Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

όταν σας κλωτσάει νιώθετε σαν πόνους περιόδου??

Recommended Posts

καλημερα! ειμαι στην 27η εβδομαδα και οταν το μωρο κουνιεται καποιες φορες νιωθω πονακια σαν περιόδου! και επειδη εχω θεμα με τις συσπασεις, φοβαμαι λίγο....:rolleyes: εχει συμβει σε καμια σας????

b1xOp2.png

QBskp2.png

Διαφημίσεις

καλημερα! ειμαι στην 27η εβδομαδα και οταν το μωρο κουνιεται καποιες φορες νιωθω πονακια σαν περιόδου! και επειδη εχω θεμα με τις συσπασεις, φοβαμαι λίγο....:rolleyes: εχει συμβει σε καμια σας????

εμενα επειδη εχει παρει θεση απο την τελευταια επισκεψη στο γιατρο,καθε φορα που κλοτσαει νιωθω περιεργο αισθημα προσ το στομαχι απο τισ κλοτσιεσ,και συγχρωνωσ νιωθω οτι πιεζει με το κεφαλακι του προσ τα κατω και ειναι ενοχλητικο αισθημα γιατι τον νιωθω χαμηλα:rolleyes::rolleyes: ειναι φυσιολογικο πιστευω:mrgreen::mrgreen:

dev000br___.png

Διαφημίσεις

Πήρε θέση κιόλας εσένα; Από τώρα;;;;;

απο την τελευταια επισκεψη στο γιατρο μισο μηνα πριν,ειναι με κατω το κεφαλι.....και απο τοτε συνεχιζω να νιωθω τα ιδια χτυπηματα οποτεε συνεχιζει να ειναι με το κεφαλι κατω:mrgreen::mrgreen::mrgreen: γιατι τοσο κακο ειναι????:confused:

dev000br___.png

Κορίτσια συγνώμη για την άσχετη απάντηση, αλλά είμαι καινούρια εδώ και αναρωτιέμαι πώς μπορώ να ανοίξω δικό μου θέμα, καινούριο;

Μια τελειόμηνη εγκυμοσύνη εύχομαι σε όλες τις μέλλουσες μανούλες!

Πολύ αργά για να είναι εγκαίρως, αλλά πολύ νωρίς για να είναι αδύνατον!

Κορίτσια συγνώμη για την άσχετη απάντηση, αλλά είμαι καινούρια εδώ και αναρωτιέμαι πώς μπορώ να ανοίξω δικό μου θέμα, καινούριο;

Μια τελειόμηνη εγκυμοσύνη εύχομαι σε όλες τις μέλλουσες μανούλες!

μπαινεισ στο αναλογο τριμηνο που θεσ και στο πρωτο θεμα,απο πανω,γραφει νεο θεμα...κλικαρεισ πανω βαζεισ τιτλο,γραφεισ αυτο που θεσ και στο τελοσ πατασ καταχωρηση θεματοσ....

dev000br___.png

Διαφημίσεις

vasso μου να σε ρωτήσω όταν λες ότι νιώθεις χαμηλά χτυπήματα δεν εννοείς στην κοιλιά ε?αγαιστί κι εγώ που και που νιώθω κάτι σαν να με κλωτσάει προς την κύστη κι αυτό που λες για το στομάχι το νιώθω κι εγώ,δηλαδή ενώ μ'αρέσει που το νιώθω το μπεμπάκι εκείνη την ώρα είναι λίγο σαν να ανακατεύομαι.Καλά θα δω έτσι κι αλλιώς μεθαύριο που θα πάω για ντόμπλερ τη θεση του μωρού αλλά είπα να ρωτήσω.

vasso μου να σε ρωτήσω όταν λες ότι νιώθεις χαμηλά χτυπήματα δεν εννοείς στην κοιλιά ε?αγαιστί κι εγώ που και που νιώθω κάτι σαν να με κλωτσάει προς την κύστη κι αυτό που λες για το στομάχι το νιώθω κι εγώ,δηλαδή ενώ μ'αρέσει που το νιώθω το μπεμπάκι εκείνη την ώρα είναι λίγο σαν να ανακατεύομαι.Καλά θα δω έτσι κι αλλιώς μεθαύριο που θα πάω για ντόμπλερ τη θεση του μωρού αλλά είπα να ρωτήσω.

ναι,χαμηλα προσ την κυστη....

dev000br___.png

απο την τελευταια επισκεψη στο γιατρο μισο μηνα πριν,ειναι με κατω το κεφαλι.....και απο τοτε συνεχιζω να νιωθω τα ιδια χτυπηματα οποτεε συνεχιζει να ειναι με το κεφαλι κατω:mrgreen::mrgreen::mrgreen: γιατι τοσο κακο ειναι????:confused:

Όχι, όχι δεν είναι κακό, απλά επειδή είμαστε στην ίδια εβδομάδα κι εμένα ακόμη δεν έχει πάρει θέση....:roll:

iyuNp3.png4hNCp3.png

Όχι, όχι δεν είναι κακό, απλά επειδή είμαστε στην ίδια εβδομάδα κι εμένα ακόμη δεν έχει πάρει θέση....:roll:

απο οτι εχω μαθει εδω στο φορουμ,το μωρο μπορει να γυρισει εωσ την 33 εβδομαδα....οποτε εχεισ ενα μηνα μπροστα σου:mrgreen::mrgreen::mrgreen: αλλα υπαρχουν κ περιπτωσεισ που το νινι αποφασιζε να γυρισει με το κεφαλακι κατω τελευταια στιγμη....:D:D

dev000br___.png

Διαφημίσεις

Σε πολλες το μωρο γυριζει και απο τον 6ο μηνα με το κεφαλι προς τα κατω απλα την τελικη θεση την περνει προς το τελος και εμενα προς τα κατω ειναι.

Οταν ηταν γυρισμενη με τα ποδια προς τα κατω και εμενα με κλοτσουσε στην κυστη και γενικα στην κοιλια χαμηλα και με ενοχλουσε,τωρα που ειναι αναποδα πολλες φορες χωνει τα χερακια της στην λεκανη μου.Και με τα ποδια της κλοτσαει το στομαχι και τα πνευμονια μου και ποναω παααρα πολυ,ειδικα οταν τα τεντωσει και αργησει να αλλαξη θεση δεν μπορω να ηρεμησω.Αλλα ακομα λιγο εμεινε υπομονη,τι να κανει και αυτη αφου δεν χωραει εκει μεσα η καημενη!!

aRjHp3.pngiD6Np3.png

Σε πολλες το μωρο γυριζει και απο τον 6ο μηνα με το κεφαλι προς τα κατω απλα την τελικη θεση την περνει προς το τελος και εμενα προς τα κατω ειναι.

Οταν ηταν γυρισμενη με τα ποδια προς τα κατω και εμενα με κλοτσουσε στην κυστη και γενικα στην κοιλια χαμηλα και με ενοχλουσε,τωρα που ειναι αναποδα πολλες φορες χωνει τα χερακια της στην λεκανη μου.Και με τα ποδια της κλοτσαει το στομαχι και τα πνευμονια μου και ποναω παααρα πολυ,ειδικα οταν τα τεντωσει και αργησει να αλλαξη θεση δεν μπορω να ηρεμησω.Αλλα ακομα λιγο εμεινε υπομονη,τι να κανει και αυτη αφου δεν χωραει εκει μεσα η καημενη!!

τι εννοεις οτι παιρνουν την τελικη θεση στο τελος;;;; αφου ρινσι ηδη με το κεφαλακι κατω...μηπως εννοεις που κατρναινουν χαμηλωτερα,με το κεφαλι στη λεκανη και ειναι ετοιμα για τοκετο;;

dev000br___.png

τι εννοεις οτι παιρνουν την τελικη θεση στο τελος;;;; αφου ρινσι ηδη με το κεφαλακι κατω...μηπως εννοεις που κατρναινουν χαμηλωτερα,με το κεφαλι στη λεκανη και ειναι ετοιμα για τοκετο;;

Εννοω οτι τωρα ναι μεν ειναι με το κεφαλι προς τα κατω αλλα το σωμα ειναι στο πλαι δηλαδη φαντασου για να γεννηθει πρεπει να ειναι ολο σε μια ευθεια το κεφαλι με το σωμα ειτε κοιταει μπροστα ειτε πισω.Τωρα το μωρο σου ειναι με το κεφαλι κατω αλλα μπορει να ειναι γυρισμενο στο πλαι η να μην ειναι το σωμα του σε μια ευθεια.Πχ η δικια μου σε εναν υπερηχο προσφατα ηταν κουλουριασμενη στην δεξια μερια και κοιτουσε αριστερα,προχθες που πηγα κοιτουσε προς τα κατω και ειχε το σωμα της πιο στο κεντρο.

Δεν ξερω αμα καταλαβες δεν ξερω πως αλλιως να το εξηγησω!:roll::roll:Αμ δεν καταλαβες ρωτα καμια που γεννησε και ξερει η τον γιατρο σου για να στο δειξουν πανω στην κοιλια

aRjHp3.pngiD6Np3.png

Εννοω οτι τωρα ναι μεν ειναι με το κεφαλι προς τα κατω αλλα το σωμα ειναι στο πλαι δηλαδη φαντασου για να γεννηθει πρεπει να ειναι ολο σε μια ευθεια το κεφαλι με το σωμα ειτε κοιταει μπροστα ειτε πισω.Τωρα το μωρο σου ειναι με το κεφαλι κατω αλλα μπορει να ειναι γυρισμενο στο πλαι η να μην ειναι το σωμα του σε μια ευθεια.Πχ η δικια μου σε εναν υπερηχο προσφατα ηταν κουλουριασμενη στην δεξια μερια και κοιτουσε αριστερα,προχθες που πηγα κοιτουσε προς τα κατω και ειχε το σωμα της πιο στο κεντρο.

Δεν ξερω αμα καταλαβες δεν ξερω πως αλλιως να το εξηγησω!:roll::roll:Αμ δεν καταλαβες ρωτα καμια που γεννησε και ξερει η τον γιατρο σου για να στο δειξουν πανω στην κοιλια

οχι οκ,ησουν πολυ κατατοπιστικη καταλαβα,thanks:mrgreen:

dev000br___.png

Κι εγω ειμαι στην 27η εβδ. και εχει τα ποδια κατω κ το κεφαλι του ειναι περιπου στο υψος του αφαλου και λιγο πιο επανω.. αλλα τετοιους πονους περιοδου δεν νιωθω που λες.. Απλα νιωθω οτι κουνιεται μου δινει καμια με χερι ή ποδι δεν ξερω.. και αλλοτε παλι νιωθω λες κ ειναι τα εντερα μου οπως λεει και το Θαυματακι κ εχω αερα..

Αυτα.. ησυχα πραγματα ευτυχως.. Οι συσπασεις εμενα μου περασαν με το μαγνησιο και λιγη ξεκουραση, παντως.

Φιλια σε όλες!!!

aW6Pp3.png

Εγω εχω πονους περιοδου που και που αλλα και χωρις να με κλοτσαει το μωρο.Ρωτησα τον γιατρο και μου ειπε οτι ειναι φυσιολογικο λιγο να ποναω επειδη μεγαλωνει η μητρα κτλ

aRjHp3.pngiD6Np3.png

Εγω εχω πονους περιοδου που και που αλλα και χωρις να με κλοτσαει το μωρο.Ρωτησα τον γιατρο και μου ειπε οτι ειναι φυσιολογικο λιγο να ποναω επειδη μεγαλωνει η μητρα κτλ

ναι οσο να ναι μεγαλωνει η μητρα και εχουμε και μικρα ανθρωπακια μεσα που παιζουν ποδοσφαιρο και τρωμε κλοτσιεσ.οποτε συμφωνω οτι ειναι νορμαλ:mrgreen::mrgreen:

dev000br___.png

• 1 month later...

Και εγώ το έχω αυτό, όταν κλωτσάει νιώθω πόνους χαμηλά και αυτό διότι είναι τα ποδαράκια του εκεί και το κεφαλάκι του πάνω. Είμαι στην 27 εβδομάδα και μου είπε ο γιατρός ότι άμα δεν γυρίσει προς το τέλος θα πάω για καισαρική... Να είμαι αισιόδοξη ότι είναι νωρίς ακόμη και θα γυρίσει;;; Επίσης τι θα βοηθούσε να γυρίσει στάση; Περπάτημα δεν μπορώ να κάνω και πολύ, μια βδομάδα στο κρεβάτι ήμουν.

• 2 weeks later...

Και εμένα ειναι με τα ποδια κάτω και αποτι μου ειπε ο γιατρος ειναι νωρίς ακομα να πάρει θέση...Πολλές φορές νιώθω το bebe αρκετα χαμηλα και σαν σφυγμο εντονο, άλλωτε σαν ελαφρύ κυματάκι...αλλα ποτε δεν με έχει πονέσει μόνο με τρομάζει οταν κουνιέται από φάση ηρεμίας απότομα και πετάγομαι... Κάθε πρωί που ξυπνάω για δουλεια και πινω νερο με σιδηρο μου ριχνει μια κλωτσια σαν να μου λεει "καλημερα μαμα κι εγω ξυπναω μαζι σου" ΄Πλάκα εχει!

Καλησπέρα κορίτσια, εγώ πάλι μεγαλώνω μία χούλιγκαν μέσα μου, έχει καμια 2 εβδομάδες που με κλοτσάει και χτυπάει ότι βρει. Καθόλου σεβασμός στην μαμά ;););), μερικές φορές με πιάνουν τα γέλια, και ρωτάει ο σύζυγος " Τι έπαθες, και γελάς?" " Η κόρη σου έχει περάσει την κύστη μου για σάκο του μπόξ"

Ερωτεύτηκα την κόρη μου στις 10/02/2012 12:30 μμ