Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

Οι αναγούλες και οι εμετοί συνεχίζονται κανονικότατα!

Recommended Posts

Κορίτσια καλησπέρα!

Έχω μπει 18η εβδομάδα και οι αναγούλες εμετοί ζαλάδες συνεχίζονται κανονικά!!Από όσο θυμάμαι από την 6η εβδομάδα κιόλας είχαν αρχίσει και δεν σταμάτησαν ποτέ.Αφού έχω ξεχάσειπως ήμουν χωρίς αναγούλες και εμετούς..μήπως είναι μύθος για το 1ο τρίμηνο?'Η εγώ είμαι η γκαντέμω της υπόθεσης?Πότε επιτέλους θα χαρώ την εγκυμοσύνη μου?

.png

Διαφημίσεις

• Replies 63
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

προσπαθησε να κανεις υπομονη..εχω ακουσει πολλες περιπτωσεις οπως και τη δικια σου..που συνεχιζόταν αυτο το βασανιστηριο μεχρι και αρκετους μηνες μετα το α'τριμηνο..ειναι οργανισμος και οργανισμος καλη μου..και μερικα μωρουλια ταλαιπωρουν περισσοτερο τις μανουλιτσες τους..τι αλλο να κανεις γλυκια μου..σε καταλαβαινω..ομωε κανε υπομονη..

ολα για τα μωρουλια μας..

ήρθες στη ζωή μου και νιώθω να ζώ ξανά...

καλημέρα!!!!!όχι πως θέλω να σε απογοητεύσω αλλά εμένα οι αναγούλες σταμάτησαν στον 5ο και στον 6ο ξανάρχισαν!!!

βέβαια τώρα δεν είναι όπως το πρώτο τρίμηνο αλλά 2 φορές την εβδομάδα σίγουρα :?:?

το καό είναι ότι αν ανακατέυεσαι σημαίνει ότι η εγκυμοσύνη εξελίσσεται ομαλά(αυτό μου το είχε πει ο γιατρός, τώρα αν μου το είπε για να με παρηγορήσει, δεν ξέρω). :cool:

αυτό που έχω πραγματικά βαρεθεί είναι τα σάλια.. :lol::lol:

4Z1vp3.png

είμαι ερωτευμένη με την κόρη μου!!!!!!!!!!!!!

Καλημέρα και απο μένα..

Να σου πω εμενα πάλι σταμάτησαν όταν μπήκα στην 19η...οπότε κάνε λίγο υπομονή....θα περάσει...

.png

εγω ειχα ναυτιες και εμετους δυστυχως μεχρι και την ημερα που γεννησα..αυτα στην δευτερη εγκυμοσυνη γιατι στην πρωτη ειχα μονο το πρωτο τριμηνο.

εγω το μονο που μπορω να σου πω ειναι ακομα και αν κανεις εμετο,εσυ να τρως.και το λιγο που μενουν στο στομαχι σου αρκουν για να παρει το μωρακι οτι χρειαζεται.υπομονη θελει και να εισαι σιγουρη οτι μολις παρεις το μωρακι σου αγκαλιτσα θα τα ξεχασεις ολα!! :wink:

.png.png

Διαφημίσεις

Κι εμενα κορίτσια οι εμετοι και οι αναγουλες σταματησαν καπου εκει στον 5-6ο μηνα.Και δεν κόπηκαν μαχαρι,οπως εχω ακουσει να λενε,απλά κάθε μέρα που περνούσε ήταν και καλύτερα.Παντως γενικώς ,ηταν χάλια μαυρα :cry::cry: Δεν ξερω πως θα τα ξαναπερασω... :cry:

ΑΧ! ΕΓΩ ΕΙΧΑ ΑΝΑΓΟΥΛΕΣ ΜΕΧΡΙ ΤΟΝ 4ο ΟΛΗ ΜΕΡΑ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΚΑΝΩ ΕΜΕΤΟ. ΤΩΡΑ ΕΧΩ ΚΑΟΥΡΕΣ ΟΛΗ ΜΕΡΑ ΚΑΙ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΜΕΧΡΙ ΤΑ ΞΥΜΕΡΩΜΑΤΑ. ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΜΕΧΡΙ ΠΟΤΕ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΑ ΜΕ ΕΧΕΙ ΚΟΥΡΑΣΕΙ ΛΙΓΟ.

ΑΧ! ΕΓΩ ΕΙΧΑ ΑΝΑΓΟΥΛΕΣ ΜΕΧΡΙ ΤΟΝ 4ο ΟΛΗ ΜΕΡΑ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΚΑΝΩ ΕΜΕΤΟ. ΤΩΡΑ ΕΧΩ ΚΑΟΥΡΕΣ ΟΛΗ ΜΕΡΑ ΚΑΙ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΜΕΧΡΙ ΤΑ ΞΥΜΕΡΩΜΑΤΑ. ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΜΕΧΡΙ ΠΟΤΕ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΑ ΜΕ ΕΧΕΙ ΚΟΥΡΑΣΕΙ ΛΙΓΟ.

τι κανεις ζουζουνακι μου????πως εισαι???

ήρθες στη ζωή μου και νιώθω να ζώ ξανά...

ΚΑΛΑ ΝΤΙΝΑΚΙ..ΜΕ ΤΑ ΤΙΚΕΡΑΚΙΑ ΜΟΥ ΕΧΩ ΜΠΕΡΔΕΥΤΕΙ ΛΙΓΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΥΜΑΜΑΙ ΣΕ ΠΟΙΑ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΕΙΜΑΙ ΑΛΛΑ ΒΛΕΠΩ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΟΥ ΠΟΥ ΔΕΝ ΑΛΛΑΞΕ ΚΑΙ ΞΕΡΩ ΤΟ ΣΩΣΤΟ ΤΩΡΑ :lol:

αχ κοριτσια ευχαριστω για την συμπαρασταση, απο οτι βλεπω λιγο πολυ

και εσεις με τις αναγουλες παρεα ειστε.

Κουραγιο και υπομονη!!!. Σημερα εχω να παω στον γυναικολογο μου

και μαλλον θα κανονισω και ραντεβου για Β επιπεδου.

Φιλια σε ολες και ευχομαι τα καλυτερα!!

.png

Διαφημίσεις

ax autes oi anagoules...mia ebdomada prin na gennisw kai akoma exw stomaxikes diskolies. oti kai nw trww, antidra to stomaxi mou anapoda. trww glyko, exw ksiniles, trww almiro exw yfalmiri geysi. Oloi me rwtane an exw kourastei stin egimosini, alla i alitheia einai mia! To nini mou den me exei kourasei katholou, alla ayto me tis stomaxikes anwmalies...friki!!!!

v6Khp3.pngBoDsp3.png

Σε καταλαβαινω απολυτα καλη μου και εγω τα ιδια...

Σημερα το πρωι εφαγα σαντουιτς και ενιωθα οτι εφαγα γουρουνοπουλο.

τοσο βαρυ μου επεσε!!! τι να πω...

.png

Κοριτσια και εγω το εχω αυτο , μπροει να μην εχω αναγουλες ακομα αλλα υποφερω απο φουσκωματα , τροω μονο συγκεκριμενες τροφες και οχι μεγαλες ποσοτητες γιατι το μετανοιωνω μετα . Και με πιανει και η δυσκοιλιοτητα καμια φορα και κανω 2 μερουλες να παω τουαλετα.

Εμενα με πιάνουν αναγούλες όταν μιλάω πολύ και ιδιαίτερα το πρωί!!!!

Μάλλον το μωρό δεν θα ειναι και πολύ ομιλητικός τύπος :)

Κουράγιο τι άλλο να κάνουμε!

Και εγώ υπέφερα από αναγούλες και συνεχής εμετούς ιδιαίτερα στη δεύτερη εγκυμοσύνη μου. Είχα χάσει πολλά κιλά. Μέχρι τον 4ο μήνα συνεχίστηκαν...

Νομίζω ότι η λύση είναι να τρως πολύ μικρά γεύματα (σαν πουλάκι) τακτικά. Και μην ξεχνάς να πίνεις γουλιά-γουλιά νεράκι.

Ξέρω πως είναι, αλλά κάνε κουράγιο!!!

pj2Bp3.png

Στις 4 Μαίου 2011 έρχεται το τρίτο μας παιδάκι!!

Διαφημίσεις

και εγώ κορίτσια το ίδιο πρόβλημα είχα μέχρι και το τέλος του 4ου αλλά και τώρα κάποιες φορές έχω ζαλάδες, ο γιατρός είπε ότι οφείλονται σε ορθοστατική υπόταση.

Θα περάσουν, υπομονή χρειάζεται ...

line_flow_rose_beg_minie_time_1224648000_text_c720c5ebddede720ece1f220e5dfede1e920.gif

line_line_typew6_beg_d_typew10_time_1191643200_text_c5dfece1f3f4e520f0e1edf4f1e5ecddedefe9.gif

Να πω εδώ τον πόνο μου λοιπόν μιας και τόσες μέρες έχω λαλήσει σπίτι η άμοιρη.... :(

αυτή η εγκυμοσύνη με ταλαιπωρεί αφάνταστα...έχω τα πάντα αναγούλες, αίσθηση αηδίας για φαγητό, εμετούς, ζαλάδες, δέκατα πυρετού κάποιες φορές, ανακατωσούρες ναυτίες δυσκοιλιότητες και διάρροιες κλπ κλπ...και είμαι ακόμη στην 9η βδομάδα!! :shock: περιμένω πως και πως να κλείσω το τρίμηνο μπας και μπορέσω να βγω από το σπίτι μου αξιοπρεπώς....αχ ελπίζω σε ένα μήνα να έχουν τελειώσει όλα αυτά....Δώστε μου κουράγιο!!! :):roll::roll: Το μόνο καλό είναι ότι έχω χάσει 2 κιλά! :wink:

gwggp2.png ISWTp2.png

Να πω εδώ τον πόνο μου λοιπόν μιας και τόσες μέρες έχω λαλήσει σπίτι η άμοιρη.... :(

αυτή η εγκυμοσύνη με ταλαιπωρεί αφάνταστα...έχω τα πάντα αναγούλες, αίσθηση αηδίας για φαγητό, εμετούς, ζαλάδες, δέκατα πυρετού κάποιες φορές, ανακατωσούρες ναυτίες δυσκοιλιότητες και διάρροιες κλπ κλπ...και είμαι ακόμη στην 9η βδομάδα!! :shock: περιμένω πως και πως να κλείσω το τρίμηνο μπας και μπορέσω να βγω από το σπίτι μου αξιοπρεπώς....αχ ελπίζω σε ένα μήνα να έχουν τελειώσει όλα αυτά....Δώστε μου κουράγιο!!! :):roll::roll: Το μόνο καλό είναι ότι έχω χάσει 2 κιλά! :wink:

Φαντασου οτι εγω οχι μονο ειχα σχεδον το ιδιο χαλι αλλά δεν ειχα το κουραγιο ουτε στον υπολογιστη να κατσω,μονο ξαπλα...τα σκεφτομαι τωρα και ανατριχιαζω...μπρρρρρρρρρρρρρρρρρρρ

Φαντασου οτι εγω οχι μονο ειχα σχεδον το ιδιο χαλι αλλά δεν ειχα το κουραγιο ουτε στον υπολογιστη να κατσω,μονο ξαπλα...τα σκεφτομαι τωρα και ανατριχιαζω...μπρρρρρρρρρρρρρρρρρρρ

μη σε φρικαρω, αλλα εγω μπαινω στον 8ο και εχω ακομα αναγουλες και ολα μαζι αυτα που προανεφερες!!!!!

το χω παρει αποφαση... ,θα χω γεννησει, θα χει παει η κορη μου φανταρος ( :shock: ) και γω ακομα θα χω ναυτια....

ασε ρε Φρανκυ τι επαθα!!! ειδα το σκυλο σου τωρα και το θυμηθηκα...

εβγαλα πριν απο λιγο το δικο μου βολτα και ηρθε μουρη με μουρη με εναν αλλο και εγινε μπαχαλο... εχω τις αναγουλες μου,εχω τις μαυριλες μου,παρολιγο να τσακιστω κι ολας ετσι που με τραβαγε... ακομα να συνελθω!!

εντωμεταξυ,αυτο το πραγμα σημερα με τη ναυτια... ελεος δηλαδη!!! ουτε το πρωτο τριμηνο ετσι!!! δε μπορω να καταλαβω γιατι........... νιωθω εντελως σκ.....α

Τι σκυλί??? Καλέ κάνει έγκυο γυναίκα να την τραβολογάει??Δεν μπορεί να τον πάει βόλτα καποιος άλλος???????

Πάντως εγώ με τις αναγούλες είχα βρεί την λύση...ΦΡΥΓΑΝΙΕΣ............

τον βγαζει ο αντρας μου κανονικα, αλλα αποψε εχει υπηρεσια και τον λυπηθηκα... που να φανταστω οτι θα τραβαγα τετοια λαχταρα!!!

ουτε φρυγανια δε παει κατω,ουτε τιποτα... :cry: