Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

Recommended Posts

Θα ηθελα την βοηθεια σας για να φτιαξω μονη μου δεντρακια με κρεμαστες καραμελιτσες στην βαπτιση του μικρου...Εχω παρει πυλο και ξυλαρακια για κορμο και τουλι για το δεντρο....εδω ειναι που δεν ξερω πως να το πιασω:(αμα καποιος γνωριζει η εχει καποια ιδεα πως να τα διακοσμουσα θα με βοηθουσε πολυ....περιμενω απαντησεις,,,,

• 1 month later...

Διαφημίσεις

πιστευω πως το τουλι σκετο δεν θα πιανεται πανω στον κορμο

ειναι μαλακο και θα πεφτει

Γιατι δεν κανεις μπαλιτσα απο τον πηλο και να το στερεωσεις πανω στον κορμο; θα περιμενεις να στεγνωσει :wink::)

μετα θα το τυλιξεις με τουλι και θα κρεμασεις καραμελιτσες !

αν πιανουν τα χερια σου μπορεις να κανεις μπαλιτσες απο πηλο και να καρφωσεις με οδοντογλυφιδες χαρτινα τριανταφυλλακια.καρφωνεις το δεντρακι σε γλαστρα με φελιζολ, διακοσμεις με τουλι και τελειωσες. για ιδεες μπες www. aneraidablogspot.com. αν δεν βγαλεις ακρη, γκουγκλαρισε "πως να φτιαξω χαρτινα λουλουδακια" και θα σου βγαλει πολλα.

lRR9p3.png

• 10 months later...

δεντρακια για center piece στο τραπεζι μπορουν να γινουν πολυ ευκολα με συρμα και χαντρες σε διαφορα μεγεθη. το αποτελεσμα ειναι πολυ ομορφο. οποια ενδιαφερεται για ετοιμα η για οδηγιες κατασκευης ειμαι στη διαθεση της! αν με βοηθησει καποιος σχετικα με ανεβασμα φωτο μπορω να σας δειξω κιολας...

Διαφημίσεις

δεντρακια για center piece στο τραπεζι μπορουν να γινουν πολυ ευκολα με συρμα και χαντρες σε διαφορα μεγεθη. το αποτελεσμα ειναι πολυ ομορφο. οποια ενδιαφερεται για ετοιμα η για οδηγιες κατασκευης ειμαι στη διαθεση της! αν με βοηθησει καποιος σχετικα με ανεβασμα φωτο μπορω να σας δειξω κιολας...

Μπορείς σε παρακαλώ να μου πεις οδηγίες κατασκευής. :P:p:p:p

Αγία μου Άννα κάνεμε μάνα

Ο Άγιος Ιωάννης ο Θεολόγος να μας βοηθήσει όλες να γίνουμε μανούλες

• 4 weeks later...

tinkerbell24 συγνωμη αλλα μπαινω μια στο τοσο στο φορουμ και δεν ειδα νωριτερα το ποστ σου...

αν εχεις μαιλ στειλτο μου σε πμ και θα σου στειλω εκει φωτος και οδηγιες για δεντρακια με συρμα και χαντρες.

αν παλι ειναι περιορισμενος ο χρονος σου, και δεν ειμαστε μακρια, μπορω να στα φτιαξω.

η βασικη ιδεα ειναι να παρεις συρμα του μετρου, οχι πολυ χοντρο για να δουλευεται ευκολα. για δεντρακι υψους 15 εκατοστων κοβεις κομματια περιπου στα 30 εκατοστα και τα συστρεφεις ανα 5 ή ανα 7 φτιαχνοντασ τα κεντρικα κλαδια. μετα συστρεφεις τα κλαδια μεταξυ τους και σχηματιζεις κορμο.

"κλαδευεις" οσο θελεις για να δωσεις την τελικη μορφη του δεντρου. βαφεις με σπρευ το δεντρακι σε οτι χρωμα θελεις. στις ακρες στερεωνεις με σιλικονη χαντρες για να μην αγκυλωνει το συρμα και να εχεις ενα πιο ομορφο αποτελεσμα.

μπορεις να δεσεις κορδελακια και καραμελες πανω στο δεντρακι και το αποτελεσμα σαν center piece στο τραπεζι ειναι πανεμορφο!!!

για βασεις σε καθε δεντρακι μπορεις να χρησιμοποιησεις γυαλινα σουπλα απο το jumbo.

σε οσες βαφτισεις εχω φτιαξει δεντρακια εγιναν αναρπαστα και μου ζητουσαν μετα τη βαπτιση να φτιαξω εξτρα για οσους δεν προλαβαν να παρουν...

ειμαι στη διαθεση σου για οποιαδηποτε βοηθεια