Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

ΝΑΥΤΙΕΣ και ΖΑΛΑΔΕΣ...ΥΠΟΦΕΡΩ!!!!

Recommended Posts

κοριτσια γεια σας!!! εχω κλεισει τον 2ο και υποφερω εδω κ 2 βδομαδεσ με ναυτιεσ...δεν κανω εμετο( συγγνωμη!) αλλα αν εν τρωω κατι...εστω κρακερακια καθε 3-4 ωρεσ πεθαινω....τετοιες ναυτιες σασ λεω που δεν υποφερονται!!!εχετε καμια τετοιο συμπτωμα η να προτεινετε κατι? τωρα ξεκινησαν κ οι ζαλαδες κ καμια φορα εχω πονοκεφαλο...λενε οτι μετα τον τριτο μηνα περνανε αλλα αυριο ξεκινανε κ τα σχολεια κ επειδη κανω μαθημα σε σχολειο να δω πωσ θα τα καταφερω...εννοειται δεν ειμαι ορθια αλλα καθομαι...ευχαριστω!

Διαφημίσεις

Συχνά, μικρά γεύματα είναι η στάνταρ αντιμετώπιση για τις ναυτίες. Απλά θα έχεις πάντα μαζί σου ένα πακετάκι κρακεράκια και θα μασουλάς :mrgreen:

Με το καλό το μπεμπέ σου εύχομαι!

ευχαριστω πολυ!!! βεβαια ασ ειναι αυτο μονο .....αυτο που με ενδιαφερει ειναι το μωρακι να βγει υγιες κ να το παρω στην αγκαλια μου...αλλα οι ναυτιες...σασ λεω ειδικα οταν ξυπνω το πρωι,,σηκωνομαι για πρωινο κ ξαναξαπλωνω γιατι θα λιποθυμησω....φρυγανιες κ κρακερακια νομιζω συμφωνω...γιατι αν ειναι να τρωμε κ φαγητο...καηκαμε!!!!ευχαριστω κ παλι!!

Το πρωί αυτό που μπορείς να κάνεις είναι να τρως 1 φρυγανιά ή 1-2 κρακεράκια πριν σηκωθείς από το κρεβάτι. Λένε ότι βοηθάει.

Και μην παραπονιέσαι για τις ναυτίες... να σκέφτεσαι ότι υπάρχουν και χειρότερα. Εγώ ας πούμε έκανα εμετούς μέχρι και 5 φορές την ημέρα, από την αρχή της εγκυμοσύνης ως τη μέρα που γέννησα. Εκεί να δεις γλέντια!! :-P

Διαφημίσεις

ωχ βεβαια πολυ πιο δυσκολο αυτο! δεν παραπονιεμαι...ειπα ασ ειναι μονο αυτο κ ασ πανε ολα καλα.....αλλα εγω παντα εκανα ευκολα εμετουσ( απο αγχος απο στενοχωρια κλπ) αρα εχω ευαισθησια στο στομαχι!!!υπομονη!!!!ευχαριστω κ καληνυχτα σασ!!!!

url=http://pregnancy.baby-gaga.com/]dev224prs__.png[/url]

Δεν μπορείς να κάνεις και πολλά, το στομάχι να έχει πάντα κάτι μέσα και να κάνεις υπομονή...

Να παίρνεις τα φάρμακα σου, αν σου δίνει, και να ενημερώνεις για το τί νιώθεις ώστε να κάνεις τις αντίστοιχες αιματολογικές και να παίρνεις τα απαραίτητα συμπληρώματα αν χρειάζονται.

Δεν ξέρω αν περνάνε μετά τον τρίτο ή τότε αρχίζουν, σε κάθε μια είναι διαφορετικά ;)

Τον πονοκέφαλο δεν τον θέλουν οι γιατροί μας, ρώτα τον και λογικά θα σου συστήσει κανένα ντεπονάκι, αφού και κλείσεις τρίμηνο και ολοκληρωθεί η οργανογέννεση του εμβρύου σου.

Γενικά μετά το τρίμηνο είναι όλα πιο εύκολα γιατί μπορεί να είσαι "πιο έγγυος" αλλά είναι σε λιγότερο ευπαθή φάση το μωρό και ό,τι εμφανίσεις (μακρυά από μας) θα το αντιμετώπισεις με το γιατρό σου πάντα.

ένα τόσο δα ανθρωπάκι με κάνει καλύτερο άνθρωπο, σ'αγαπώ!