Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

ΝΕΟ ΟΙΚ/ΚΟ ΠΑΚΕΤΟ ΓΕΝΕΣΣΙΣ ΓΙΑ ΑΝΕΡΓΟΥΣ - ΕΜΠΕΙΡΙΕΣ?

moon child

Recommended Posts

Καλημέρα,

εκεί που είχα αποφασίσει να πάω όπου εφημερεύει, με τούμπαρε ο γιατρός μου προτείνοντας μου την μισή σχεδόν τιμή... βρήκα και το γένεσσις να έχει την εξής προσφορά:φ.τ.- 3 νύχτες σε δίκλινο (μόνο στα συγκεκριμένα δίκλινα αυτό το πακέτο), το οποίο όμως μου είπαν πως διαφέρει από τα υπόλοιπα και να πάω να το δώ, με κάρτα ανεργίας του ενός από τους δύο γονείς ενεργή (να την πάμε νωρίτερα για έλεγχο) ξεκινά από 750 και με αναισθησιολόγο, επισκληρίδιο και παιδ/ρο σύνολο 1200. σε σύγκριση με διαβαλκανικό που ξεκινά από 1280 σε τρίκλινο για 2 νύχτες και που πρέπει να ξαναπάς για μέτρηση ίκτερου, + αναισθησιολόγο, είναι πολύ καλό - η μέτρηση ικτέρου είναι 14 ευρώ πριν φύγεις από εκεί.

έχει κανείς εμπειρία από το συγκεκριμένο πακέτο? είναι όπως λανσάρεται?

όποιος έχει, σας παρακαλώ απαντήστε άμεσα - γεννάω από ώρα σε ώρα!

s-age.png

Διαφημίσεις

• 3 εβδομάδες μετά...

έρχομαι να κλείσω το θέμα μου, λέγοντας οτι τελικά γέννησα με το συγκριμένο πακέτο στο γένεσις, και ήταν όλα σούπερ.

σύνολο όλα 1200 ευρώ, και το δωμάτιο είναι πραγματικά ευκαιρία - τα συγκεκριμένα δίκλινα δωμάτια βρίσκονται στο τέλος του κάθε ορόφου - 1 σε κάθε όροφο, ανάμεσα στις μεγάλες σουίτες και στα γραφεία των ιατρών - δεν κυκλοφορεί ψυχή, ηρεμία και ησυχία. στον κάτω όροφο γινόταν χαμός! Το υποτιθέμενο μειονέκτημά τους είναι η έλειψη μπάνιου μέσα στο δωμάτιο, γι' αυτό και σου δίνουν το μπάνιο της απέναντι σουίτας προς χρήση, η οποία φυσικά είναι άδεια, μπορεί κανείς να φανταστεί πόσο χάλια ήταν αυτό το μπάνιο... όσο το μισό δωμάτιο!

και καθώς πήγα μεσάνυχτα και γέννησα άμεσα, έμεινα 3 νύχτες αλλά 4 μέρες - και έτσι δεν χρειάστηκε να ξαναπάω και για την μέτρηση του ικτέρου.

προϋποθέσεις να έχει κάρτα ανεργίας θεωρημένη ένας από τους δύο γονείς, να υπάρχει πολύτεκνη οικογένεια κτλ.

s-age.png

• 2 months later...

Ωραίο μου φαίνεται! Και τα δωμάτια αυτά τα ξέρω (είχα μείνει στο Γένεσις για 1 νυχτά με υπερέμεση, στον 6ο μήνα)

Να σε ρωτήσω όμως κάτι; Η αμοιβή του γιατρού σου ήταν μέσα στο πακέτο ή του πλήρωσες ξεχωριστά;

Γιατί για να σου πω ειλικρινά δεν ξέρω τι ισχύει βάσει νόμου για τα ιδιωτικά νοσοκομεία. Στα δημοσια νοσοκομεία τα φακελάκια που δίνουμε είναι παράνομα, και πάντα έχεις τη δυνατότητα να γεννήσεις με τον εφημερεύοντα γιατρο χωρίς να του δώσεις χρήματα.

Αλλά εχθές όταν μιλούσα με τον γιατρό που με παρακολουθεί, μου είπε ότι στο Γένεσις η δική του αμοιβή θα είναι 1000 ευρώ. Δηλ. 1200+1000.

bmivlf0d9.png

m49axn5p2.png

Φυσικά και ο γιατρός στο ιδιωτικό νοσοκομείο πληρώνεται ξεχωριστά, δεν είναι υπάλληλος του νοσοκομείου, εσύ τον καλείς και έρχεται όταν τον θέλεις.

ο δικός μου γιατρός την στιγμή που τον χαιρέτησα και του είπα οτι θα τον δω μετά την γέννα γιατί θα πάω στο δημόσιο καθώς δεν έχω να τον πληρώσω τότε έριξε την ταρίφα του. αλιώς και γω 1200+1200 θα πλήρωνα... που δεν θα τα πλήρωνα δήλαδή, θα πήγαινα στο ιπποκράτειο που πάλι βέβαια θέλει το χιλιάρικό του τώρα πια...

s-age.png

Διαφημίσεις

εγω αν και ειχα τα χρηματα γεννησα στο παπαγεωργιου..μου αρεσε η τουμπα που εκανε ο γιατρος μολις αποφασισες να γεννησεις σε νοσοκομειο..τα λεφτα που θα εδινα για 3 μερες στο γενεσις τα κρατησα και του ανοιξα βιβλιαριο ..διοτι στο ελλαδισταν ποτε δεν ξερεις τι σου ξημερωνει.

ναι, για Θεσσαλονίκη, πρίν 2μιση μήνες, οπότε τα λεφτά του Γένεσις θα τα έδινα ούτως ή άλλως, μιας και τα δημόσια πλέον δεν είναι δωρεάν, και προτίμησα τα 1200 στο γένεσις, από τα 1000 στο ιπποκράτειο για λόγους... πόνου!

η διαφορά ουσιαστικά είναι πια στην αμοιβή του γιατρού, και για μένα που ήμουν φοβίτσω με τον πόνο, αν και τον άντεξα τελικά άνετα για πολλές ώρες και μέχρι διαστολή 8 χωρίς επισκληρίδιο, ήταν θέμα το ιπποκράτειο, που δεν κάνει επισκληρίδιο, όχι τόσο για τον τοκετό, όσο για το ράψιμο μετά, δεν άντεχα την ιδέα και ήξερα οτι περιμένω μεγάλο μωρό (βγήκε τελικά 4200). αν φυσικά ο γιατρός δεν έκανε την "τούμπα", θα πήγαινα όπου εφημέρευε, δεν ήταν δηλαδή μπλόφα...

και τέλος από την στιγμή που θέλεις τον γιατρό σου, και είσαι διατεθιμένος να πληρώσεις, δεν υπάρχει πια λόγος να πας στο δημόσιο, αφού το κόστος του ήρθε τόσο κοντά με τα ιδιωτικά, όπως πολυ βολεύει όλοους αυτούς τους μεγαλογιατρούς και ιδιοκτήτες κλινικών.

s-age.png

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...