Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

Οταν πιέζει η ζώνη ασφαλείας..;

Recommended Posts

Καλημέρα σας!!!!! Θά ήθελα να ρωτήσω κάτι...είμαι στον έκτο μήνα και πρόκειται να κάνω ένα ταξίδι με το αυτοκίνητο.... η ζώνη ασφαλείας με ενοχλεί ήδη χαμηλά και δεν ξέρω τι να κάνω....πρέπει να την φορέσω, αλλά από την άλλη με πιέζει πάρα πολύ.... πήγα στο Λητώ, αλλά δεν είχαν προστατευτικό για την ζώνη κατά την διάρκεια της εγκυμοσύνης...μήπως μπορείτε να με συμβουλέψετε;

Διαφημίσεις

Βασικα δεν υπαρχει προβλημα και εγω 6 μηνων ειχα κανει τα3ιδι εως την Αθηνα , δεν ειναι η ζωνη το προβλημα , απλως καντε πολλες στασεις για να μην πιαστεις τοσες ωρες και για να περπατας λιγακι , να κυκλοφορει το αιμα.

Επειδή κι εμένα άρχισε να μ' ενοχλεί η ζώνη, έβαλα ένα... μανταλάκι στο κάτω μέρος της (δίπλα από το μεταλλικό κλιπ που κουμπώνει στο κάθισμα) ώστε να "πιάνεται" και να μην είναι εντελώς τεντωμένη πάνω στην κοιλιά μου.

Προς το παρόν, λειτουργεί :D

Πριν λίγες μέρες ταξίδεψα με αεροπλάνο και λίγο πριν την απογείωση η αεροσυνοδός μου έδωσε ένα μικρό μαξιλαράκι να το βάλω μεταξύ ζώνης και κοιλιάς για να μην πιέζομαι.

Δοκίμασε το με μικρό και πολύ μαλακό μαξιλαράκι και ίσως σου φανεί ανακουφιστικό!

Καλημέρα σας!!!!! Θά ήθελα να ρωτήσω κάτι...είμαι στον έκτο μήνα και πρόκειται να κάνω ένα ταξίδι με το αυτοκίνητο.... η ζώνη ασφαλείας με ενοχλεί ήδη χαμηλά και δεν ξέρω τι να κάνω....πρέπει να την φορέσω, αλλά από την άλλη με πιέζει πάρα πολύ.... πήγα στο Λητώ, αλλά δεν είχαν προστατευτικό για την ζώνη κατά την διάρκεια της εγκυμοσύνης...μήπως μπορείτε να με συμβουλέψετε;

Καλησπερα και απο εμενα. Επειδη και εμενα με πιεζει λιγο η ζωνη χαμηλα στην κοιλιτσα, βαζω το χερι μου και την κραταω λιγο, ετσι ωστε να μην τεντωνεται πολυ και με σφιγγει. Μια φιλη μου ωστοσο, που η κορουλα της ειναι 9 μηνων, μου ειπε οτι ο γιατρος της, της ειχε απαγορεψει να καθεται μπροστα ακομα και στις μικρες διαδρομες, αναφερομενος στους κινδυνους της ζωνης και του αεροσακου. Εμενα παντως ο γιατρος μου δεν μου εδωσε καμια συγκεκριμενη οδηγια οσον αφορα στο ταξιδι με το αυτοκινητο που προκειται να κανω. Ζητα απο τον αντρουλη σου να μην τρεχει πολυ, καντε πολλες και συντομες στασεις και........καλο σας ταξιδι :lol::lol::lol::lol:

.png

Διαφημίσεις

απο την τροχαια εξαιρουνται οι εγγυες και οι ταξιτζιδες στο να φορανε ζωνη....

μπορεις για μεγαλυτερη ασφαλεια να κατσεις στο πισω καθησμα αν δεν αισθανεσαι σιγουρια .... και βεβαια σιγα σιγα και συχνες στασεις!

καλο ταξιδι!

Σας ευχαριστώ πολύ!!Μπορώ να πω ότι είσασταν απόλυτα κατατοπιστικές!

Πιστεύω ότι αν ακολουθήσω τις συμβουλές σας το ταξιδάκι θα γίνει μια χαρά!! (Αθήνα - Πήλιο)...εμένα το μόνο που μου είχε πει ο γιατρός μου είναι να μην τρέχουμε στην διαδρομή...