Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

Περίοδος πολλές μέρες...τι σημαίνει??

Recommended Posts

Ξέρετε τι σημαίνει όταν η περίοδος κρατάει πολλές μέρες..δηλαδή 5-6??

Δεἰχνει κάτι κακό?? Σκεφτόμουν ότι είναι ίσως απο κούραση..απο τις δουλείες του σπιτιού απο το βάρος της μικρής που την έχω αγκαλειά..δηλαδή για να σας δώσω να καταλάβετε..τη τρίτη μέρα της περιοδου ενώ έδειχνε να λιγοστεύει το αίμα..τη τέταρτη μέρα είχα πάλι μεγάλη ροή και σήμερα 5η μέρα εχω ακόμα αίμα.

A3Oip2.png

MzPrp2.png

Διαφημίσεις

Εμένα έτσι περίπου ήταν η περίοδος μου σε νορμάλ συνθήκες. Ειδικά το καλοκαίρι με τα μπάνια χαμός γινόταν. Δεν βρίσκω κάτι περίεργο.

5-6 μερες σου φαινεται πολυ??

και εγω ετσι ειμαι...τωρα μαλλον εσυ ειχες λιγοτερες και γι αυτο σου φαινεται περιεργο, ε? δε θα με ανησυχουσε αλλα μαλλον επειδη εσυ ανησυχεις μιλα με τον γυναικολογο σου...παντως δε νομιζω να εχεις τιποτα :wink:

Διαφημίσεις

οκ...μάλλον λάθος ανησύχησα.απλά ακούω άλλες που κρατάει μόνο 2-3 μέρες..μάλλον θα είναι πολύ τυχερες! :)

δηλαδη παντα ετσι ηταν? και ανησυχησες??

2-3 μερες? και ποτε προλαβαινει το αιμα να φυγει?απο τη 1 μερα εχουν κανονικη ροη?? τεσπα αυτο ειναι και το φυσιολογικο!5-6 μερες αιμοραγια!

Απλά την 5η μέρα είχα μόνο καφε και την 6ή τίποτα..τώρα είμαι +1 μέρα αίμα .

Το νιώθω πως όταν σηκώνω την μικρή μου κατεβαίνει περισσότερο αίμα και πονάω και νομίζω πως γι αυτό αργεί να τελειώσει.

A3Oip2.png

MzPrp2.png

Εμένα η περίοδος μου κρατάει 6-8 μέρες (μαζί με τα τελιώματα). Πριν από δύο μήνες περίπου και εκεί που έδειχνε ότι τελείωνε η περίοδος ξαφνικά σαν να ξαναξεκίνησε, σαν να πέρασα 2 περιόδους μαζί. Έφτασα να έχω περισσότερη ροή στην 12 ημέρα απ' ότι στην πρώτη. Ο γιατρός μου μου είπε ότι μπορεί να είναι ορμονολογικό ή να είναι από κούραση. Μου συνέστησε να μην κάνω καμία είδους εξέταση παρά να περιμένουμε να δούμε πως θα είναι οι επόμενες περίοδοι. Πέρα από το ότι η επόμενη περίοδος άργησε κατά μία περίπου εβδομάδα, κατα τ'αλλα επανήλθα στην κανονική ροή των πραγμάτων.

20iyp2.png mI5Hp2.png

Εγώ πριν μείνω έγκυος έιχα πιο "ελαφριά" περίοδο 4-5 μέρες σύνολο και σχετι΄κά όχι πολύ αίμα...

Εδώ και 2 χρόνια που γέννησα μου κρατάει σχεδόν μια εβδομάδα και με πολύ αίμα.... Άσε δε εδώ και 2 μήνες που εκανα απόξεση έχω ακόμα περισσότερο αίμα :?

oaiqp2.pngm9YLp2.png

Διαφημίσεις

Και εγω 7 μερες εχω. Το μονο που εχω παρατηρησει ειναι πως μετα απο 2 γεννες εχω πολυ μεγαλυτερη ροη τις πρωτες μερες απο οτι παλαιοτερα. το εχω αποδωσει στις γεννες. Εχετε προσεξει κατι αντιστοιχο;

Και εγω 7 μερες εχω. Το μονο που εχω παρατηρησει ειναι πως μετα απο 2 γεννες εχω πολυ μεγαλυτερη ροη τις πρωτες μερες απο οτι παλαιοτερα. το εχω αποδωσει στις γεννες. Εχετε προσεξει κατι αντιστοιχο;

λοιπον αυτο, και εγω τωρα μετα την δευτερη γεννα πλημμηρα λεμε το αιμα!! αφου περπαταω και νοιωθω κατι να τρεχει :oops: σορυ για την περιγραφη αλλα πως να το περιγραψω.

ρωτησα τον γυναικολογο και μου ειπε οτι ειναι απο την γεννα οποτε λεω να μην ανυσηχω υπαρχουν και αλλες περιπτωσει βλεπω :D

ασταααααα να πανεεεεεεεεε!!!!

να ρωτησω και κατι αλλο εσεις βρε κοριτσια τη προτηματε σερβιετα η ταμπον γιατι ολες σχεδον οι φιλες μου ταμπον, εγω δεν το μπορω νοιωθω οτι με ενοχλει και φοβαμε μηπως γινει τιποτα και δεν ξαναβγει :lol::lol::lol: μηπως δεν το βαζω σωστα? :oops:

Κ γω ταμπόν φορούσα 3,4 μήνες πριν μείνω έγκυος!Αλλη αισθηση,νιωθω πολυ ανετη κ αθαρη.Απλα επειδη σταζει καμια φορα φοραω κ μια πολυ μικρη σερβιετα κ ειμαι super!

Διαφημίσεις

Δεν τρέχει ποτάμι απλά εμένα λερώνεται το εσώρουχο με καφέ υγρά.Το πολύ πολύ να αλλάζεις πιο συχνά εσώρουχο τη μέρα ή να πάρεις ταμπόν πιο απορροφητικό.Εγώ χρησιμοποιώ το νόρμαλ μέγεθος.

Δεν τρέχει ποτάμι απλά εμένα λερώνεται το εσώρουχο με καφέ υγρά.Το πολύ πολύ να αλλάζεις πιο συχνά εσώρουχο τη μέρα ή να πάρεις ταμπόν πιο απορροφητικό.Εγώ χρησιμοποιώ το νόρμαλ μέγεθος.

ευχαριστω embryoyla θα το ξαναδοκιμασω να δω! :wink:

εγω ειχα αιμα για πολυ καιρο, πανω απο βδομαδα και αρκετα εντονη ποσοτητα με πονους κατα τη τριτη ,τεταρη μερα...

τελικα ηταν κατι πολυ συνηθισμενο... ινομυωμα... Δεν ηταν υποχρεωτικο να το αφαιρεσω, το εβγαλα ομως λαπαροσκοπικα πριν 2 χρονια επειδη λογω της μεγαλης ποσοτητας αιματος μου επεφτε ο αιματοκριτης..

το ινομυωμα φαινεται, αν υπαρχει σε υπερηχο... εχουν και πολλες φιλες μου, οι περισσοτερες δε χρειαστηκε να το αφαιρεσουν...

Κοριτσαρες προσοχη με τα ταμπον! και εγω τα χρησιμοποιω αλλα περιορισμενα...μη τα φορατε συνεχεια υπαρχει κινδυνος μολυνσεων κα ομορφα γυναικολογικα..

και παντα με σερβιετακι προς αποφυγη δυσαρεστων...εκπληξεων!!

Έχω ακούσει και το άλλο..που δε ξέρω αν είναι μύθος ή αληθεύει..ότι λέει όταν έχει πολύ αίμα κατά τη περίοδο είναι σημάδι καλής γονιμότητας και το αντίστροφο. .Έχει καμία βάση λέτε αυτό?? Εγώ πιστεύω ότι πιθανόν να έχει..γιατί έχω παρατηρήσει το εξής: Το μήνα που έχω ωορρηξία και έχω πολλά υγρά τις μέρες της ωορρηξίας η περίοδός μου συνοδεύεται και απο πολύ αίμα..who knows...θα ρωτήσω και το γυναικολόγο μου όταν πάω..

A3Oip2.png

MzPrp2.png

elepet που το ακουσες αυτο; ολως παραδοξως εχω 7 μερες φουλ και εμεινα εγκυος και στα 2 τα κοριτσια μου με μια φορα μονο. Κοιτα να δεις που νομιζα οτι ετυχε...

Κοριτσαρες προσοχη με τα ταμπον! και εγω τα χρησιμοποιω αλλα περιορισμενα...μη τα φορατε συνεχεια υπαρχει κινδυνος μολυνσεων κα ομορφα γυναικολογικα..

και παντα με σερβιετακι προς αποφυγη δυσαρεστων...εκπληξεων!!

Μου είπαν γυναικολόγοι ότι το ταμπόν προφυλάσσει από μολύνσεις.Διότι όταν φοράς σερβιέτα υπάρχει υγρασία στην περιοχη κ αυτό προκαλεί μύκητες.Ενώ το ταμπόν κρατάει το αίμα μέσα κ δεν υπάρχει υγρασία.Βέβαια το ταμπόν θέλει αλλαγή κάθε 4 ωρες...

elepet που το ακουσες αυτο; ολως παραδοξως εχω 7 μερες φουλ και εμεινα εγκυος και στα 2 τα κοριτσια μου με μια φορα μονο. Κοιτα να δεις που νομιζα οτι ετυχε...

Δε θυμάμαι.. :) Κάπου το χα ακούσει πιο παλιά..πάντως κι εγώ που έχω πολύ αίμα με τη πρώτη έμεινα έγκυος...μπορεί να ναι και τύχη βέβαια..

A3Oip2.png

MzPrp2.png