Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

χαλασμενα και ληγμενα τροφιμα σε σουπερ μαρκετ

Recommended Posts

τον τελευταιο καιρο στο σουπερ μαρκετ που ψωνιζω -μικρη αλυσιδα με υποκαταστηματα σε 2 νομους- ολο και κατι ληγμενο ή χαλασμενο θα τυχει στο καροτσι. πριν λιγες βδομαδες ξεκινησε ολο αυτο, πηρα λοιπον πανες γνωστης εταιρειας οι οποιες μεσα ηταν λευκες χωρις το τυπωμα, εκει το εριξα στη εταιρε, και ηθελε η κορη μου πουρακια και πηρα ενα κουτακι, τα οποια δεν ειχαν ληξει αλλα οταν τα ανοιξαμε ητπιο ξερα κι απο πετρες και τριμμενα. μια αλλη μερα πηρα μακαρονια τα οποια ειχαν ληξει κι απο τοτε παντα κατι θα τυχαινει ληγμενο ή χαλασμενο, πολλες φορες βεβαια το παρατηρω στο ραφι και φωναζω καποια κοπελα να το αλλαξει. σημερα αποκορυφωμα πηρα γαλα για τη μικρη μηπως την καταφερω και πιει και το ενα απ τα δυο μπουκαλια ειχε ληξει εδω και 6 μερες! το θεμα ειναι οτι τις προηγουμενες φορες επειδη ειμαι καμια 15αρια χιλμετρα μακρια βαριομουν να γυρισω πισω να τα επιστρεψω και απλα τα πετουσα. τωρα βλεπω οτι μαλλον το κανουν επιτηδες, δεν ειναι δυνατον μεσα σε δυο μηνες ςνα εχω παρει τοσα χαλασμενα πραγματα!

τι λετε να κανω? να προχωρησω κατευθειαν σε καταγγελια ή να παρω πρωτα τηλεφωνο στα κεντρικα του καταστηματος? γιατι εκει περα τους εχω πει πολλες φορες αλλα βλεπω οτι δεν αλλαζει η κατασταση. βαζουν σε κινδυνο την υγεια μας και την υγεια των παιδιων μας.

Διαφημίσεις

χμμ με εβαλες σε σκεψεις για ποιο σουπερ-μαρκετ μιλας μιας και ειμαι απο πρεβεζα :P

τραγικοι και επικινδυνοι!!!!η νομαρχια της πρεβεζας εχει τμημα εμποριου που πολυ συχνα κανουν ελεγχους σε σουπερ-μαρκετ.το τηλεφωνο τους ειναι 2682022253.δεν χανεις τιποτα!

Kht7p2.png

3iVPp3.png

Και εγω ειχα το ιδιο προβλημα πολλες φορες...πηγα στον υπευθυνο του καταστηματος και του τα ψιλο εχωσα γιατι δεν μου ετυχε μονο μια φορα ,αλλα πολλες.Εβαλε εκεινη την ωρα τις κοπελες να κοιταξουν σχεδον ολα τα προιοντα.

Απο τοτε δεν ξανα ετυχε αλλα παντα εχει μεινει ο φοβος και τα κοιταω ολα.

Επεισης αν κατι δεν εχει ληξη και μεσα ειναι χαλασμενο να περνετε παντα στην εταιρια.Εκτως οτι του κανουν αμεσως αντικατασταση σας φερνουν και αλλα προιοντα σαν δωρο.

jyjdp3.png

sWN4p3.png

Εμείς πήραμε ληγμένο αλεύρι με πεταλουδίτσες μέσα. Φαινόταν κι απ΄ έξω κάτι σαν χνούδια σε άσπρο χρώμα. Το γυρίσαμε. Ζήτησαν συγνώμη (Είμαστε και πελάτες!). Μας το άλλαξαν αλλά την άλλη μέρα συνέχισαν να βρίσκονται στα ράφια τα ίδια αλεύρια. Και μέρες μετά βρισκόταν στα ράφια τους… Αηδία.

Εμείς πήραμε ληγμένο αλεύρι με πεταλουδίτσες μέσα. Φαινόταν κι απ΄ έξω κάτι σαν χνούδια σε άσπρο χρώμα. Το γυρίσαμε. Ζήτησαν συγνώμη (Είμαστε και πελάτες!). Μας το άλλαξαν αλλά την άλλη μέρα συνέχισαν να βρίσκονται στα ράφια τα ίδια αλεύρια. Και μέρες μετά βρισκόταν στα ράφια τους… Αηδία.

ακριβως το ιδιο συνεβη πριν μια εβδομαδα σε μια φιλη μου.και η κοπελα στην υποδοχη αγενεστατη.2 φορες αγορασε και τις 2 πεταλουδες.τελικα πηρε τηλεφωνο την ιδια την εταιρεια με το αλευρι,πηγανε σπιτι τους,πηραν τις συσκευασιες και τους αφησαν 4 πακετα αλευρι (χωρις πεταλουδιτσες :lol:)

Kht7p2.png

3iVPp3.png

Διαφημίσεις

ακριβως το ιδιο συνεβη πριν μια εβδομαδα σε μια φιλη μου.και η κοπελα στην υποδοχη αγενεστατη.2 φορες αγορασε και τις 2 πεταλουδες.τελικα πηρε τηλεφωνο την ιδια την εταιρεια με το αλευρι,πηγανε σπιτι τους,πηραν τις συσκευασιες και τους αφησαν 4 πακετα αλευρι (χωρις πεταλουδιτσες :lol:)

ειναι οπως αυτο που ανεφερα πιο πανω.μην το πατε πισω,παρτε την εταιρια...και περισσοτερα σας φερνει και κανει αυτη σησταση στο σουπερ που το αγορασατε!!!!

jyjdp3.png

sWN4p3.png

εμεις εχουμε ψωνισει παστελι με ληξη 2 χρονια μετα και ειχε μεσα σκουλικι...η πεθερα μου πηρε ψωμι απο σουπερμαρκετ και ειχε μεσα κατσαριδα ζωντανη παρακαλω και εκοβε βολτες μεσα στη σακουλα!!!!!!:twisted::twisted::twisted:

.η πεθερα μου πηρε ψωμι απο σουπερμαρκετ και ειχε μεσα κατσαριδα ζωντανη παρακαλω και εκοβε βολτες μεσα στη σακουλα!!!!!!:twisted::twisted::twisted:

απο ποιο σουπερ το πηρε να στειλω τη δικια μου πεθερα μπας και τη φαει και ησυχασω και εγω???;);););)

απο ποιο σουπερ το πηρε να στειλω τη δικια μου πεθερα μπας και τη φαει και ησυχασω και εγω???;);););)

:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol: Πολύ καλό!!!

Πάντως σ΄αυτές τις περιπτώσεις καλό είναι να αντιδράμε. Να το αναφέρουμε και στο κατάστημα πώλησης και στην εταιρία που το παράγει. Έτσι προφυλάσσουμε και εμάς και τους άλλους καταναλωτές.

Qep5p3.pngrWtbp3.png

Διαφημίσεις

εμεις εχουμε ψωνισει παστελι με ληξη 2 χρονια μετα και ειχε μεσα σκουλικι...η πεθερα μου πηρε ψωμι απο σουπερμαρκετ και ειχε μεσα κατσαριδα ζωντανη παρακαλω και εκοβε βολτες μεσα στη σακουλα!!!!!!:twisted::twisted::twisted:

:shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock: και ΔΕΝ είπε τιποτα? στην αθηνα παντας μερικα σουπερ μαρκετ αν και τα εχουν παρει χαμπαρι αρκετες φορες να πουλανε χαλασμενα κρεατα και διαφορα τροφιμα...δεν λενε να κλεισουν με τιποτα...ΤΡΑΓΙΚΟ...

zTq9p2.png

OC8Op2.png

εργαζομαι σε γαλακτοβιομηχανια κ συγκεκριμενα με τις πωλησεις στα σουπερ. πρεπει να γνωριζετε πως καθε εταιρια θελει να γνωριζει αν υπαρχουν αλλοιωμενα προιοντα στα ραφια. περα απο τα ληγμενα που ειναι θεμα των υπαλληλων του καθε σουπερ. οταν τυχει τετοιο γεγονος κ με καλεσει καταναλωτης με παραπονο το πρωτο που κανω ειναι να τον ευχαριστησω για την ενημερωση, να του ζητησω συγνωμη κ να του αντικαταστησω το προιον με περισσοτερα τεμαχια!!! κ φυσικα να αποσυρθει ολη μα ολη η παρτιδα για να ειμαστε σιγουροι. μην κολλατε να καλεσετε την εταιρια καλο τους κανετε.

εργαζομαι σε γαλακτοβιομηχανια κ συγκεκριμενα με τις πωλησεις στα σουπερ. πρεπει να γνωριζετε πως καθε εταιρια θελει να γνωριζει αν υπαρχουν αλλοιωμενα προιοντα στα ραφια. περα απο τα ληγμενα που ειναι θεμα των υπαλληλων του καθε σουπερ. οταν τυχει τετοιο γεγονος κ με καλεσει καταναλωτης με παραπονο το πρωτο που κανω ειναι να τον ευχαριστησω για την ενημερωση, να του ζητησω συγνωμη κ να του αντικαταστησω το προιον με περισσοτερα τεμαχια!!! κ φυσικα να αποσυρθει ολη μα ολη η παρτιδα για να ειμαστε σιγουροι. μην κολλατε να καλεσετε την εταιρια καλο τους κανετε.

χμ..δεν το είχα σκεφτεί...αλλη φορά θα το κανω σίγουρα....αλλα με κοτοπουλα κ.λ.π που αλλαζουν τις ημερομηνιες λ. συνεχεια και δεν φαινονται χαλασμενα τι γινεται? απλα δεν παιρνουμε ε? :roll:

zTq9p2.png

OC8Op2.png

χμ..δεν το είχα σκεφτεί...αλλη φορά θα το κανω σίγουρα....αλλα με κοτοπουλα κ.λ.π που αλλαζουν τις ημερομηνιες λ. συνεχεια και δεν φαινονται χαλασμενα τι γινεται? απλα δεν παιρνουμε ε? :roll:

κ δεν τρωμε κοτοπουλο??:roll: δεν ξερω δεν εχω ιδεα τι γινεται με αυτα.

Εννοείται καταγγελία στο Ινστιτούτο καταναλωτων!

Η εταιρείες που έχουν τα προιοντα δεν φέρουν ευθυνη αν οι ιδιοκτήτες των πολυκαταστημάτων είναι ανεύθυνοι και αδιάφοροι!

Διαφημίσεις

Εννοείται καταγγελία στο Ινστιτούτο καταναλωτων!

Η εταιρείες που έχουν τα προιοντα δεν φέρουν ευθυνη αν οι ιδιοκτήτες των πολυκαταστημάτων είναι ανεύθυνοι και αδιάφοροι!

ξέρεις ποσες φορες εχει γινει καταγγελια απο αρκετους ανθρωπους και ενω ακουστηκε παντου ακομα ειναι ανοιχτα αυτα τα σουπερ μαρκετ ? :confused:

zTq9p2.png

OC8Op2.png

:shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock: και ΔΕΝ είπε τιποτα? στην αθηνα παντας μερικα σουπερ μαρκετ αν και τα εχουν παρει χαμπαρι αρκετες φορες να πουλανε χαλασμενα κρεατα και διαφορα τροφιμα...δεν λενε να κλεισουν με τιποτα...ΤΡΑΓΙΚΟ...

μιλησε με τον διευθυντη του καταστηματος.....και τι εγινε?τιποτα!!!ηταν προιον της αλυσιδας του σουπερ μαρκετ.....γενικα δεν βρισκεις ακρη!παλια θυμαμαι ειχα βρει τριχα σε σοκολατα, πηρα την εταιρια και με γεμισαν με μια σακουλα προιοντα!!!!!

αρχικά κοίτα πάντα ημερομηνίες...και δεύτερον πήγαινε στον υπεύθυνο καταστήματος και ψάλε ένα χεράκι..κανονικά τα ληγμένα πρέπει να γίνονται επιστροφές καθημερινά, το ξέρω γιατί ο άντρας μου δουλεύει σε πασίγνωστη εταιρεία λιανεμπορίου γαλλικής ταυτότητας

Πάρτε την ίδια την εταιρεία, του μακαρονιού, του αλευριού, του γάλακτος.

Οι εταιρείες δεν θέλουν να προωθούνται ληγμένα προιόντα τους, είναι δυσφήμιση για αυτούς!

Η εταιρεία δύναται να αποσύρει την χαλασμένη παρτίδα θέλει δε θέλει το σουπερμαρκετ, επίσης μάλλον θα σας αποζημιώσει ίσως με το να σας στείλει το ίδιο είδος που θέλατε αλλά όχι ληγμένο!

Δεν το έχω κάνει ποτέ αλλά ξέρω ότι έτσι λειτουργούν.

Επίσης μην προτιμάται προιόντα σε προσφορά, επανειλημμένα έχω πάρει ρύζι πχ το οποίο αποθήκευσα στο ντουλάπι γιατί ήταν πολύ (σε προσφορά) και χωρίς να έχει περάσει η ημερομηνία λήξης είχε χαλάσει.

Πιστεύω δεν τα βγάζουν τυχαία σε προσφορές, τα βγάζουν για να φύγουν πριν περάσει η ημερομηνία λήξης και αναγκαστούν να τα "αποσύρουν".

Παρατηρήστε το σε όλα τα μακαρονοειδή που πιάνουν σκουληκάκια εύκολα, μυγάκια και τα συναφή...

ένα τόσο δα ανθρωπάκι με κάνει καλύτερο άνθρωπο, σ'αγαπώ!

Πάρτε την ίδια την εταιρεία, του μακαρονιού, του αλευριού, του γάλακτος.

Οι εταιρείες δεν θέλουν να προωθούνται ληγμένα προιόντα τους, είναι δυσφήμιση για αυτούς!

Η εταιρεία δύναται να αποσύρει την χαλασμένη παρτίδα θέλει δε θέλει το σουπερμαρκετ, επίσης μάλλον θα σας αποζημιώσει ίσως με το να σας στείλει το ίδιο είδος που θέλατε αλλά όχι ληγμένο!

Δεν το έχω κάνει ποτέ αλλά ξέρω ότι έτσι λειτουργούν.

Επίσης μην προτιμάται προιόντα σε προσφορά, επανειλημμένα έχω πάρει ρύζι πχ το οποίο αποθήκευσα στο ντουλάπι γιατί ήταν πολύ (σε προσφορά) και χωρίς να έχει περάσει η ημερομηνία λήξης είχε χαλάσει.

Πιστεύω δεν τα βγάζουν τυχαία σε προσφορές, τα βγάζουν για να φύγουν πριν περάσει η ημερομηνία λήξης και αναγκαστούν να τα "αποσύρουν".

Παρατηρήστε το σε όλα τα μακαρονοειδή που πιάνουν σκουληκάκια εύκολα, μυγάκια και τα συναφή...

ποσο δικιο εχεις :( την ειχα πατησει ετσι μια φορα με μακαρονια κ το θεωρησα τυχαιο οτι ηταν σε προσφορα..

zTq9p2.png

OC8Op2.png

στο σουπερ μαρκετ το δικο μας οταν βαζει πιο χαμηλη τιμη και λεει προσφορα ειναι γιατι η ημερομηνια κοντευει στην ληξη.

Καθε φορα αυτο προσεχω.Τυχαιο?? Δεν νομιζω!!

jyjdp3.png

sWN4p3.png

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...