Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

SOS party στην Γλυφαδα σε goody s/crepa crepa η παιδοτοπο?

Recommended Posts

καλησπερα!!!NEED YOUR HELP!!!!

Τον επομενο μηνα ερχεται απο το εξωτερικο η 8χρονη ανιψια μου που εχω να δω 1,5 χρονο σχεδον(ατιμη αυστραλια...) και θελω να της διοργανωσω ενα παρτυ!το θεμα μου ειναι το εξης!ΠΟΥ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΩ...?εχω σκεφτει μερικες επιλογες(τα παιδια που θα εχουμε ειναι της ηλικιας της ανιψιας μου και λιγο μικροτερα)

GOODY S φανταζομαι το ποιο οικονομικο σε σχεση με οτι εχω σκεφτει,αλλα-ψιλοjunk food,μικρος χωρος(στην γλυφαδα)

CREPA CREPA καλης ποιοτητας φαγητο,ωραιος χωρος,και μπορω να μοιρασω κατω γονεις και πανω παιδια με τον κλοουν/διασκεδαστη οποτε να υπαρχει και μια αυτονομια

ΠΑΙΔΟΤΟΠΟΣ.....χμ........βασικα δεν θελω παιδοτοπο,τον χειμωνα τους απεχθανομαι αφενως,αφετερου δεν ειμαι διατεθειμενη να χρυσοπληρωσω εναν χωρο που 'παταει' στην εννοια του παιδοτοπου αλλα δεν προσφερει σοβαρο φαγητο (τον μαιο πληρωσα κοντα 750 ευρω για να φανε οι γονεις ενα κεφτεδακι,ενα τυροπιτακι,πατατακια και 2 κοτομπουκιες,και τα παιδια 1 τοστ,πατατακια,και ενα τυροπιτακι!συν ενα καφε και ενα χυμο τα παιδια...μην το θυμαμαι και φουντωνω...και ηταν και απο τα ποιο οικονομικα τουλαχιστον στην γλυφαδα και βουλα που εψαχνα εγω...οποτε παιδοτοπος ισς ειναι η τελευταια μου επιλογη/εκτος κι αν εχετε κατι καλο και οικονομικο να μου προτεινετε!! (ισως απο την ανοιξη να εχουν αλλαξει

τα πραγματα...)

εχει κανεις αλλος καποια αλλη ιδεα μηπως...?θα ειμαστε περιπου 35 ατομα και το budget μου γυρω στα 500/600 ευρω μαξιμουμ!βασικα με ενδιαφερει να περασουν καλα τα παιδια(αν μποσεσω να αποφυγω τον παιδοτοπο θεωρειτε οτι με εναν κλοουν/ταχυδακτυλουργο για κανα διωρο,θα βαρεθουν...?) αλλα αφου θα πληρωσω και τοσα λεφτα,να υπαρχει αξιολογο φαγητο.ΑΝΑΜΕΝΩ ΤΙς ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙΣ/ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ/ΕΜΠΕΙΡΙΕς ΣΑΣ ΓΙΑ ΤΑ ΑΝΩΘΕΝ ΜΕ ΑΓΩΝΙΑ.

Ε ΥΧΑΡΙΣΤΩΩΩΩΩ

Διαφημίσεις

Κρεπα Κρεπα!!τους παιδοτοπους και εγώ τους απεχθανομαι όσο για τα γκουντις είναι μικρός ο χώρος και δεν πιστεύω ότι θα τους αρέσει ενώ αν τους φέρεις έναν καλο κλόουν η έναν ταχυδακτυλουργο τα παιδια θα περάσουν φανταστικά! Αν θες έχω να σου προτείνω κλόουν που έχει έρθει και σε εμάς αλλα λογικά αν ρωτήσεις σε αυτα τα μαγαζιά θα έχουν δικούς τους!!!

eutuxia μου σε ευχαριστω,κι εγω προς τα εκει τεινω...

την Παρασκευη ημουν σε ενα παιδικο παρτυ σε παιδοτοπο στην Αργυρουπολη/ορια με Γλυφαδα και εκανα μια ερωτηση ετσι για να εχω μια ιδεα αλλα ηθελα να βαλω τα γελια...καλα που εχουμε και κριση...δεν θα σχολιασω περαιτερω....

πηγα εχθες το βραδυ goody s αλλα τελικα δεν μου αρεσε καθολου,ειχα παει πριν 2 χρονια σε ενα παιδικο παρτυ,ουτως η αλλως δεν ειχα ενθουσισατει,αλλα το θυμομουν καπως καλυτερο...

περασα και απο crepa crepa μετα αλλα επειδη ειχε πολυ κοσμο εκεινην την στιγμη,απλα εφαγα την κρεπουλα μου και δεν εκατσα να συζητησω,θα παω μεσα στην εβδομαδα ομως.

για τον κλοουν please πες μου,αν και εχω και εγω την αισθηση οτι θα συνεργαζονται με καποιον δικο τηους!καλου κακου ομως πες μου,και σε ευχαριστω προκαταβολικα!!!!(και ποσα χρηματα σου ειχε ζητησει)

eutuxia μου σε ευχαριστω,κι εγω προς τα εκει τεινω...

την Παρασκευη ημουν σε ενα παιδικο παρτυ σε παιδοτοπο στην Αργυρουπολη/ορια με Γλυφαδα και εκανα μια ερωτηση ετσι για να εχω μια ιδεα αλλα ηθελα να βαλω τα γελια...καλα που εχουμε και κριση...δεν θα σχολιασω περαιτερω....

πηγα εχθες το βραδυ goody s αλλα τελικα δεν μου αρεσε καθολου,ειχα παει πριν 2 χρονια σε ενα παιδικο παρτυ,ουτως η αλλως δεν ειχα ενθουσισατει,αλλα το θυμομουν καπως καλυτερο...

περασα και απο crepa crepa μετα αλλα επειδη ειχε πολυ κοσμο εκεινην την στιγμη,απλα εφαγα την κρεπουλα μου και δεν εκατσα να συζητησω,θα παω μεσα στην εβδομαδα ομως.

για τον κλοουν please πες μου,αν και εχω και εγω την αισθηση οτι θα συνεργαζονται με καποιον δικο τηους!καλου κακου ομως πες μου,και σε ευχαριστω προκαταβολικα!!!!(και ποσα χρηματα σου ειχε ζητησει)

Να σαι καλα!!! Έχεις πμ!

Διαφημίσεις

• 2 weeks later...

πηγα επιτελους εχθες το απογευμα στο crepa crepa και στον bloom ενα παιδοτοπο επισης στην γλυφαδα, οπως επισης εριξα ακομα μια ματια στα goody s σημερα(τα οποια πλεον τα απερριψα οριστικα....)

και σχεδον κατεληξα crepa crepa,με 300 ευρω ειμαι οκ με φαγητο (1 κρεπα για καθε ατομο+σαλατες+ αναψυκτικο η καφε/ βεβαια με βαση οτι μιλαμε για ενα αναψυκτικο στον καθενα,αλλα το χρεωνουν 1,5 ευρω μονο, οποτε και οσοι και να παρουν 2ο αναψυκτικο, δεν θα μου βγει τρελα επανω η τιμη)+γυρω στα 150 ευρω για τον κλοουν των παιδιων και ειμαι κομπλε!!(προς το παρον συνεργαζονται με συγκεκριμενο που κανει και ταχυδακτυλουργικα /μπαλονοκατασκευες κλπ οποτε νομιζω θα ναι ωραια) απλα εαν μπορουσα να επιλεξω,η eutuxia μου ειχε προτεινει ακομα πιο φθηνη κοπελλα.....¨( και θα γλυτωνα υποθετω κανα 50αρι :(

στον bloom μου αρεσε που ειχε μεγαλο παιδοτοπο(πολυ θετικο του στοιχειο αυτο!!!),και θα ειχε κοπελλες να προσεχουν τα παιδια μεσα(επισης σημαντικο/) ,αλλα εβγαινε ακριβουτσικα και για να ειμαι ειλικρινης δεν μου αρεσε καθολου ο χωρος που καθονται οι μεγαλοι....(+ του οτι οπως ξαναειπα δεν μου πολυαρεσουν οι παιδοτοποι τον χειμωνα...)

επειδη θελω να αποφασισω εως τελος τηε εβδομαδας,εαν καποιος εχει να μου προτεινει κατι αλλο,η αν εχει κανει παρτυ σε καποιον απο τους δυο χωρους που προαναφερω,παρακαλωωωωωωωωω να μου πει την εμπειρια η τη γνωμη του !!!ευχαριστω:D

βασικα ξερω πως και σε καποια εστιατορια Pizz hut κανουν παρτυ και νομιζω μπορεις να χεις και κλοουν, επισης στα μακντοναλντς ειναι πολυ οικονομικα και σου φερνουν κλοουν για 2 ωρες που τα απασχολει κ εχει μπαλονια κλπ... και εκτος απο το παιδ. γευμα πληρωνεις μονο 1μισι ευρω/παιδι επιπλεον για αυτο κ οι μεγαλοι οτι παρουν. Το γευμα των παιδιων μπορει να ειναι τοστακι αν δε θες το χαμπουργκερ . ισως να κανες κ συμφωνια πως δε θες παιδικα μενου αλλα ταδε μενου.(σαλατα, κοτομπουκιες, μηλοπιτα, πιο λαιτ τζανκ δηλαδη!) παλι οικονομικο πιστευω θα ναι!!!!

d7i7p2.png?u2P8mcl6z0avp3.png?QbVqPift

v&a σε ευχαριστω πολυ,Macdonalds....χμ.....πολυ junk μωρε .....(ακομα και το light junk που λες παλι πολυ junk δεν θα ναι...τι λες?στης γλυφαδας αν δεν κανω λαθος εχουν βγαλει και τον παιδοτοπο,αλλα ειναι πολυ ευκολο να το τσεκαρω γιατι ειναι κοντα μου . Η pizza hut ειναι πολυ μικρη,ισα ισα εχει 5 τραπεζια μεσα..:( δεν το ηξερα βεβαια οτι κανουν παρτυ και εκει,αλλα ουτως η αλλως δεν βολευει λογω χωρου...πφφφφφ,μπερδεμα....ευχαριστω ομως !