Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

ΑΧ Αυτές οι μαμάδες.......

Recommended Posts

Τελικά όταν έχεις παιδί βλέπεις απίστευτες συμπεριφορές που ίσως πριν το παιδί να μην έδινες τόση σημασία. Ενα ψυχογράφημα στον άλλον το κάνεις και ας μην θες.

Λοιπον,στην παιδική χαρά εχθές, είμασταν στο σκάμα.Εκεί όλα τα παιδάκια έχουν τα φτιαράκια τους ,κουβαδάκια κλπ. Είναι μια ωραία ευκαιρία για ανταλλαγές και μοίρασμα μεταξύ τους. Και σε γενικές γραμμές όλα τα παιδιά παίζουν ήρεμα. Μια μαμά όταν είδε ότι πλησιάζει κόσμος μάζεψε γρήγορα-γρήγορα τα παιχνίδια της κόρης της για να μην τα πάρουν τ'άλλα παιδάκια Και να ήταν μόνο αυτό.Πες ότι η κυρία ήταν αυτό που λέμε τσιφούτα.Οταν η 5χρόνη κόρη της ήθελε να πάρει όλα τα παιχνίδια των άλλων τους φώναζε που δεν της τα έδιναν.Απαραδεκη η μανταμ των βορείων προαστείων!!!!!!!!!!!!!! Και για τον επίλογο της τα έχωσα λίγο....διακριτικά!!!!!!!!!!!!!!!

Διαφημίσεις

Καλημερα

Πολύ καλά έκανες. Πάρα πολλές μαμαδες το κάνουν αυτό τελικά.

Επίσης κάνουν και κάτι άλλο.

Αν θόταν μαζεύουν από το σκάμα τα κουβαδάκια του παιδιού τους και για κακή τύχη κάποιο άλλο παιδάκι έχει πάρει ένα φτυαράκι τους το βουτάνε από το χέρι του χωρίς ούτε καν να το ζητήσουν!!!!!

Με αποτέλεσμα το παιδάκι να ουρλιάζει σαστισμένο!!!!!!

Και η απάντηση τους;;;;

"Δικό μας είναι!!!!".

Τι να πω!!

Δεν καταλαβα κατι

η "μαμα" αφου μαζεψε τα δικα της φωναζε στα αλλα παιδακια που δεν εδιναν τα παιζνιδια τους στο δικο της?????? :shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock:

Διαφημίσεις

Ναι ρε παιδιά. Και μία απο τις κουβέντες της ήταν ότι τα παιχνίδια της κόρης ήταν ''απο τα καλά'' όχι τύπου τζάμπο :o:o

Και ρωτάω ξανά.Αυτό το κορίτσάκι πως θα γίνει όταν μεγαλώσει;;;;

Ναι ρε παιδιά. Και μία απο τις κουβέντες της ήταν ότι τα παιχνίδια της κόρης ήταν ''απο τα καλά'' όχι τύπου τζάμπο :o:o

Και ρωτάω ξανά.Αυτό το κορίτσάκι πως θα γίνει όταν μεγαλώσει;;;;

Σαν την μαμά της! :wink:

Ψωναρα.... ακαταδεχτη......

και δεν θα φταιει βεβαια το παιδι......

καλα λενε τελικα.......

αλλο οι πλουσιοι αλλο οι νεοπλουτοι ( για νοοτροπιες μιλαω...)

Τι να πω βρε παιδια... Εμεις φυγαμε για διακοπες με 5 καραβακια (πλαστικα που επιπλεουν στη θαλασσα και στην πισινουλα του μωρου) και γυρισαμε με ενα γιατι καθε παιδακι που γνωριζαμε του χαριζαμε και ενα (μαλιστα το εδινα στην κορη μου να του το χαρισει για να μαθει να προσφερει και να μοιραζεται). θα σκεφτω τωρα το 1 και τα 2 ευρω και τα 20 προκειμενου να μαθει το παιδι κατι βασικο και κυριως να δωσουμε χαρα σε ενα αλλο παιδακι;

Παντως να πω την αληθεια εμενα δεν μου εχει τυχει κατι τετοιο μεχρι στιγμης στην παιδικη χαρα. Ολοι οι γονεις παροτρυνουν τα παιδια τους να μοιραζονται και να σεβονται τα παιχνιδια των αλλων παιδιων. Τουλαχιστον σ' αυτο τον τομεα δεν εχουμε ευτραπελα...Εμεις εχουμε αλλα...

οι πλουσιοι δεν τα κανουν αυτα...μονο οι νεοπλουτοι......πηγαινα σε ενα σχολειο με παιδια απο νεοπλουτους γονεις(οχι ολα βεβαια)....τι εβλεπαν τα ματακια μου.....

Διαφημίσεις

Τουλαχιστον σ' αυτο τον τομεα δεν εχουμε ευτραπελα...Εμεις εχουμε αλλα...

Για λέγε για λέγε!! :lol::lol::lol:

οι πλουσιοι δεν τα κανουν αυτα...μονο οι νεοπλουτοι......πηγαινα σε ενα σχολειο με παιδια απο νεοπλουτους γονεις(οχι ολα βεβαια)....τι εβλεπαν τα ματακια μου....

Κι εσύ για λέγε για λέγε!! :lol::lol:

Great minds discuss ideas, average minds discuss events, small minds discuss people.

Μαμά, μπαμπάς και γιος τρώνε το παγωτό τους ήσυχα ήσυχα. Δίπλα ένα αυτοκινητάκι από αυτά που μπαίνουν μέσα τα μικρά. Εγώ με το γιο μου (δύο ετών) περνάμε από μπροστά για να επιστρέψουμε σπίτι. Ο μικρός βλέπει το αυτοκινητάκι και με τραβάει προς τα εκεί. Προσπαθεί να μπει μέσα, όχι αγόρι μου του λέω, δεν είναι δικό μας, άλλη φορά θα πάρουμε κι εμείς δικά μας παιχνίδια αλλά τώρα βγήκαμε για δουλειά.

Ο μικρός τσιρίζει, του λέω: ρώτα το παιδάκι μήπως να σου επιτρέψει να καθίσεις μέσα για λίγο?

Το δίχρονο δε μιλάει (δεν μπορεί άλλωστε, η παρατήρησή μου ήταν για την μαμά την άλλη), το άλλο αγοράκι συνεχίζει να τρώει το παγωτό του, και η μαμά επίσης.

Μέσα σε κλάμα και τσιρίδες, η εγκυμονούσα εγώ, με την κοιλιά τούρλα, βουτάω το μωρό μου των 15 κιλών, το οποίο συνέχιζε να χτυπιέται και απομακρυνόμαστε.

Από απόσταση παρατηρώ την 'κούφή' οικογένεια να συνεχίζει να τρώει το παγωτό της.

Τί να πω? Αιστάνθηκα σαν κάπους που προσπαθούν να μας πουλήσουν χαρτομάντηλα στις καφετέριες και εμείς συνεχίζουμε τη συζήτηση μέχρι να βαρεθούν και να φύγουν. Απλά νομίζω ότι ταιριάζει στο θέμα και ήθελα να το μοιραστώ μαζι σας.......

Τί να πω? Αιστάνθηκα σαν κάπους που προσπαθούν να μας πουλήσουν χαρτομάντηλα στις καφετέριες και εμείς συνεχίζουμε τη συζήτηση μέχρι να βαρεθούν και να φύγουν. Απλά νομίζω ότι ταιριάζει στο θέμα και ήθελα να το μοιραστώ μαζι σας.......

χαχαχαχαχαχαχα.......... σορρυ που γελαω αλλα μου φαινεται απιστευτα αστεια η παρομοιωση σου με τα χαρτομαντιλα!!!!

φανταζεσαι να τους ελεγες ''σααααααααααας παρακαλωωωωωωω, ο Θεος να σας εχει καλα, δεν ειμαι ζητιανα, να εχω και χαρτια απο γυναικολογο,αφηστε το παιδακι μου να ανεβει στο αυτοκινητακι, σααααααααααααας παρακαλω, να χετε την υγεια σας παλιογαιδουρια, και ο θεος να βοηθησει να ξαναβρειτε την ακοη σας!!!"

ΑΑΑΑ :twisted: Δεν το πιστεύω. Στην ίδια πλατεία η ίδια μαμά έκανε το απίστευτο ΠΑΛΙ!!!!!!!!!!!!!!! Είχε η κόρη της την Μπάρμπι με το τροχόσπιτο, και ρωτούσε τα άλλα παιδιά αν τους άρεσε.Και η αμέσως επόμενη ερώτηση ποια ήταν;;;;;;;Εσένα η μαμά σου σου αγοράζει τέτοια παιχνίδια;;;

Ηταν μια άλλη μαμά εκεί και πέσαμε κάτω στα γέλια.(μπροστά της) Η μαντάμ είναι εντελώς ψωνισμένη. Τα παιδάκια είχαν πλάκα. Ολα της έλεγαν Ναι μου αγοράζει :lol::lol:

Καλά το παιδάκι είναι καταδικασμένο να γίνει σαν την μαμά του... Κρίμα το καημένο :(

Πάντως κατί τέτοιες ηλίθιες μου τη δίνουν απίστευτα, εγώ θα της την έλεγα, δεν υπαρχει περίπτωση.... Μου θυμίζει την Μανταμ Σουσου από τον Μπίθουλα :lol::lol:

Διαφημίσεις

Ηταν μια άλλη μαμά εκεί και πέσαμε κάτω στα γέλια.(μπροστά της) Η μαντάμ είναι εντελώς ψωνισμένη. Τα παιδάκια είχαν πλάκα. Ολα της έλεγαν Ναι μου αγοράζει :lol::lol:

Δυστυχως υπαρχουν ΚΑΙ τετοιες.......

Απο την αλλη ειναι μια ευκαιρεία να το χρησιμοποιησετε ως κακο παραδειγμα στα παιδια σας πως ΔΕΝ πρεπει να συμπεριφέρονται...