Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

ΑΝ ΑΛΛΑΞΕΙΣ ΓΙΑΤΡΟ......!!!!!

Recommended Posts

ΔΙΑΒΑΣΑ ΔΙΑΦΟΡΑ ΓΙΑ "ΒΙΑΣΤΙΚΟΥΣ" ΓΙΑΤΡΟΥΣ Κ ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΜΗΝ ΕΙΝΑΙ Ο ΔΙΚΟΣ ΜΟΥ ΕΝΑΣ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ!!!!!

ΑΛΗΘΕΙΑ ΟΜΩΣ ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΑΝ ΑΛΛΑΞΕΙΣ ΓΙΑΤΡΟ ΜΕ ΤΗΝ ΑΜΟΙΒΗ ΤΟΥ...'Η ΤΗΝ ΑΜΟΙΒΗ ΤΟΥ ΕΠΟΜΕΝΟΥ???

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ Ο ΔΙΚΟΣ ΜΟΥ ΖΗΤΗΣΕ ΣΥΝΟΛΙΚΑ 1000 Ε...ΜΕΧΡΙ ΣΤΙΓΜΗΣ ΤΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΔΩΣΕΙ ΤΑ ΜΙΣΑ...ΜΕ ΤΙΣ ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΜΕ ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ ΔΙΝΟΥΜΕ Κ 40 Ε... ΑΝ ΑΛΛΑΞΩ ΛΟΙΠΟΝ ΓΙΑΤΡΟ...ΠΟΣΑ ΘΑ ΜΟΥ ΠΑΡΕΙ Ο ΕΠΟΜΕΝΟΣ...? ???????

??????

?????

???

Διαφημίσεις

για ποιο λογο του εδωσες τα μισα λεφτα? συνηθως πληρωνεις την επισκεψη και τα λεφτα της γεννας τα δινεις οταν και αμα σε ξεγεννησει

εμενα μου επερνε 30 ή 40 το μηνα δηλ. υπηρχαν μηνες που πηγαινα καθε βδομαδα γιατι ειχα προβλημα και φυσικα μεσα στο χρηματα αυτα ηταν και ο καρδιοτοκογραφος ο υπερηχοσ κλπ. στο τελος για την γεννα ηθελε 1000 Ε. Αλλα εγω προτημησα να γεννησω σε νοσοκομειο

Εισαι σιγουρη οτι οι επισκεψεις αφαιρουνται απο το τελικο¨?

Μηπως να το επιβεβαιωνες γιατι δεν νομιζω οτι ισχυει οποτε και τσαμπα αγχωνεσαι

Σιγουρα ο γυαλος ειναι στραβος.. δεν εξηγειτε αλλοιως!!

Διαφημίσεις

για ποιο λογο του εδωσες τα μισα λεφτα? συνηθως πληρωνεις την επισκεψη και τα λεφτα της γεννας τα δινεις οταν και αμα σε ξεγεννησει

Και εγώ έτσι έκανα. Πλήρωνα κάθε φορά την επίσκεψη. Τι θα πει σου έβγαλε συνολικό ποσό; Πρώτη φορά το ακούω. Είναι σαν να σου απαγορεύει αν έχεις κάποιο πρόβλημα μαζί του να φύγεις από αυτόν. Τι είναι;; Γυμναστήριο για να σου βγάλει και οικογενειακό πακέτο, με προσφορές;

Η γιατρός μου, μου είχε πει πολλές φορές πως ανά πάσα στιγμή και αν το επιθυμώ μπορώ να αλλάξω γιατρό χωρίς να έχει αυτή πρόβλημα και αν αποφάσιζα να γεννήσω στο νοσοκομείο θα παρευρισκόνταν εφόσον το επιθυμούσα....

Ακόμα και για τα λεφτά που έδωσα στο τέλος, στη γέννα, με ρωτούσε μήπως μου φαίνεται ακριβά για να μου τα μειώσει..... (αφού γέννησα εννοείται και την μέρα που έβγαινα από την κλινική).

Να σημειώσω, πως σε όλη τη διάρκεια της εγκυμοσύνης, μου είχε δώσει το ελεύθερο να την "ενοχλώ" όποτε είχα πρόβλημα, απορίες. Τον τελευταίο μήνα, μάλιστα μου είχε πει πως αυτός ήταν ο μήνας μου. Έκανα ότι ένιωθα εγώ καλύτερα. Ακόμα κι αν το να την επισκέπτομαι κάθε μέρα με έκανε να νιώθω ήρεμη, να το έκανα. Στη γέννα έκανε τα πάντα (με καθάριζε, με φρόντιζε) και μετά τη γέννα με επισκέπτονταν 2 φορές τη μέρα. Γι αυτό και δεν τη αλλάζω με τίποτε.

sL7ap2.png

Και εγώ έτσι έκανα. Πλήρωνα κάθε φορά την επίσκεψη. Τι θα πει σου έβγαλε συνολικό ποσό; Πρώτη φορά το ακούω. Είναι σαν να σου απαγορεύει αν έχεις κάποιο πρόβλημα μαζί του να φύγεις από αυτόν. Τι είναι;; Γυμναστήριο για να σου βγάλει και οικογενειακό πακέτο, με προσφορές;

Η γιατρός μου, μου είχε πει πολλές φορές πως ανά πάσα στιγμή και αν το επιθυμώ μπορώ να αλλάξω γιατρό χωρίς να έχει αυτή πρόβλημα και αν αποφάσιζα να γεννήσω στο νοσοκομείο θα παρευρισκόνταν εφόσον το επιθυμούσα....

Ακόμα και για τα λεφτά που έδωσα στο τέλος, στη γέννα, με ρωτούσε μήπως μου φαίνεται ακριβά για να μου τα μειώσει..... (αφού γέννησα εννοείται και την μέρα που έβγαινα από την κλινική).

Να σημειώσω, πως σε όλη τη διάρκεια της εγκυμοσύνης, μου είχε δώσει το ελεύθερο να την "ενοχλώ" όποτε είχα πρόβλημα, απορίες. Τον τελευταίο μήνα, μάλιστα μου είχε πει πως αυτός ήταν ο μήνας μου. Έκανα ότι ένιωθα εγώ καλύτερα. Ακόμα κι αν το να την επισκέπτομαι κάθε μέρα με έκανε να νιώθω ήρεμη, να το έκανα. Στη γέννα έκανε τα πάντα (με καθάριζε, με φρόντιζε) και μετά τη γέννα με επισκέπτονταν 2 φορές τη μέρα. Γι αυτό και δεν τη αλλάζω με τίποτε.

ποτε να μην την αλλαξεις καλη μου..πρωτη φορα ακουω τετοια πραγματα..τετοια απογη συμπεριφορα απολες τις αποψεις..εμενα δεν ειναι ετσι η δικια μου..ειναι λιγο πιο ψυχρη..αλλα παω χρόνια και οταν εμεινα εγκυος πηγα παλι εκει..δεν εψαξα κατι αλλο σαυτην την ευαισθητη περιοδο που ημουν..

χαιρομαι πολυ για σενα..μακαρι να ηταν ολοι ετσι..ειναι πολυ σημαντικη η στηριξη του γιατρου..η σημαντικοτερη...

ήρθες στη ζωή μου και νιώθω να ζώ ξανά...

Κορίτσια, εμένα ο γιατρός μου πάλι εφαρμόζει διαφορετικό σύστημα. Έχω το ελεύθερο να τον παίρνω ό,τι ώρα θέλω τηλέφωνο, να τον ρωτάω το παραμικρό - ακόμη και κάτι υπερβολικό -, μπορώ επίσης αν έχω άγχος για κάτι να περάσω ετκτάκτως και χωρίς ραντεβού από το ιατρείο του. Δεν μου παίρνει χρήματα για τις επισκέψεις κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης και να φανταστείτε ότι, αν και δεν υπάρχει κανένας λόγος, με βλέπει κάθε 2 εβδομάδες, για να νιώθει η έγκυος μεγαλύτερη ασφάλεια, μου είχε πει. Λοιπόν, χρήματα δεν παίρνει καθόλου στις επισκέψεις, όπως σας είπα, και μου είπε ότι οι επισκέψεις συμπεριλαμβάνονται στην τελική αμοιβή του που είναι 1.500 ?, αν θυμάμαι καλά, γιατί μου το είχε πει και στην αρχή της εγκυμοσύνης. Πάντως μου αρέσει που δημιουργεί πολύ ωραίο κλίμα με τις πελάτισσές του, εγώ δεν φοβάμαι ούτε ντρέπομαι να τον ρωτήσω κάτι. Μάλιστα, αν καμιά φορά δεν τον πάρω τηλ, και τον ρωτήσω κάτι κατευθείαν στο ραντεβού με μαλώνει που δεν τον ρωτάω νωρίτερα δια τηλεφώνου να μου φύγει η απορία... Γενικά, νομίζω ότι είναι Άνθρωπος πάνω απ' όλα, εγώ έτσι νιώθω και το ίδιο πιστεύει και ο άντρας μου... Πάντως, μέχρι στιγμής δεν έχω κανένα παράπονο. Επίσης μου αρέσει που ραντεβού μπορώ να κλείσω ανά πάσα στιγμή, ή και να περάσω από εκεί χωρίς ραντεβού, παρά την πελατεία που έχει. Αν και δεν το κάνω βέβαια - να περάσω δηλ. χωρίς ραντεβού αν θέλω κάτι -, νιώθω ασφάλεια. Είναι καθαρά ψυχολογικό.

lenaki είσαι σίγουρη ότι αφαιρούνται απο τα 1000,00??????????

Εγώ άλλαξα γιατρό αυτήν την εβδομάδα. Λοιπόν ο παλιός μου έπερνε 40,00 σε κάθε επίσκεψη και ήθελε 1000,00 για ΦΤ και 1500,00 για Κεσσαρική.

Τον πλήρωσα τις επισκέψεις που έκανα, τίποτα παραπάνω φυσικά.

Τώρα η καινούργια θέλει για τον τοκετο ΦΤ και τις επισκέψεις περίπου 1400,00. Είναι λίγο πιο ακριβή αλλά της αξίζει έχει όλα τα μηχανήματα τελευταίας τεχνολογία κλπ.

xOSvp3.png

Διαφημίσεις

βρε κοριτσια εννοειτε οτι τον παιρνεις τηλ. οποτε χρειαστει. Εγω του ειχα τηλ. Κυριακη μεσα Ιουλιου γιατι πονουσα, του εκανα επισκεψει στο ιατρειο 10 το πρωι και μεσολαβησε για να κανω εισαγωγη σε νοσοκομειο, δεν μπορω να πω ηταν αψογος απλως μου φαινοταν παραλογο τα χρηματα τις κλινικης και γι αυτο δεν με ξεγεννησε.

Κορίτσια, εμένα ο γιατρός μου πάλι εφαρμόζει διαφορετικό σύστημα. Έχω το ελεύθερο να τον παίρνω ό,τι ώρα θέλω τηλέφωνο, να τον ρωτάω το παραμικρό - ακόμη και κάτι υπερβολικό -, μπορώ επίσης αν έχω άγχος για κάτι να περάσω ετκτάκτως και χωρίς ραντεβού από το ιατρείο του. Δεν μου παίρνει χρήματα για τις επισκέψεις κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης και να φανταστείτε ότι, αν και δεν υπάρχει κανένας λόγος, με βλέπει κάθε 2 εβδομάδες, για να νιώθει η έγκυος μεγαλύτερη ασφάλεια, μου είχε πει. Λοιπόν, χρήματα δεν παίρνει καθόλου στις επισκέψεις, όπως σας είπα, και μου είπε ότι οι επισκέψεις συμπεριλαμβάνονται στην τελική αμοιβή του που είναι 1.500 ?, αν θυμάμαι καλά, γιατί μου το είχε πει και στην αρχή της εγκυμοσύνης. Πάντως μου αρέσει που δημιουργεί πολύ ωραίο κλίμα με τις πελάτισσές του, εγώ δεν φοβάμαι ούτε ντρέπομαι να τον ρωτήσω κάτι. Μάλιστα, αν καμιά φορά δεν τον πάρω τηλ, και τον ρωτήσω κάτι κατευθείαν στο ραντεβού με μαλώνει που δεν τον ρωτάω νωρίτερα δια τηλεφώνου να μου φύγει η απορία... Γενικά, νομίζω ότι είναι Άνθρωπος πάνω απ' όλα, εγώ έτσι νιώθω και το ίδιο πιστεύει και ο άντρας μου... Πάντως, μέχρι στιγμής δεν έχω κανένα παράπονο. Επίσης μου αρέσει που ραντεβού μπορώ να κλείσω ανά πάσα στιγμή, ή και να περάσω από εκεί χωρίς ραντεβού, παρά την πελατεία που έχει. Αν και δεν το κάνω βέβαια - να περάσω δηλ. χωρίς ραντεβού αν θέλω κάτι -, νιώθω ασφάλεια. Είναι καθαρά ψυχολογικό.

Ποιος ειναι ο γιατρος σου? Μου φαινεται πολυ καλος. Οχι οτι θα μπορουσα να παω αλλα για να ξερω... :)

Καλυτερα να ρωτησεις πιστευω να εισαι σιγουρα αν αφαιρουνται. Εμενα παιρνει 50 καθε επισκεψη και ξεχωριστα τα 1500 στο τελος κι ας ειναι σε νοσοκομειο.

Κατι ασχετο που ξεχασα να τον ρωτησω, το οτι οι επισκεψεις γινονται πιο συχνες π.χ καθε εβδομαδα προς το τελος της εγκυμοσυνης ισχυει για ολους τους γιατρους η ειναι αναλογα τον γιατρο? Κι απο ποια εβδομαδα συνηθως?

binvp2.png ZVLBp2.png

πιο συχνες γινονται το τελεταιο μηνα συνηθως καθως κανεις και πιο συχνα και καρδιοτογραφο αλλα αν εχεις προβλημα αρχιζουν απο πιο νωρις

Διαφημίσεις

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΕΜΕΝΑ!ΕΓΩ ΠΛΗΡΩΝΩ 30 ΕΥΡΩ ,ΚΑΘΕ 2Η ΕΠΙΣΚΕΨΗ!ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΣ ,ΑΝ ΣΥΓΚΡΙΝΩ ΜΕ ΤΑ ΠΟΣΑ ΠΟΥ ΔΙΑΒΑΣΑ!!!ΛΕΤΕ ΝΑ ΜΟΥ ΡΙΞΕΙ ΓΕΡΟ ΧΤΥΠΟ ,ΣΤΟΝ ΤΟΚΕΤΟ???? :shock:

ol4hp2.png

Vp1tp2.png

:):) Καλημέρα....

Μμμμμ..... έπρεπε να διευκρινήσω ότι είμαι Βολιώτισσα, άρα η γιατρός μου είναι στο Βόλο. Εγώ φταίω που το θεωρώ δεδομένο λες και φαίνεται η καταγωγή μου από το γράψιμό μου.... :lol::lol:

sL7ap2.png

αυτό που λέει το lenaki ισχύει γιατι το έχω ακούσει από πάρα πολλές κοπέλες. Βλέπετε ο κάθε γιατρός έχει το σύστημα του.

Εγώ πλήρωνα 30? τον μήνα και τον τελευταίο που πήγαινα κάθε δυο μέρες δεν τον πλήρωνα καθόλου...

άψογος σε όλα του...εδώ Κυριακή του Πάσχα τον πήρα τηλ. λόγω συσπάσεων και άκουσα ό,τι μπορείτε να φανταστείτε που δεν τον πήρα από την προηγούμενη αφού πονούσα τόσο πολύ.

Επέστρεψε από εκεί που ήταν και με περίμενε (Κυριακή του Πάσχα) στο Γένεσις για να με εξετάσει! :D

«Να αμφιβάλεις, αν τ' άστρα είναι φωτεινά. Να αμφιβάλεις, αν ο ήλιος κινείται. Να αμφιβάλεις, αν η αλήθεια είναι αλήθεια ή ψέμα. Μα ποτέ μην αμφιβάλεις για την αγάπη μου.»

αυτό που λέει το lenaki ισχύει γιατι το έχω ακούσει από πάρα πολλές κοπέλες. Βλέπετε ο κάθε γιατρός έχει το σύστημα του.

Εγώ πλήρωνα 30? τον μήνα και τον τελευταίο που πήγαινα κάθε δυο μέρες δεν τον πλήρωνα καθόλου...

άψογος σε όλα του...εδώ Κυριακή του Πάσχα τον πήρα τηλ. λόγω συσπάσεων και άκουσα ό,τι μπορείτε να φανταστείτε που δεν τον πήρα από την προηγούμενη αφού πονούσα τόσο πολύ.

Επέστρεψε από εκεί που ήταν και με περίμενε (Κυριακή του Πάσχα) στο Γένεσις για να με εξετάσει! :D

ειναι ο καλυτερος γιατρος!!!!!! sardelaki εχω την εντυπωσει οτι ειμαστε πολυ τυχερες που εχουμε αυτον το γιατρο!!!!!!! να τον εχει καλα ο θεος!

Ο υιός μου:20/03/08 H κόρη μου:17/12/09

Μωράκι μου σε περιμένουμε...25/09/2012

ναι όντως γλυκιά μου...

σήμερα έχω ραντεβού στον γιατρούλη μας και θα πάω!

«Να αμφιβάλεις, αν τ' άστρα είναι φωτεινά. Να αμφιβάλεις, αν ο ήλιος κινείται. Να αμφιβάλεις, αν η αλήθεια είναι αλήθεια ή ψέμα. Μα ποτέ μην αμφιβάλεις για την αγάπη μου.»

ναι όντως γλυκιά μου...

σήμερα έχω ραντεβού στον γιατρούλη μας και θα πάω!

να δωσεις χαιρετισματα κ πολλα φιλια!!! απο την σμαρουλα να του πεις,θα καταλαβει(πιστευω!!!!!) κ στην ειρηνη!

Ο υιός μου:20/03/08 H κόρη μου:17/12/09

Μωράκι μου σε περιμένουμε...25/09/2012

Και εγώ είμαι απο τις πολύ τυχερές!! Η γιατρός μου είναι πολύ νέα κοπέλα, με όρεξη για δουλειά και απίστευτη αγάπη για αυτό που κάνει.

Επτά μήνες τώρα, πηγαίνω κάθε 15 μέρες για εξέταση και δε τη θυμάμαι ποτέ κουρασμένη, κακόκεφη, ή να με εξετάζει με το ρολόι στο χέρι. Τα ραντεβού μας διαρκούν 40-50 λεπτα κάθε φορά, είναι πάντα κατανοητή και σαφής στις απαντήσεις της, και σχολαστική στην εξέταση και του μωρού και τη δική μου. Τις επισκέψεις δεν τις πληρώνεται (θα πληρωθεί στον τοκετό μια και καλή). Φυσικά και της τηλεφωνώ όποτε τη χρειάζομαι και πάντα είναι πρόθυμη να με βοηθήσει. Πολλές φορές μάλιστα μου τηλεφωνεί και η ίδια, για να ξέρει οτι είμαι καλά.

Εγω πάντως της έχω απόλυτη εμπιστοσύνη και ίσως για το λόγο αυτό δεν έχω κανένα φόβο για τη γέννα μου. Ξέρω οτι θα είναι δίπλα μου με τον ίδιο επαγγελματισμό και αγάπη μέχρι το τέλος.