Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

ΣΠΑΘΟΛΑΔΟ ΚΑΙ ΡΑΓΑΔΕΣ (ΣΕ ΠΑΙΔΙΑ)

Recommended Posts

Ο γυός μου αντιμετωπίζει προβλήματα δυσκοιλιότητας και μάλλον έχει ραγάδες γιατί στα κακά του εμφανίζεται κατά περιόδους κόκκινο αίμα. Το σπαθόλαδο είναι ένα λάδι από σπαθόχορτο το οποίο κάνει θαύματα σε μεγάλους με ραγάδες και παρόμοια προβλήματα. Δεν ξέρω όμως αν κάνει για παιδιά και θέλω να ρωτήσω υπάρχει κάποιος που το έχει χρησιμοποιήσει σε παιδί και είδε αποτελέσματα?

as1cCr20g411220MDAwMjU1cHwwMDA2MzEyanxteSBsb3ZlIGlzIG15IGxpZmU.gif

Διαφημίσεις

τέλειο! Το χρησιμοποίησα στον μικρό όταν ήταν 1,5 περίπου γιατί είχε κάτι σαν ραγάδα. Αργή επούλωση αλλά αποτελεσματική, και το κυριότερο...αγνότερη από κρέμες του εμπορίου

δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα για τα παιδιά!

Το σπαθόλαδαο ή βαλσαμόλαδο είναι αγνό ελαιόλαδο με το βότανο βάλσαμο ή σπαθόχορτο και είναι εξαιρετικό για καψίματα, κοψίματα, πληγές, συγκάματα κλπ.

KbCJp2.pngEYukp3.png

Το βαλσαμόλαδο και το σπαθόλαδο είναι το ίδιο! Το βότανο έχει και τα 2 ονόματα.

Εγώ προληπτικά έβαζα αμυγδαλέλαιο και αν έβλεπα κάποια στιγμή κοκκίνισμα το γυρνούσα στο βαλσαμόλαδο.

KbCJp2.pngEYukp3.png

Διαφημίσεις

Το βαλσαμόλαδο και το σπαθόλαδο είναι το ίδιο! Το βότανο έχει και τα 2 ονόματα.

Εγώ προληπτικά έβαζα αμυγδαλέλαιο και αν έβλεπα κάποια στιγμή κοκκίνισμα το γυρνούσα στο βαλσαμόλαδο.

ok! για μασαζάκι χρησιμοποιείς κάποιο από αυτα?? εγω ως τωρα βάζω λάδι καλέντουλας για μασαζ.

D9kvp2.png?3X2batCM

Στα πιτσιρίκια δεν έκανα ποτε μασαζ...μου είχαν πει ότι το αμυγδαλέλαιο είναι μια χαρά και επίσης το ηλιέλαιο....ναι αυτό που μαγειρεύουμε :shock:

Το βαλσαμόλαδο όμως το χρησιμοποιώ όταν εγώ έχω κάποιο πιάσιμο μυικό και κάνει θαύματα!

KbCJp2.pngEYukp3.png

Στα πιτσιρίκια δεν έκανα ποτε μασαζ...μου είχαν πει ότι το αμυγδαλέλαιο είναι μια χαρά και επίσης το ηλιέλαιο....ναι αυτό που μαγειρεύουμε :shock:

Το βαλσαμόλαδο όμως το χρησιμοποιώ όταν εγώ έχω κάποιο πιάσιμο μυικό και κάνει θαύματα!

Ηλιέλαιο ε??Ασε δεν με εμπνεει:-P θα αρκεστω στα άλλα λαδάκια!!!

D9kvp2.png?3X2batCM

• 4 weeks later...

ρε κοριτσια μη με βρισετε αλλα τη ειναι η ραγαδα?οι μονες που ξερω ειναι αυτες που κανουμε εμεις στην αυξομειωση βαρους.να ξερω τουλαχιστον αν τη δω να την αναγνωρισω!

qcKmp2.png

Διαφημίσεις