Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

Γείτονας

citron

Recommended Posts

Θα ηθελα ολυ την γνωμη σας για κατι και να μου πειτε εσεις πως θα αντιδρουσατε στην θεση μου.

Εδω και 3 εβδομαδες, αγοραστηκε το ακριβως πανω διαμερισμα απο το σπιτι μου και αρχισε να το ανακαινιζει. Οταν λεω ανακαινιζει εννοω οτι εδω και 3 εβδομαδες :

- βαζει βαριοπουλα και κομπρεσερ απο της 7-8 το πρωι, μεχρι της 10 το βραδυ

- Κοπαναει με σφυρια ολη μερα, ακομα και τα μεσημερια και ωρες κοινης ησυχιας

-Εδω και μια εβδομαδα, βαζει τροχο και βαριοπουλα ΣΥΓΧΡΟΝΩΣ απο της 7 το πρωι, ακομα και τις Κυριακες

Επαναληλημενως του εχω μιλησει και ξερει για την κατασταση μου απο την ημερα που μπηκε. Καθε μερα εδω και 1 εβδομαδα, ή εγω ο αντρας μου αναγκαζομαστε να του χτυπαμε την πορτα και να του λεμε οτι δεν μπορει σε κατοικημενη πολυκατοικια να βαζει τροχο απο της 7 το πρωι και να μην σταματαει τα μεσημερια. Καθε φορα μας λεει οτι εχουμε δικιο και οτι εχει δωσει και καλα εντολη στους εργατες να ξεκινανε 8 και να σταματανε 2 αλλα ποτε, μα ποτε δεν το εχει τηρήσει. Οταν του χτυπαμε την πορτα μας λεει παντα οτι μολις ηρθε και οτι οι εργατες φταινε ( ενω τον ακουω πανω εδω και ωρα )

Αμα τον βρίσκουμε μας ζηταει συγνωμη αλλα στην ουσια μας γραφει γιατι καθε μερα κανει μια απο τα ιδια. Σημερα πηγε ο αντρας μου εξαλλος πανω γιατι ξεκινησε τροχο στις 7, ειπε σορυ και ξαναξεκινησε σε ενα τεταρτο.

Εχω χασει τον υπνο μου και μεσα στο καλοκαιρι δεν μπορω να παρω τα ποδια μου. Τα μεσημερια δεν μπορω να κοιμηθω και τα πρωινα μου κανει τα νευρα σμπαραλια. Μας ειπε οτι αυτη η κατασταση θα παει αλλους 2 μηνες !!:shock::shock::evil::shock:

Εσεις τι θα κανατε στην θεση μου. Απο οτι φαινεται ο ανθρωπος μας κοροιδευει. Τοση ελλειψη υπνου σιγουρα δεν κανει καλο στο μωρο.

Να σημειωσω οτι δεν ξερω ποιος αλλος στην πολυκατοικια εχει παραπονεθει μιας και αποτελειται απο περιεργους τυπους που μου ζητανε να σταματησω να παιζω πιανο 7 η ωρα το απογευμα με προσχημα οτι παιζουν χαρτια στο μπαλκονι και τους αποσπαω :shock::lol: αλλα μαλλον η βαριοπουλα τους στρωναι καλο χαρτι στην μπιριμπα, τι να πω.

Διαφημίσεις

Καλα μην μασας με την ελειψη υπνου ουτε εγω κοιμαμαι . Τωρα με τον τυπο εφοσον δεν τηρει τις ωρες κοινης ησυχιας καντε του απλα και ωραια ενα εξωδικο για να συμορφωθει με τις ωρες οπου επιτρεπεται να κανει εργασιες .

Συμφωνώ μετ α κορίτσια: η νόμιμη οδός θα σε βγάλει από τη δύσκολη θέση. Τι θα γίνει? Θα σου κόψει την καλημέρα?? Σιγά τα ωά!!!

Λετε ε? Αφου δεν σεβεται το γεγονος οτι μεχρι τωρα ημασταν ευγενικοι καλα να παθει. Νεξτ ταίμ που κανει κατ τετοιο Αί αμ κολινγκ δε πολις, τελειωσε.

Grafstria, δεν κλαταρεις απο ελλειψη υπνου ?

Διαφημίσεις

Συνηθεια ειναι κουκλα μου με εναν Κωνσταντινο 17 μηνων στο σπιτι :D ξυπναμε απο τις 6.30-7.00 και κοιμομαστε κατα τις 12.00 το βραδυ , εντα3ει εγω ξαπλωνω και κανα μεσημερι αλλα δεν ειναι το ιδιο .

Από τη στιγμή που του μιλήσατε τόσες φορές ευγενικά και σας έχει γράψει κανονικά, κανε του μια καταγγελιά για να στρώσει...

Αυτοι οι τύποι δεν καταβαίνουν τελικά από ευγένειες :?:?

oaiqp2.pngm9YLp2.png

Διαφημίσεις

Σε παρόμοια περίπτωση είχα πάρει την αστυνομία στις 2.45 το μεσημέρι και μου είπαν ότι η κοινή ησυχία αρχίζει 3.30

Δηλαδή μπορεί να βάζει νόμιμα τρυπάνι μέχρι τις 3.29. Το διανοείστε;

.pngy3DLp3.png

Επειδή το έχω τσεκάρει πάντως το 100 έρχεται αμέσως...ειδικά αμα κλαφτείς και λίγο ειμαι έγκυος κτλ δεν το συζητώ. Ειναι υποχρεωμένοι να έρθουν γιατι η γραμμή του 100 περνάει απο τα κεντρικά. Αυτός μονο αμα δει μπατσόνι θα σας παρει σοβαρά, ούτε να τσακώνεστε ουτε τίποτα.

Διαφημίσεις

και μεις το ιδιο προβλημα ειχαμε, μονο που ο αντρας μου ειναι αστυνομικος.... χεχεχεχεχεχε (ελεεινο επαγγελμα, αλλα εχει και κανα δυο καλα)

πηγε και βρηκε τον εργολαβο... τον καλημερησε, τον ρωτησε πως πανε οι δουλειες, μετα του συστηθηκε, τον ενημερωσε πως μενουμε απεναντι και ταυτοχρονα χαιδευε την κανη του οπλου...........

εκτοτε, ακρα του ταφου σιωπη............... :lol::lol::lol:

Πάντως κάποια κοπέλα έγραψε και για το ΙΚΑ.

Αν δε συμμορφωθει με το 100 - το οποίο πρέπει να καλέσεις πλέον, όχι να σε κοροϊδεύει - δεν είναι κακή ιδέα. Για να μην πω ότι το αλλοδαπών κάνει καλύτερη δουλειά αν απασχολεί Αλβανούς - το πιο πιθανό. Έτσι θα ησυχάσεις μια και καλή!!

Α, και κάτι ακόμα. Ανακαίνιση;;; Για να γκρεμίσει/χτίσει τοίχους κλπ πρέπει να έχει άδεια από την Πολεοδομία. το ξέρει;;

ZS95p3.png  hcT0p3.png

nen, ειδες τι καλα εχει να εισαι αστυνομικος ? Ο δικος μου που ειναι επικοινωνιολογος προσπαθησε να το προσεγγισει με χάρη αλλα μαλλον θελει τον δικο σας τροπο ! :D

Μαρλινα, εχεις δικιο για την Πολεοδομια. Ειμαι φιλησυχος ανθρωπος και δεν θελω να προκαλω τετοια προβληματα αλλα οταν το εκμεταλευονται αυτο γινομαι :twisted: Σημερα θα ειμαι με το ρολοι στο χερι. Μετα της 2 καλώ το 100 και αν δεν συμμορφωθει θα βαλω σε εφαρμογη ολα τα αλλα που αναφερατε!

Έτσι μπράβο citron!! Όχι να μας περνάνε για μα@#$&ς!! Αν θες βοήθεια στον τσαμπουκά, βάλε μια φωνή & εκατοντάδες εγκυμονούσες θα έρθουν να ξεσπάσουν τις διαταραγμένες ορμόνες τους στον απαράδεκτο γείτονά σου!!

Έτσι μπράβο citron!! Όχι να μας περνάνε για μα@#$&ς!! Αν θες βοήθεια στον τσαμπουκά, βάλε μια φωνή & εκατοντάδες εγκυμονούσες θα έρθουν να ξεσπάσουν τις διαταραγμένες ορμόνες τους στον απαράδεκτο γείτονά σου!!

:D:D:D:P Τελειααα εικονα!!! Φανταζεστε δεκαδες μαινομενες γκαστρες, με out of control ορμονες, να ωρύονται εξω απο την πορτα του μ#$%^α ?? :D Αν αυτο δεν τον στρωσει και να τον στιγματισει για παντα, δεν τον στρωνει ΤΙΠΟΤΑ!!

:D:D:D:P Τελειααα εικονα!!! Φανταζεστε δεκαδες μαινομενες γκαστρες, με out of control ορμονες, να ωρύονται εξω απο την πορτα του μ#$%^α ?? :D Αν αυτο δεν τον στρωσει και να τον στιγματισει για παντα, δεν τον στρωνει ΤΙΠΟΤΑ!!

εγω εχω φορεσει ηδη παπουτσια και ειμαι στην εξωπορτα....... ντου???!!!!