Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

Εσείς πώς αντιμετωπίζετε τους αδιάκριτους/περίεργους συγγενείς-φίλους;

Recommended Posts

Κορίτσια γειά σας! Άνοιξα αυτό το θέμα- δεν ξέρω αν έχει ξανατεθεί:roll: - για μας τις λιγότερο τολμηρές, ώστε να πάρουμε καμιά ιδέα για το πως βάζουμε κάτι βλάκες στη θέση τους που μας φέρνουν σε δύσκολη θέση με τις γνωστές ερωτήσεις:

"Ακόμη; μα τι περιμένετε;" ή "εσείς πότε θα κάνετε ένα παιδί;Τόσο καιρό παντρεμένοι και ακόμη;" ή "Πότε κέφτεστε;" , κτλ κτλ κτλ

Φαντάζομαι λίγο πολύ όλες έχουμε νιώσει τέτοια κατασταση.

Όσο σκέφτομαι ότι πλησιάζουν γιορτές,τραπεζώματα,συγκεντρώσεις με συγγενείς-φίλους, κάτι με πιάνει.Και την ώρα που τσουγκρίζουμε ποτήρια; "άντε και του χρόνου διπλή"!!!!! γκρρρ αυτό δεν το μπορώ!!!!!! Το πιστεύετε ότι προσπαθώ να τα αποφεύγω γιατι νιώθω σαν να είμαι στο μικροσκόπιο; Έστω κι αν δεν τα ένε φωναχτά,ξέρω ότι τα σκέεφτονται από μέσα τους.

Διαφημίσεις

Σε νιώθω 100%!Είναι τρομερά ενοχλητική πια τόση αδιακρισία επί παντός θέματος. Το έχω περάσει όσον αφορά το θέμα της εγκυμοσύνης, αλλά και γενικότερα. Στην επαρχία δε είναι χόμπι...Δεν σου την λέει μόνο ο συγγενής, αλλά και ο μαγαζάτορας που πας να ψωνίσεις ακόμα...

Θυμάμαι που μετά το γάμο με κοίταζαν όλοι στην κοιλιά!Και ακολουθούσαν οι σχετικές ερωτήσεις...Και σκεφτόμουν πόσο άσχημα θα ένιωθα αν έκανα προσπάθειες να μείνω έγκυος και δεν μπορούσα και είχα και όλους αυτούς να απολογηθώ. Ευτυχώς που δεν ήμουν σε αυτήν την κατηγορία.

Λοιπόν άλλους έκανα ότι δεν τους άκουγα και άλλαζα θέμα, σε άλλους πιεστικούς κυρίως έφτασα στο σημείο να γίνω αγενής.Αλλοι έβλεπαν το ύφος μου και το έραβαν το ρημάδι τους..

Στο τέλος, όταν έμεινα έγκυος και φούσκωνε η κοιλιά, δεν τολμούσε κανένας να ρωτήσει...Και έκαναν τους...Κινέζους

Αλλά το χούι δεν κόβεται...Τώρα ρωτάνε, πότε με το καλό η βάφτιση, πότε με το καλό το δεύτερο, πόσα βγάζεις στη δουλειά τώρα με την κρίση...

Θα φάνε πάλι κανένα χ@@*#* και θα στρώσουν.Ευγένεια σε τέτοιους τύπους δεν χωράει.Πόσο μάλλον δε, που για τα δικά τους θέματα δεν λένε ποτέ τίποτα.

Αχ,κοπελα μου...!! Εδω εμενα ξερουν οτι εχω κανει με εξωσωματικη και παλι μου λενε ''αντε ποτε το δευτερο''. Βεβαια καποιες φορες ειμαι και εγω λιγο θρασηςκαι περνουν ως απαντηση ''..που να ξερω,δεν ξερετε οτι και το πρωτο το εκανα με εξωσωματικη?!'' Οποτε θελει ο Θεος.

Μην χαλιεσαι τοσο,υπαρχη τετοια υπογονημοτητα πια που στο τελος το περιεργο θα ειναι να κανεις παιδι χωρις βοηθεια ιατρικη.

jyjdp3.png

sWN4p3.png

Σε νιώθω 100%!Είναι τρομερά ενοχλητική πια τόση αδιακρισία επί παντός θέματος. Το έχω περάσει όσον αφορά το θέμα της εγκυμοσύνης, αλλά και γενικότερα. Στην επαρχία δε είναι χόμπι...Δεν σου την λέει μόνο ο συγγενής, αλλά και ο μαγαζάτορας που πας να ψωνίσεις ακόμα...

Θυμάμαι που μετά το γάμο με κοίταζαν όλοι στην κοιλιά!Και ακολουθούσαν οι σχετικές ερωτήσεις...Και σκεφτόμουν πόσο άσχημα θα ένιωθα αν έκανα προσπάθειες να μείνω έγκυος και δεν μπορούσα και είχα και όλους αυτούς να απολογηθώ. Ευτυχώς που δεν ήμουν σε αυτήν την κατηγορία.

Λοιπόν άλλους έκανα ότι δεν τους άκουγα και άλλαζα θέμα, σε άλλους πιεστικούς κυρίως έφτασα στο σημείο να γίνω αγενής.Αλλοι έβλεπαν το ύφος μου και το έραβαν το ρημάδι τους..

Στο τέλος, όταν έμεινα έγκυος και φούσκωνε η κοιλιά, δεν τολμούσε κανένας να ρωτήσει...Και έκαναν τους...Κινέζους

Αλλά το χούι δεν κόβεται...Τώρα ρωτάνε, πότε με το καλό η βάφτιση, πότε με το καλό το δεύτερο, πόσα βγάζεις στη δουλειά τώρα με την κρίση...

Θα φάνε πάλι κανένα χ@@*#* και θα στρώσουν.Ευγένεια σε τέτοιους τύπους δεν χωράει.Πόσο μάλλον δε, που για τα δικά τους θέματα δεν λένε ποτέ τίποτα.

ακριβως ετσι εκανα κ εγω! σε μια που μου ειχε σπασει τα νευρα της ειχα πει μα δεν το ξερεις? ειμαι στειρα;) κ συνεχιζει..... μα αφου δεν φαινεστε.....:shock: κ της απαντω ,μα ναι δεν το γραφει στο μετωπο μας κιολας:roll:

ασε κοπελα μου ο κοσμος παντα κατι θα βρει να πει. μετα θα σου λενε τι μεγαλη κοιλια, πως χοντρυνες, μην το θηλαζεις κ οτι μα%$&^*ια θελεις

χαλαρωσε κ γραψτους.

ενα φιλικο μας ζευγαρι αποφασισε πως καλυτερα που δεν τους ηρθε ενα παιδακι γιατι λογω κρισης η κοπελα ανεργη κ η εταιρεια του αντρα της κλεινει απο μερα σε μερα :(. ειπαν λοιπον τελος οι προσπαθειες μια κ ουτε οικονομιες για εξωσωματικη μπορουμε να κανουμε. κ τελικα τους ηρθε το μπεμπε, εκει που το ειχαν ξεγραμενο!!!!!!! ηταν το καλυτερο πραγμα που εχω ακουσει τους τελευταιους μηνες:P ευχομαι πολυ συντομα κ στα δικα σου ομορφα νεα;)

age.png

το παιδι σου δεν ειναι η συνεχεια της ζωης σου,

ειναι η αφετηρια της δικης του ζωης!

Και εγώ το σιχαινόμουνα απίστευτα αυτό που περιγράφεις αλλά το ύφος μου έκοβε κάθε περαιτέρω κουβέντα περί του θέματος. Ηταν δολοφονικό αν με καταλαβαίνεις.. Προτείνω να υιοθετήσεις την ίδια στάση για να βρείς την ησυχία σου!

Διαφημίσεις

καλά λέτε κορίτσια! Ειδικά στην επαρχία πραγματικά είναι χόμπυ! Είμαι 4,5 χρόνια παντρεμένη και με κοιτάνε σαν να έρχομαι από τον πλανήτη Ζονκ! Δε φαντάζονται ούτε οτι μπορεί να μη θέλεις παιδιά, ούτε οτι μπορεί να μη μπορείς,ούτε οτι απλά δεν έρχονται όταν τα ζητας!!!! Και είναι αδιάκριτοι σε άθλιο βαθμό.

my billy αυτό το έχω πει και εγώ σε μια που με έπρηζε.Της είπα οτι μαλλον δε μπορώ να κάνω παιδί χαχαχαχαχαχαχαχα:twisted: καφρίλα αλλά τους χρειάζεται! Η κυριούλα είχε μείνει και με κοιτούσε πολύ το χάρηκα...

Τιποτα, μη μασάτε δικαίωμά μας τι θα κάνουμε με το σώμα μας και τον άντρα μας και πως θα αντιμετωπίσουμε την κάθε κατάσταση. Κανενός άλλου δε του πέφτει λόγος!

Εγώ δόξα τω Θεώ, μέχρι στιγμής δεν έχω έρθει αντιμέτωπη με αδιάκριτους ανθρώπους όσον αφορά αυτό το θέμα. Γονείς, πεθερικά, συγγενείς και φίλοι είναι πάρα πολύ διακριτικοί και μόνο με τις κολλητές μου τα συζητάμε αυτά εκτενώς. Οι υπόλοιποι απλά μου εύχονται μ'ένα μωρό. Μου αρέσει αυτή η ευχή δεν την βρίσκω τραγική, ίσα ίσα καλοπροαίρετη.

r7Bsp2.png

"Τα πάντα είναι δυνατά σ'αυτόν που πιστεύει".

Εγώ δόξα τω Θεώ, μέχρι στιγμής δεν έχω έρθει αντιμέτωπη με αδιάκριτους ανθρώπους όσον αφορά αυτό το θέμα. Γονείς, πεθερικά, συγγενείς και φίλοι είναι πάρα πολύ διακριτικοί και μόνο με τις κολλητές μου τα συζητάμε αυτά εκτενώς. Οι υπόλοιποι απλά μου εύχονται μ'ένα μωρό. Μου αρέσει αυτή η ευχή δεν την βρίσκω τραγική, ίσα ίσα καλοπροαίρετη.

Είσαι πολύ τυχερή!Πάντως πριν δεν αναφερόμουν σε απλή ευχή, αλλά σε πραγματική αδιακρισία. Η ευχή είναι καλοπροαίρετη υπό συνθήκες όμως και καλοδεχούμενη, μέχρι ενός σημείου.

Μπορεί να στο ευχηθεί κάποιος στο γάμο σου πχ. Αλλά μέχρι εκεί. Οταν το ακούς από τον ίδιο άνθρωπο συνέχεια έστω και με τη μορφή ευχής είναι εκνευριστικό.

Μια φορά, ένα ανήψι του άντρα μου, κοτζαμάν μουλάρι άνω των 18 ήρθε όλο θράσος σε μια συγγενική βάφτιση και μου είπε: "Αντε και στα δικά σου. Να γεννήσεις να βαφτίσουμε το μωράκι"Κι όταν του είπε ότι δεν είμαι έγκυος απάντησε: "Η μαμά μου είπε ότι έχεις παχύνει από την τελευταία φορά που σε είδε και υπέθεσε ότι είσαι έγκυος."Μόνο "Ηρθα να σε ψαρέψω"που δεν μου είπε!

Είναι πολύ απλό. Θέλει θράσσος. Όσο θράσσος έχουνε αυτοί που ρωτάνε, αλλά τόσο πρέπει να έχουμε κι εμείς για να τους απαντάμε. Εμένα δεν τολμούσε κανείς να μου πει τίποτα γιατί ήξεραν τι θα εισπράξουν ως απάντηση. Είναι γνωστό ότι δε χαρίζω κάστανα. :twisted:

Διαφημίσεις

Ο καλύτερος τρόπος είναι να τους ρωτάτε για κάτι που τους πονάει! Μια γειτόνισσα που περνάει τά πάνδεινα από τον άντρα και την πεθερά της κι έχει και κάτι παιδιά αγγελούδια, πήρε ως απάντηση το εξής: Η πεθερά σου πότε θα νοικιάσει δικό της σπίτι που σου κάθεται στο σβέρκο όλη μέρα; Δεν απορώ που ο άντρας σου δεν πατάει σπίτι και που τα παιδιά σου ακούγονται σ' όλη τη γειτονιά έτσι που ουρλιάζουν.

Περιττό να σας πω ότι το έραψε μια και καλή!

Βέβαια, υπάρχουν και άνθρωποι που πραγματικά ενδιαφέρονται και ρωτάνε από αγάπη, αλλά είναι λίγοι και καλό θα είναι να τους ξεχωρίζουμε, για να μην τους πληγώνουμε. Οι άλλοι όμως, το ζητάει το τομάρι τους!

Είναι πολύ απλό. Θέλει θράσσος. Όσο θράσσος έχουνε αυτοί που ρωτάνε, αλλά τόσο πρέπει να έχουμε κι εμείς για να τους απαντάμε. Εμένα δεν τολμούσε κανείς να μου πει τίποτα γιατί ήξεραν τι θα εισπράξουν ως απάντηση. Είναι γνωστό ότι δε χαρίζω κάστανα. :twisted:

Δεν είναι θράσος το δικό σου, είναι δίκαιη συμπεριφορά και προστασία του εαυτού σου. Έμπαινε και ρίξε!:-P

Και μην ξεχνάτε το εξής. Αυτοί που τώρα ρωτάνε γιατί δεν κάνουμε παιδιά, όταν κάνουμε θα ασχολούνται πάλι μαζί μας. Το' χουν στο αίμα τους. Δεν έχουν κάτι καλύτερο να ασχοληθούν ή συνήθως έχουν σοβαρά προβλήματα στα σπίτια τους και κοιτάνε να παρηγορηθούν πληγώνοντας τους άλλους!

Όταν ήμουν αρραβωνιασμένη, παντρεύτηκα γρήγορα, έτσι μας άρεσε. Ε, μια γειτόνισσα της μάνας μου φαγώθηκα ότι ήμουν έγκυος (μακάρι να' μουνα, με τον αρραβωνιαστικό μου θα ήμουν, όχι με τον άντρα της!). Μετά από το γάμο έτρωγε τη μάνα μου γιατί δεν κάνουμε παιδί. Τώρα που ο γιος της δεν έχει παιδιά απορεί με την αναισθησία του κόσμου που τη ρωτάει! Τελικά υπάρχει κουταμάρα μεγάαααλη!

καλά λέτε κορίτσια! Ειδικά στην επαρχία πραγματικά είναι χόμπυ! Είμαι 4,5 χρόνια παντρεμένη και με κοιτάνε σαν να έρχομαι από τον πλανήτη Ζονκ! Δε φαντάζονται ούτε οτι μπορεί να μη θέλεις παιδιά, ούτε οτι μπορεί να μη μπορείς,ούτε οτι απλά δεν έρχονται όταν τα ζητας!!!! Και είναι αδιάκριτοι σε άθλιο βαθμό.

my billy αυτό το έχω πει και εγώ σε μια που με έπρηζε.Της είπα οτι μαλλον δε μπορώ να κάνω παιδί χαχαχαχαχαχαχαχα:twisted: καφρίλα αλλά τους χρειάζεται! Η κυριούλα είχε μείνει και με κοιτούσε πολύ το χάρηκα...

Τιποτα, μη μασάτε δικαίωμά μας τι θα κάνουμε με το σώμα μας και τον άντρα μας και πως θα αντιμετωπίσουμε την κάθε κατάσταση. Κανενός άλλου δε του πέφτει λόγος!

Μου θυμίζεις μια φίλη της μητέρας μου που έλεγε ότι ήταν στείρα, για να μην τη ρωτάνε. Ε, όταν μετά από 12 χρόνια έκανε το πρώτο παιδί και μετά από άλλα δύο το δεύτερο, το τι άκουσε! Πώς δεν της κάνανε μήνυση για ψευδή δήλωση!:mrgreen:

Μου θυμίζεις μια φίλη της μητέρας μου που έλεγε ότι ήταν στείρα, για να μην τη ρωτάνε. Ε, όταν μετά από 12 χρόνια έκανε το πρώτο παιδί και μετά από άλλα δύο το δεύτερο, το τι άκουσε! Πώς δεν της κάνανε μήνυση για ψευδή δήλωση!:mrgreen:

Χα χα χα...Μια φίλη μου που ήταν πολλά χρόνια παντρεμένη, αλλά δεν ήθελαν ακόμα παιδιά με τον άντρα της αντιμετώπιζε πολύ σοβαρό πρόβλημα με τους αδιάκριτους. Μέχρι που μια άσχετη της είχε πει ότι έχει κάνει τάμα για χάρη της, άμα μείνει έγκυος!

Στο τέλος η κοπέλα είχε αγχωθεί, γιατί την είχαν ζαλίσει. Αλλά ήταν υπερβολικά ευγενική και χαμηλών τόνων και άφηνε στους κακεντρεχείς το περιθώριο σχολίων. Κι όταν έμεινε τελικά έγκυος με φυσικότατο τρόπο, την ρωτούσαν αν έκανε εξωσωματική!Μερικοί το είχαν δεδομένο. Κάποιοι άλλοι δε που νόμιζαν ότι είναι σε διάσταση(κι ότι γι' αυτό δεν έκανε παιδί)έλεγαν ότι το μωρό το έκανε με άλλον...Ελεος πια με τον κάθε γελοίο!

Διαφημίσεις

Εγω γενικα δεν μπορουσα να απαντησω ντρεπομουνα κι προσπαθουσα να αλλαξω κουβεντα. Αφου εμεινα και το παμε μονο στις οικογενειες μας η πεθερα μου το' πε στους παντες. Αφου το εχασα η κοπελα το κουνιαδου μου μου ειπε αχ και η νυφη μο ετσι τα χανε επειδη ειχε υδροσαλπιγγες και μετα εκανα εξωσωματικη, της τα πα ενα χερακι (μονο και μονο γιατι ελεγε και ψεματα ο γιατρος μου ειπε οτι δεν μενεις με υδροσαλπιγγες) ακολουθει μια φιλη της πεθερας μου που με ρωτουσε γιατι το χασα τι και πως μιλησα και εκει λιγο αποτομα και τελος ο κουνιαδος μου που μας ειπε οτι ο κοσμος θα λεει οτι δεν μπορουμε εκει τα πα για τα καλα. Πλεον δεν με νοιαζει τι θα πουνε μονο να κανω ενα γερο παιδι.

ky1Ap2.png?YVrPElRM

Κορίτσια, τι να πει κανείς; Ο κόσμος δεν πάει καλά! Θα συμφωνήσω στο ότι οι περισσότεροι που φέρονται έτσι, είναι όλοι οι κομπλεξικοί που ασχολούνται με των άλλων και δε βλεπουν τη δική τους καμπούρα .Έλεος!

Δε θα ξεχάσω τη μέρα στην κλινική που γεννούσε η ξαδέρφη μου -4 χρόνια μικρότερη- και είμασταν με το θείο μου και μπαμπά της. Έτρεξα να του ευχηθώ και μου ξεκίνησε κύρηγμα για το αν έχουμε κάνει εξετάσεις, αν το ψαξαμε, οτι ο καιρός περνάει και κοντευεις τα 30 (πλέον τα πάτησα!) και δεν είσαι και μικρούλα, κι ότι η επιστήμη έχει προχωρήσει και υπάρχουν λύσεις κτλ κτλ. Ξεκίνησε τέτοιο μονόλογο και με βρήκε τόσο απροετοίμαστη. Ήταν η πιο δύσκολη στιγμη μου σχετικά με αυτό το θέμα! Είναι θείος μου και με αγαπάει κι εγώ ο ίδιο, και ξέρω ότι τα έλεγε από ενδιαφέρον, αλλά έχει την τάση να κάνει για όλα κύρηγμα, ότι τα ξέρει όλα και εκείνη τη στιγμή δεν ξέρω πως κατάφερα και δεν έβαλα τα κλάματα!Ειλικινά πιέστηκα πολύ να μην το κάνω και πήγα μετά σπίτι και ξέσπασα σε λιγμούς! Με είχαν πειράξει τόσο πολύ οι κουβέντες του. Από τη μια έβλεπα τον μπέμπη της ξαδέρφης μου και εννοείται πως χαιρόμουν πολύ και από την άλλη είχα μέσα μου μια θλίψη που εμείς προσπαθούσαμε τόσο καιρό και τίποτα! Με πέτυχε σε πολύ ευαίσθητη στιγμή κι εκεί δε μπόρεσα να ανοίξω το στόμα μου να του απαντήσω τίποτα.Ευτυχώς που τον φώναξε η θεία μου κι έφυγε...

Το λάθος μου ήταν που με το που παντρευτήκαμε όποτε με ρωτούσαν πότε θα βάλουμε μπρος για παιδί απαντούσα πάντα "πρώτα ο Θεός, δεν έχουμε κάτι να περιμένουμε, αμέσως" κι εκει μετά ήταν σαν να κρύβομαι πίσω από το δάχτυλό μου. Πλέον κάνω ότι δε με νοιάζει και το παίζω χαλαρή, τάχα μου ότι δε με βιάζει και κάτι. Η ψυχούλα μου το ξέρει.

Καλημέρα κορίτσια!

Εμένα στα δύο χρόνια γάμου, σε μία από αυτές τις "καταπληκτικές" οικογενειακές συγκεντρώσεις στο χωριό ένας θείος του άντρα μου, είχε πει πως αφού δεν έχω κάνει ακόμη παιδιά, να με αλλάξουν!!! Δυστυχώς τότε ένιωθα πολύ αμήχανα και δεν απάντησα! Προχθές που ήμασταν σε ένα γάμο, (πλέον είμαστε τέσσερα χρόνια παντρεμένοι) με πήρε από πίσω η μάνα του γαμπρού και μου ευχόταν συνέχεια "άντε και με ένα μωρό"! Πλέον οι απαντήσεις που δίνω είναι πως είμαστε μικροί ακόμη (όχι ότι είμστε, αλλά λέμε τώρα!) ή πως πάνω από όλα είναι η υγεία, γιατί εάν είμαστε καλά όλα γίνονται! Δυστυχώς, κανένας που δεν έχει περάσει κάτι τέτοιο, δεν μπορεί να καταλάβει πόσο δύσκολο είναι να κάνεις ένα παιδάκι γερό, όλοι το θεωρούν το πιο φυσιολογικό πράγμα στον κόσμο, άλλα δυστυχώς για πολλά ζευγάρια είναι το πιο δύσκολο! Οι περισσότεροι πιστεύουν, πως με το που παντρεύεσαι θα μείνεις έγκυος, όπως φυσικά το πίστευα και εγώ, άλλα τελικά η ζωή είχε άλλα σχέδια για μας!

Επίσης πιστεύω, πως όταν με το καλό θα μείνεται εγκυούλες, να περιμένετε να κλείσετε το πρώτο τρίμηνο και μετά να το ανακοινώνεσετε σε όλους, στην αρχή είναι καλό να το ξέρουν μόνο η οικογένεια και αυτοί που πραγματικά θα χαρούν με αυτό το νέο, γιατί δυστυχώς γίνονται πολλά και εάν γίνει κάτι, τα σχόλια από τον περίγυρο θα είναι ακόμη χειρότερα!

κοριτσια διαβαζω αυτα που γραφετε και νοιωθω λιγο περιεργα γιατι και εγω προ φορουμ εποχη οταν ενα γνωστο μου ζευγαρι παντρευοταν τους ελεγα "αντε με το καλο ενα παιδακι":oops:δεν ηξερα οτι θα μπορουσε να θεωρηθει αδιακρισια..

κοριτσια διαβαζω αυτα που γραφετε και νοιωθω λιγο περιεργα γιατι και εγω προ φορουμ εποχη οταν ενα γνωστο μου ζευγαρι παντρευοταν τους ελεγα "αντε με το καλο ενα παιδακι":oops:δεν ηξερα οτι θα μπορουσε να θεωρηθει αδιακρισια..

Αδιακρισια δεν ειναι να τους δινεις μια ευχη οταν παντρεονται...αδιακρισια ειναι να τους το λες καθε φορα που τους βλεπεις!!!

• Like 1

jyjdp3.png

sWN4p3.png

Αδιακρισια δεν ειναι να τους δινεις μια ευχη οταν παντρεονται...αδιακρισια ειναι να τους το λες καθε φορα που τους βλεπεις!!!

Συμφωνώ! Δεν μπορούμε να βάζουμε όλους στο ίδιο τσουβάλο! Είναι κάποιοι που πραγματικά ενδιαφέρονται και ρωτάνε, αλλα δυστυχώς η πλειοψηφία είναι οι αδιακριτοι και κουτσομπόληδες!!!!

Lilipoupolh δυστυχώς η ζωή κάνει τα δικά της σχέδια για μας...

Κι εγώ πίστευα ότι ήταν θέμα χρονου να μείνω έγγυος μόλις παντρεύτηκα! Ήταν τόση η επιθυμία μου! να φανταστείς τον πρώτο μήνα προσπαθειών, χωρίς καν καθυστέρηση έκανα τεστ εγκυμοσύνης και ήμουν σίγουρη ότι είχα μείνει έγγυος...Που να ξερα.... Αλλά όπως έιπες ας έχουμε τη ν υγεία μας πάνω από όλα και να είμαστε καλά κι ευτυχισμένοι με το σύντροφό μας, και θα έρθει και το μωράκι με το καλό! Μπορέι να αργεί καποιες φορές, αλλά κάποια στιγμή θα έρθει και η δική μας στιγμή, ελπίζω!!!

Κορίτσια εγώ γενικά προσπαθώ να τους γράφω.....δεν τους απαντάω κάν!! Βέβαια περισσότερο ασχολούνται το σόι του άντρα μου, ειδικά η γιαγιάδες του κάθε που με βλέπουνε με αυτό ασχολούνται !! Αυτές χάνουν βέβαια γιατί δεν θα μας ξαναδούνε ....................Η μία έχει ήδη και 2 δισέγγονα τί άλλο θέλει??

εγώ απλά τους αγοώ!!!!αυτοί που με ρωτάνε έτσι αδιάκτριτα, τους λέω απλά πως είναι αδιάκριτοι!και εκεί βάζω μια τελεία!

γενικά δεν νομίζω πως πρέπει να δίνουμε λογαριασμό στον καθένα τι κάνουμε.

εμένα προσωπικά τα άτομα που με νοιάζονται και με αγαπούν δεν με ρωτάνε..ίσως επειδή ξέρουν πως είναι κάτι πολύ πολύ προσωπικό...ενώ εκείνοι που απλά ψάχνουν τροφή για σχόλια ρωτάνε και μάλιστα με επιμονή!!όποτε με βλέπουν!!!

εεεε αυτούς τους βάζω στην θέση τους.

Vyf0p2.png

Εσύ 'σαι μόνο που μπορείς να μπαίνεις στη σιωπή μου ν' ακούς την κάθε σκέψη μου πριν να στην πει η φωνή μου

Απαντάς ωραιότατα με μια ερώτηση του στιλ

-Η κόρη/ γιος/ανιψιά σας τι κάνει; Πόσα παιδάκια έχει; Τι δεν έχει ακόμα παιδάκια; Κ τι περιμένει; κτλ

Ή τέλος πάντων σ΄αυτό το στυλ.