Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

κλαιει στη φυσικοθεραπεια

Recommended Posts

Διαφημίσεις

το ιδιο εκανε και ο δικος μου

φροντιζε να του μιλας, τραγουδας, εχε κανα παιχνιδι διπλα του, οι ωρες που τον πηγαινεις να μη νειναι κοντα στις ωρες υπνου και να μην πειναει

εμενα εβλεπε και βιντεο στο κινητο

σιγα σιγα συνηθισε

Ερασιτέχνες έχτισαν την Κιβωτό. Επαγγελματίες έχτισαν τον Τιτανικό!

υπομονή, όσο μπορείς του παίζεις διάφορα παιχνιδάκια και κατά προτίμηση με δυνατούς ήχους, εντυπωσιακά, με κουμπιά κλπ. Εύχομαι γρήγορα να φτάστε στον επιθυμητό στόχο στη φ/θεραπεία!

ποσο ηταν τα δικ σας?μπαινατε μεσα?εμενα η φυσικοθεραπευτρια μου λεει καλυτερα να βγαινω εξω αλλα να τον ακουω να σπαραζειμεσα.... καταλαβαινετε.κανατε στατικη φυσικοθεραπεια?εμενα θελει βολτες και δε μπαινει σεπρογραμμα με τιποτα

Ο μεγάλος μου γιός ξεκίνησε 4,5 μηνών. Κι εμένα η φ/θεραπεύτρια μου έλεγε καλύτερα έξω ωστόσο ποτέ δεν το προσπαθήσαμε, ήμουν πάντα μέσα. Πάντως όσο μεγαλώνουν είναι μάλλον χειρότερα διότι ορθώνουν το ανάστημά τους... Επειδή όμως η φ/θεραπεία μπορεί να έχει εξαιρετικά θετικά αποτελέσματα στα μικρούλια, κάνε την καρδιά σου πέτρα. Μιλάω εκ πείρας...

Διαφημίσεις

εμεις απο 13 μηνων και ημουν παντα μεσα. δεν γινοταν αλλιως....

Ερασιτέχνες έχτισαν την Κιβωτό. Επαγγελματίες έχτισαν τον Τιτανικό!

Εμείς κάναμε φυσικοθεραπεία στο σπίτι οπότε του ήταν όλα πολύ οικεία και δεν έκλαψε ποτέ!Έχει σημασία και η φυσικοθεραπεύτρια να είναι γλυκιά, εμένα του τραγουδούσε, του έκανε γκριμάτσες. Πάντως θα ήταν καλό να βρείς κάποια κατ΄οίκον

εμεις καναμε απο 20 μηνων...μεχρι και 3.5 χρονων εκλεγε καθε φορα και δεν ηθελε να παει...μεσα δεν με αφηνε παρα μονο σε ειδικες περιπτωσεις που δεν ηρεμουσε με τιποτα..

μετα συνηθισε και τωρα πλεον παει με μεγελη χαρα ...περιμενει πως και πως...ειμαστε σχεδον 5 τωρα,,

υπομονη θα συνηθισει..θα καταλαβει πως ειναι μερος της ζωης του για οσο χρειαστει!

• 4 weeks later...
το μωρο μου ηλικιας 17 μηνων κλαει σπαρακτικα στη φυσικοθεραπεια με αποτελεσμα να μην κανουμε τιποτα εχει κανεις αναλογη εμπειρια και τι κανατε;;

Αν το έχεις ξεκινήσει σε τέτοια ηλικία δηλ. 15-17 μηνών σίγουρα θα έχεις ένα θέμα με τον μικρό, μικρός είναι δεν είναι χαζός για να μην καταλαβαίνει τι γίνεται.

Δεν μιλάμε ή δεν αναφερόμαστε στο παιδί για δυσάρεστες εμπειρίες του .Πχ τώρα μάλλον είναι η φυσικοθεραπεία. Με τον τρόπο αυτό δεν αναπαράγουμε αυτήν την μη επιθυμητή κατάσταση.

Αν κάνεις πίσω και υποχωρήσεις, εσύ μετά θα κλαις μετά γιατί θα μπορούσες να είχες διορθώσεις το ζόρι του παιδιού σου αλλά έκανες πίσω μπρος στο κλάμα του.

Το παιδί επειδή δεν είναι χαζό θα καταλάβει ότι τα όρια σου απέναντι σε αυτόν είναι το κλάμα. Όσο θα μεγαλώνει και θα ωριμάζει θα το εκμεταλλεύεται αυτό. Μην σου πω ότι ίσως το κάνει αυτό από τώρα.

• 1 month later...

Κι ο δικος μας απο 11 μηνων που αρχισε ηταν με πολυ κλαμα.

Αλλά δεν ημασταν μεσα, και σιγα σιγα (πηρε μηνες) ελλατωσε το κλαμα.

Διαφημίσεις