Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

ΠΡΟΣΕΧΩΣ ΙΣΧΥΡΗ ΑΝΤΙΒΙΩΣΗ - ΤΙ ΚΑΝΩ ΜΕ ΘΗΛΑΣΜΟ??ΒΟΗΘΕΙΑ!!!!!

Recommended Posts

Κοντευουν 2 μήνες απο την ημέρα του τοκετού και τα λόχεια που υποτιθεται σταμάτησαν, αντικαταστάθηκαν απο πληθώρα κολπικών υγρών. Άρχισα να ανησυχώ την τελευταία εβδομάδα όταν η κίτρινη απόχρωση άρχισε να βαθαίνει και πολλές φορές να πρασινίζει. ΧΘες πήγα επίσκεψη στην γυναικολόγο μου η οποία σήμερα με υπέβαλε σε κάποιες εξετάσεις, μυκόπλασμα, καλλιεργεια κολπικού υγρού και κάτι άλλες, απαντήσεις θα έχω μέχρι την Παρασκευή.Και η γυναικολόγος και η κυρία που εκτέλεσε την εξέταση πιθανολογούν πρόβλημα στο οποίο η λύση θα είναι μια ισχυρή αντιβίωση ή συνδυασμός αντιβιώσεων, η δε γυναικολόγος μου ισχυρίζεται πως κόλλησα κάποιο μικρόβιο απο το τοκετό (σφίξιμο κλπ) αφήνοντας να εννοηθει πως συμβαίνει συχνά αυτό.Το θέμα τώρα είναι πως εκείνη με ενημέρωσε πως θα πρέπει να ξεχάσω τον θηλασμό για τουλάχιστον 1 εβδομάδα - με παιδίατρο δεν έχω μιλήσει ακόμα...ΑΛΛΑ ΕΓΩ ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΑΠΟΘΗΛΑΣΩ!!!!Αντιβίωση δεν ξέρω ποια θα μου δώσει η ποιές....έχω ακούσει και εδώ διαβάσει πως δεν επηρεάζει το παιδί η όποια αντιβιωση...ισχύει???

Φανταστείτε πως απέφυγα να πάρω το οτιδήποτε για το καλό του γιού μου αυτό το διάστημα παρότι πέρασα απο μια γρίπη με 39 πυρετό...τώρα όμως που δεν μπορώ να αποφύγω την αντιβίωση???

NhLbp3.png

Διαφημίσεις

Υπάρχουν αντιβιώσεις που είναι συμβατές με το θηλασμό. Πρέπει να γίνει ένα αντιβιόγραμμα για να δείτε ποια αντιβίωση μπορείς να πάρεις. Ζήτα δεύτερη γνώμη.

Πρέπει να γίνει ένα αντιβιόγραμμα για να δείτε ποια αντιβίωση μπορείς να πάρεις. Ζήτα δεύτερη γνώμη

Θα γίνει και αντιβιόγραμμα αποτελέσματα θα χω Παρασκευή ή Πέμπτη βράδυ!!!

NhLbp3.png

Θα γίνει και αντιβιόγραμμα αποτελέσματα θα χω Παρασκευή ή Πέμπτη βράδυ!!!

θα πρέπει να ξεχάσω τον θηλασμό για τουλάχιστον 1 εβδομάδα

Αφού δεν έγινε ακόμη το αντιβιόγραμμα και δεν ξέρει ο γιατρός ποια αντιβίωση θα σου δώσει, πώς προεξοφλεί ότι θα πρέπει να διακόψεις το θηλασμό;

η δε γυναικολόγος μου ισχυρίζεται πως κόλλησα κάποιο μικρόβιο απο το τοκετό (σφίξιμο κλπ)

Μικρόβιο κολλά όταν υπάρχουν τριγύρω μικρόβια και δεν λαμβάνονται τα απαραίτητα μέτρα που εμποδίζουν τη μετάδοσή τους.

αφήνοντας να εννοηθει πως συμβαίνει συχνά αυτό

Αλοίμονο αν συνέβαινε συχνά!

Θα ήταν καλό να ζητήσεις κάποιες διευκρινίσεις και αν εξακολουθούν οι πληροφορίες να είναι τόσο ασαφείς, καλό θα ήταν να ζητήσεις δεύτερη γνώμη.

Αφού δεν έγινε ακόμη το αντιβιόγραμμα και δεν ξέρει ο γιατρός ποια αντιβίωση θα σου δώσει, πώς προεξοφλεί ότι θα πρέπει να διακόψεις το θηλασμό;

Μικρόβιο κολλά όταν υπάρχουν τριγύρω μικρόβια και δεν λαμβάνονται τα απαραίτητα μέτρα που εμποδίζουν τη μετάδοσή τους.

Αλοίμονο αν συνέβαινε συχνά!

Θα ήταν καλό να ζητήσεις κάποιες διευκρινίσεις και αν εξακολουθούν οι πληροφορίες να είναι τόσο ασαφείς, καλό θα ήταν να ζητήσεις δεύτερη γνώμη.

ευχαριστώ για την απάντηση, θα σε παρακαλούσα να το παρακολουθησεις ως θέμα διότι σήμερα με αυριο το πρωι θα εχω τις απαντησεις...οσο για την γυναικολογο και για οσα ειπες τα σκεφτηκα και εγω και να φανταστεις μας πηρε και 2000 ευρώ για εναν απλό τοκετό και αλλα 3000 το ΙΑΣΩ.....τελοσπαντων το θεμα μας ειναι ο θηλασμός. Αναμένω λοιπον το αντιβιογραμμα....και ενημερωνω

NhLbp3.png

Διαφημίσεις

• 2 months later...
ευχαριστώ για την απάντηση, θα σε παρακαλούσα να το παρακολουθησεις ως θέμα διότι σήμερα με αυριο το πρωι θα εχω τις απαντησεις...

Αν το μωρό είχε ένα τέτοιο πρόβλημα δεν θα υπήρχε μια άντιβίωση που θα έκανε να πάρει; Θα το αφήνανε έτσι; Μην ανησυχείς Σίγουρα θα υπάρχει συμβατή αντιβίωση

.pngy3DLp3.png