Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

ΑΙΓΙΟ-ΠΑΤΡΑ- ΕΧΕΤΕ ΝΑ ΠΡΟΤΕΙΝΕΤΕ ΩΡΑΙΕΣ ΠΑΡΑΛΙΕΣ ??

vasiap

Recommended Posts

Καλημέρα

αν ειναι κανεις απο αυτά τα μέρη χρειάζομαι την βοήθειά σας!!

Φευγω για τριήμερο σε ένα χωριο κοντά στο Αίγιο, αλλά οι γονεις μου πηγαίνουν πάντα στο Λαμπίρι ( μια παραλια που δεν μου αρέσει για μπάνιο).

Θα ήθελα να μου προτεινετε καμια ωραια παραλια κι ας ειναι και προς Πάτρα , γιατι θα ειναι και ο άντρας μου μαζι και θα ήθελα να του δειξω τις ομορφιες του τόπου !!!

• 2 weeks later...

Διαφημίσεις

Πολύ όμορφα είναι στον Ελαιώνα και συνεχίζοντας στην παραλία Διακοφτού και προχωρώντας προς Ακράτα, όλες οι παραλίες είναι υπέροχες. Μια δοκιμή θα σε πείσει, καλές βουτιές!

paraliaakolisg7eo9.jpg

paraliaakolisg7eo9.943b1851b7.jpg

η Άβυθος (ή Ακολη!!!) βρίσκεται στον δήμο Συμπολιτείας είναι παραλία του χωριού Ροδοδάφνης αμέσως μετά το Αίγιο προς την Πάτρα με δροσερά και βαθιά νερά από εκεί και η ονομασία της.

Είναι η γραφική παραλία με τα όμορφα ουζερί και τις κάθε λογής ποικιλίες ...

Επίσης ανατολικά της Πάτρας επιλέξτε την κοντινή παραλία του Ρίου, Ψαθόπυργο Η νυχτερινή διασκέδαση στο γειτονικό Λόγγο κρατά ως το ξημέρωμα όπως συμβαίνει και στα Σελιανίτικα που έχουν εξελιχθεί στην πιο κοσμική πλαζ της περιοχής (προσφέρεται και για θαλάσσια σπορ) μαζί με αυτή της Άκολης που παρουσιάζει ραγδαία τουριστική ανάπτυξη και διαθέτει φανατικούς λάτρεις.

Ανατολικά της πόλης του Αιγίου θα συναντήσετε παραλίες που φιλοξενούν οργανωμένες κατασκήνωσες κα φημίζονται γα τα εξαιρετικά καταστήματα φαγητού. Πολλά καλοκαιρινά μαγαζιά, ξενοδοχεία και άλλα καταστήματα θα βρείτε στα Νικολαίικα όπου η θάλασσα είναι πεντακάθαρη κα ο τουρισμός αρκετά αυξημένος ενώ στον Ελαιώνα μπορείτε να κάνετε οργανωμένο κάμπινγκ. Το Διακοπτό, αμέσως ανατολικότερα, είναι ένα σπουδαίο παραθεριστικό κέντρο με γραφικό όρμο και μικρή μαρίνα και αποτελεί ένα από τα ομορφότερα τοπία του Κορινθιακού.

αυτά ! απο εμένα καλά να περάσετε όπου και να επιλέξετε να πάτε!

Το ηλιοβασίλεμα απο την Αχαϊα είναι μοναδίκο ... αφιερώστε ενα σούρουπο για να το απολάυσετε ! :D

Eίναι προτιμότερο σε ένα παιδί να περισσεύει η αγάπη παρά να του λείπει....

• 5 months later...
αλλά οι γονεις μου πηγαίνουν πάντα στο Λαμπίρι ( μια παραλια που δεν μου αρέσει για μπάνιο).

Λογικό τι να σου αρέσει με τόση πέτρα εκει πέρα :lol::lol:

Είδατε πως τιμάω τα μέρη του άνδρα μου ετσι; :lol::lol::lol::lol:

Μην εκνευρίζεσαι αν ο γειτονάς σου,εχει το στέρεο ανοιχτό στις 2 το πρωί,τηλεφωνησέ του στις 4 και πες του πόσο σου άρεσε...

αλλά οι γονεις μου πηγαίνουν πάντα στο Λαμπίρι ( μια παραλια που δεν μου αρέσει για μπάνιο).

Πέτρα στο Λαμπίρι? Βοτσαλάκι έχει εκεί σε σχέση με τα Βαλιμίτικα :lol::lol::lol:

Διαφημίσεις

Πέτρα στο Λαμπίρι? Βοτσαλάκι έχει εκεί σε σχέση με τα Βαλιμίτικα :lol::lol::lol:

Τα ίδια είναι κι εκεί οπως και στη Ροδιά επίσης ( :lol::lol::lol::lol: )

Μην εκνευρίζεσαι αν ο γειτονάς σου,εχει το στέρεο ανοιχτό στις 2 το πρωί,τηλεφωνησέ του στις 4 και πες του πόσο σου άρεσε...

• 5 months later...

Το καλοκαίρι (δυστυχώς μέσα στον Δεκαπενταύγουστο, λόγω της άδειας μας) κλείσαμε στα σελιανίτικα. Οπότε πολύ χάρηκα που είδα ότι έχει αρκετές καλές παραλίες εκεί κοντά.

Επειδή θα κάνει και τα πρώτα μπάνια της η μπέμπα μας ξέρετε μήπως αν είναι και καθαρά; Γιατί, εντάξει για εμάς, αλλά για ένα μωρό 7 μηνών (τότε); Θα είναι καλά;

Το καλοκαίρι (δυστυχώς μέσα στον Δεκαπενταύγουστο, λόγω της άδειας μας) κλείσαμε στα σελιανίτικα. Οπότε πολύ χάρηκα που είδα ότι έχει αρκετές καλές παραλίες εκεί κοντά.

Επειδή θα κάνει και τα πρώτα μπάνια της η μπέμπα μας ξέρετε μήπως αν είναι και καθαρά; Γιατί, εντάξει για εμάς, αλλά για ένα μωρό 7 μηνών (τότε); Θα είναι καλά;

Καλησπερα,επειδη τυχαινει να ειμαι απο εκει,και συγκεκριμενα λιγο πιο περα απο Ακρατα,σε διαβεβαιωνω,οτι δεν υπαρχει κανενα προβλημα για την μπεμπα σας!!!Εχει ωραιες παραλιες και αξιζει να τις γυρισετε λιγο!!Να πατε για μπανιο στο Διακοπτο,και μετα την Πατρα εχει ωραιες παραλιες!!!!!!:-)

line_m121_beg_40_time_1200978000_text_cf20e3e9fcf220eceff520e5dfede1e9.gif

Ευχαριστω πολύ για την απάντηση...

Μετα την Πατρα δεν νομιζω να παμε γιατι πρεπει να ειναι μακρια για την μικρη. Θα προτιμουσαμε καποια παραλια κοντα.

Οπότε θα δοκιμάσουμε αυτές που προτεινονται εδω...

Οι αποστάσεις πρεπει να είναι μικρές, από οτι εχω καταλάβει.

εμεις πήγαμε το τριήμερο του αγ πνεύματος στο Λόγγο που είναι δίπλα στα Σελανιτικα. η θάλασσα ήταν πολύ καθαρή αλλά και πολύ παγωμένη και δεν έβαλα μέσα τη μικρή! τώρα τον Αύγουστο πιθανόν να είναι πιο ζεστή...

και αποθηλασε επιτελους!

Διαφημίσεις

. η θάλασσα ήταν πολύ καθαρή αλλά και πολύ παγωμένη και δεν έβαλα μέσα τη μικρή! τώρα τον Αύγουστο πιθανόν να είναι πιο ζεστή...

Γενικα στην περιοχη εκει ειναι πιο παγωμενη η θαλασσα απ το συνηθισμενο.Εμεις εχουμε εξοχικο στον Ελαιωνα και φετος θα κανει και ο μικρος μας το πρωτο μπανιο....αν οχι στη θαλασσα για τον λογο που ανεφερες....σε μια πισινουλα πλαστικη ειναι οτι πρεπει για λιγη δροσια!!!!!!!!!!

ΤΑΣΟΣ 9/2/09

ΧΡΗΣΤΟΣ 21/7/10

ΘΑΝΟΣ 21/7/10

Κοριτσια περυσι ο Νασος μου ηταν 6-7μηνων το καλοκαιρι,στο χωριο που τον πηγα,ειναι παγωμενη η θαλασσα,και τον Αυγουστο,και μην ξεχνατε οτι δεν τα παμε τα μωρα μας καταμεσημερο,που υποτιθεται ειναι οι πιο ζεστες ωρες,σας πληροφορω,τον εβαλα σιγα-σιγα,βρεχοντας τα ποδαρακια και ανεβαινοντας στο κορμακι του,μεχρι που το συνηθισε,και χαρηκε και αυτος!!!

Ο παιδιατρος,μου ειχε πει,οπως και φετος που ειναι 17 μηνων,οσα πιο πολλα μπανια του κανεις στην θαλασσα,τοσο πιο δυσκολα θα αρρωστησει τον χειμωνα!!!!

Ισως ωφειλεται και σε αυτο,που δεν αρρωστησε καθολου ομως το χειμωνα....ειναι βεβαια και στο παιδι!!!

line_m121_beg_40_time_1200978000_text_cf20e3e9fcf220eceff520e5dfede1e9.gif

• 1 year later...

paidia na rwthsw kati mhpws kserei kaneis sas?to kalokairi eixa paei sto camping tou tsoli sto lampiri kai ekana mia volta stis paralies gyrw.anamesa stis alles vrika mia poly apomwnomenh paralia konta se mia katadytikh sxolh ligo meta to loggo,pernwntas apo ena as to poume kryfo monopati...kserei kaneis leptomereies?th gnwrizete thn en logw paralia?please answer me!

καλησπέρα παιδιά να ρωτήσω κάτι μήπως το γνωρίζει κανείς?το καλοκαίρι είχα πάει διακοπές στο κάμπινγκ του Τσόλη στο Λαμπίρι και έκανα μια βόλτα στις παραλίες γύρω.Ανάμεσα στις άλλες ανακάλυψα μία πολύ απομονωμένη κοντά σε μία καταδυτική σχολή λίγο μετά το Λόγγο,απ'όπου έπρεπε να περάσω ένα μονοπάτι για να τη βρω...Γνωρίζει κανείς την εν λόγω παραλία και πως τη λένε?όποιος ξέρει λεπτομέρειες ας μου απαντήσει...

Edited by Ria8800
το έγραψα και πριν..

Διαφημίσεις

τη ξερω εγω...πλεον δεν ειναι πολυ απομονωμενη γιατι εχει γινει λιγο της μοδας ....

πώς τη λένε,ξέρεις?και που ακριβώς είναι η τοποθεσία της?γτ πήγα με αμάξι αργά το απόγευμα και δεν πολυθυμάμαι και τη διαδρομή...;)

δε ξερω πως τη λενε....εγω τη λεω "μυστικη παραλια" :P, αλλα πλεον δεν ειναι καθολου μυστικη

α ναι ε?:Dη περιοχή πάντως γύρω λόγγος δε λέγεται?