Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

1 παιδάκι και μετά 2 παλίνδρομες

Recommended Posts

Γεια σας,είμαι νέα στο forum.Θα ήθελα να μάθω αν είχε κάποια παρόμοια εμπειρία με μένα και τι έκανε. Όπως βλέπετε κι από τον τίτλο έχω ήδη ένα παιδάκι και μετά 2 συνεχόμενες, με διαφορά ενός έτους, παλίνδρομες κυήσεις.Η τελευταία πριν τρεις μήνες. Τώρα θέλω να μείνω έγκυος αλλά φοβάμαι πολύ μην μου ξανατύχει το ίδιο. Ο γιατρός μου λέει αφού έχω ένα παιδάκι δεν χρειάζεται να κάνω καθόλου εξετάσεις , ότι είναι τυχαίο γεγονός και μετά την 3η φορά θα μπούμε στην διαδικασία των εξετάσεων,αλλά εγώ δεν θέλω να το ξαναζήσω όλο αυτό. Πήρα και δεύτερη γνώμη γιατρού ,ο οποίος λέει ακριβώς τα ίδια. Εσείς τι λέτε μήπως είναι καλύτερα να το ψάξω μόνη μου? :?

Διαφημίσεις

καλησπερα! ειχα ακριβως το ιδιο, 2 κ εγω αλλα πριν κανω τον γιο μου κ μενα αυτο μου ειπε ο γιατρος μου κ τωρα ειμαι πλεον μαμα..απο τις 3 κ μετα πρεπει να ανησυχουμε..

zTq9p2.png

OC8Op2.png

Νομιζω οτι καλα σου λεει ο γιατρος .Αφου ηδη εχεις ενα παιδι .Εγω το ψαχνω αλλα δεν εχω παιδακι και εχω στο ιστορικο μου μια αποκολλιση και μια παλινδρομη.

Εμπειρία με παλλίνδρομη δεν έχω αλλά γνώμη μου είναι να το ψάξεις.Επειδή έχεις ένα παιδί δεν σημαίνει ότι δεν μπορεί να έχει προκύψει κάποιο πρόβλημα!Αυτό που εξετάζεται συνήθως είναι η θρομβοφιλία,η οποία από οτι ξέρω μπορεί και χωρίς θεραπεία να σου δώσει μια τελειόμηνη εγκυμοσύνη.Που σημαίνει ότι αν έχεις θρομβοφιλία είχες και πριν κάνεις το παιδί σου απλά ήταν τυχερό και επιβίωσε στη κοιλιά σου.Δεν θέλω να σε τρομάξω με όλα αυτά αλλά είναι κρίμα να ταλαιπωρείσαι με παλλίνδρομες,αποξέσεις και αναμονή για νέα εγκυμοσύνη!Τι θα πει να περιμένεις να αποβάλεις και τρίτη φορα για να κάνεις εξετάσεις???Είμαστε σοβαροί???Ένας γιατρός οφείλει να είναι και άνθρωπος!Δεν πέρασες μια παλλίνδρομη αλλά 2!!!!Τόσο κακό είναι να κάνεις κάποιες εξετάσεις να δεις που βαδίζεις?Απο το να ρισκάρεις μια καινούρια εγκυμοσύνη???Για μένα απαράδεκτο αυτό που σου λένε!

o30Sp3.png

cZW4p3.png

Σημφωνω και εγω να το ψαξης τον πονο που νηωθουμαι γηα αυτη την απωληα μονο εμεις τον ξερουμαι και καννενας αλλος ........... τυχαιο γεγονος σου λεη αν ηταν στο εαυτο τους ηθελα να ξερα τη θα καναναι θα το αφηναν στη τυχη ............. Γ αυτο παρτο στα χερηα σου και ψαξτο μπορη να ειναι ορμονηκο η να εχει σχεση με το ζαχαρο η με το θυροηδη αλαζουν καθως μεγαλονουμαι η και θρομβοφηληκο και να ητανε τυχαιο που προχωρησε η πρωτη σου εγκυμοσηνη .Και ολα αυτα θα σου ελεγα να τα ψαξης με ειδηκευμενους πανω στην εγκυμοσηνη και οχη στη τυχη Πρην ληγες μερες ειχα ενα ραντευου με αιματολογο που ειδηκευται στης εγκυμοσηνες και στης καθεξην και οταν ειδε το φακελο μου μου ειπε οτη εχω κανει ενα καρω εξετασης ασχετες γηατη ηθελε καθε Μ............που στην ουσηα δεν με βοηθησαν πουθενα και μεσα σ ολες αυτες σε καπηα μου ειπε οτη ναι θα σημφωνουσα να την κανεις αλλα ΑΝ ΕΙΧΕΣ ΕΙΔΗ ΕΝΑ ΠΑΙΔΗ ΚΑΙ ΕΙΧΕΣ ΑΠΟΒΟΛΕΣ ΜΕΤΑ εδω νομηζω οτη κολαη και η δηκηα σου περηπτωση ..............

Διαφημίσεις

Σας ευχαριστώ όλες για τις απαντήσεις σας, η αλήθεια είναι ότι αν κάνω τις εξετάσεις δεν έχω τίποτα να χάσω, αντιθέτως αν δεν τις κάνω θα έχω τρελό άγχος για το τι θα συμβεί και αν θα συμβεί τρίτη φορά δεν θα το αντέξω. Εγώ είμαι από νησί της Δωδεκανήσου και δεν έχουμε νοσοκομείο. Θα ήθελα να ρωτήσω τις κοπέλες που είναι από Ρόδο αν ξέρουν αν γίνονται αυτές οι εξετάσεις στο νοσοκομείο Ρόδου ή όχι. Δεν έχω εμπιστοσύνη στους ιδιώτες.

Σας ευχαριστώ και πάλι.

goutsounaki, θα ήθελα να σε ρωτήσω μήπως θυμάσαι ποιά ήταν αυτή η εξέταση που λες ότι σου είπε η γιατρός ότι χρειάζεται εφόσον έχεις πρώτα παιδάκι.

Δηστηχως δεν τη σηγκρατησα βλεπης εκανα ολοκληρη εγκυκλοπαιδηα χωρης να ειμαι απολητα σηγουρη και με επηφηλαξη (γηα την ιτοσημβατοτητα η τα ΝΚ )Αν θελης να σου δωσω τα στηχηα του γητρου να τον παρεις ενα τηλ να του πεις την περηπτωση σου αλλα ειναι και πολλα αλλα οπως σου ανεφερα ποιο πανω που ειναι ποιο απλες εξετασης .

Σας ευχαριστώ όλες για τις απαντήσεις σας, η αλήθεια είναι ότι αν κάνω τις εξετάσεις δεν έχω τίποτα να χάσω, αντιθέτως αν δεν τις κάνω θα έχω τρελό άγχος για το τι θα συμβεί και αν θα συμβεί τρίτη φορά δεν θα το αντέξω. Εγώ είμαι από νησί της Δωδεκανήσου και δεν έχουμε νοσοκομείο. Θα ήθελα να ρωτήσω τις κοπέλες που είναι από Ρόδο αν ξέρουν αν γίνονται αυτές οι εξετάσεις στο νοσοκομείο Ρόδου ή όχι. Δεν έχω εμπιστοσύνη στους ιδιώτες.

Σας ευχαριστώ και πάλι.

Μπεσ στην ενοτητα ΚΟΡΗΤΣΗΑ ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΙ ΒΟΗΘΗΑ εκει θα βρεις 2 κοπελες απο ροδο

Διαφημίσεις

goutsounaki σε ευχαριστώ πάρα πολύ σε αιματολόγο πρέπει να απευθυνθώ απο ότι καταλαβαίνω σωστά?

Ναι. Να σου πω τη δική μου περίπτωση; Πέρσι είχα μια παλίνδρομη. Όλοι μου λέγανε ότι ήταν καθαρά τυχαίο και δεν χρειάζεται να κάνω εξετάσεις. Όμως εδώ μέσα διάβασα σημεία και τέρατα κι αποφάσισα να το ψάξω. Έκανα τον πλήρη έλεγχο θρομβοφιλίας και είμαι ΟΚ, αλλά βρέθηκε ένα αυτοάνοσο, το οποίο δεν άφηνε το κύημα να αναπτυχθεί. Αυτοάνοσα μπορούμε να πάθουμε οποιαδήποτε στιγμή στη ζωή μας. Αν δεν το είχα ψάξει, ακομα θα παιδευόμουνα. Μην το αφήνεις στην τύχη λοιπόν.

Καλημερα η δηκη μου αποψη ειναι να κλησεις ενα ραντευου σε αιματολ ......ενδοκρη....... διαβητολ..... με ειδηκοτητα στην εγκυμοσηνη και τετηους απο οτη καταλαβα εχει μονο στην Αθηνα Αυτο κανω και εγω τωρα και μου ανοιξαν τα ματηα η κοπελες απο εδω μεσα οπως επησης παιζουν πολλη ρολο οι ορμονες στο πρωτο τρημηνο ειδηκα η προγεστερονη της ελεγχαται ?ολα αυτα απο οτη καταλαβα ειναι σχετηκα απλα σε σχεση μ αυτα που εψαχνα τοσα χρονηα και πηστευω οτη τωρα θα τα καταφερω !

Σας ευχαριστώ και πάλι.

Εγω ειμαι απο Ροδο .Στο νοσοκομιο δεν κανουν τετιες εξετασεις .Ο αιματολογος εδω δεν ξερει τι του γινεται .Εμενα μ'εστειλε ο γιατρος μου σε μικροβιολογο εδω στη Ροδο και μου εκανε καπιες εξετασεις , πληρωσα 570 ευρω .Βρεθηκε οτι εχω θρομβιφιλια και μετα πηγα σε αιματολογο στο νοσοκομιο και μου ειπε να παω να ξανακανω εξετασεις στην Αθηνα γιατι εκινος δεν μπορει να μου γραψει τη θεραπια μου γιατι δεν ξερει .Δευτερα φευγω για Αθηνα .

Αν θες να το ψαξεις πηγεναι σε γιατρο του ΙΚΑ η τι ασφαλια εχεις και να πας κατεφτιαν Αθηνα.

Μη νομιζεις η γυναικολογοι δεν τα ξερουν ολοι .

Εδώ μέχρι πριν ένα μήνα δεν είχε μικροβιολογικό κέντρο ,όπως καταλαβαίνεται ούτε χοριακή δεν μπορούσα να κάνω και στην πρώτη εγκυμοσύνη τις πρώτες αιματολογικές εξετάσεις τις έκανα όταν πήγα Ρόδο για την αυχενική διαφάνεια. Οπότε ούτε προγεστερόνη έχω ελέγξει ούτε τίποτα, αλλά τώρα στην τελευταία παλίνδρομη μου είπαν να παίρνω προγεστερόνη προληπτικά λόγω του ότι είχα ήδη μια παλίνδρομη. Τελικά θα κοιτάξω να κλείσω ραντεβού στο "Έλενα" ή στο "Αλεξάνδρα" για να τελειώνω. Σας ευχαριστώ όλες και εύχομαι σε όλες μας να καταφέρουμε ότι επιθυμούμε.

Διαφημίσεις