι εάν κοιμηθεί νωρίς το βράδυ όπως χθες που κοιμήθηκε 9 ξύπνησε μες στην καλή χαρά στις 6 και μιλούσε μέχερι τις 7 οπου και ξανακοιμήθηκε ενώ εγώ πήγα στην δουλειά κομμάτια!!!!!για άλλη μια φορά :cry::cry:

BILLY 2004- BEBOULA 2008

mkkk pes mas ti egine me tin taktiki pou sou eipe o paidiatros na efarmorseis? Ego prosopika den sumfono me autin thn taktiki alla epidi me exoun faei ta autia na to dokimaso tha ithela na matho pos paei to moraki sou

ego pantos pleon kai na koimithei i mikri mou den mporo na koimitho ego...pao kai thn koitao kai perimeno na ksipnisei...eksartisi!!!!!

Sofia Dav,

H mikri exei iremisei arketa. Yparxoun vradia pou tha mou diamartirithei molis tin valw sto krevati gia peripou 10 lepta kai telos .Omws yparxoun kai vradia pou tha exei neura kai tha klaiei perissotero. Omws tirw oti mou eipe i giatros kai vlepw oti douleuei to pragma arketa!

An theleis na tin dokimaseis tin taktiki na eisai etoimi gia polu klama kai na min endoseis arkei na exeis sugoureutei oti den exei tipota allo.

Kali epityxia

XN6Sp2.pngTrmmp2.png

Το βραδινό (2-3) εμάς γιατί δεν το κόβει?

γιατί ίσως το έχει ανάγκη.. όταν δεν θα το έχει ανάγκη πια, θα το κόψει.

γιατί τόσα παιδάκια δεν ξυπνάνε βράδυ?

γιατί άλλα τόσα ξυπνάνε, για να κρατάνε τις ισορροπίες:D δεν υπάρχει απάντηση σε αυτό :D

Αααααααααχχχχχχχχχχχχχχ. ΚΑΤΑΡΕΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩ!!!

Εχει παλι τωρα 2 βραδυα που κοιμαται στις 2:30 και περα απο αυτο μεχρι τις 6 το πρωι ξυπναει καθε ΜΙΣΗ ΩΡΑ!!! Ε μετα τις 6 κοιμαται 2 2ωρα αλλα τι το θες!!! Δεν τον βλεπω παντως να πειναει!!!

ΩΧΧΧΧΧΧΧΧ και ξανα ΩΧΧΧΧΧΧΧ!!!!! Τι εχω να τραβηξω παλι αποψε......

eNortjK1UrIwNrMwVrIGXDAS2gKo16.png[/