Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

Επαναγαλακτισμος τι να κανω>?

Recommended Posts

Εχω προβλημα εκοψα το τον θηλασμο μετα απο παροτρυνση της ενδοκρινολογου μου επειδη λαμβανω μεγαλη ποσοτητα θυροξινης και οι τιμες στο αιμα ηταν ανεβασμενες ο μικρος μου ξεκινησε οδοντοφυια και κλαιει και θελει στηθος του το δινω αλλα μολις θηλασει ενα λεπτο μετα ουρλιαζει και κλαιει και τραβιεται τι να κανω>???

Διαφημίσεις

συγνωμη ανα δεν απευθυνομαι στο σωστο τοπικ αλλα ειπα να ανοιξω ενα για μενα μηπως και τα καταφερω τι να κανω??

θελω πισω το θηλασμο μου λειπει!!!!

ο μικρος σε καθε επαφη με το στηθος ουρλιαζει τι να κανω?????

Καμια ιδεα τι να κανω????

Πως να τον πεισω να ξανα πιασει στηθος??

Ολοι με λενε τρελη που θελω να το ξανα αρχισω αλλα εμενα μου λειπει τρελα!!!

Αν κατάλαβα καλά, σταμάτησες το θηλασμό για ιατρικούς λόγους και τώρα θες να τον ξαναρχίσεις?? Συνεχίζεις να παίρνεις θυροξίνη? Αν ναι, πόσο ασφαλές είναι αυτό για το μωρό?? Ίσως πρέπει να βρεις άλλους τρόπους να δεθείς με το παιδί σου και όχι να του επιβάλεις κάτι το οποίο σου δείχνει ότι δεν θέλει....

Δεν θέλω να σε προσβάλλω ούτε να σε κρίνω όμως το να λες ότι "σου λείπει εσένα" ο θηλασμός, μου κάνει λίγο εγωιστικό....

Αν πάλι το θες τόσο πολύ, ίσως θα έπρεπε να θηλάζεις όταν το μωρό είναι πολύ πεινασμένο ή ήρεμο ή κουρασμένο ώστε να μην έχει πολλές αντιστάσεις και να συνηθίσει σιγά σιγά ξανά.....

Πάντα φιλικά - να σου ζήσει το μωρό σου.

Διαφημίσεις

Αν κατάλαβα καλά, σταμάτησες το θηλασμό για ιατρικούς λόγους και τώρα θες να τον ξαναρχίσεις?? Συνεχίζεις να παίρνεις θυροξίνη? Αν ναι, πόσο ασφαλές είναι αυτό για το μωρό?? Ίσως πρέπει να βρεις άλλους τρόπους να δεθείς με το παιδί σου και όχι να του επιβάλεις κάτι το οποίο σου δείχνει ότι δεν θέλει....

Δεν θέλω να σε προσβάλλω ούτε να σε κρίνω όμως το να λες ότι "σου λείπει εσένα" ο θηλασμός, μου κάνει λίγο εγωιστικό....

Αν πάλι το θες τόσο πολύ, ίσως θα έπρεπε να θηλάζεις όταν το μωρό είναι πολύ πεινασμένο ή ήρεμο ή κουρασμένο ώστε να μην έχει πολλές αντιστάσεις και να συνηθίσει σιγά σιγά ξανά.....

Πάντα φιλικά - να σου ζήσει το μωρό σου.

Σε ευχαριστω τον θυροειδη μου τον ρυθμισα εν μερη αλαλ συνεχιζω να παιρνω θυροξινη ολο αυτο ξεκινησε να ξανα θελω να να θηλασω απο τοτε που πηγα πριν λιγες μερες στο ΑΤΤΙΚΟ νοσοκομειο οπου γινοταν μια ημεριδα για τον θηλασμο!

Εχεις θηλασει?

Δεν ξερω απλα πως να τον πεισω να δεχτει το στηθος ξανα?

τωρα το ανα ειναι εγωιστικο η οχι τι να πω?

Ευχαριστω παντως για την ανταποκριση!

Θήλασα αποκλειστικά 6 μήνες, μετά το διέκοψα σταδιακά επειδή ξεκίνησα δουλειά... είναι όντως ωραίο συναίσθημα να θηλάζεις αλλά δεν είναι το παν!

Στο διάστημα που διέκοψες, αντλούσες γάλα με θήλαστρο? Θέλω να πω, τώρα έχεις γάλα? Αν δεν έχεις, μήπως γι'αυτό το μωρό σου δεν θέλει να θηλάζει?

Δεν έχω τρόπους να σου υποδείξω απλά μην αφήνεις να σε γεμίζουν ενοχές που δεν θηλάζεις ή να σκέφτεσαι ότι βλάπτεις το μωρό σου... Συμβουλή μου να χαρείς τις στιγμές με το παιδί σου έστω και χωρίς θηλασμό...

Θήλασα αποκλειστικά 6 μήνες, μετά το διέκοψα σταδιακά επειδή ξεκίνησα δουλειά... είναι όντως ωραίο συναίσθημα να θηλάζεις αλλά δεν είναι το παν!

Στο διάστημα που διέκοψες, αντλούσες γάλα με θήλαστρο? Θέλω να πω, τώρα έχεις γάλα? Αν δεν έχεις, μήπως γι'αυτό το μωρό σου δεν θέλει να θηλάζει?

Δεν έχω τρόπους να σου υποδείξω απλά μην αφήνεις να σε γεμίζουν ενοχές που δεν θηλάζεις ή να σκέφτεσαι ότι βλάπτεις το μωρό σου... Συμβουλή μου να χαρείς τις στιγμές με το παιδί σου έστω και χωρίς θηλασμό...

Γαλα εχω ακομα οποτε το πιεζω βγαινουν κατι σταγονες!

Ισως να εχειθς δικιο!

Η αληθεια ειναι μετα το συνεδριο με επιασαν οι ενοχες και αρχισε να μου λειπει!

Η αληθεια ειναι οτι μπορει να ταλαιπωρουμαι με τα μπιμπερο αλλα το παιδι μου επιτελους κοιμαται αλλα δεν παυει να μου λειπει το συναισθημα του θηλασμου!!

Διαφημίσεις

θα σου πω από την εμπειρία μου οτι το μικρό σου λογικα κλαίει επειδή δεν έχεις γάλα...θα πρέπει με κάποιον τρόπο αν γίνεται να αυξηθεί η παραγωγή...αφού πιάνει το στήθος δεν πιστε΄υω οτί δεν θέλει να θηλάσει απλά δεν βρίσκει ποσότητα...ετσι νομίζω τουλάχιστον..

Περίμενε μεχρι να σου απαντησουν οι ειδικές πάνω στο θέμα κ μην παρασύρεσαι από κανέναν, αν πραγματικά θες να ξαναθηλάσεις είναι δικαίωμα σου κ μόνο κάλό μπορείς να κάνεις στο παιδί σου..απλά μην το πιέζεις μεχρι να σου πει κάποια τι ακριβώς πρεπει να ακολουθήσεις...

Yugup3.png

Maria, δεν ξέρω αν έχεις διαβάσει αυτό το θέμα http://parents.org.gr/forum/showthread.php?t=59853

Θα δοθούν απαντήσεις σε όλες σου τις απορίες, τόσο για το πώς να αυξήσεις το γάλα, όσο και για το ποια είναι η πιο κατάλληλη προσέγγιση για το μωρό σου ώστε να δεχτεί ξανά το στήθος.

Κι εγώ συμφωνώ ότι μάλλον κλαίει και αποτραβιέται γιατί δεν βρίσκει γάλα. (ίσως αντί για θήλαστρο να σε βοηθούσε ένα σύστημα sns, http://klinikum.gr/product/supplemental-nursing-system/ ώστε το παιδί να μπορεί να πίνει τη φόρμουλα ενώ ταυτόχρονα το έχεις στο στήθος και έτσι να διεγείρει και το στήθος και να αυξήσει και το γάλα σου σιγά σιγά)

Σου εύχομαι καλή επιτυχία!

HXuSp2.pngaS46p2.png

Maria, δεν ξέρω αν έχεις διαβάσει αυτό το θέμα http://parents.org.gr/forum/showthread.php?t=59853

Θα δοθούν απαντήσεις σε όλες σου τις απορίες, τόσο για το πώς να αυξήσεις το γάλα, όσο και για το ποια είναι η πιο κατάλληλη προσέγγιση για το μωρό σου ώστε να δεχτεί ξανά το στήθος.

Κι εγώ συμφωνώ ότι μάλλον κλαίει και αποτραβιέται γιατί δεν βρίσκει γάλα. (ίσως αντί για θήλαστρο να σε βοηθούσε ένα σύστημα sns, http://klinikum.gr/product/supplemental-nursing-system/ ώστε το παιδί να μπορεί να πίνει τη φόρμουλα ενώ ταυτόχρονα το έχεις στο στήθος και έτσι να διεγείρει και το στήθος και να αυξήσει και το γάλα σου σιγά σιγά)

Σου εύχομαι καλή επιτυχία!

Σε ευχαριστω παρα πολυ ολες σας ευχαριστω θα σας ενημερωσω!