Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

ΣΟΣ ΜΩΡΟ ΣΤΗ ΜΕΝΝ-ΠΟΙΟ ΘΗΛΑΣΤΡΟ ΝΑ ΠΑΡΕΙ Η ΜΑΜΑ

Recommended Posts

Κορίτσια καλησπέρα. Μια φίλη μου γέννησε την Τετάρτη στη 33η εβδομάδα. Το μωρό είναι στη ΜΕΝΝ με βάρος 1.800. Τη Δευτέρα θα βγει εκείνη και χρειάζεται ένα καλό επαγγελματικό θήλαστρο. Επειδή δεν ξέρω καθόλου απ΄αυτά μπορείτε να με βοηθήσετε??? Το μωρό δεν ξέρουμε πότε θα βγει και η μαμά θέλει πολύ να θηλάσει. Please όποια γνωρίζει ας συνδράμει τη νέα μανούλα... Ευχαριστώ!!!!

Διαφημίσεις

Όχι, έχω χρησιμοποιήσει το lactina της ίδιας εταιρίας, γιατί άρχησα ν'αντλώ πριν το μωρό γίνει 2 μηνών. Είναι το δυνατότερο θήλαστρο που κυκλοφορεί και το πρώτο που προτείνεται για τέτοιες περιπτώσεις. 60 ευρώ το μήνα και αγοράζει εφάπαξ τις χωάνες, σωλήνες κλπ. (το ζητάς ως λακτασέτ) με 20 ευρώ.

I believe in miracles, they happen every day:mrgreen:

Διαφημίσεις

Το symphony. Το lactina είναι το αμέσως επόμενο, μόνο που δεν έχει δύο φάσεις άντλησης. Δηλαδή, αντί πρώτα να κάνει σύντομες και γρήγορες κινήσεις και μετά από λίγα λεπτά να αντλέι με αργές και με λίγη διάρκεια παραπάνω, κάνει το lactina μόνο τη δεύτερη φάση.

I believe in miracles, they happen every day:mrgreen:

Διαφημίσεις

olga-nik αγωνιστικού χαιρετισμούς στη μανούλα και στο μικρούλι που παλεύει στη θερμοκοιτίδα και μπράβο σου που τη στηρίζεις.

Το πρωτόκολλο αντλήσεων είναι αυτό που αναφέρεται εδώ http://parents.org.gr/forum/showthread.php?t=59853. Αν το ακολουθήσει θα τα πάει περίφημα. Εκ πείρας (κι ας μην είχα το θεϊκό symphony όλες τις ημέρες).

FLcUp3.png0BQfp3.png