Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

    Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

πως και που τακτοποιείται τα παπούτσια των παιδιών


mamavasia

Recommended Posts

Γειά σας

 

Θέλω να με ενημερώσετε με διάφορες συμβουλές μήπως βρω καμία λύση που δεν έχω σκεφτεί!

 

Έχω 2 κόρες η μια 6 σχεδόν και η άλλη 3 και όσα παππούτσια φοράει η μεγάλη που είναι σε καλή κατάσταση τα κρατάω για την μικρή όταν έρθει η ώρα.

 

Το θέμα μου είναι ότι δεν ξέρω πως ή που να αποθηκεύσω τα παππούτσια τους (καλοκαιρινά και χειμωνιάτικα)!

 

Τα έχω όλα σε ένα ψάθινο καλάθι μεγάλο, καλοκαιρινά και χειμωνιάτικα, σαγιονάρες, παντόφλες, μπότες, λουστρίνια ένας χαμός, η μικρή τα σκαλίζει και όποτε τα τακτοποιώ εκείνη πάει να βρεί ένα ζευγάρι και τα κάνει λίμπα...

 

Δεν τολμώ να βάλω στο δωμάτιο τους παππουτσοθήκη γιατί θα αλλάζουν όλα παππούτσια και οι δύο συνέχεια...αυτό θα το κάνω όταν μεγαλώσουν και καταλαβαίνουν....τώρα τι κάνουμε????

 

Εσείς πως και που τα έχετε?? μιλάμε για καμία 15αριά ζευγάρια

 

Σκέφτομαι να κρύψω τα καλοκαιρινά αλλά και πάλι το πρόβλημα παραμένει, για πείτε ιδέες!

Link to comment
Share on other sites


Διαφημίσεις


δεν ξερω το σπιτι σου αλλα θα σου πω τι εκανα εγω με 2 θηρια 10 και 7 ετων και ενα μεγαλο μωρο (τον αντρα μου). ειχα μια εσοχη στο ενα μπανιο που ομως δεν χωραγε ουτε παπουτσοθηκη ουτε επιπλο μπανιου. βρηκα ομως ξυλα (αυτα που μου αρεσανε) και με λιγη βοηθεια εφτιαξα μια στηλη με 8 ραφια (ειναι μεχρι το ταβανι). εκει στριμωξα ΟΛΑ τα παπουτσια μας. ψηλα βαζω τα καλοκαιρινα και αυτα που δεν θελω να πειραζουν τα παιδια και στα κατω ραφια τακτοποιω τα καθημερινα μας. ελπιζω να σου εδωσα ιδεες.

lRR9p3.png
Link to comment
Share on other sites

Εγώ τα έχω σε μια παλιά ντουλαπα στην αποθήκη. Στην παπουτσοθήκη του σπιτιού έχω μόνο τα χειμωνιάτικα.

Τώρα για σένα, αν δεν έχεις αποθήκη να τα πας, να τα βάλεις σ' ενα κουτι στο κάτω μέρος της ντουλάπας, ή όπου νομίζεις εσύ ότι χωρούν.

natassa + tasos = 15 years together

 

" Να θυμάσαι ότι κάθε άνθρωπος που συναντάς, κάτι φοβάται, κάτι αγαπά και κάτι έχει χάσει"

Link to comment
Share on other sites

Τα παλιά των μεγάλων τα κρατάω σε μια μεγάλη σακούλα jumbo στη ντουλάπα στο δωμάτιο του μωρού. Για τα παπούτσια που φοράνε έχω αφιερώσει ένα συρτάρι από τα Trofast του IKEA στον καθένα. Στα υπόλοιπα έχουν παιχνίδια.

Link to comment
Share on other sites


Διαφημίσεις

εγω εχω ενα μεγαλο αποθηκευτικο κουτι. Και εχει μεσα πανω απο 20 ζευγαρια χειμωνιατικα, τα σκαλιζουνε τα κανουνε λιμπα αμα το θυμηθουνε αλλα δεν υπαρχει αλλος τροπος και θεση αυτη τη στιγμη επειδη το σπιτι ειναι μαιζονετα και πρεπει να τα εχουμε στο χωρο που ειναι κοντα στη πορτα για να τα φοραμε κ να φευγουμε και οχι να ανεβοκατεβαινουμε ψαχνοντας τα καταλληλα παπουτσια. Τα καλοκαιρινα τα εχω βαλει σχετικα προσφατα κιολας σε μια μεγαλη σακουλα στο δωματιο που εχω τη σιδερωστρα, δε θα μας χρειαστουν ακομα για 3-4 μηνες οποτε το να τα χουμε κι αυτα στο μεγαλο κουτι μαζι με το χειμωνιατικο ειναι προβλημα ( γιατι τα βγαζουν ολα και τα φορανε για να παιξουνε)

d7i7p2.png?u2P8mcl6z0avp3.png?QbVqPift
Link to comment
Share on other sites

εγω παλι κραταω τα κουτια τους και τα βαζω μεσα στην ντουλαπα οσα δεν του κανουν 'η αν ειναι τα καλοκαιρινα που δεν χρειαζομαι.ειναι τακτοποιημενα ετσι και ξερω ποια ειναι που.

jyjdp3.png

sWN4p3.png

Link to comment
Share on other sites

εγω προσωπικα εχω μια μεταλλικη ντουλαπα μικρη στην βεραντα,την ειχα παρει για αλλη χρηση,κ τελικα βαζω τα παπουτσια μας μεσα.οσο για τα καλοκαιρινα τα βαζω σε σακουλα μεσα στην αποθηκη,κ ετσι εχει ο καθενας το ραφι του στη ντουλαπα.βεβαια δεν αποφευγετε ο πανικος,ενα θελουν δεκα πετανε..οσο για τα καθημερινα τα βαζουμε διπλα στην πορτα τωρα τον χειμωνα για να τα εχουμε ευκολα.

Link to comment
Share on other sites

Τα ειχα βαλει στην παπουτσοθηκη (εχουμε αρκετα αλλα οχι τοσα τοσα πολλα) πηγαινε ομως και τα πειραζε πολυ. μας τα εφερνε και αλλαζαμε ζευγαρι καθε 5 λεπτα και ολο το σπιτι ηταν γεματο με σκορπια παπουτσια του μικρου. ταμαζεψα σε μια σακουλα και τα εβαλα στο παταρι της μιας ντουλαπας που εχουμε γενικα διαφορα πραγματα, σακους, παιχνιδια κτλ και οχι ρουχα.

 

μπορεις να τα βαλεις και στο παταρι αν εχεις.

Link to comment
Share on other sites

Εγώ έχω μια πλαστική ντουλάπα στην βεράντα αρκετα μεγαλη και πήρα απο τα ικεα κάτι πλαστικά, διάφανα, με καπάκι και τα έβαλα μέσα και τα έβαλα στην ντουλάπα για να μην σκονιζονται. Αυτά για τα δικά μας, για της μικρής στα ίδια πλαστικά με καπάκι, κάτω απο την κούνια της. Δεν είναι και πολλά, αργότερα θα πανε και αυτά έξω. Επίσης έξω απο την είσοδο μου, μένω πρώτο όροφο σε τριοροφη μονοκατοικία, έχω πάρει απο τα ικεα παπουτσοθηκες λεπτές και έχω βάλει τα παπούτσια που χρεισιμοποιουμε καθημερινά. Τα βγάζουμε πριν μπούμε στο σπίτι και βάζουμε τις παντοφλες μας.

Μαριαλένα 11/12/09

Εμμελεια 16/01/12

Στεφανος 8/5/15

 

23/3/2012 ήρθε και ο ανηψιός!!!

Link to comment
Share on other sites


Διαφημίσεις

Εμεις παρα το παθος μου που τους το μεταδωσα δεν εχουμε τοσα πολλα παιδικα γιατι ο μεγαλος τα χαλαει οποτε τα πεταω.. Αυτα που δεν φορανε τα εχω σε κουτες κατω απο το γραφειο. Αυτα που φορανε εχει μια ραφιερα το παιδικο δωματιο και τα εχω εκει..

Link to comment
Share on other sites

καλα βαλτές ειναι οι μικρες? λες και ξερανε πως εγραφα εδω για παπουτσια και εχουν αδειασει ολα τα παπουτσια απο το κουτι στο πατωμα και τα παιζουνε ενω ειχαν πανω απο 2 βδομαδες να το κανουν!!!!!

d7i7p2.png?u2P8mcl6z0avp3.png?QbVqPift
Link to comment
Share on other sites

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Δημιουργία νέου...