Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

Ηλεκτρονική συνταγογράφιση - παραπεμτικό από Δημόσιο Νοσοκομείο

Recommended Posts

Καλησπέρα σε όλες τις κοπέλες και χρήστες του φόρουμ. Αυτό που θα ήθελα να ρωτήσω είναι αν γνωρίζετε τι γίνεται με το ΕΠΟΥΥ και τις ηλεκτρονικές συνταγογραφίσεις ή παραπεμπτικά από γιατρούς του δημοσίου. Είμαι έγκυος και μέχρι πρόσφατα ο γιατρός του δημοσίου μου έγραφε χειρόγραφα εξετάσεις και φάρμακα, και τις έκανα σε ιδιωτικά εργαστήρια πληρώνοντας ένα μικρό ποσοστό. Το βρίσκω λίγο δύσκολο να χορήγούν παραμπετικά σε ηλεκτρονική μορφή στα δημόσια νοσοκομεία..Γνωρίζετε κάτι σχετικά..?

Σας ευχαριστώ πολύ!

d8gLp3.png

iXW1p2.png

Διαφημίσεις

Εχω καταλαβει οτι παραπεμπτικο θα δινει ο θεραπων στον οποιο απεθθυνεσαι εφοσον ειναι συμβεβλημενος με τον εοπυυ.Λογικα ολοι θα ειναι αφου θα καλυπτει μεγαλο μερος των ασφαλισμενων.Π.χ.η παιδιατρος η δικη μας αυτο το μηνα θα μας γραψει αυτη τα εμβολια των παιδιων ενω ως τωρα τρεχαμε στο ικα και μετα μας τα εκανε αυτη που δεν ειχε συμβαση με ικα αλλα την ειχαμε επιλεξει να παρακολουθει τα παιδια.Τωρα Γιαννης θα κερναει Γιαννης θα πινει...Ετσι θα διαλεγεις γιατρο συμβεβλημενο(υπαρχουν λιστες) και θα στα γραφει,δεν θα χρειαζεται το νοσοκομειο

ysjfp2.png

λογικα οποιος γιατρος ειναι συμβεβλημενις θα στα γραφει.βεβαια οπως εχει ξαναναφερθει,θα πρεπει να προλαβαινεις να εισαι στα 50 ραντεβου της εβδομαδας για να μην πλξρωνεις επισκψη.παντως η συμμετοχη των εξετασεων στα κεντρα πηγε στο 1 τοις εκατο για ολους γιατι παλια αλλα ταμεια ειχαν 15 και αλλα 25 τοις εκατο

Ευχαριστώ θερμά για τις απαντήσεις σας κορίτσια, τελικά βρήκα το γιατρό μου και μου είπε πως εδώ και 2 ε βδομάδες έχουν το σύστημα της ηλεκτρονικής συνταγογράφισης στο Αλεξάνδρα...Πέφτει συχνά λέει, αλλά γενικώς είναι οκ.. Ανακουφίστηκα αφάνταστα..δε ξέρω τι θα γίνει από εδω και πέρα, αλλά τουλάχιστον στην εγκυμοσύνη κάτι θα συμπληρώνει το ταμείο μου, να μη πληρώνω και τζάμπα! Επίσης, στο ιδιωτικό μικροβιολογικό εργαστήριο μέχρι περσι πλήρωνα 25% των εξετάσεων, με το καινούργιο σύστημα θα πληρώνω 15%.. Μακάρι κορίτσια μου...Θα σας ενημερώνω για τις εξελίξεις! Φιλάκια πολλα!

d8gLp3.png

iXW1p2.png