Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Ιδέες για πάρτυ για αγόρι και κορίτσι που κλείνουν τα εννιά

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 52
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Maraki μην ανησυχεις κι εμεις εχουμε σε 1 βδομαδα κ δεν εχω κανει απολυτως τιποτα και ειμαι κι αρρωστη!!!

Λοιπον στα σακουλακια πηρα γκοφρετακια και καραμελες ζελεδακια απο σουπερ μαρκετ, γλυφιτζουρια και σοκολατακια με αγιοβασιλακια απο ζαχαροπλαστειο. τα ιδια θα κανω κ φετος. Σακουλακια εχει στο τζαμπο αλλα εγω ειχα βρει μονο αυτα που κκλεινουν απο πανω και εκοψα το κλεισιμο. Αν εχεις κανενα ζαχαροπλαστειο κοντα μπορεις να ρωτησεις αν γινεται να σου δωσουν τωρα με τις γιορτες ολο και κατι θα εχουν εγω μια φορα ειχα ζητησει ζελατινες απο αυτες που τυλιγουν τα βραχακια και μου ειχαν δωσει (επεμενα να τα πληρωσω και μου τα ζυγισε κ πληρωσα το αναλογο... βγηκαν καμια 300αρια με το ματι που τα χα δει και εδωσα 5 ευρω νομιζω)

Τωρα για τις τουρτες οπως εγω περισυ δεν εβρισκα ντορα τουρτα που να μαρεσουν οι πηγα τζαμπο και πηρα φιγουρες που εχει σε κουτακι. μπορεις αντιστοιχα να κανεις κι εσυ με τα πλειμομπιλ να παρεις ενα κουτακι πλειμομπιλ σε φαρμα κ να τα βαλεις πανω ( νομιζω κυκλοφορουν με διαφορα θεματα) το ιδιο και με τα αυτοκινητακια. Αυτα αν κανεις τις τουρτες μονη σου. Αν τις κανεις εξω θα βρεις θεμα φαρμα και θα βαλεις εσυ μονο τα πλειομομπιλ :P και τουρτα καρς η αυτοκινητακια. Αν κανεις τουρτες εξω σιγουρα θα βρεις τουρτες με θεμα απο αυτους http://pandecor.gr/greek/index.htm που εχουν ολα τα ζαχ/στεια. ειναι κι αλλος ενας που δε θυμαμαι αυτη τη στιγμη. καπου τον ειχα γραψει σε αλλο θεμα με τουρτες κ τωρα δε το βρισκω. Μπορεις να κανεις κι τα σουβλακομαρσμελοους εντυπωσιακα και πολυ ευκολα.]

Καλη επιτυχια!!!!

d7i7p2.png?u2P8mcl6z0avp3.png?QbVqPift

manoula23 σ' ευχαριστώ πολύ που μπήκες στον κόπο να ψάξεις και να μου δώσεις ιδέες , πολύ ωραίες !!! Να δω τι θα καταφέρω να κάνω.

Τις τούρτες θα τις κάνω μόνη με τα παιδάκια μου !! Ελπίζω να καταφέρω να κάνω τα ορθογώνια παντεσπάνια που χρειάζονται..

v & a σ' ευχαριστώ πολύ κι εσένα . Αρρώστησες και σου εύχομαι περαστικούλια για να αναρρώσεις και να γίνεις γρήγορα καλά για να μπορείς να ετοιμάσεις κι εσύ για τα γενέθλια .

Πείτε μου αν αυτό που σκέφτηκα για τον καφέ με κεικ , βουτήματα κ.τ.λ. είναι καλό και καμιά ιδέα για το τι να γράψω στην πρόσκληση .

Maraki ότι θέλεις εσύ θα κάνεις.Κ ακούγεται μια χαρά το κέικ κ τα βουτήματα.Δεν χρειάζεται να τους τραπεζώσεις κιόλας αν δε θες ή δε σου βγαίνει οικονομικά.Κ δε νομίζω να σε παρεξηγήσει κανείς στις μέρες που ζούμε.Είναι πάρα πολύ ωραία ιδέα να το κάνεις!Αλλά αν δε θες να πέσει πολύ γλυκό όπως λες μπορείς να έχεις 2 πιατάκια σε κάθε τραπέζι ή ένα κ να έχεις κ αλμυρό κ γλυκό.Μπορείς να βάλεις τίποτα σφολιατοειδή όπως τυροπιτάκια κλπ.Κ αυτά είναι οικονομικά ειδικά αν τα φτιάξεις κ μόνη σου.Αλλιώς υπάρχουν ωραιότατα στο σούπερ που απλά τα ψήνεις κ γλυτώνεις την φασαρία :)

Να σου ζήσουν τα ζουζούνια σου!

Καθένας έχει τρεις χαρακτήρες: αυτόν που δείχνει, αυτόν που έχει κι αυτόν που νομίζει ότι έχει.

εννοειται μια χαρα ειναι καφες κ βουτηματα! βαλε κ καμια ζεστη σοκολατα με σαντιγυ! κι εμεις σε παιδοτοπο που μαλλον θα παμε θα κερασουμε καφε- σοκολατα τσαι , οχι φαγητο στους μεγαλους γιατι αλλιως θελουμε ενα 400αρι μεσα στο νερο και σιγουρα εγω δε δινω τοσα χρηματα σε παιδοτοπο ( και για φαγητο παιδοτοπου κιολας!!!!) καλη επιτυχια σου ευχομαι... στη προσκληση μπορεις να βαλεις κατι σαν

Τωρα που κλεινουμε τα εννιά

σας περιμένουμε όλους

μαζι να διασκεδάσουμε

μικρούς μα και μεγάλους!!!

Καλα για να περάσουμε

στο πάρτυ μας ελάτε

και σιγουρα θα φύγετε

και θα χαμογελάτε!

(σαρεσε, γιατι το σκεφτηκα τωρα!!!)

Διαφημίσεις

v & a μου άρεσε το δεύτερο πολύ και λέω να αλλάξω μόνο μια λεξούλα

Καλά για να περάσετε

στο πάρτυ μας ελάτε

και σίγουρα θα φύγετε

και θα χαμογελάτε!

Στο ... περιμένουμε

στις ... είναι η ώρα

κεράκια που θα σβήσουμε

.....

Πως να συνεχίσω???

Τι λέτε .....???

v & a θέλω να μου πεις από που βρήκες και έκανες εκτύπωση τα καρτελάκια και σε τι χαρτί.

Έβαψα με χρυσό σπρέι και τα στολίδια που είχα κάνει, τα πασπάλισα και με λίγη χρυσόσκονη και περιμένω λίγα ακόμα να στεγνώσουν , τα έχω να είναι μια από εδώ και μια από εκεί , αλλά πείσμα έβαλα να τα κάνω όπως και να 'χει μιας και μου έσπασαν τα νεύρα ! Και πάλι δε με ενθουσίασαν , θα βάλω φώτο μόλις στεγνώσουν και να μου πείτε αν είναι καλά για να τα δώσω κι αυτά ή να τα κρύψω ....

swanocean σ' ευχαριστώ ξέχασα να το κάνω στο προηγούμενο μήνυμα , να είσαι καλά!!!

αχ τα καρτελακια τα εφτιαξα δε τα βρηκα!!!! και απλα τα τυπωσα σε μαγαζι με ψηφιακες εκτυπωσεις οχι πολυ χοντρο, αυτοι θα ξερουν...και μετα τα εκοψα κ εκανα τρυπα με περφορατερ... εικονες θα βρεις στο ιντερνετ σιγουρα.

Διαφημίσεις

Δεν εχω εκτυπωτη συνδεδεμενο εχουμε καιρο να τον χρησιμοποιησουμε, θελει καθαρισμα μελανια.... ενω διπλα στο σπιτι εχω το μαγαζι με τις εκτυπωσεις το κοστος ειναι μικροτερο για 2 γενεθλια το χρονο απο τα μελανια!!!!!

Παντως αν εσυ τα τυπωσεις μονη σου υπαρχει χαρτι για εκτυπωτη πιο χοντρο απο το απλο γραφης, σε κανενα βιβλιοπωλειο πλαισιο κατι, θα βρεις. ειναι γυρω στα 150 γραμμαρια ...εγω καποτε ειχα παρει επσον ισως να υπαρχουν ακομα.!!!

Για πες τι ωρα λες να το κανεις το παρτυ μπας και συνδυασουμε την ωρα!

Οσο για τα πλειμομπιλ εχω μπροστα μου το φυλλαδιο ( το πηραμε σημερα) και εχει μεσα και φαρμα και ζωακια και αυτοκινητακια κ οτι μπορεις να φανταστεις....

Πέντε λέω να τα κάνω . Όσο για φάρμα που θέλει η κόρη μου όχι φάρμα δηλαδή , μέχρι και γατάκια θέλει, έχω ήδη ζωάκια , φράχτη και θα τα καταφέρω πιστεύω να την κάνω . Ο γιος μου πάλι είναι τρεις λαλούν και δυο χορεύουν ούτε ξέρει καλά καλά τι θέλει ... αν τον πείσω να κάνω την παιδική χαρά την έχω σχεδόν έτοιμη από τα ήδη υπάρχοντα playmobil . Όσο για αυτοκίνητα που θέλει μου έδειξε κάτι αυτοκινητάκια που έχει (ότι να 'ναι) που απλά αλλάζουν χρώματα . Πάντως αυτό που καταφέρνει να κάνει μονίμως είναι να αλλάζει το δικό μου χρώμα κάπως έτσι :confused::oops::twisted: χαχαχαχα

χεεε για το χρωμα σε καταλαβαινω!!!!! συμβαινει συχνα κι εδω!

λοιπον στο κειμενακι τωρα

Καλά για να περάσετε

στο πάρτυ μας ελάτε

και σίγουρα θα φύγετε

και θα χαμογελάτε!

μετα ισως

Στο ... σας περιμένουμε

να σβήσουμε εννιά κεράκια,

στις 5 το απόγευμα

με φαγητό και με γλυκάκια.

η

Στο ... σας περιμένουμε

πέντε η ώρα θα 'ναι

εννιά κεριά θα σβησουμε

και θα καλοπερνάμε.

Καλά για να περάσετε

στο πάρτυ μας ελάτε

και σίγουρα θα φύγετε

και θα χαμογελάτε!

Στο ... σας περιμένουμε

πέντε η ώρα θα 'ναι

εννιά κεριά θα σβησουμε

και θα καλοπερνάμε.

Αχ είναι τέλειο !!!! Σε ευχαριστώ πολύ !!!!!!!!!!!! Εσείς πότε θα τα κάνετε τα γενέθλια σας , Σαββάτο ? Εμείς την Κυριακή ελπίζω να τα προλάβω όλα! Από διακόσμηση δε θα κάνω τίποτα μάλλον φέτος , όχι ότι έκανα και τίποτα το ιδιαίτερο τις άλλες χρονιές.

ναι εμεις σαββατο! μακαρι να χωρουσαμε κ εμεις σπιτι να μην ειχαμε αναγκη το εξω. αλλα αν ερθουν οι πιο κοντινοι ( εννοειται οχι απο παιδικο σταθμο δε θα χωρουσαμε ουτε σε 3 οροφους) Εχω κανει 3 φορες γενεθλια σπιτι και νιωσαμε το στριμωξιδι. καθομασταν ολοι γυρω γυρω λες και θα αναβαμε στη μεση φωτια να ψησουμε, και σε μια γωνια τα παιδια πανω στα παιχνιδια ολοι ενα τουρλουμπουκι!!!!Ειμαστε 30 ατομα και εχουμε καναπεδες και καρεκλες το πολυ για 10 αντε 15. Ειναι και χειμωνας δε παιζει να παμε και μπαλκονι... (και το δωματιο των παιδιων για να λεγες θα πανε εκει να παιξουν ειναι σε αλλο οροφο και τα παιδια πολυ μικρα οποτε αποκλειεται σαν σκεψη).

Ξεφυγα!

Λοιπον μπαλονια και σημαιακια απο τζαμπο να παρεις και μια χαρα! κ κανενα σημα Party is here!!!!! AYTA φτανουν τι αλλη διακοσμηση να κανεις?

Διαφημίσεις

καλα θα κανετε!!! ποιος καθαριζει μετα? εντωμεταξυ εμεις εχουμε κ αλλα γενεθλια το απογευμα να παμε ( ενα καλεσμα η δυο ...αναλογως!!!) οποτε τι να πρωτοκανουμε

Αν εννοείς στα Αηδονάκια όχι . Εγώ είμαι μένω βόρεια Ελλάδα . Φαντάζομαι ότι έιδες αυτό http://parents.org.gr/news/a484 δες κι αυτό http://parents.org.gr/forum/archive/index.php/t-37183.html

Επιτέλους τελείωσα με την εκτύπωση των προσκλήσεων . Αύριο μπαίνουν στα μπαλονάκια και πάνε στα παιδάκια!! Ξεκίνησα να τις κάνω χειροποίητες ... ευτυχώς η τεχνολογία μας βοηθάει σε πολλά!!!!

Τι λέτε να γράψω στο μπαλονάκι που θα έχει μέσα την πρόσκληση

1. Γιώργο σκάσε με
  2. Γιώργο σκάσε με σε περιμένει μια έκπληξη....!
  3. Θα με σκάσεις;;;
  4. Μόνο το όνομα του προσκεκλημένου
  5. Θέλω να σκάσω!!!
  6. Θα κάνω μπαμ!!

Ακούω τις προτάσεις σας και κάτι άλλο εκτός από αυτά καλοδεχούμενο ....!

Μαράκι… τώρα διάβασα το ποστ σου (κάλιο αργά παρά ποτέ) και επειδή κατάλαβα ότι κάνεις πραγματάκια μόνη σου, έχω να σου προτείνω κάτι για την διακόσμηση…

Στήλες από μπαλόνια σε 2 χρώματα (ροζ-μπλε) που μπορείς να τις φτιάξεις μόνη σου εύκολα και γρήγορα ;) !!!!!! Φυσικά θα πάρεις μικρή τρόμπα, 4 ευρώ έχει περίπου στο Τζάμπο (που δεν το χωνεύω, αλλά τέλος πάντων)… Το μόνο που χρειάζεσαι είναι μπαλόνια και σπάγκο….

Σου βάζω ένα λίνγκ από το γιου-τιουμπ (δεν καταλαβαίνεις τι λέει… αλλά δεν νομίζω ότι χρειάζεται… η εικόνα είναι σαν χίλιες λέξεις) μπορείς να βρεις πολλά βιντεάκια!!!!!!

Εγώ τα έφτιαξα και γίνανε σούπερ!!!!!!!

Θέλω να βαρεθώ και δεν προλαβαίνω…

Σε ευχαριστώ πολύ γλυκειά μου !! Ξέρω να κάνω και μπαλονοκατασκευές δεν το σκέφτηκα καθόλου όμως να σου πω την αλήθεια! Αν προλάβω θα κάνω κάτι με μπαλόνια.

Τα δωράκια μας http://imageshack.us/photo/my-images/10/dsc01817bm.jpg/

http://imageshack.us/photo/my-images/16/dsc01815qd.jpg/

Τα στολιδάκια που τελικά έγιναν έτσι http://imageshack.us/photo/my-images/828/dsc01813w.jpg/

http://imageshack.us/photo/my-images/685/dsc01797c.jpg/

Και η πρόσκληση http://imageshack.us/photo/my-images/713/dsc01794au.jpg/

Καλά για να περάσετε

στο πάρτι μας ελάτε

και σίγουρα θα φύγετε

και θα χαμογελάτε.

Στο ..... περιμένουμε

πέντε η ώρα θα ‘ναι

εννιά κεριά θα σβήσουμε

και θα καλοπερνάμε!

Την Κυριακή 18/12.

Σας περιμένουμε όλους

εκεί!!!

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...