Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

ποτε ξεκινας θεραπεια για εξωσωματικη?

Recommended Posts

καλημερα

να σας ρωτησω στη διαδικασια εξωσωματικης ποτε ξεκινησατε ενεσεις κ φαρμακα?εγω αυριο ειμαι 2η μερα κ θα παω για ορμονκο ελεγχο κ αν ολα ειναι ενταξη θα ξεκινησω. ευχαριστω πολυ:?:

Διαφημίσεις

καλημερα

να σας ρωτησω στη διαδικασια εξωσωματικης ποτε ξεκινησατε ενεσεις κ φαρμακα?εγω αυριο ειμαι 2η μερα κ θα παω για ορμονκο ελεγχο κ αν ολα ειναι ενταξη θα ξεκινησω. ευχαριστω πολυ:?:

ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΑΜΑΡΡΥΛΙΔΑ.πρώτα πρέπει να κάνεις τις εξετάσεις σου και μέτα σου δίνουν θεραπεία και αφού σου έρθει περίοδος ξεκινάς...εγώ τώρα περιμένω να μου έρθει περίοδος για να ξεκινήσω τις ενεσούλες.....

ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΑΜΑΡΡΥΛΙΔΑ.πρώτα πρέπει να κάνεις τις εξετάσεις σου και μέτα σου δίνουν θεραπεία και αφού σου έρθει περίοδος ξεκινάς...εγώ τώρα περιμένω να μου έρθει περίοδος για να ξεκινήσω τις ενεσούλες.....

σε ευχαριστω που μου απαντησες. πηγα τελικα το σαββατο στη γιατρο μου κ ολα καλ ΔΟΞΑ ΤΟ ΘΕΟ ξεκινησα χθες με τις ενεσεις τεταρτη θα ξαναπαω για ελεγχο παλι.να τα λεμε γιατι οι μερες μας ειναι κοντα.καλη μας επιτυχια μακαρι να εχουμε ΚΑΛΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ!!!!!!!!!

σε ευχαριστω που μου απαντησες. πηγα τελικα το σαββατο στη γιατρο μου κ ολα καλ ΔΟΞΑ ΤΟ ΘΕΟ ξεκινησα χθες με τις ενεσεις τεταρτη θα ξαναπαω για ελεγχο παλι.να τα λεμε γιατι οι μερες μας ειναι κοντα.καλη μας επιτυχια μακαρι να εχουμε ΚΑΛΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ!!!!!!!!!

ναι κοριτσακι μου,θα τα λέμε.καλή επιτυχια να έχουμε

• 2 weeks later...
ναι κοριτσακι μου,θα τα λέμε.καλή επιτυχια να έχουμε

επ τι κανεις?εχουμε μερες να μιλησουμε.τι κανεις σπου βρισκεσαι?εγω εχω 10 εμβρυα να με περιμενουν τον αλλο μηνα ΔΟΞΑ ΤΟ ΘΕΟ ολα καλα!!!!εσυ τι κανεις?

Διαφημίσεις

Γεια σας κοριτσια! ειμαι καινουργια στην παρεα σας και μετα το σοκ που επαθα μαθαινοντας οτι θα πρεπει να προχωρισουμε σε εξωσωματικη,θελω να μου πειτε τα επομενα βηματα που εσεις γνωριζετε.εμαθα οτι πρεπει να κανω ορμονικες εξετασεις για να προχωρισω για τα φαρμακα.Ποια μερα του κυκλου τα ξεκιναω και για ποσο καιρο θα τα περνω? οτι πληροφορια εχετε για το κοστος ειναι δεκτη.περιμενω νεα σας.......:confused:

Κορίτσια μία βοήθεια παρακαλώ. Έχω σταθερό κύκλο 28 ημερών και κανονικά θα αδιαθετούσα εχθές ώστε 21η ημέρα που θα άρχιζα τα φάρμακα θα ήταν η 2 Ιανουαρίου. Όμως έχω καθυστέρηση και όπως νιώθω μάλλον αύριο θα "μου έρθουν". Σε αυτή την περίπτωση τι κάνω; Κρατάω ως 21η ημέρα την 2 Ιανουαρίου αφού ο κύκλος μου είναι πάντα σταθερός με εξαίρεση τώρα;;

"Αν περιμένεις τη στιγμή που όλα, απολύτως όλα είναι στρωμένα, δε θα ξεκινήσεις ποτέ"

Δεν είμαι έγκυος, έκανα τεστ σήμερα. Ενέσεις θα κάνω απο δύο φάρμακα με το μακρύ πρωτόκολλο. Κάτι παραπάνω δεν ξέρω γιατί θα πρέπει να αδιαθετήσω ώστε την 2η ημέρα να κάνω κάτι εξετάσεις και με τα αποτελέσματα θα μου δώσουν οδηγίες. αλλά ειλικρινά, δεν ξέρω την τύφλα μου για το τι ακριβώς θα πάρω, πόσο θα πάρω και πως θα το πάρω!!

Δεν ξέρω καν τώρα με την καθυστέρηση πότε θα αρχίσω τελικά...

"Αν περιμένεις τη στιγμή που όλα, απολύτως όλα είναι στρωμένα, δε θα ξεκινήσεις ποτέ"

Διαφημίσεις

μετρας την ημερα που θα αδιαθετησεις,γιατι ο κυκλος αλλαζει απο μηνα σε μηνα(αγχος,διατροφη κτλ)γιατι δεν παιρνεις στο κεντρο σου να ρωτησεις?

All you need is faith,trust and a little pixie dust..

κοριτσια καλησπερα. καταρχην maryb να εισαι πανευτυχης που θα κανεις εξωσωματικη κ θα αποκτησεις μωρακι!!!!εμενα η γιατρος μου ειπε να παω 2η μερα εκανα ορμινικο ελεγχο κ βαση ορμονων ειπε πιες ενεσεις να κανω ,ποση δοση,ποσες μερες.παλι να με δει παλι ελεγχο ορμονων κ υπερηχο βαση αυτων συνεχεια θα σας λεει κ εσενα φασκομηλο τι θα περνετε κ ποσο.μεχρι ν ερθει η ωρα της ωοληψιας κ της εμβρυομεταφορας θα σας βλεπουν κ θα σας λενε τι θα περνετε κ ποσο.ελεγχος γινετε σχεδον καθε 2-3 μερες ολο το μηνα της διαδικασιας εξωσωμ.ελπιζω ολα να μας πανε καλα.χαλαρωστε κ απολαυστε το.εγω καθε μερα που πηγαινα να με δει ενιωθα πως παω βολτα,στο κατω κατω ειναι ο ανθρωπος που μας βοηθα να κανουμε μωρακι.εγω εκανα ωοληψια ολα καλα κ τον αλλο μηνα εμβρυομεταφορα.να ειναι ο Θεος μαζι μας να πανε ολα καλα!!!!!!!!!!να πειτα νεα σας!!!!!!!!................

ειμαι πολυ χαρουμενη γιατι ενω ξεκιναει ενας καινουργιος κυκλος ανυπομονυνησιας,εχει τελειωσει το "περιμενε"της προσπαθιας χωρις να γνωριζεις.

Αμαρρυλις γιατι αφου εκανες ωολληψια θα πρεπει να περιμενεις τον επομενο μηνα για την εμβρυομεταφορα.συγνωμη που ρωταω αλλα αυτο δεν γινεται μετα απο 3-4μερες απο την ωολληψια?

ειμαι πολυ χαρουμενη γιατι ενω ξεκιναει ενας καινουργιος κυκλος ανυπομονυνησιας,εχει τελειωσει το "περιμενε"της προσπαθιας χωρις να γνωριζεις.

Αμαρρυλις γιατι αφου εκανες ωολληψια θα πρεπει να περιμενεις τον επομενο μηνα για την εμβρυομεταφορα.συγνωμη που ρωταω αλλα αυτο δεν γινεται μετα απο 3-4μερες απο την ωολληψια?

ναι ετσι γινεται απλα επειδη η προγεστερονη μου περασε την τιμη που θα επρεπε να ηταν εκεινη τη μερα(1,6 ενω επρεπε να ηταν κατω απο 1.5) κ υπηρχε ισως να 10%περιπτωση να μην πετυχη η εμφυτευση,αποφασισαμε με την γιατρο μου να παμε τον αλλο μηνα.τι να πω ελπιζω ολα για καλο,της εχω κ πολυ εμπιστοσυνη.....

σιγουρα θα ειναι για καλο!!! εγω απο βδομαδα θα παρω τα φαρμακα και θα περιμενω την 21 μερα για να ξεκινησω.....:)οτι νεοτερο και απο σας να κρατησουμε επαφη γιατι ερχονται τα καλυτερα!!!

Διαφημίσεις

κοριτσια θελω την γνωμη σας. ενω ηταν τωρα το σαβατ/κο να αδιαθετησω για να φτασω επιτελους στην μερα που θα ξεκινησω τις ενεσεις,ξαφνικα εχω καθυστερηση. σιγουρα δεν ειμαι εγκυος και τους τελευταιους μηνες(γυρω στους 7) ο κυκλος μου ηταν σταθερος.δεν ειμαι αγχωμενη.τι μπορει να συμβαινει?μηπως μετα την σαλπιγγογραφια που εκανα(για λογους πρωτοκολλου)επηρεαστηκε η ολη κατασταση?

ΗΡΕΜΗΣΕ ΚΑΤΑΡΧΗΝ.ΔΕΥΤΕΡΟΝ ΕΓΩ ΘΑ ΕΚΑΝΑ ΧΟΡΙΑΚΗ Κ ΑΝ ΗΤΑΝ ΑΡΝΗΤΙΚΗ ΘΑ ΤΗΛ ΤΟΝ ΓΙΑΤΡΟ Κ ΕΠΕΙΔΗ ΛΟΓΩ ΠΟΛΥΚ.ΩΟΘ.ΕΙΝΑΙ ΣΥΧΝΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ Η ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΘΑ ΜΟΥ ΕΔΙΝΕ PRIMOLUT ΘΑ ΑΔΙΑΘΕΤΟΥΣΑ Κ ΟΛΑ ΚΑΛΑ.ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΑΛΠΙΓΓΟΓΡΑΦΙΑ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΩ ΔΕΝ ΘΥΜΑΜΑΙ Κ ΑΠΟ ΜΕΝΑ.

εγω δεν εχω θεμα γυναικολογικο. το κωλυμα ηταν απο το σπερμα. ρωτησα τον γιατρο και μου ειπε να περιμενω μεχρι την τριτη.να κανω ενα τεστ και θα δουμε.αυτο που με ανησυχει ειναι οτι παω πισω για την θεραπεια.

οχι αυτο μην σε αγχωνει,ολα στην ωρα τους!εγω που ξεκινησα τον προηγουμενο μηνα κ ελεγα για τα χριστουγεννα θα εχω αποτελεσματα,στην αρχη δεν ερχοταν περιοδος πηρα 10 μερες χαπια κ ηρθε μετα απο 5,μετρα ποσες μερες πισω κ πριν την ωοληψια αποφασιζω με τη γιατρο να κανουμε ωοληψια αλλα μεταφορα αυτο το μηνα γιατι πηρα λιγα παραπανω χαπια για πιο πολλα ωαρια κ μια ορμονη ηταν ανεβασμενη κ εριχνε κιαλο το ποσοστο επιτυχιας οποτε αποφασισαμε μεταφορα αυτο το μηνα.ειμαι ομως χαρουμενη,3 χρ.περιμενα σε εναν κ δυο μηνες δεν χαλασε ο κοσμος,χαρουμενα αποτελεσματα μονο να εχουμε κ ας ειναι οποτε...η αναμονη ειναι δυσκολη αλλα θα ξεκινησεις αυτο ειναι το μονο σιγουρο

χιχιχιχιχιχι!!!!!!!!!!!!!!!11

Αμαρρυλιδα ευχαριστω για την συμπαρασταση. τουλαχιστον καταλαβαινεις πως νιωθω.εχεις δικιο,τοσος καιρος,σε εναν-δυο μηνες θα κολλησουμε...

Χρονια πολλα και σε σενα κοπελα μου.ευχομαι ο καινουργιος χρονος να μας φερει τα παιδακια μας.ευτυχως δεν χρειαστηκε να παρω φαρμακα,αδιαθετησα με μια βδομαδα καθυστερηση αλλα οκ....Τωρα μετραω αντισροφα για να ξεκινησω τις ενεσεις.πηγα και τις πηρα απο τωρα,γιατι λενε οτι απο 1/1/12 θα αλλαξει το συστημα με τις συνταγες στα φαρμακεια.εσυ ποτε πας για την εμβρυομεταφορα?

μακαρι να πανε ολα καλα κ να εχεις πολυ καλη διαθεση σε ολη τη διαδικασια.εγω παντως μερικοι που λενε "τι τραβαμε"δεν το καταλαβαινω!εγω το ηθελα πολυ κ συμφιλιοθηκα με την ιδεα της εξωσωματικης,δεν δουλευω κιολας για να πιεζομαι για το χρονο κ ετσι οποτε πηγαινα ετοιμαζομουν σαν να παω βολτα,το ενιωθα ομως οχι απο αναγκη.μην αγχωθεις κ οι ενεσεις δεν ειναι τιποτα,εγω τις φοβομουνα πολυ αλλα μονο στην πρωτη δυσκολευτηκα μετα να μην εχεις αγχος κ θα τις κανεις μια χαρα,ουτε κ πονας.

εγω μακαρι να πανε ολα καλα την αλλη βδομαδα θα παω για την μεταφορα.....γιουπι..........

εγω θα δουλευω αλλα με τις ενεσεις δεν εχω προβλημα.θα τις κανω μονη μου.αλλωστε ειναι η δουλεια μου.ξερω και δεν τις φομαμαι...!Αμαρρυλιδα ηθελα να σε ρωτησω το διαστημα που περιμενεις για την μεταφορα περνεις καποια φαρμακα,εχεις περιοδο? τι γινεται?συγνωμη αν γινομαι αδιακριτη.αν θες μου απαντας.

εσυ θα κανεις την αναλογη θεραπεια οπως σου ειπε ο γιατρος αφου θα σε παρακολουθει την μερα που θα σου πει θα κανεις την ωοληψια κ ο αντρας σου σπερμα.γονιμοποιηση κ μετα 3-5 αφου σου δινει καποια φαρμακα πηγαινεις για την μεταφορα.κ γυρω στις 12 μερες κανεις χοριακη κ καλα αποτελεσματα.

εγω μετα την ωοληψια περιμενα περιοδο.αφου μου ειρθε πηρα χαπια

την αναλογη θεραπεια που θα σου πει παλι αναλογα με την περιπτωση κ με ελεγχο που σου κανει οταν σε κρινει ετοιμη περιπου την 15η μερα του κυκλου περιπου κανει την μεταφορα κ ελπιζεις στο τελειο αποτελεσμα..........πως περιμενω αυτη τη μερα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

βεβαια απο οσο ακουω εδω μεσα περιπτωση με περιπτωση αλλαζει.καλα ειναι να ακους αλλα να εχεις κ εμπιστοσυνη στο γιατρο κ να μην πολυαγχονομαστε!

παω για υπνο!τα λεμε αυριο το απογευμα!!!!!!!!!!

καλο βραδυ κ ονειρα γλυκα σε ολες.............