Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

Ποσο περιμενουμε τα ραντεβου στα πρωινα γιατρεια

Recommended Posts

Διαφημίσεις

πρώτη φορά έκλεισα ραντεβού τον προηγούμενο μήνα σε 3 ειδικότητες. Στη μια μετά 4 μήνες το ραντεβού και στην άλλη μετά 8!!!!! Στο τρίτο ραντεβού ήμουν τυχερή γιατί είχαν κλείσει τα ραντεβού και άνοιξαν μια ημερομηνία και έκλεισα μέσα στο μήνα. Ομως όποιοι πήραν τηλ τις επόμενες μέρες το ραντεβού ήταν και για 3 μήνες μετά.

Επίσης αν ακυρωθεί κάποιο ραντεβού και είσαι τυχερή μπορείς να είσαι και σε μερικές μέρες.

Από περιέργεια είχα πάρει τηλ για αιματολογικό και είχαν άμεσο ραντεβού.

και τι να κανεις το ραντεβου που σου κλεινουν σε 8 μηνες????να πεθανεις μεχρι τοτε!!απαραδεκτοι ειναι,

μηπως ειχεις κλεισει στο παιδοπνευμολογο?

και τι να κανεις το ραντεβου που σου κλεινουν σε 8 μηνες????να πεθανεις μεχρι τοτε!!απαραδεκτοι ειναι,

μηπως ειχεις κλεισει στο παιδοπνευμολογο?

Απαράδεκτοι δεν είναι οι γιατροί και το προσωπικό των νοσοκομείων, αλλά αυτοί που διορίζουν (ή ΔΕΝ διορίζουν) το απαιτούμενο προσωπικό!

Όταν για πληθυσμό 50.000 ατόμων, υπάρχει ένας (1) καρδιολόγος ή 1 παιδίατρος ή 3 χειρουργοί ή κανένας οφθαλμίατρος (και απρόμοιακατάσταση και σε όλες τις ειδικότητες).....Τι να σου κάνει!!!!!! (Έτσι είναι στην πόλη μου στο νοσοκομείο, αλλά και στο ΙΚΑ παρόμοαι είναι η κατάσταση)

• 3 months later...

εγω παιδογαστρεντερολογο χρειαστηκα και επρεπε να παμε πατρα πηρα στα ραντεβου και μου ειπαν για μαρτιο (ηταν νοεμβριος) και πηρα τον ιδιο το γιατρο στο γραφειο του και μας δεχτηκε αναμεσα σε αλλα ραντεβου σε κοντινη ημ/νια, να ναι καλα ο ανθρωπος.

για αλλες ειδικοτητες δυστυχως οταν χρειαζομαι καποιο γιατρο μονο αν ειναι επειγον παμε στα επειγοντα αλλιως αν βρισκω ραντεβου σε μεγαλυτερο διατσημα απ οτι αντεχουμε παμε αναγκαστικα εξω. εκτος αυτου τα δυο κοντινα νοσοκομεια καποιες ειδικοτητες δεν τις εχουν καθολου

Διαφημίσεις

• 10 months later...
Στα απογευματινά ραντεβού που είναι επί πληρωμής, ξέρει καμία πόσο περιμένεις?

Εγώ όσες φορές έχει χρειαστεί να κλείσω απογευματινο δεν περίμενα. Έκλεισα για την ίδια ή για την ερχόμενη εβδομάδα. Εξαρτάται, προφανώς, και από το πόσοι γιατροί κάνουν απογευματινά, πόσες ημέρες την εβδομάδα και τι ώρες. Πάντως, δεν περιμένεις.

Και μερικές φορές φορές, μάλιστα, το απογευματινό στο νοσοκομείο (με πιθανές "παρελκόμενες" εξετάσεις σε αυτό) κοστίζει πιο ακριβά από το να κάνεις τον ίδιο έλεγχο σε ιδιώτη γιατρό...

• 1 month later...
Εγώ όσες φορές έχει χρειαστεί να κλείσω απογευματινο δεν περίμενα. Έκλεισα για την ίδια ή για την ερχόμενη εβδομάδα. Εξαρτάται, προφανώς, και από το πόσοι γιατροί κάνουν απογευματινά, πόσες ημέρες την εβδομάδα και τι ώρες. Πάντως, δεν περιμένεις.

Και μερικές φορές φορές, μάλιστα, το απογευματινό στο νοσοκομείο (με πιθανές "παρελκόμενες" εξετάσεις σε αυτό) κοστίζει πιο ακριβά από το να κάνεις τον ίδιο έλεγχο σε ιδιώτη γιατρό...

οι εξετασεις στο νοσοκομειο δεν ειναι δωρεαν;

Διαφημίσεις

χθες ημουν στο παιδων πεντελης ρωτησα για εναν συγκεκριμενο παιδονευρολογο και το πρωτο διαθεσιμο ραντεβου ειναι για τον δεκεμβρη .........

ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΚΑΙ ΑΝΘΡΩΠΑΚΙΑ......

χθες ημουν στο παιδων πεντελης ρωτησα για εναν συγκεκριμενο παιδονευρολογο και το πρωτο διαθεσιμο ραντεβου ειναι για τον δεκεμβρη .........

Τι θεμα υπαρχει και θελεις παιδονευρολογο ... απ κει θα ξεκινησεις...αν ειναι κατι σοβαρο... πας κατευθειαν νοσηλεια και σε βλεπουν αμεσα και σ εξεταζουν...αν ειναι κατι που μπορει να περιμενει..κλεινεις ραντεβου για Δεκεμβρη.

Ημουν προσφατα εκει στην νευρολογικη κλινικη και ειδα καποια πραγματακια ;)

Εγω εχτες είχα ραντεβού με το Γυναικολογο σε δημόσιο νοσοκομείο στις 7:00μμ και με εξέτασε στις 10:00 αφού να φανταστείτε απο την πολύωρη αναμονή έπαθα αποκόλληση μιας και έχω εγκυμοσύνη υψηλού κινδύνου .

:wdZ6p3.png

arhIp3.png

Αν κλείσω απογευματινό ραντεβού με παιδοορθοπαιδικό στο Παίδων Πεντέλης (αν ξέρετε να μου συστήσετε κάποιον, ευπρόσδεκτο) εκτός από την επίσκεψη που θα χρεωθώ, αν χρειαστεί να κάνει το παιδί κάποια ακτινογραφία την χρεώνομαι και αυτή ή την καλύπτει το βιβλιάριο? Ξέρει κάποια κοπέλα να μου πεί?

Αφροδίτη, τι εμπειρία έχεις από το Παίδων Πεντέλης? Επειδή ήσουν πρόσφατα εκεί. Εμείς είχαμε νοσηλευτεί τον Ιούλιο που μας πέρασε.

Αν κλείσω απογευματινό ραντεβού με παιδοορθοπαιδικό στο Παίδων Πεντέλης (αν ξέρετε να μου συστήσετε κάποιον, ευπρόσδεκτο) εκτός από την επίσκεψη που θα χρεωθώ, αν χρειαστεί να κάνει το παιδί κάποια ακτινογραφία την χρεώνομαι και αυτή ή την καλύπτει το βιβλιάριο? Ξέρει κάποια κοπέλα να μου πεί?

Αφροδίτη, τι εμπειρία έχεις από το Παίδων Πεντέλης? Επειδή ήσουν πρόσφατα εκεί. Εμείς είχαμε νοσηλευτεί τον Ιούλιο που μας πέρασε.

Καλη εμπειρια ευτυχως ...νομιζω οτι το πεντελης ειναι λιγο καλυτερα απ τα αλλα παιδων . Ημασταν στην νευρολογικη και ολοι οι γιατροι ηταν πολυ καλοι !!!

Διαφημίσεις

Τι θεμα υπαρχει και θελεις παιδονευρολογο ... απ κει θα ξεκινησεις...αν ειναι κατι σοβαρο... πας κατευθειαν νοσηλεια και σε βλεπουν αμεσα και σ εξεταζουν...αν ειναι κατι που μπορει να περιμενει..κλεινεις ραντεβου για Δεκεμβρη.

Ημουν προσφατα εκει στην νευρολογικη κλινικη και ειδα καποια πραγματακια ;)

τον εχω παει σε αλλον παιδονευρολογο ηθελα να βρω καποιον στο πεντελης να ειναι πρωινο για να μην πληρωνω τον εχει δει και αναπτυξιολογος εχω γνωματευση την τριτη εχουμε ραντεβου με ορθοπαιδικο θα σας πω εμπειρια .....

ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΚΑΙ ΑΝΘΡΩΠΑΚΙΑ......