Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

ΓΥΝΑΙΚΟΛΟΓΟΙ: ΠΗΡΑΝ ΝΥΧΤΑ ΤΟ ΔΙΠΛΩΜΑ?

Recommended Posts

Ξεκινάω αυτό το θέμα γιατί είμαι εντελώς αγανακτισμένη με τους γυναικολόγους! Και θα ήθελα να μάθω τι «κουλό» έχει τύχει και σε σας! Μα σε όλους που έχω πέσει να είναι προβληματικοί??? Και λες μετά μήπως φταίω εγώ ?? Δυστυχώς κάποια από τα ονόματα γυναικολόγων που εχω κακοπεράσει βλέπω πως έχουν αναλάβει κοπέλες από εδώ μέσα οπότε ελπίζω να έχουν διαφορετική αντιμετώπιση.

Ο ΛΙΓΟΥΡΗΣ

Ο πρώτος γυναικολόγος. Με το που πήγα μου είπε πως είχε αναλάβει τη Σκλεναρίκοβα (??) και πολλές άλλες διασημότητες…Ήταν υπερβολικά φιλικός! Εκτός του ότι με είχε εξετάσει κάποιες φορές χωρίς γάντια, την τελευταία φορά, όπου και δεν ξαναπάτησα, έβγαλε ένα με το παρντόν ματζαφλάρι και μου είπε ότι τώρα θα κάνουμε μασάζ στον τράχηλο! Η βοηθός ήταν μέσα! Το εργαλείο αυτό μάλλον ήταν αυτοσχέδιο γιατί μετά ρώτησα και κανένας γυναικολόγος δεν το ήξερε…Επίσης αργότερα έμαθα ότι εκκρεμούν πολλές καταγγελίες για παρενοχλήσεις εις βάρος του…

Ο ΚΟΥΤΣΟΜΠΟΛΗΣ

Μετά την είδα για κάποιο διάστημα εναλλακτικά και αποφάσισα να πάω σε ομοιοπαθητικό ιατρό. Ας παραβλέψω την κουρτίνα της γιαγιάς που είχε στο ιατρείο του (η οποία ήθελε επειγόντως πλύσιμο). Μου τον σύστησε φίλη μου η οποία δυσκολεύτηκε να μείνει έγκυος. Με ρώτησε αν σκοπεύω να μείνω έγκυος και του είπα όχι γιατί είμαι στα χωρίσματα (με τον πρώτο μου άντρα) όποτε τι γυρναει και μου λέει. Και η φίλη σου με συνδυαστική θεραπεία με άλλον έμεινε έγκυος γιατί είχε προβλήματα με τον άντρα της κλείνοντας το μάτι αφήνοντας να εννοηθεί ότι το παιδί είναι αλλουνου!!!

Ο ΝΟΡΜΑΛ ΑΛΛΑ ΒΑΡΙΕΜΑΙ ΝΑ ΜΙΛΑΩ ΒΡΕ ΑΔΕΡΦΕ!

Και φυσικά φτάνω στη τελευταία περίπτωση που είναι και παρα πολύ σοβαρη -καμμια σχεση με τις παραπάνω - στην όποια έχω ανοίξει και το θέμα ΑΜΝΙΑΚΗ ΤΑΙΝΙΑ. Όλα πολύ καλά και φυσιολογικά! Επιτέλους βρήκα έναν γιατρό νορμάλ!! Σοβαρός και αξιόπιστος! Κάνω λοιπόν τη β – επιπέδου στο ιασω και η γιατρός με τη μούρη στο πάτωμα (μπορει να ειχε τσακωθει με τον αντρα της η κοπελα) στα σχόλια σημειώνει «υπάρχει αμνιακή ταινία στη δεξιά μεριά της μήτρας» λέγοντας ότι δεν είναι κάτι και θα ενημερώσει τον γιατρό. Μετά από ένα ψάξιμο στο ιντερνετ εγώ τρελή και παλαβή τον παίρνω τηλέφωνο να δω τι είναι αυτό που έχει σαν αποτέλεσμα τον ακρωτηριασμό του εμβρύου! Μου λέει να μην αγχώνομαι, ότι είναι 95% να πάνε όλα καλά και ότι δυστυχώς η ταινία αυτή δεν εξαφανίζεται και θα πρέπει να την παρακολουθούμε! Για μέρες κοιμόμουνα από την αριστερή μεριά, είχα πιαστεί, μήπως και βοηθήσω το μωρό και δεν μπλεχτεί στην ταινία που ήταν δεξιά! Χαζή σκεψη αλλά στην απελπισία σου πολλά κανεις. ΕΥΤΥΧΩΣ τελικά αποφάσισα να κάνω ξανά β επιπέδου και αποδείχτηκε ότι δεν ήταν αμνιακή ταινία και το τούβλο στο ιασω έγραψε λάθος τον ιατρικό όρο και ο άλλος έκανε διάγνωση χωρίς να έχει δει καν τον υπέρηχο λέγοντας μου αυτά που διάβασε από το ιντερνετ και βάζοντας μας σε τρελό άγχος μόνο και μόνο γιατί δεν είχε μιλήσει με το άλλο τούβλο στο ιασω!

Εγώ πάντως έχω καταλήξει στα εξής συμπεράσματα:

- Οι περισσότεροι γυναικολόγοι βγάζουν τρελά χρήματα και αναγκαστικά και καλοί να είναι στην αρχή μετά τους διαφθείρει το σύστημα. Είναι μετρημενοι στα δάχτυλα αυτοι που κανουν σωστα τη δουλεια τους. Εγώ ακομα τον ψάχνω βεβαια…

- Το ιασω είναι για τα πανηγυρια. Και για επίσκεψη ακομα και σε φίλη που γεννησε θα το σκεφτω πολύ να παω!

-Μην εχετε τυφλή εμπιστοσυνη σε κανένα γιατρο αν χτυπα ξυλο προκύψει κάτι! Πάντα παίρνεται δευτερη αποψη.

ΧΙΛΙΑ ΣΥΓΝΩΜΗ για το μεγαλο ποστ αλλα ηθελα να εκτονωθω η γυναικα!!!!

FOOqp2.png

Διαφημίσεις

Διαβασα ολο το ποστ σου! Καλα ολοι σε σενα? Ειναι να πετυχεις γιατρο! Δεν το συζητω!

ευτυχως εγω εχω βρει μια καλη..για μενα παντα μιλαω ετσι!

Το Ιασω τοσο χαλια?

Εδω Θεσσαλονικη , δεν εχω ακουσει τα καλυτερα για το Γενεσις!

Τωρα marchalina μου ψάχνω για γιατρο στην 24η βδομάδα! Ξέρω αρκετες κοπέλες που άλλαξαν γιατρο ακομα και αργότερα αλλα φυσικά δεν ειναι οτι καλυτερο!

FOOqp2.png

Γέλασα πολύ με τους δύο πρώτους, εξοργίστηκα με τον τρίτο!!!!!

Εγώ είχα πάει σε γυναίκα, η οποία παρακολουθούσε και τη μάνα μου και ήξερα ότι περνούσε κλιμακτήριο (το είχε πει στη μάνα μου), αλλά και πάλι δεν δικαιολογείται η συμπεριφορά της. Είχα πάει με βιβλιάριο τότε, και είχα πάει εκτάκτως με μύκητες γιατί δούλευα όλη μέρα μέχρι τις 10 το βράδυ και δεν μπορούσα και να κλείσω και ραντεβού νορμάλ ώρα...Και αφού μπήκα, βλέπει το βιβλιάριο και αρχίζει να μου φωνάζει: Μπα, και τι με πέρασες εμένα, Αλβανό (σόρυ, έτσι το είπε), να δουλεύω τέτοια ώρα ενώ δεν θα με πληρώσεις ιδιωτικά;;;;;;;;;;;Αν είναι δυνατόν!!!!!!!!''

Ε, δεν ξαναπήγα, τώρα έχω άντρα γιατρό εξαιρετικό, που δεν περνάει και κλιμακτήριο!!!!!

Πολύ αργά για να είναι εγκαίρως, αλλά πολύ νωρίς για να είναι αδύνατον!

Διαφημίσεις

Τι να σου πω εισαι ατυχη εγω γεννησα στο Ιασω κα ειμαι πολυ ευχαριστημενη το ιδιο και με την γιατρο μου και τη μαια μου τι να πω?

Παντως καλα λες για δευτερες γνωμες!

Οσο διαβαζω καλαβαινω οτι ειμαι τυχερηηηηηηηηηηηη!

Η γυναικολογοςμου ποτεδε με κοταξεστη τσεη εκανα 2επσκεψειςτο μηνα ε λητην εγγυμσυνη +2 μαθηματα ανωδυνουτοκετου +4 καρδιοτοκογραφους και δεν πληρωσα μια1

για τη γενν μου ζητησε 1800 και ακομα της χρωσταω 600γιατι της τα δινω με δωσειςαπο οταν γεννησα με βελεπι καθε μηνα και δεν ληρωνετε

Τι να πω μαλλον ειμαι τυχερηκαι επεσα σε ανθρω!

• 4 weeks later...

Δεν θα το πιστέψετε! Άλλαξα γιατρο τελικά και βρήκα μια γυναικα στο έλενα. Προχτες έμαθα πως την πηγαν μεσα γιατι ζητησε φακελακι και πλεον εννοειται πως δεν μπορει να με παρακολουθει...Καλα μολις το έμαθα εσκασα στα γέλια με τη τύχη μου πραγματικά....Πάλι ψαχνω για γυναικολογο στο Ελενα!!!

FOOqp2.png

Δεν θα το πιστέψετε! Άλλαξα γιατρο τελικά και βρήκα μια γυναικα στο έλενα. Προχτες έμαθα πως την πηγαν μεσα γιατι ζητησε φακελακι και πλεον εννοειται πως δεν μπορει να με παρακολουθει...Καλα μολις το έμαθα εσκασα στα γέλια με τη τύχη μου πραγματικά....Πάλι ψαχνω για γυναικολογο στο Ελενα!!!

:P:p:p:p καλα πόσο "τυχερή" είσαι με τους γυναικολογους!!!!! Δεν παίζεις και κανένα τζοκερ; Μήπως η γκαντεμια της μιας πλευράς φέρει τύχη στην άλλη!

Μαριαλένα 11/12/09

Εμμελεια 16/01/12

Στεφανος 8/5/15

23/3/2012 ήρθε και ο ανηψιός!!!

Διαφημίσεις

χαχαχαχα η γκαντεμια σου νομιζω σπαει καρυδια! :lol: οντως παιξε κανα τζοκερ θα σωθεις! τωρα περα απο την πλακα εγω γεννησα στο ελενα πριν 4,5 μηνες με εναν εξαιρετικο γιατρο! αν ενδιαφερεσαι στειλε μου πμ να σου δωσω τα στοιχεια του!:wink:

as1cJTh0g410000MTA3MzUzZHwwMDczMDVkfHRvIG5lcmFpZGFraSBtb3UgZWluYWk.gif

Α καλα!! Σπιτι σε βλεπω να γεννας με μαμη!! Μα ειναι δυνατον??

Ολοι ρε παιδι μου στραβοι γυναικολογοι πανω σου!!

Με το καλο το παιδακι σου!! Και ευχομαι να πετυχεις ενα καλο γιατρο!!:D:D:D

Eγώ τον δικό μου δεν τον αλλάζω με τίποτα και του έχω πραγματικά τυφλή εμπιστοσύνη! Μέχρι και στην σαλπιγγογραφία μου, ήρθε να μου κρατήσει το χέρι ο άνθρωπος γιατί εγώ φοβόμουνα του θανατά! Αν θες στον συστήνω, αλλά είναι ιδιώτης.

Πηρα τηλ σε γιατρο στο ελενα και μου ειπε οτι δεν μπορει να με αναλαβει στην 28η εβδομαδα.... αλλα δεν μπορω να καταλαβω για ποιο λογο...! Επειδη εχασε τα λεφτα ως τωρα?

FOOqp2.png

Eγώ τον δικό μου δεν τον αλλάζω με τίποτα και του έχω πραγματικά τυφλή εμπιστοσύνη! Μέχρι και στην σαλπιγγογραφία μου, ήρθε να μου κρατήσει το χέρι ο άνθρωπος γιατί εγώ φοβόμουνα του θανατά! Αν θες στον συστήνω, αλλά είναι ιδιώτης.

Σευχαριστω αλλά θα προτιμουσα σε δημόσιο κυριως για οικονομικους λογους....

FOOqp2.png

Διαφημίσεις

Σευχαριστω αλλά θα προτιμουσα σε δημόσιο κυριως για οικονομικους λογους....

Εγώ γέννησα στο Έλενα σε πολύ καλό γιατρό. Στείλε μου πμ για να σου πω λεπτομέρειες αν ενδιαφέρεσαι.

H χειροτερη ειδικότητα για μένα....

για ένα θέμα μου στο παρελθόν πήγα σε 3-4 ''προτεινώμενους- γνωστο ύς'' οι οποίοι είχαν 3-4 διαφορετικές γνώμες.

και άντε πες μου εσύ τι κάνεις μετά?

για να μην πω για την περίπτωση πάμε μια βόλτα από το χειρουργείο για ένα καφέ δεν είναι και τίποτα....