Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Χρήση θηλάστρου μια φορά το 24ωρο

Recommended Posts

τα βράδια στο τελευταιο γεύμα το μωρό μου κοιμάται πάνω στο στήθος πολύ γρήγορα κ δεν τρώει όλο το γεύμα του.σκέφτομαι να βγάζω λοπόν το τελευταιο γεύμα με θήλαστρο κ να του το δίνω με μπιμπερό μήπως του είνι πιο εύκολο.

υπάρχει περίπτωση να μου δημιουργήσει πρόβλημα στο θηλασμο αύτο?πχ να μη θέλει μετα το στηθος ή να μου μειωθει η παραγωγη μου?

σας ευχαριστω για το χρονο σας?

s0g0p2.png

5wRrp2.png

Διαφημίσεις

κοιμαται γιατι εχει χορτασει και δε θελει αλλο. μην παρεμβαινεις και δημιουργησεις προβλημα εκει που δεν υπαρχει. αν πεινουσε κι αλλο δε θα κοιμοταν, θα ετρωγε.

k9Tap3.png

μα το προηγούμενο είναι τουλ 2,5 ώρες πριν...πως θα κοιμηθεί χωρίς φαι?

Μήπως τρώει πολύ περισσότερο όλη την ημέρα οπότε δεν θέλει άλλο; Μπορεί να κάνει μεγαλύτερα και πιο αραιά γεύματα.

Παρόλο που θεωρείς ότι δεν τρώει το βραδινό του γεύμα σου ξυπνάει το βράδυ;

Με το βάρος του πώς είναι; Αν είναι στις υψηλές καμπύλες ίσως θέλει να φρενάρει λίγο.

Γιατί δεν το αφήνεις όπως θέλει να κάνει να δεις πώς θα πάει; Τι ακριβώς σε στενοχωρεί;

0A53p3.png

oC8dp2.png

Διαφημίσεις

κοιμαται γιατι εχει χορτασει και δε θελει αλλο. μην παρεμβαινεις και δημιουργησεις προβλημα εκει που δεν υπαρχει. αν πεινουσε κι αλλο δε θα κοιμοταν, θα ετρωγε.

θα συμφωνησω με την Kassi...

εφοσον δεν εχει καποιο προβλημα βαρους το παιδι που θα επρεπε να επεμβαινεις, απλα ακολουθησε το παιδι σου και τις αναγκες του καθε φορα..

83hKp3.png

το βράδυ ξυπνάει για να φαει.γι'αυτο λέω πως θα κοιμηθει.το βραδυ πιναει.οταν ομως εχει φαει κ το τελευταιο γευμα κοιμαται πολυ καλύτερα!

κατα ΄'αλλα είναι πολύ καλός στο βάρος του.6700 4 μηνών.μια χαρά παιδάκι.ευχαριστώ για τις απαντησεις σας.

s0g0p2.png

5wRrp2.png

το βράδυ ξυπνάει για να φαει.γι'αυτο λέω πως θα κοιμηθει.το βραδυ πιναει.οταν ομως εχει φαει κ το τελευταιο γευμα κοιμαται πολυ καλύτερα!

κατα ΄'αλλα είναι πολύ καλός στο βάρος του.6700 4 μηνών.μια χαρά παιδάκι.ευχαριστώ για τις απαντησεις σας.

Από βάρος προφανώς είστε εντάξει.

Τώρα αν σε ανησυχεί το ότι ξυπνάει το βράδυ δεν νομίζω ότι μπορείς να είσαι σίγουρη ότι ξυπνάει από πείνα. Το έχεις ελέγξει συστηματικά αυτό; Μήπως ήταν συμπτωματικό που ξύπνησε όταν δεν είχε φάει; Το λέω γιατί εμένα σηκωνότανε το βράδυ ακόμη και όταν μπήκανε οι στερεές και έτρωγε τον άμπακο. Ξύπναγε όμως για άλλους λόγους και όχι επειδή πεινούσε.

Πάντως ο βραδινός ύπνος θα αλλάξει πολλές φορές ανεξάρτητα από το φαγητό.

Προς το παρόν δεν φαίνεται να έχετε πρόβλημα. Άρα κάνεις πολύ καλή δουλειά και σου αξίζει να χαλαρώσεις λίγο.

0A53p3.png

oC8dp2.png

Πάντως ο βραδινός ύπνος θα αλλάξει πολλές φορές ανεξάρτητα από το φαγητό.

Σωστή!

Θα πρόσθετα ότι η χρήση θηλάστρου μπορεί και να σε αγχώσει χωρίς λόγο στην ηλικία που είναι το μωρό σου, καθώς όσο περισσότερο απομακρύνεσαι από την ημερομηνία τοκετού, το θήλαστρο γίνεται όλο και ποιο αναποτελεσματικό. Δηλαδή μπορεί κάποια στιγμή να αντλήσεις λιγότερο γάλα και να αρχίσουν να σου μπαίνουν σκέψεις. (Προσωπική εμπειρία, οπότε άφησα το θήλαστρο στην άκρη.)

Υ.Γ. Η κόρη μου οδεύει για τα δεύτερα γεννέθλιά της. Τρώει κάθε βράδυ ένα πιάτο τραχανά και μετά από 1,5 ώρα θηλάζει και κοιμάται. Παρόλα αυτά ξυπνάει.... Αδύνατον να πεινάει.

Πεινάμε περισσότερο από την έλλειψη αγάπης και εκτίμησης σ΄αυτό τον κόσμο, παρά από την έλλειψη τροφής. Η αγάπη καρπίζει όλες τις εποχές και ο καρπός της είναι προσιτός σε όλους. (Mother Tereza)

Διαφημίσεις

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...