Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

καφε κολπικες εκκρισεις στην εβδομη εβδομαδα της εγκυμοσυνης

Recommended Posts

καλησπερα...ειμαι εντελως φρεσκια στο forum και πολυ αγχωμενη.ειμαι εγκυος επτα εβομαδων.εχω ενα παιδακι τριων ετων, πριν δυο χρονια ειχα εξωμητριο κυηση και μου αφαιρεσαν τη μια σαλπιγγα...εχω και πολυκυστικες ωοθηκες...δυσκολευτηκα να μεινω εγκυος αφου προσπαθω 1,5 χρονο και τον ενα με παρακολουθηση γιατρου.την προηγουμενη τριτη πηγα στο γυναικολογο γιατι ειχα πονους και καφε κολπικες εκκρισεις (περιοδο δεν ειχα, το τεστ ουρων ηταν αρνητικο)και ο γιατροσ διαπιστωσε την εγκυμοσυνη..ολα καλα φαινοταν...τις τελευταιες τρεις ημερες πονουσα περισσοτερο και ειχα περισσοτερο καφε κολπικες εκκρισεις...παιρνω απο χτεσ utrogestan ομωσ μου υπεδειξε ο γιατροσ...φοβαμαι ομως παρα πολυ.αυριο σκεφτομαι να παω πρωι πρωι στο γιατρο...υπαρχει περιπτωση να εχω αποβαλει?δεν ποναω σημερα ιδιαιτερα

angela

Διαφημίσεις

καλησπερα...ειμαι εντελως φρεσκια στο forum και πολυ αγχωμενη.ειμαι εγκυος επτα εβομαδων.εχω ενα παιδακι τριων ετων, πριν δυο χρονια ειχα εξωμητριο κυηση και μου αφαιρεσαν τη μια σαλπιγγα...εχω και πολυκυστικες ωοθηκες...δυσκολευτηκα να μεινω εγκυος αφου προσπαθω 1,5 χρονο και τον ενα με παρακολουθηση γιατρου.την προηγουμενη τριτη πηγα στο γυναικολογο γιατι ειχα πονους και καφε κολπικες εκκρισεις (περιοδο δεν ειχα, το τεστ ουρων ηταν αρνητικο)και ο γιατροσ διαπιστωσε την εγκυμοσυνη..ολα καλα φαινοταν...τις τελευταιες τρεις ημερες πονουσα περισσοτερο και ειχα περισσοτερο καφε κολπικες εκκρισεις...παιρνω απο χτεσ utrogestan ομωσ μου υπεδειξε ο γιατροσ...φοβαμαι ομως παρα πολυ.αυριο σκεφτομαι να παω πρωι πρωι στο γιατρο...υπαρχει περιπτωση να εχω αποβαλει?δεν ποναω σημερα ιδιαιτερα
μην στεναχωριεσαι!εγω ειχα καφε εκκρισεις και επερνα τα ιδια χαπια μεχρι την 12η εβδομαδα!ελπιζω να παν ολα καλα και σε σενα!συμβαινει παντως συχνα στην αρχη!καλη συνεχεια!!

cathygeorge

και εγω είχα καφέ στην αρχή. Μην ανησυχείς και όσο μπορείς να ξεκουράζεσαι. Ο γιατρός μου είχε πει "το καφέ δε μας πειράζει". (το αίμαι είναι ανησυχητικό).

Στην εβδομη εβδομαδα ειχα και εγω αυτα τα απαισια ''καφε''.

Ο γιατρος μου ειχε πει οτι ηταν η απο την εμφυτευση η οτι μπροει να ειχα δυδιμα και να ''εφυγε'' το ενα. Πονο δεν ειχα αλλα μου ειπε ξεκουραση και με εξετασε για να δει αν ο τραχηλος ειναι κλειστος και εκανα και αλλη μια χωριακη.

Για καλο και για κακο πηγαινε στον γιατρο.

Don't let fears hold you back from living everyday to your fullest!

Ειχα κ εγω.. Επαιρνα προγεστερονη, και ευτυχως ολα καλα!

Διαφημίσεις

Μην ανησυχείς οι περισσότερες είχαμε καφέ...ειναι φυτευτικά..μέχρι να κολλήσει καλά το σακουλάκι!

Όλα θα πάνε καλάαααααααααααααααααααααααααααααααααα

καλημέρα!!το απαίσιο καφέ δεν είναι τίποτα!!να παίρνεις τα χάπια και να ξεκουράζεσαι πολύ,πολύ,πολύ!!!όλα θα πάνε καλά :lol::lol:

4Z1vp3.png

είμαι ερωτευμένη με την κόρη μου!!!!!!!!!!!!!

Κι εγώ επίσης είχα καφέ στην 6η - 7η βδομάδα. Κράτησε 10 ημέρες περίπου και είχα πραγματικά αγχωθεί πολύ. Τελικά όμως δεν ήταν τίποτα το σοβαρό (μικρή αποκόλληση, πολύ πολύ συνηθισμένη όπως μου είπε ο γιατρός). Απλά έκατσα και ξεκουράστηκα και από τότε ίχνος καφέ. Όλα πάνε μια χαρά. Ξεαγχώσου και ξεκουράσου!!

Σας λατρεύω κοριτσάρες μου!

κι εγω μια απο τα ιδια στην αρχη το καφε δεν μας ανυσηχει αν δουμε κοκκινο αιμα τοτε ανυσηχουμε.προσπαθησε να μην αγχωνεσαι γιατι το αγχος δεν βοηθαει πουθενα και ολα θα πανε καλα!!!!!!!!!!!!!!

QnFwm8.png

VyFvm8.png

κι εγω μια απο τα ιδια στην αρχη το καφε δεν μας ανυσηχει αν δουμε κοκκινο αιμα τοτε ανυσηχουμε.προσπαθησε να μην αγχωνεσαι γιατι το αγχος δεν βοηθαει πουθενα και ολα θα πανε καλα!!!!!!!!!!!!!!

Όπως το vatraxaki

YVnYp3.png

IcqGp3.png

Διαφημίσεις

ΕΙΝΑΙ ΣΥΝΗΘΙΣΜΕΝΟ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΚΑΦΕ ΥΓΡΑ,ΑΛΛΑ ΚΑΝΕΙ ΚΑΛΟ Η ΞΕΚΟΥΡΑΣΗ ΚΑΙ Η ΞΑΠΛΑ!!!!ΕΓΩ ΘΑ ΣΟΥ ΠΡΟΤΕΙΝΑ ΝΑ ΠΑΡΕΙΣ ΛΙΓΕΣ ΜΕΡΕΣ ΑΔΕΙΑ ΑΠΟ ΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΣΟΥ(ΑΝ ΕΡΓΑΖΕΣΑΙ )ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΕΙΣ ΞΑΠΛΩΜΕΝΗ ΓΙΑ ΛΙΓΕΣ ΜΕΡΕΣ...ΠΡΟΣ ΘΕΟΥ ,ΜΗΝ ΚΟΥΡΑΣΤΕΙΣ .ΜΗΝ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΔΟΥΛΕΙΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΣΗΚΩΝΕΙΣ ΚΟΥΒΑΔΕΣ ΚΤΛ.ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΠΟΛΥ ΠΡΟΣΕΧΤΙΚΗ ΚΑΙ ΟΛΑ ΘΑ ΠΑΝΕ ΚΑΛΑ :lol:

ol4hp2.png

Vp1tp2.png

ΓΕΙΑ ΣΑΣ .ΤΕΛΙΚΑ ΚΑΤΙ ΣΗΜΑΙΝΑΝ ΤΟ ΚΑΦΕ ΑΙΜΑ .ΠΑΛΙΝΔΡΟΜΗΣΗ ΤΟΥ ΕΜΒΡΥΟΥ.ΣΗΜΕΡΑ ΘΑ ΚΑΝΩ ΑΠΟΞΕΣΗ...ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΣΑΣ

angela

angela ,κανε κουραγιο και μην σε παιρνει απο κατω!!!!ξερω πως ακομα ειναι πολυ νωρις,αλλα επειδη εχω χασει και εγω μωρακι σε πολυ προχωρημενο σταδιο(4,5 μηνων),μπορω να καταλαβω ακριβως πως νιωθεις......ειναι συνηθες το φαινομενο της παλινδρομισης,εγω προσωπικα το εχω ακουσει πολλες φορες απο γνωστες........να ξερεις οτι στο μελλον θα νιωσεις καλυτερα και ειμαι σιγουρη πως θα σε βοηθησει σε αυτο και το μικρο μωρουλινι που ηδη εχεις!!!!μην σταματησεις τις προσπαθειες!συντομα θα τα ξανακαταφερεις......ολα ειναι μεσα στη ζωη...!δυστυχως!!! :roll:

ol4hp2.png

Vp1tp2.png

ΓΕΙΑ ΣΑΣ .ΤΕΛΙΚΑ ΚΑΤΙ ΣΗΜΑΙΝΑΝ ΤΟ ΚΑΦΕ ΑΙΜΑ .ΠΑΛΙΝΔΡΟΜΗΣΗ ΤΟΥ ΕΜΒΡΥΟΥ.ΣΗΜΕΡΑ ΘΑ ΚΑΝΩ ΑΠΟΞΕΣΗ...ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΣΑΣ

ακριβως το ιδιο,καφε κ παλλινδρομηση.προσπαθησε μονο να μην σε παρει απο κατω,λιγο πολυ ολες εχουμε ζησει μια τετοια καταστασει!

Ο υιός μου:20/03/08 H κόρη μου:17/12/09

Μωράκι μου σε περιμένουμε...25/09/2012

Διαφημίσεις