Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Πληρωμές Δεκεμβρίου ΟΑΕΔ(Εξάμηνο)

ταυρακι

Recommended Posts

Καλησπέρα και χρόνια πολλά σε όλες

Είμαι καινούρια στο forum και θα ήθελα να σας ρωτήσω σχετικα με το εξάμηνο του οαεδ αν έχετε πληρωθεί όλες τον μήνα Δεκέμβριο και πότε.

Ευχαριστώ εκ των προτέρων

Διαφημίσεις

Καλησπέρα και χρόνια πολλά σε όλες

Είμαι καινούρια στο forum και θα ήθελα να σας ρωτήσω σχετικα με το εξάμηνο του οαεδ αν έχετε πληρωθεί όλες τον μήνα Δεκέμβριο και πότε.

Ευχαριστώ εκ των προτέρων

Καλησπερα και καλως ηρθες στην παρεα μας!

Συνηθως ο ΟΑΕΔ πληρωνει καθε 30 του μηνα! Τωρα αυτο το μηνα δεν εχουν μπει ακομη και ποιος ξερει ποτε θα τα βαλουν!:( Υπαρχουν και φορες που το καθυστερουν για 3-4 μερες αλλα οχι και τοσες οσο τωρα! Δεν εχει τυχει σε μενα δηλαδη.

as1cJTh0g410000MTA3MzUzZHwwMDczMDVkfHRvIG5lcmFpZGFraSBtb3UgZWluYWk.gif

Σήμερα πήγε ο άνδρας μου να δει αλλά δεν τα είχαν καταθέσει.Στην αναμονή λοιπόν...Κορίτσια σας ευχαριστώ πολύ, να χαίρεστε τα παιδάκια σας και καλή χρονιά σε όλες!!!

Διαφημίσεις

Και στην Θεσσαλονίκη επισης τα βάλανε, καλοφάγωτα...λέμε τώρα.

Βρε κορίτσια εμενα μου βαλανε ταμισα χρηματα στις 23/12.μετα μου βαλανε κατι λιγοτερα απο τα μισα στις 30/12.και μεχρι τωρα τπτ.Να υποθεσω οτι ηταν το δωροκαι οτι τα χρηματα του Δεκεμβρη δεν μπηκαν ακομα??:confused:

RN1Zp2.png

Βρε κορίτσια εμενα μου βαλανε ταμισα χρηματα στις 23/12.μετα μου βαλανε κατι λιγοτερα απο τα μισα στις 30/12.και μεχρι τωρα τπτ.Να υποθεσω οτι ηταν το δωροκαι οτι τα χρηματα του Δεκεμβρη δεν μπηκαν ακομα??:confused:

ναι ηταν το δωρο χριστουγεννων και τα αλλα,το μικροτερο ποσο δηλαδη,ηταν το επιδομα της αδειας!

για πηγαινε να δεις το απογευμα,θα τα εχουν βαλει λογικα!;)

as1cJTh0g410000MTA3MzUzZHwwMDczMDVkfHRvIG5lcmFpZGFraSBtb3UgZWluYWk.gif

Κορίτσια μπήκαν τελικά προχτές.Εύχομαι σύντομα και στις υπόλοιπες!!

καλησπερα!!!!!!!!!!

εκτος απο το μισθο μπηκαν και αλλα 131 ευρω! γνωριζει καμια σας τι ακριβως ειναι? γιατι η περιγραφη στην καταθεση ανεφερε τα ιδια με το μισθο!

καλοδεχουμενα και καλοφαγωτα!!!!!(.....2η δοση χαρατσι θα πανε!!!):shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock:!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Διαφημίσεις

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...