Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

Πως να τυλίξω τα σοκολατάκια για τα κεράσματα γέννας?

oneiraki

Recommended Posts

Καλημέρα:) Σε λίγο καιρό περιμένουμε τον μπεμπάκο μας και έχω πάρει σοκολατάκια μικρά -σαν lactakia - και θέλω να τα τυλίξω με λινό ύφασμα και να τα κάνω σαν καραμελίτσα για να τα δώσει ο καλός μου στην δουλειά αλλά είναι πολύ μικρά..Έχετε καμία άλλη ιδέα πως μπορώ να τα φτιάξω όμορφα? Έχω πάρει γαλάζιο λινό ύφασμα και καφέ κορδελίτσα!:rolleyes::rolleyes:

6H9Vp2.pngT5mwp2.png

-When you love someone all saved up wishes start coming true-

-Όταν γίνεται μανούλα η καρδιά σου χτυπάει για πάντα έξω από το σώμα σου..-

Διαφημίσεις

Εννοεις ότι φαίνεται πολύ άδειο?Μπορείς να το τυλίξεις σε λίγο χαρτί αφής γαλάζιο αφου το ύφασμα είναι γαλάζιο κ να το κάνεις καραμέλα.Έτσι θα είναι πιο στρογγυλό

Καθένας έχει τρεις χαρακτήρες: αυτόν που δείχνει, αυτόν που έχει κι αυτόν που νομίζει ότι έχει.

Είναι αυτό το λεπτό χαρτί που το βάζουν για να γεμίζουν διάφορα π.χ. μέσα στις τσάντες για να δείχνουν γεμάτες.Μπορείς να το βρεις στο βιβλιοπωλείο κ δεν κοστίζει.Έτσι κ αλλιώς αν το βάλεις τσαλακωμένο δε θα χρειαστείς πολύ.

Καθένας έχει τρεις χαρακτήρες: αυτόν που δείχνει, αυτόν που έχει κι αυτόν που νομίζει ότι έχει.

Ναι κατάλαβα ποιο λες, που είναι σαν ριζόχαρτο κάπως.Ναι μπορεί να κάνει αυτό αν και τελικά δεν ξέρω μήπως είναι προτιμότερο να κάνω κάποιο άλλο δέσιμο αντί για καραμέλα..

6H9Vp2.pngT5mwp2.png

Διαφημίσεις

Επειδή δεν ξερεις ανα πασα ωρα και στιγμη τι θερμοκρασια θα εχει και που, καλυτερα να τα τυλίξεις πρωτα σε ζελατίνη που θα παρεις απο ζαχαροπλαστειο και θα κοψεις σε μικρά κομματια-ατσι θα φαινεται και πιο μπουγιοζικο το σοκολατάκι- και μετά στο υφασμα που αγορασες.

Αν σαρεσει η καραμελα απλώς κανε ενα δεσιμο στο πανω μερος.

Τι ωραιο να εισαι μανουλα!!!

Τώρα θυμήθηκα κάτι κεράσματα που είχα δει για γεννητούρια.Έψαξα να βρω το σάιτ που τα είχα δει αλλά τελικά δεν το βρήκα.Ήταν μικρά πουγκάκια σκέψου ότι μέσα είχαν μόνο 2 κουφέτα τυλιγμένα σε λίγο τούλι απλά για να δίνου όγκο κ ήταν δεμένα με μία κορωνίτσα από τσόχα έξω,εσύ φυσικά θα τα δέσεις με την κορδέλα κ θα κάνεις φιόγκο.Ήταν πάρα πολύ ωραία τα συγκεκριμένα.Δυστυχώς δεν βρήκα το σάιτ να σου έδειχνα φωτό :(

Επειδή δεν ξερεις ανα πασα ωρα και στιγμη τι θερμοκρασια θα εχει και που, καλυτερα να τα τυλίξεις πρωτα σε ζελατίνη που θα παρεις απο ζαχαροπλαστειο και θα κοψεις σε μικρά κομματια-ατσι θα φαινεται και πιο μπουγιοζικο το σοκολατάκι- και μετά στο υφασμα που αγορασες.

Αν σαρεσει η καραμελα απλώς κανε ενα δεσιμο στο πανω μερος.

Είναι ήδη τυλιγμένα με ασημόχαρτο,δεν είναι υπερβολή να τα τυλίξω και με ζελατίνη?:rolleyes::rolleyes:

Τώρα θυμήθηκα κάτι κεράσματα που είχα δει για γεννητούρια.Έψαξα να βρω το σάιτ που τα είχα δει αλλά τελικά δεν το βρήκα.Ήταν μικρά πουγκάκια σκέψου ότι μέσα είχαν μόνο 2 κουφέτα τυλιγμένα σε λίγο τούλι απλά για να δίνου όγκο κ ήταν δεμένα με μία κορωνίτσα από τσόχα έξω,εσύ φυσικά θα τα δέσεις με την κορδέλα κ θα κάνεις φιόγκο.Ήταν πάρα πολύ ωραία τα συγκεκριμένα.Δυστυχώς δεν βρήκα το σάιτ να σου έδειχνα φωτό :(

Ναι ξέρω ποια λες,έχω δει διάφορα!Απλώς ήθελα κάτι πιο απλό μωρέ ,ίσως τα κάνω όντως σαν πουγκάκια αντί για καραμέλα σχήμα;)

6H9Vp2.pngT5mwp2.png

Το τούλι μέσα απο το εξωτερικό περιτύλιγμα δίνει όγκο, όπως ανέφερε και η swanocean. Και μπορείς να τα τυλίξεις είτε σαν καραμέλα, είτε σαν πουγκάκια.:)

Όταν ο άνθρωπος κάνει σχέδια....ο Θεός γελάει!

Ναι σωστό και αυτό!!Σ'ευχαριστώ mom!!

6H9Vp2.pngT5mwp2.png

Διαφημίσεις

Ναι ειναι υπερβολή.Δεν κατάλαβα.Νομιζα οτι τα ειχες αγοράσει σκέτα.

Και γιατι δεν αγοραζεις μερικά χαρτινα κασελάκια που ειναι και φθηνα να τα βαλεις ανα 2 μεσα;

Τι ωραιο να εισαι μανουλα!!!

Χρειάζομαι να φτιάξω 60 κομμάτια ..

6H9Vp2.pngT5mwp2.png