Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

ΘΑ ΜΕ ΤΡΕΛΑΝΟΥΝ

Recommended Posts

Θέλω την βοήθειά σας μιας και δεν έχω διαβάσει κάτι παρόμοιο.

Μένω έγκυος και πηγαίνω στον γιατρό μάλλον (μάλλον επειδή ήμουν σε τεχνητή εμμηνόπαυση) 5εβδ+6 ημ.Βλέπουμε σάκο μέσα στην μήτρα και επειδή είχα 2 σταγόνες καφέ μου δίνει ουτροτζεστάν και μου λέει έλα σε 10 μέρες να δούμε έμβρυο και να ακούσουμε καρδιά.

Πηγαίνω 7εβδ+3ημ δυστηχώς στην κλινική και όχι στο ιατρείο του και λέω δυστηχώς γιατί ο υπέρηχος που έχουνε είναι παμπάλαιος.Τελοσπάντων με βλέπει και τον ακούω :μα που είναι αυτό το έμβρυο,(μετά από 2 λεπτά) α κάτι φαίνεται στην γωνία και αναβοσβήνει έλα σε 3 μέρες να σε ξαναδώ.Πάω πάλι 7εβδ+6ημ.Μου λέει είναι γαντζωμένο στην άκρη και επειδή είναι η μήτρα δεν φαίνεται καλά αλλά να αναβοσβήνει άρα έχουμε και παλμό,πάμε πολύ καλά.Λόγω παλιού μηχανήματος δεν μπορούμε ούτε να το ακούσουμε ,ούτε να το μετρήσει.Με βάζει επόμενο ραντεβού σε 15 μέρες.΄Ρωτάω τον γιατρό υπάρχει περίπτωση κενού σάκου;Απαντάει καμιά περίπτωση αφού το είδα.

Επειδή όμως έχω πάθει πολλά και έχω διαβάσει περισσότερα κλείνω ραντεβού και σε άλλον γιατρό την επόμενη μέρα που έχει σύγχρονο μηχάνημα.Με το που με βλέπει μου λέει ο σάκος είναι κενός.Κάνει και ένα ντόπλερ αν θυμάμαι καλά να δει αν υπάρχουν αγγεία και δεν φαίνεται τίποτα.Κάνω χοριακή και βγαίνει 41000.Μου λέει κόψε αμέσως τα χάπια για να αποβάλλεις.

Παίρνω τηλ τον γιατρό μου από εχθές και έχει το κινητό του κλειστό.Έχω πελαγώσει

Διαφημίσεις

Ρε boo, τι λες τώρα;;;Ο Αργυρίου τι σου είπε; Κάνε υπομονή μέχρι αύριο και πήγαινε να σε ξαναδεί στο ιατρείο του...Ευχομαι τα καλύτερα...

Αστεράκι μου, ήρθες και μας φωτισες :P Σε λατρεύω!

Σ'ευχαριστώ margi .Ελπίζω να τον βρω και να πάει στο ιατρείο του.Του έχω εμπιστοσύνη αλλά όχι και στον υπέρηχο της κλινικής.Δεν μπορώ να φανταστώ τι άλλο με περιμένει.

Βοο, να σε ρωτήσω κάτι; Σε ποια κλινική πήγες; Στον Αγιο Λουκά; Μου φαίνεται περίεργο που δεν έχουν σύγχρονο υπέρηχο εκεί! Είναι δυνατόν; Εγώ πιστευω πως από την στιγμή που σε είδε ο Αργ και είπε ότι υπάρχει μωρό, θα υπάρχει. Τι στο καλό; Τι είδε;

Αστεράκι μου, ήρθες και μας φωτισες :P Σε λατρεύω!

Δεν ξέρω τι να πω ξέρω ότι είναι εξαίρετος γιατρός απλά ο υπέρηχος δεν είχε την δυνατότητα ούτε να δούμε καθαρά,ούτε να ακούσουμε.Είμαι μπερδεμένη γιατί 30 χρόνια είναι γιατρός σίγουρα ξεχωρίζει αν υπάρχει έμβρυο από την άλλη ο υπέρηχος του άλλου γιατρού ήταν υπερσύγχρονος.Εστίασε στον σάκο έψαξε για ίχνη ,για ήχο ,για αγγεία,τίποτα.Μέσα σε μια μέρα εξαφανίστηκε;

Αλλά αν είχε αμφιβολίες ο γιατρός θα με άφηνε να ξαναπάω σε 15 μέρες;

Διαφημίσεις

Στις 7 εβδομάδες & 6 μέρες, ο κενός σάκος βγάζει μάτι, ακόμα και σε παλιό υπέρηχο. Απ' την άλλη, δεν υπάρχει λόγος να βιαστείς. Εσύ τι είδες στους υπερήχους που έκανες; Είδες κάποια διαφορά; 8 εβδομάδων είναι ολόκληρο έμβρυο. Το είδες ή δεν το είδες; Λογικά θα πρέπει όχι απλά να αναβοσβήνει κάτι, αλλά να είναι σχηματισμένο κανονικά. Εκτός κι αν είχες τόσο καθυστερημένη σύλληψη, που μπορεί να είσαι πχ 6 εβδομάδων, οπότε όλα εξηγούνται. Αφού ο γιατρός σου σου είπε να ξαναπάς σε 15 μέρες, κάνε λίγη υπομονή, κάτι παραπάνω θα ξέρει.

Εγώ πέρσι το πήγαινα από αναβολή σε αναβολή μέχρι να σιγουρευτούμε ότι δεν υπήρχε καρδιακή λειτουργία. Δεν κινδυνεύεις να πάθεις κάτι, αν αυτό σε ανησυχεί. Αν πάλι δεν μπορείς να ηρεμήσεις, πάνε και σ' ένα νοσοκομείο στα επείγοντα και ζήτα να σου κάνουν υπέρηχο.

κοριτσακι μου ηρεμησε, γιατι πολλα συμβαινουν! εγω εμεινα εγκυος και πηγα στον γιατρο 5εβδ+4ημερων και μου ειπε ειναι πολυ νωρις ελα παλι σε 10 μερες για να ακουσουμε καρδια. πηγα παλι στις 7εβδ και δεν ακουσε τιποτα ουτε ηταν σιγουρος αν υπηρχαν εμβρυικα στοιχεια μεσα στον σακο. μου ειπε ελα σε 5 μερες και βλεπουμε... υπαρχει και η περιπτωση ο σακος να ειναι αδειος, εκτος και αν υπαρχει καθυστερημενη συλληψη. περιττο να σου πω πως ημουν. ημουν σιγουρη οτι θα πηγαινα για αποξεση και ενω πριν απο 1 χρονο ειχε προηγηθει αλλη μια αποβολη. οταν πηγα λοιπον τον ρωτησα... βλεπεις κατι? και μου ειπε αν σταματησεις να μιλας θα ακουσεις και αυτο... και ακουσαμε καρδουλα...ενω το ειχα ξεγραψει... τωρα λοιπον ειμαι στον 8 μηνα και περιμενω το δευτερο κοριτσακι μου. γι αυτο μην απογοητευεσαι.. βρες εναν γιατρο με συγχρονο υπερηχο, με καλες συστασεις, και πηγαινε να σε δει... και κανε οτι σου πει... εχε λιγο υπομονη σου ευχομαι οτι καλυτερο..

url=http://lilypie.com]d9cfp2.png[/url]

[u4Ft1p2.png

Σας ευχαριστώ όλες για τις ψύχραιμες σκέψεις σας που εγώ δεν μπορούσα να έχω.Έκανα δεκάδες τηλεφωνήματα και πήγα στην κλινική να με ξαναδεί ο γιατρός.Εντομεταξύ έχει ξεπρηστεί τελείως το στήθος μου παρά τα ουτροτζεσταν που παίρνω.Βρήκε κάτι μικρό μέσα στην μήτρα χωρίς παλμούς.Δηλαδή σύμφωνα με τον γιατρό μου είναι παλλίνδρομη,σύμφωνα με τον δεύτερο γιατρό κενός σάκος.Για μένα μετράει το αποτέλεσμα.Έχω χοριακή 41000,κοιλιά πρησμένη αλλά δεν έχω έμβρυο.Κόψιμο στα χάπια και αν δεν αποβάλλω μέχρι την Πέμπτη πάω την Παρασκευή για καθάρισμα.Ρώτησα αν είναι απόξεση και μου είπε πως δεν ξύνουν την μήτρα απλά το ρουφάνε.Για να σας πω την αλήθεια ηρέμησα.Τουλάχιστον τώρα ξέρω.Βέβαια νιώθω ένα κενό σίγουρα εσείς που το περάσατε και αυτό με καταλαβαίνετε.Σας ευχαριστώ για τον χρόνο σας και την βοήθειά σας.

boo_ σύντομα όλα αυτά θα είναι μία άσχημη ανάμνηση, η οποία μάλιστα δεν θα καθορίσει το τι θα γίνει την επόμενη φορά. Πάρε τον χρόνο σου να το ξεπεράσεις και να ηρεμήσεις και εύχομαι να είσαι δυνατή. Το κενό που νιώθεις είναι απολυτα φυσιολογικό. Εύχομαι να γίνει με φυσικό τρόπο για να δεις οτι δεν διαφέρει σε τίποτα, σαν να είχες καθυστέρηση και να σου ήρθε πιο έντονη η περίοδος σου. Απο την στιγμή που είχε αυτή την κατάληξη σημαίνει οτι εξ αρχής δεν πήγαινε κάτι καλά και η φύση βοήθησε ώστε να μην προχωρήσει μία ελλατωματική σύλληψη. Μόλις σου πει ο ιατρός σου οτι μπορείς να ξαναξεκινήσεις προσπάθειες θα χαλαρώσεις και χωρίς να υπάρχει πρόβλημα θα μείνεις ξανά εγκυούλα :-)

"Αν περιμένεις τη στιγμή που όλα, απολύτως όλα είναι στρωμένα, δε θα ξεκινήσεις ποτέ"

Διαφημίσεις

μηπως ειναι μυλη κυηση?η χοριακη σου ειναι υψηλη ισως γιαυτο!και αν υσχιει θ αργησει να πεσει!ομως σ αυτην τη περιπτωση δεν υπαρχει καρδια απο την αρχη!ομως για να στο πει ο γιατρος θα ειδε καρδια! και εμενα στην αρχη δεν ακουγαμε παλμο αλλα κατι αναβοσβηνε το ειχα δει και εγω!εσυ το ειδες να αναβοσβηνει?

boo_ σύντομα όλα αυτά θα είναι μία άσχημη ανάμνηση, η οποία μάλιστα δεν θα καθορίσει το τι θα γίνει την επόμενη φορά. Πάρε τον χρόνο σου να το ξεπεράσεις και να ηρεμήσεις και εύχομαι να είσαι δυνατή. Το κενό που νιώθεις είναι απολυτα φυσιολογικό. Εύχομαι να γίνει με φυσικό τρόπο για να δεις οτι δεν διαφέρει σε τίποτα, σαν να είχες καθυστέρηση και να σου ήρθε πιο έντονη η περίοδος σου. Απο την στιγμή που είχε αυτή την κατάληξη σημαίνει οτι εξ αρχής δεν πήγαινε κάτι καλά και η φύση βοήθησε ώστε να μην προχωρήσει μία ελλατωματική σύλληψη. Μόλις σου πει ο ιατρός σου οτι μπορείς να ξαναξεκινήσεις προσπάθειες θα χαλαρώσεις και χωρίς να υπάρχει πρόβλημα θα μείνεις ξανά εγκυούλα :-)

Σε ευχαριστώ για τις ευχές σου.Το μόνο που δεν τον ρώτησα είναι αν μπορώ να πάρω παυσίπονα αν αρχίζει η αποβολή.Στο τέλος τον ρώτησα πότε θα ξαναπροσπαθήσουμε και μου είπε θα τα πούμε την άλλη φορά αυτά.Διάβασα από 3-6 μήνες ελπίζω το λιγότερο.

μηπως ειναι μυλη κυηση?η χοριακη σου ειναι υψηλη ισως γιαυτο!και αν υσχιει θ αργησει να πεσει!ομως σ αυτην τη περιπτωση δεν υπαρχει καρδια απο την αρχη!ομως για να στο πει ο γιατρος θα ειδε καρδια! και εμενα στην αρχη δεν ακουγαμε παλμο αλλα κατι αναβοσβηνε το ειχα δει και εγω!εσυ το ειδες να αναβοσβηνει?

Δεν ξέρω τι είναι η μύλη κύηση και δεν μου το ανέφερε.Εγώ είχα δει κάτι μικροσκοπικό κολλητό με τον σάκο σαν μικρή εσοχή και μου φάνηκε ότι αναβόσβηνε αλλά όχι πολύ γρήγορα.Καμιά σχέση με αυτά που έχω δει στο ιντερνετ.Δηλαδή αν αργήσει να πέσει η χοριακή τι σημαίνει αυτό;

Πραγματικα δεν ξερω τι να σου πω,αγαπημενη μου...Να σου κανω μια αγκαλια για ολη αυτη την ταλαιπωρια...Δεν πολυμπαινω πλεον και σας εχασα.Θα επισκεφτω τον Αργυριου απο την καινουργια χρονια,να κοψω και τον τονο χαπιων που παιρνω!Φιλακια!

Αν δεν υπήρχες στην ζωή μου,εσένα ακριβώς θα ειχα επινοήσει...