Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

Αρπαγή παιδιών από Θεσσαλονίκη!!!!!!

asteraki

Recommended Posts

Κορίτσια, μόλις σήμερα το απόγευμα έμαθα, από μία φίλη μου, ότι εμφανίστηκαν κρούσματα απαγωγής ανήλικων μικρών παιδιών, ένα στην περιοχή μεγάλου εμπορικού κέντρου στην ανατολική Θεσσαλονίκη και ένα σε μεγάλο Λουνα παρκ. Μάλιστα απ΄ότι μου είπε η φίλη μου, το κοριτσάκι στο Λούνα παρκ, βρέθηκε (γιατί οι γονείς το αντιλήφθηκαν εγκαίρως και έκλεισαν κεντρικές εισόδους κλπ) κουρεμένο και ντυμένο με αγορίστικα ρούχα..... (ανατριχιάζω και μόνο που σας το γράφω) ΠΡΟΣΟΧΗ ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΣΤΟΥΣ ΜΙΚΡΟΎΣ ΜΑΣ ΘΗΣΑΥΡΟΥΣ... ΑΥΤΟΙ ΔΕΝ ΑΣΤΕΙΕΥΟΝΤΑΙ!!!!!! :twisted::twisted::twisted::twisted::twisted:

Διαφημίσεις

Αστερακι το εχω ξανακουσει αυτο...οτι εχει συμβει σε μεγαλα σουπερ μαρκετ σε μεγαλα λουνα παρκ...απλα δε ξερω αν ειναι οντως αληθεια ή που και που βγαινει μια φημη απλα για να τρομαξει τον κοσμο... :?

Παντως οτι και να συμβαινει προσοχη...τα ματια μας 10004!!! :wink:

tRGJp2.png1054268gj3rg6cc5t.gif

Αυτη την ιστορια με το παιδακι που το κλεψανε αλλα το καταλαβαν οι γονεις εγκαιρως και κλειδωσαν πορτες κλπ και το βρηκαν κουρεμενο και με αγοριστικα/κοριτσιστικα ρουχα την εχω ακουσει για : Carrefour, ΑΒ, Ζαρρα, Ηοndos... απλα καθενας που τη λεει αλλαζει και το ονομα του μαγαζιου... Εντωμεταξυ τετοιο γεγονος και στην ΤV δεν ακουγεται ποτε τιποτα... :roll:

Το κακο ειναι οτι τα ακουει και η πεθερα μου και κλειδαμπαρωνει το παιδι μεσα γιατι φοβαται μην βγει εξω και της το αρπαξουνε... :twisted:

Διαφημίσεις

Αυτο λεγαμε προχθες με τον Πανο , εμεις παμε κυριως στο cosmos για βολτα κτλ , οποτε τις καθημερινες εκει γινεται σκοτωμος , και αποφασησαμε οταν εχει τοσο πολυ κοσμο να μην βγαζουμε τον μικρο απο το καροτσι του παρα μονο αμα καθομαστε σε καμια καφετερια οπου πιο ευκολα τον εχεις αποπισω και τον κυνηγας , για αυτο ακριβως το λογο , για να μην τυχων κανεις τον αρπα3ει με τοσο πανικο που γινεται . Θεε μου ειναι απιστευτα απαισιο το ολο σκηνικο , τι να πω σαν μανουλα δεινω την καταρα μου σε ατομα που αρπαζουνε αθωα παιδακια απο αλλες μανουλες .

Δεν θα πω οτι δεν συμβαινει... Αυτο που θα πω ειναι οτι ακουγεται τοσο συχνα που κατανταει αηδια να μας τρομοκρατουν! Εδω εμενα που δεν περπαταει κ δεν αφηνω απο τα ματια μου το καροτσι. Θελουν να μας τρελανουν? :mad:

Νομίζω ότι αυτο με τις αρπαγές ειναι λίγο ράδιο αρβύλα :shock:

Η επίσημες εξαφανίσεις δηλώνονται όλες στο Χαμόγελο του Παιδιού και βγαίνει άμεσα Amber Alert σε όλη την Ευρώπη. Αν κάνετε ένα κόπο να μπείτε στη σελίδα θα δείτε λοιπόν μόνο 10-15 παιδάκια και δυστυχώς όλα αλλοδαπά :( Έτσι λοιπόν αποκλείεται να υπήρξε αρπαγή ανηλίκου και να μην γίνει χαλασμός κυρίου στα ΜΜΕ...σίγουρο αυτό.

Το μόνο για το οποίο δεν μπορείς να ξέρεις ειναι τα ξένα και αδήλωτα παιδάκια που μπορεί να πέσουν θύματα και των ίδιων των οικογένειων τους....αυτό ειναι τραγικότατο!

Εμένα αυτό που με τρομοκρατεί περισσότερο ειναι η παιδεραστία... :cry:

ΠΡΑΓΜΑΤΙ ΕΙΧΑ ΑΚΟΥΣΕΙ ΚΑΙ ΕΓΩ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΓΙΑ ΤΟ COSMOS ΑΥΤΗ ΤΗ ΦΟΡΑ. ΕΠΙΣΗΣ ΚΑΙ ΜΙΑ ΑΛΛΗ ΠΟΥ ΔΙΑΔΡΑΜΑΤΙΣΘΗΚΕ ΣΤΗΝ ΤΟΥΜΠΑ ΚΑΙ ΕΜΠΛΕΚΟΤΑΝ ΜΙΑ ΓΙΑΓΙΑ Η ΟΠΟΙΑ ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙ ΤΟ ΔΡΟΜΟ ΚΑΙ ΕΔΙΝΕ ΣΤΑ ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΕΝΑ ΤΑΠΕΡΑΚΙ ΩΣΤΕ ΧΤΥΠΩΝΤΑΣ ΤΟ ΘΥΡΟΤΗΛΕΦΩΝΟ ΣΤΗ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΠΟΛΥΚΑΤΟΙΚΙΑ ΝΑ ΤΟ ΠΑΡΕΙ Η ΚΟΡΗ ΤΗΣ. ΞΕΣΚΕΠΑΣΤΗΚΕ ΟΤΑΝ ΕΝΑ ΑΠΟ ΤΑ ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΗΘΕΛΕ ΝΑ ΠΑΕΙ ΤΟΥΑΛΕΤΑ ΚΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΕΜΕΝΕ ΠΑΡΑΔΙΠΛΑ ΠΗΓΕ ΠΡΩΤΑ ΕΚΕΙ, ΑΝΟΙΞΕ Η ΜΑΜΑ ΤΟ ΤΑΠΕΡΑΚΙ ΓΙΑΤΙ ΚΑΤΙ ΤΗΣ ΦΑΝΗΚΕ ΠΕΡΙΕΡΓΟ ΚΑΙ ΕΙΔΕ ΜΕΣΑ ΧΑΡΤΑΚΙ "ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΑΙΔΙ, ΝΕΦΡΑ-ΚΑΡΔΙΑ". :shock::shock: ΕΙΔΟΠΟΙΗΘΗΚΕ Η ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΚΑΙ ΜΟΛΙΣ ΑΝΟΙΞΑΝ ΤΗΝ ΠΟΡΤΑ ΜΠΟΥΚΑΡΑΝ ΚΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΗΤΑΝ ΣΤΗΜΕΝΟ ΧΕΙΡΟΥΡΓΕΙΟ ΚΑΝΟΝΙΚΑ. :shock::shock:

ΑΛΗΘΕΙΑ ΨΕΜΑΤΑ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΞΕΡΩ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ "ΤΟΥ ΦΟΒΗΤΣΙΑΡΗ Η ΜΑΝΑ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΕΚΛΑΨΕ". ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΡΕΛΗ ΕΞΑΡΣΗ ΣΤΟ ΘΕΜΑ ΑΠΑΓΩΓΩΝ ΑΠΟ ΤΡΕΛΟΥΣ, ΑΝΩΜΑΛΟΥΣ :evil: , ΣΑΤΑΝΙΣΤΕΣ :twisted: ΚΑΙ ΛΟΙΠΑ ΓΙΑ ΟΡΓΑΝΑ Η' ΑΣΕΛΓΕΙΑ. ΤΑΞΙΔΕΨΑ ΩΣ ΤΗΝ ΑΥΣΤΡΑΛΙΑ ΤΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΔΑ ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟ ΧΩΡΙΣ ΤΟΙΧΟΚΟΛΗΜΕΝΕΣ ΕΞΑΦΑΝΙΣΕΙΣ. ΚΑΙ ΠΟΣΑ ΔΕΝ ΜΑΣ ΛΕΝΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΑ ΜΑΘΑΙΝΟΥΜΕ ΠΟΤΕ.

ΠΡΟΣΟΧΗ !!!!

Dwnjp2.png

O ΑΝΤΩΝΗΣ ΜΟΥ ΓΕΝΝΗΘΗΚΕ 4/4/09

Καλά στο εξωτερικό γίνεται χαμός το ξέρω αυτό αλλά στην Ελλάδα...προς το παρόν τουλάχιστον δεν έχουμε πολλά κρούσματα εξαφανίσεων, ευτυχώς!

Εννοείται ότι οι καιροί αλλάζουν ραγδαία και χρήζουν εξαιρετικής προσοχής!

Ούτε την μητέρα μου νομίζω δεν θα εμπιστεύομαι να παει το παιδί στο πάρκο :cry:

Διαφημίσεις