Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

φωναζει συνεχος και δεν ξερο τι να κανω???

Recommended Posts

κοριτσια , καλησπερα!!!

θα ηθελα παλι τη βοηθεια σας......

ο μικρουλης μου εδω κα ιδυο εβδο γρινιαζει συνεχος!!!!

ειαν ι18 μηνων , πεφτει `κατω και φωναζει, κλαει φωναζοντας!!!

τι να κανω!!!!

να τον αγνω? να τον μαλωνω???

Διαφημίσεις

να τον αγνοεις μαλλον αλλα να εισαι σιγουρη πως δε συμβαινει κατι σταληθεια και πως απλα το κανει ετσι!!!!!!. αμα τα μαλωνεις τους δινεις σημασια, και μετα για να σου τραβανε τη προσοχη το μαθαινουν και το κανουν παλι και παλι. η μικρη μου εκανε και κανει και ακομα καμια φορα τα ιδια. χωρις λογο κανενα η για κατι τελειως ασημαντο ( πχ δε της αρεσει το dvd που εβαλε η αδερφη της που για μενα δεν ειναι λογος γκρινιας φυσικα!) αρχιζει και πεφτει κατω και φωναζει και χτυπιεται. Εγω τη ψυχραιμια μου τη κραταω πολυ δυσκοολα δε μπορω να ακουω μωρα να κλαινε παθαινω τα νευρα μου! ε.... Δε της δινει κανεις σημασια ( κραταω τα νευρα μου και περναμε απο διπλα της σαν να μη συμβαινει τιποτα). μετα απο λιγο σηκωνεται και γελωντας σαν να μην εκλαιγε ποτε ολο χαρα ερχεται να παιξουμε. εεεε δεν ειναι να τρελαθεις?

d7i7p2.png?u2P8mcl6z0avp3.png?QbVqPift

Κορίτσια αν μένατε στη γειτονιά μου θα νομίζατε ότι αυτό το παιδί το σκοτώνουμε στο ξύλο....Εχω διαβάσει για τα temper tantrums αλλά αλλιώς να το έχεις μπροστά σου και να σφαδαζει οοολη μέρα και άλλο να το διαβάζεις σε ένα βιβλιο. Τον τελευταίο μήνα μου έρχεται να το αρπάξω και να το κάνω σβούρες μπας και σταματήσει!! Να βράσω τα παιδαγωγικά βιβλία που έχω διαβάσει και να κάψω και τα πτυχία μου.... Η δικιά μου δεν φωνάζει μόνο, τα σπάει κι όλας...κι όταν λέμε τα σπάει εννοούμε ΤΑ ΠΑΝΤΑ. Πραγματικά έχω χάσει τον έλεγχό μου, δεν ξέρω τί να κάνω. Δεν δίνεις σημασία μια δυο τρεις..ε την 25η βαράω μπιελα. Δεν ξέρω πως κρατιέμαι και δεν ουρλιάζω πραγματικά!

ευχαριτστω για συμβουλη!!!

να ειναι χαλια , και απελπιστικη η κατασταση......

στο μεταξυ με κουραζει παρα πολυ αυτο!!!

να πεφτει κατω και να χτυπεται και να κλαιει χωρις κανενα λογο........

εινα ιπαρα πολυ κουρατικο!!!

τα νευρα μου!!!

και το κανει πιο συχνα που εινα ιο ανδρας μου που τον σηκωνει οταν κανει ετσι!!!!

εγω το αγνοω, εχω κουραστη!!!

και στο μεταξυ τςρα ουτε τρωει τιποτα!!!

τα νευρα μου!!!

και ειμαι εγκυος και δεν εχω οσο υπομονη οσο ειχα....

Αχ κοριτσάκι μου...σε ποιο μήνα είσαι?? Το πόσο σε καταλαβαίνω...η μικρή μου είναι 19 μηνών και από το τικεράκι μου φαίνεται ότι είμαι στην αρχή της επόμενης εγκυμοσύνης ...με ότι συνεπάγεται...εμετους ζαλάδες κλπ. Η υπομονή μου έχει τελειώσει, πραγματικά στέρεψα!

Διαφημίσεις

athanasia123 ο μικρούλης σου θέλει κάτι παραπάνω από σένα αυτή την περίοδο μάλον και σ΄αυτές τις περιπτώσεις ούτε τα βιβλία, ούτε τα πτυχία δίνουν λύσεις παρά μόνο το μητρικό ένστικτο. Νομίζω πως το καλύτερο που μπορείς να κάνεις είναι να είσαι σταθερή και ήρεμη στις αντιδράσεις σου - με όσο υπομονή σου έχει μείνει τέλος πάντων - και είμαι σίγουρη πως θα του περάσει. Προσπαθεί να γίνει το επίκεντρο σας και πρέπει να του δώσεις να καταλάβει πως δεν είναι αυτός ο σωστός τρόπος. Αυτό θα το πετύχεις αν του δείξεις πως είσαι κοντά του αλλά δεν ταράζεσαι και δεν "μασας" από τις φωνές του. Αν το κάνεις σταθερά για όσο διάστημα χρειαστεί, νομίζω πως αυτό το διάστημα δεν θα είναι και πολύ μεγάλο. Καλώς όρισες στο club του της διαπαιδαγώγησης κορίτσι μου!!!

κι εμενα 21 μηνων τα ιδια,,πολλες φορες βαζω φωνη κι εγω και σταματαει εκτως των αλλων που αναφερατε νομιζω οτι πολλες φορες φωναζουν επειδη δεν εχουν κατακτησει καλα το λογο ωστε να εκφραστουν με λογια,,,οταν εχω ψυχραιμια αρχιζω θες αυτο, εκεινο το αλλο, θες να σου δωσω σημασια και να ασχολουμε μαζι σου? και τι μου λεει το κωλοπαιδο γνεφοντας καταφατικα,! νιαι!

Αχχχ...το περασαμε και αυτο το σταδιο,φαση,κριση οπως θελετε πειτε το...εκει στους 18 μηνες...τωρα ειμαστε 20,5....ετσι ηταν και ο δικος μου,ουρλιαζε με το παραμικρο,μελανιαζε,τσιριζε,χτυπιοταν στο πατωμα κλπ κλπ...στην αρχη ειχα τρομαξει πολυ και τον πηρα αγκαλια και του εδωσα τοτε αυτο που ηθελε και που ηταν ο λογος που χτυπιοταν...ενα σπρει για τη μυτουλα,ειχες μυξουλες και το ειδε και το ερωτευτηκε....μετα το ξαναεκανε οταν του το πηρα και εκει καταλαβα πως εδω μας δουλευει κανονικα και με τον νομο...του λεω τι θες;;μου λεει φις φις...ειναι ο ηχος που κανουν τα σπρει,ξερετε...δυσικα δεν το εδωσα γιατι θα το αδειαζε ολο στη μυτη και καταλαβαινετε τι εγινε...χαμοςςςςςςςς.....3 μερες κρατησε αυτο...ακομα και την νυχτα...αφου φοβομουν μην μας φωναξουν την αστυνομια οι γειτονες νομιζοντας πως του κανουμε κατι...οταν το εκανε αυτο εγω πηγαινα κοντα του και του ελεγα δεν σε ακουει η μαμα,τσιριζεις και δεν καταλαβαινω τι θες...αν σταματησεις και μου πεις θα σε βοηθησω...αλλες φορες επιανε αλλες οχι,οταν δεν επιανε το κολπο αυτο τοτε τον αφηνα να χτυπιεται ομως απο μεσα μου εκλεγα ...δεν μπορουσα να τον βλεπω να κανει ετσι και εγω να καθομαι...αλλα του περασε κοριτσια,,,επασε το νοημα...καταλαβε πως με το να ουρλιαζει δεν βγαζει πουθενα...απλα χανει χρονο απο το παιχνιδι...ουφ τα θυμηθηκα και ζαλιστηκα...τωρα ειμαστε σε αααααλλη φαση,στην φαση του μονος...οοοοοοοοοολα πια θελει να τα κανει μονος...σε οοοοολα μου λεει μονος μαμα.....αντε να δουμε τι θα δουμε

χαχαχαχαχαχα ευχαριστω κοριτσια, χαχαχαχα οκ θα τον ρωταω τι θελει και μετα θα τον αφηνω ....μακαρι να μην μου κρατησει πολυ αυτο....ελπιζω να σταματησει συντομα!!!!

΄-) μου αρεσι απο τοσο μικρα ξερουν τι θελουν και μας ζαλιζουν