Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

Επιτοίχια θέρμανση μαρμάρου - αντί πετρέλαιο θέρμανσης

Recommended Posts

Γεια χαρά,

διαβάζω με πολύ ενδιαφέρον το θέμα με τις ξυλόσομπες για εναλλακτική. Έβαλα αυτό το θέμα και αλλού σαν απάντηση, αλλά δεν απάντησε κανείς...:-(

Ψαχνόμαστε για πιο οικονομική λύση αντί του καλοριφέρ με πετρέλαιο.

Μια συνάδελφος μου είπε για επιτοίχια θέρμανση μαρμάρου, αυτό που διαφημίζει και η εκπομπή του "Με το Δεξί" πέρσι. Μου στείλαν από μια εταιρία όνομα Ε...h, αλλά μου φαίνεται ακριβά, γνωρίζετε άλλες εταιρίες και γενικά γνωρίζει κανείς λεπτομέρειες, συμφέρει, συγκριτικά με τις σόμπες. Τι λέτε;

Κάτι πρέπει να κάνουμε και εμείς, οι τιμές του πετρελαίου είναι απαγορευτικές...

• 2 months later...

Διαφημίσεις

Νομίζω ότι μιλάς για την υπέρυθρη ΄θέρμανση. Χθες στο με το δεξί το φορτηγό που ξεφόρτωνε τους θερμαστές μαρμάρου, έγραφε επάνω "υπέρυθρη θέρμανση".

Συζητιέται αυτο σε άλλο θέμα νομίζω...

natassa + tasos = 15 years together

" Να θυμάσαι ότι κάθε άνθρωπος που συναντάς, κάτι φοβάται, κάτι αγαπά και κάτι έχει χάσει"

• 4 weeks later...

Διαφημίσεις

Mια συναδελφος μενει σε γκαρσονιερα και ο ιδιοκτητης της εβαλε ενα τετοιο σωμα γιατι μονο με το air condition δε μπορουσε να ζεσταθει. Μονο του οντως δεν ανεβαζει τη θερμοκρασια πανω απο 19-20 βαθμους τις μερες του κρυου. Εκανε 550 ευρω φιλικη τιμη :!: γιατι ηταν οικογενειακοι φιλοι. Η καταναλωση ειναι πολυ μικρη σε σχεση με αλλα ηλεκτρικα μεσα θερμανσης