Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

Προς Αγλαία,ζητώ τη συμβουλή κ τις γνώσεις σου παρακαλώ

Recommended Posts

Ζητω συγνώμη αν το ερώτημα που θέτω έχει απαντηθεί αλλα στην αναζήτηση που κάνω βρίσκω παρόμοια θέματα που δεν απαντούν στην ερώτηση μου.έχω ένα κοριτσάκι 3χρονων κ 2μηνών το οποίο θηλαζω.βέβαια τον τελευταίο χρόνο θηλάζω μια φορά τη μέρα κ πάντα απο τον ένα μαστο μόνο.τους τελευταίους 5 μήνες κάνουμε προσπάθεια για δεύτερο παιδάκι αλλα ο γιατρός υποστηρίζει πως ειδικά σε τόσο μακροχρόνιο θηλασμο δεν μπορώ να μείνω έγκυος.ξέρω περιπτώσεις που μέσα σε λίγους μήνες θηλασμου προέκυψε εγκυμοσύνη.παίζει ρόλο αυτό που μου λέει;μπορεί να ισχύει;για πειρσσοτερες πιθανότητες εγκυμοσύνης δηλαδή συστήνεται διακοπή θηλασμου;Ευχαριστώ Γι ακόμη μια φορά

Διαφημίσεις

Ζητω συγνώμη αν το ερώτημα που θέτω έχει απαντηθεί αλλα στην αναζήτηση που κάνω βρίσκω παρόμοια θέματα που δεν απαντούν στην ερώτηση μου.έχω ένα κοριτσάκι 3χρονων κ 2μηνών το οποίο θηλαζω.βέβαια τον τελευταίο χρόνο θηλάζω μια φορά τη μέρα κ πάντα απο τον ένα μαστο μόνο.τους τελευταίους 5 μήνες κάνουμε προσπάθεια για δεύτερο παιδάκι αλλα ο γιατρός υποστηρίζει πως ειδικά σε τόσο μακροχρόνιο θηλασμο δεν μπορώ να μείνω έγκυος.ξέρω περιπτώσεις που μέσα σε λίγους μήνες θηλασμου προέκυψε εγκυμοσύνη.παίζει ρόλο αυτό που μου λέει;μπορεί να ισχύει;για πειρσσοτερες πιθανότητες εγκυμοσύνης δηλαδή συστήνεται διακοπή θηλασμου;Ευχαριστώ Γι ακόμη μια φορά

Φαντάζομαι πως έχεις περίοδο εδω και πολύ καιρό. Απο τη στιγμή λοιπόν που έχεις περίοδο, μπορείς να μείνεις έγκυος. Δεν έχω διαβάσει πουθενά πως ο μακροχρόνιος θηλασμός έχει αρνητικές επιτπώσεις σε πιθανή σύλληψη. Δεν είμαι ειδική, αλλά νομίζω πως αυτό που λεει ο γιατρός δεν ισχύσει. Επίσης, 5 μήνες είναι πολύ μικρό διάστημα. Οι γιατροί αρχίζουν να θεωρούν πως μπορεί να υπάρχει πρόβλημα σύλληψης μετά τους 18 μήνες (το ξέρω απο συγγενή μου που μετά απο 18 μήνες ξεκίνησε να ψάχνεται).

Θα έλεγα να ηρεμίσετε, και όλα θα έρθουν χωρίς άγχος. :D

6/ 11/2007: Ο μικρός Πρίγκιπας!!!

24/3/2011: Η Μπουκίτσα μας!!!

παπι εγω εμεινα εγκυος οταν η κορη μου ηταν 27μηνων με πολλους θηλασμους μερα και νυχτα.

Αυτο που σου ειπε ο γυναικολογος σου δεν ειναι απολυτο,μην αγχωνεσαι προσπαθεις μονο 5 μηνες θα ερθει το μωρακι καποια στιγμη :D.

6Qyip2.pngKvUzp2.png

Διαφημίσεις