Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

ΑΦΑΙΡΕΣΗ ΙΝΑΔΕΝΟΜΑΤΟΣ-ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΘΗΛΑΣΩ?

Recommended Posts

Καλησπέρα!

Βρίσκομαι στην 32 εβδομαδα της κυησης μου!

Πριν απο 10 χρονια υποβληθηκα σε χειρουργικη επεμβαση (τμηματεκτομη) και στα δυο στηθη μου!

Στο δεξί στήθος η τομή έγινε γύρω από τη θηλαια άλω περίπου 3εκ., ενώ στο αριστερό στήθος η τομή έγινε στο κάτω μέρος του στήθους περίπου2εκ.

Θέλω πολύ να θηλάσω το μωράκι μου και έχω άγχος μήπως οι επεμβάσεις αυτές μου δημιουργήσουν πρόβλημα!

Δεν έχω επικοινωνησει με τον γιατρο που μου εκανε την επεμβαση (βγηκε στη συνταξη) , ο γυναικολογος μου μου ειπε οτι δεν θα εχω προβλημα αλλα φοβαμαι μηπως απλως ήθελε να με καθησυχασει!

Ξέχασα να αναφερω ότι ήδη στις ρώγες μου βλέπω γάλα(οχι σταγόνες-σαν κολλημενο ζαχαρουχο μοιαζει!)

Σας παρακαλω αν γνωριζει καποιος ή ειχε αντιστοιχη περιπτωση να μου απαντησει!Η aglaia ή καποιος άλλος ισως να γνωριζει. . .

Ευχαριστω πολυ!

Διαφημίσεις

Καλησπέρα!

Βρίσκομαι στην 32 εβδομαδα της κυησης μου!

Πριν απο 10 χρονια υποβληθηκα σε χειρουργικη επεμβαση (τμηματεκτομη) και στα δυο στηθη μου!

Στο δεξί στήθος η τομή έγινε γύρω από τη θηλαια άλω περίπου 3εκ., ενώ στο αριστερό στήθος η τομή έγινε στο κάτω μέρος του στήθους περίπου2εκ.

Θέλω πολύ να θηλάσω το μωράκι μου και έχω άγχος μήπως οι επεμβάσεις αυτές μου δημιουργήσουν πρόβλημα!

Δεν έχω επικοινωνησει με τον γιατρο που μου εκανε την επεμβαση (βγηκε στη συνταξη) , ο γυναικολογος μου μου ειπε οτι δεν θα εχω προβλημα αλλα φοβαμαι μηπως απλως ήθελε να με καθησυχασει!

Ξέχασα να αναφερω ότι ήδη στις ρώγες μου βλέπω γάλα(οχι σταγόνες-σαν κολλημενο ζαχαρουχο μοιαζει!)

Σας παρακαλω αν γνωριζει καποιος ή ειχε αντιστοιχη περιπτωση να μου απαντησει!Η aglaia ή καποιος άλλος ισως να γνωριζει. . .

Ευχαριστω πολυ!

Εγω έκανα αντίστοιχη αφαίρεση ινοαδενόματος ένα χρόνο πριν γεννήσω και ακόμα θηλάζω. Πρέπει να σου πω πως ενω μέχρι τώρα έχω αντιμετωπίσει πολλά προβλήματα στο θηλασμό, δεν είχα κανενα απολύτως πρόβλημα στο στήθος που έκανα την επέμβαση. Ολα μου τα προβλήματα παρουσιάζονται στον άλλο μαστό που δεν έχει χειρουργηθεί ποτέ. Η μαστολόγος εξ αρχής μου είχε πει πως δεν υπήρχε κανενα θέμα με το θηλασμό και όντως όλα πάνε μια χαρά. Ηρέμισε λοιπόν και όλα θα πάνε καλά!

6/ 11/2007: Ο μικρός Πρίγκιπας!!!

24/3/2011: Η Μπουκίτσα μας!!!

Σ'ευχαριστώ πάρα πολύ ΕvaBar!Προσπαθώ να ενημερωθώ όσο καλύτερα μπορώ για το θηλασμό μέσα από το forum και τα βιβλία αλλά πάντα μέσα μου έχω το φόβο μήπως δεν τα καταφέρωΠραγματικά με καθησυχάζεις! Να σαι καλά!

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...